lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 20 januari 2013 20:32


Ledsen vänner för dålig bloggning idag, men jag har helt enkelt inte haft lust. Så kan det vara ibland ;). Klockan stod iallafall på halv 8 imorse, när jag hade varit vaken i en halvtimme så kom jag på att ajg kuna ha sovit en timme till, var tydligen trött när jag ställde klockan igår...


Skulle iallafall åka in till stan för att möta upp Alexandra och planera inför FULKen nästa helg. Tror säkert det blir jättebra, ska bli spännade att själv få utvecklas som ledare oxå. Var ett bra tag sedan som jag höll i någon kurs och en stor bonus är ju att jag får träffa mormor och morfar oxå! På vägen hem så passade jag på att svänga förbi Panduro oxå för att köpa lite mer pärlor till mina armband sedan begav ajg mig hemåt så jag var hemma vid halv 2.


Hemma så tog jag det bara lugnt sen. Familjen drog på 18års-fika vid 3, men jag var så himla seg så jag valde att stanna hemma. Passade på att baka lite då, blev inte så jättemycket kladdkaka, men lillebror är nöjd iallafall ;). Nu under kvällen så jag jag suttit och gjort några armband till och nu sitter jag och tittar på Så ska det låta. Nä hörni, nu ska jag lämna er och titta vidare den sista kvarten. Puss på er!


 

Av Elin - 20 januari 2013 12:15


Åh vad jag längtar tills Allsång på skansen drar igång igen. Jag hoppas verkligen att jag kommer befinna mig vid Sollidenscenen varje Tisdag från 11-21 och ha grymt kul med alla möjliga vänner i sommar!


 

Av Elin - 19 januari 2013 20:09


Förutom att träna och fota som jag har gjort idag så har jag även suttit och gjort lite armband åt mig själv. Har så sjukt mycket smycken som jag inte använder men inte är redo att slänga än, så bestämde mig för att förnya dom litegrann och även göra helt egna. Idag blev det två styckna och imorgon så tror jag att jag ska fortsätta, tänkte svänga in på panduro under förmiddagen efter mitt möte så vi får se vad det blir då ;). Jag är iallafall nöjd med dom här två!


 

Ior

Av Elin - 19 januari 2013 14:15


Jag älskar verkligen Ior i Nalle Puh och varje gång jag ser den här bilden så smälter jag. Såå söt!


 

Av Elin - 19 januari 2013 13:33


Gårdagen avslutades jättemysigt med chokladfondue, te, film, ljus och massor av prat med min fina vän!

 

Av Elin - 19 januari 2013 11:30


Åh, höll på att leta efter en speciell bild som jag tog i somras men ramlade över denna istället. Tror jag tog den på min namnsdag faktiskt när mamma och jag hämtade upp pappa i boda efter att vi hade varit ute på Gällnö tidigare under dagen och fotat i det fina sommarvädret. Egentligen så är det inget speciellt med bilden alls, men det jag gillar är att man ser att det är en gammal bensinmack. Jag vet inte riktigt varför, men det är någonting med den här gamla stilen jag gillar. Kanske för att man kan tänkta tillbaka lite hur det kanske fungerade och såg ut på riktigt i Boda när macken var i full fart för länge länge sen?


 

Av Elin - 18 januari 2013 17:18


Med en hand så kan det vara svårt att sätta upp håret på sig själv och även på andra. Jag som villa ha barn i framtiden har ibland funderat mycket på hur jag ska klara av vissa saker med bara en hand. Tack vare Tumblr så fick jag svar på hur jag kan sätta upp håret på mina barn sen :D.


 

Av Elin - 18 januari 2013 14:55


         


Hej kära vänner. Ledsen för dåligt bloggande under dagen. Tänkte tidsinställa några inlägg igår, men jag orkade helt enkelt inte. Så kan det vara ibland :). Sov verkligen jättedåligt inatt och mitt huvud gick på högvarv under natten när jag tänkte på begravningen, men vem sover egentligen bra när man vet att man ska på begravning dagen som kommer.


Jag gick iallafall upp vid 9 imorse och var hur trött som helst. Vid 10 så åkte vi till Väsby för att hämta upp farfar och sedan vidare till hammarby kyrkan för min fasters begravning. Jag älskar ju att komma till kyrkan, får någon speciell känsla i kroppen varje gång jag kliver in i en kyrka och just hammarby kyrkan är så liten och vacker både inne och runt om. Just idag med strålande sol och massor av snö så var det extra vacker måste jag säga. Begravningen var ialladall fin, inte så lång och inte jättemånga där så det var skönt. 


Efter begravningen så åkte vi vidare till min kusin för att äta lunch, fika och umgås lite. Vi stannade i några timmar och hade det jättemysigt, sedan skjutsade vi hem farfar för att åka vidare hem till oss och värma upp huset. Nu känner ajg mig rätt så seg, har varit mycket tankar och känslur under förmiddagen såklart så man blir lite grötig i huvudet haha.


Nu ska jag värma mig fframför brasan, på återseende sötisar!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards