lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 6 januari 2013 13:48


Har precis bokat en resa till Schweiz! Gratis var den oxå. Eller ja, mamma och pappa betalade. Måste nog vara lite bortskämd tror jag ;). Anledningen till att jag åker dit är för att en av världens finaste vänner bor där sedan typ 2,5 år tillbaka och jag har helt enkelt inte tagit mig dig ännu för att hälsa på, skäms lite för det, men nu så är det äntligen dags! Ååh, älskar känslan när man precis har bokat en resa och när man har något riktigt roligt att se fram emot. Fyfan vad kul vi ska ha!


 

Av Elin - 6 januari 2013 12:18


 

Av Elin - 5 januari 2013 17:38


                           

Av Elin - 5 januari 2013 15:00



Jag kan ligga och drömma mig bort när jag kollar igenom bilder från we heart it så jag hoppas att ni står ut med lite fler bilder.

 

 


Av Elin - 5 januari 2013 12:30


   


Jag har haft så himla mycket lyckorus dom senaste dagarna. Allting har känts så lätt och hela jag svävar som på moln. Alla negativa tankar skjuter jag bort och tillåter mig själv att inte tänka på allt jobbigt utan att bara vara glad, på riktigt. Just nu så bryr jag mig inte om jag inte blir godkänd på nästa kurs och missar ett möte. Eller, klart jag bryr mig och klart att jag ska kämpa, men just nu så väljer jag att slappna av lite och faktiskt ha lov fortfarande. Har världens bästa pepplåtar som jag pumpar på högsta volym varje gång jag ska någonstans. Folk tittar på mig när jag står och mimar och smådansar medans jag väntar på bussen eller tåget, men det bjuder jag på. Är man lycklig så ska man bannemej få vara det! Jag vet inte hur länge lyckan varar så jag passar på att känna så här till 110% nu och sen så får vi se hur länge det håller i sig. Jag vet egentligen inte varför jag känner så här, men behöver man verkligen ha en anledning att vara lycklig? Nä.

Av Elin - 4 januari 2013 19:07


   


Hej alla vackra vänner där ute. Var inne i stan och jobbade lite idag oxå, blev väl inget speciellt gjort idag heller utan vi tog det bara lugnt. Det är så himla skönt att vara hemma hos G för även om man får pengar för det och faktiskt jobbar så känns det aldrig som jobb eftersom det är så himla naturligt att vi ses, fördelen med att ha känt varandra i typ 12-13 år hihi. Åkte iallafall därifrån vid halv 5 på kvällen då jag hade lovat att äta middag hemma.


Får se vad som händer resten av kvällen, jag kanske ska träffa Mimmi och Amanda lite senare, men vi får helt enkelt vänta och se vad som händer. Just nu sitter ajg i soffan och tittar på Vänner. Har sjukt ont i hårbotten oxå, blir galen! Jag antar att det är för att ajg fortfarande är ovan, hoppas att det är därför iallafall! Nä, jag återkommer senare. Kramisar!

Av Elin - 4 januari 2013 10:45







Just nu så är jag inne i en sån period då jag bara frossar We heart it bilder, kan sitta i flera timmar och kolla igenom olika bilder, måste bara visa er några av mina favoriter just för tillfället.


  

Av Elin - 3 januari 2013 21:36


   


Hej på er vänner! Jag är ledsen för den sena uppdateringen men jag har helt enkelt haft fullt upp. Var ju inne i stan under eftermiddagen för att jobba lite, inte så krävande med tanke på att ungen roar sig själv för det mesta haha. Jag satt mest med Gs nya ipad i knät samtidigt som jag tittade på hockey. Ska dit imorgon i några timmar oxå, då hoppas jag att jag gör mer nytta och att vi ska hitta på något, kanske ska ajg försöka mig på att han ska läsa lite mer så han inte tappar det han redan kan. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på.


Gick iallafall därifrån vid 17 för att möta upp Erika vid Åhlens. Vi åt jättegoda pizzor i kungshallen, det hade säkert varit ännu godare om jag hade fått exakt det ajg beställde men jag var så sjukt hungrig så jag orkade inte vänta en andra gång för att få rätt sorts pizza, tur att man inte är kräsen. Efter middagens så gick vi och handlade lite, jag råkade spendera över 500 spänn inne på HM, att man aldrig lyckas hålla i pengarna! Jaja, det mesta behövde jag ju så känns inte allt för fel.


Jag kom väl hem vid 20 tiden och nu sitter jag här i soffan med mjukisar och letar efter en bra och fin klocka att köpa, DÄR är jag kräsen iallafall hehe. Men jag får väl göra som pappa säger, vänta till jul så kan jag köpa en klocka i Singapore eller vart vi nu väljer att åka under nästa jullov.


Nu är jag otroligt sugen på te så jag lämnar er nu. Puss på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards