lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 24 februari 2013 19:22


 


Har under kvällen suttit och skrivit på examinationen för estetkursen vi läser nu. Det är faktiskt riktigt kul att skriva denna uppsats, jag har nog aldrig börjat så här tidigt med att skriva en uppsats någon gång haha. I och för sig så har jag börjat bakifrån med den roligaste uppgiften att typ planera och skriva hur man kan genomföra ett litet miniprojekt med hjälp av estetämnen utifrån barnens intresse. Man blir riktigt taggad över att göra allt på riktigt sen, eller att få komma ut och prova på olika saker man har fått testat på nu under veckorna när vi har haft lektioner. Dock så är ajg så sjukt feg har jag kommit fram till. Just nu så ser jag inte mig själv att klara av att ha en samling själv eller ett projekt själv med barnen. Känns lagom bra när man ska jobba med allt sånt sen. Jag måste verkligen rycka upp mig och våga prova på nya saker! Blir nästan arg på mig själv för att jag inte tror på mig. Jag vet ju att jag kan! Om jag klarar av att hålla kurser och ansvara för 12 tonåringar under en hel helg eller natt så måste jag ju klara av att hantera förskolebarn oxå, man är ju aldrig helt helt själv heller! Så mitt ständiga mål är som Spånga gymnasium och grundskolas gamla motto: Våga prova, våga misslyckas och våga prova igen. DET ska jag verkligen sträva efter!

Av Elin - 24 februari 2013 14:00


 

 

Gårkvällen blev verkligen jättelyckad, trots att jag inte var på topp. Jag höll igång från 1800 till 0300 ungefär, sen somnade jag i en säng med nya lakan i ganska fort om man säger så.

Det var en jättetrevlig kväll med underbara gäster, mycket skratt och mycket kärlek. Känns som om det var länge sedan det var så många här och jag tycker verkligen att det är skitkul när vi samlar ihop lite släkt och vänner så man för träffa alla och mingla runt. Kvällen avslutades på det mysigaste sättet som finns. När jag kände att ajg var lite för trött för att hänga med dom vuxna så gick jag in i mitt rum och gosade med G. Vi låg ihopkurade under min lilla fleecefilt i min säng eftersom det var så himla kallt, vi hade släckt alla lampor så mina lysande stjärnor i taket lös samtidigt som vi tittade på Madagaskar 3 och skrattade ihop. Åh det är dom stunderna som jag kommer att minnas hela livet ut sen när G blir äldre,  och jag med för den delen hehe. Såå underbart mysigt var det iallafall.

Idag hade jag planerat att åka till stallet för clinic, men vaknade med ont i magen och illamåendde ungefär 1230, en halvtimme innan jag skull vara i stallet alltså. Så jag orkade helt enkelt inte. Har tänkt på att jag har blivit så himla feg eller nått när det handlar om stallet. Förrut så brydde ajg mig inte om jag var där själv och inte kände någon, jag hade ju alltid hästarna. Nu känns det som om jag måste veta om det är någon jag känner och kan umgås med som är där innan jag åker dit. Jag undrar varför det har blivit så. Har jag varit Vällingbyare i snart 15 år så det är klart att jag känner folk där ändå lixom. Aja, vi får se vad som händer idag iallafall. Ta det lugnt antar jag. Kram på er!

Av Elin - 23 februari 2013 15:54


   


Hej på er vänner. Dagen än så länge har spenderats instängd i mitt rum för att i princip städa från golv gtill tak. Ni ser ju före och efterbild på en del av mitt rum och ja, man kan ju säga att det behövdes städas hehe. Har haft ångest varje gång jag har gått in i mitt rum är det låg saker precis överallt, gick knappt att komma in! Nu har jag iallafall städat, plockat, bytt lakan och allt som hör till. Hade lovsånger i bakgrunden och njöt hela tiden, har verkligen segat mig under dagen för att få lyssna på så mycket musik som möjligt haha.  Nu tänkte jag hoppa in i duschen och "städa" mig själv hehe, tänkte köra på hela rubbet med hårinpackning och body scrub så man känner sig extra fräch när gästerna kommer ikväll. Så ja, vi får se om jag hitter uppdatera mer idag, puss!

Av Elin - 23 februari 2013 14:00


Vet inte om ni kom ihåg att jag var hos min läkare på radiumhemmet för typ en månad sedan. Var där för en återkontroll efter cellgifterna, det var fortfarande lite frågetecken kring blodproverna jag lämnade inför besöket när jag var där. Den ena blodmarkören var hög fortfarande vilket kunde betyda äggstockscancer men och bara vara tillfälligt hög så var tvungen att gå där ifrån med blandade känslor.

Tog ett nytt blodproverna förra veckan och igår fick jag svar från KS hur dom såg ut. Med en lättnadens suck så läste jag att allt såg bra ut denna gång och att jag blir kallad inför en kontroll till om ungefär två månader. Jätteskönt verkligen! Jag har ärligt talat inte varit så orolig under denna tid. Såklart så har jag tänkt på det ibland och vissa dagar så har jag nog gått runt med lite dödsångest, men för det mesta så har jag varit otroligt lugn och inte tänkt på det så mycket eller känt den där hemska känslan av att man inte vågar planera sin framtid för man inte vet vad som händer. 

Jag fortsätter att be till Gud att cancerjäveln håller sig borta från mig i resten av mitt liv och att jag fortsätter att känna denna underbara känsla av att jag får möjligheten att göra saker som jag älskar och att framtiden ser underbart ljus ut!

Av Elin - 22 februari 2013 19:05


 


Lägger upp en bild på fredagsfíkat från shoppingrundan med Rebecka från idag. Hade en bra eftermiddag inne i stan och nu så är jag hemma och håller på att somna i soffan. Galet vad trött jag är! Ska nog ta fram min choklad och snaska på snart och klockan 20:00 spå börjar Lena PH som jag hoppas att jag får titta på eftersom Carola är med hihi. Ha en super fredagskväll så återkommer jag. Kram!

Av Elin - 22 februari 2013 12:38


Hej kåmpizar! Allt bra med er denna fredag? Med mig kunde det gärna ha varit bättre, men det blir vad man gör det till, right!? Inatt har jag sovit ganska konstigt måste jag nog påstå. Har haft en mensvärk som har gjort att ajg nästan har legat och gråtit hela natten, har aldrig haft så ont i ryggen i hela mitt liv! Allt detta förklarar ju varför jag har varit så bitter under veckan, tycker det är rätt så facinerande hur jag förändras denna vecka varje månad och även veckan innan och när jag väl är på det humäret så kan jag aldrig komma på varför jag är som jag är och känner som jag känner förs när man får förklaringen sen. Lite för personligt kanske? Vi lämnar det ämnet nu tycker jag!


Idag är det freedaaag!! Ska alldeles strax klä på mig bättre kläder för att möta upp Rebecka inne i stan för lite fredagsshopping. Egentligen så skulle jag äta middag med min klass ikväll oxå, men jag känner att jag nite riktigt orkar det så tror ajg står över det den här gången och är hemma med familjen istället. Imorgon är det fullt upp hela dagen för mig, måste städa mitt rum från golv till tak och sen på kvällen så ska vi fira lillebror då över 20 pers kommer. Hoppas jag mår bättre då!


Klä på mig var det ja, ciao! Återkommer senare under dagen!

Av Elin - 21 februari 2013 19:37


 


Jag kom ju på nu när jag tittade lite snabbt i min kalender att jag totalt har glömt bort att berätta för er att jag beställde biljetter till West side story i veckan! Den går ju för fullt nu på stadsteatern här i Stockholm och musikalfreak som jag är så har jag självklart beställt biljetter. Den 19 April på första parkett blev platserna och datumet. Var helt enkelt dom bästa platserna man kunde välja mellan, hade ju velat sitta några rader bakåt så man slipper nackspärren men första parkett är inte dåligt det heller, man lär ju se bra iallafall haha. Åh vad jag längtar! :D

Av Elin - 21 februari 2013 14:31


Hej på er alla vackra människor fär ute. Nu har jag kommit hem och har varit det i några timmar. Riktigt skönt att jag slutade 12 idag, orkade verkligen ingenting i skolan och allt jag bara tänkte på var att få komma hem igen. Det var länge sen jag gick med den här jobbiga känslan, har glömt bort hur känslig jag blir. Självklart så var det otroligt lärorikt och man får så himla mycket ny inperation när manfår prova på olika saker, vill bara ut och jobba nu!


Resten av dagen spenderas hemma. Troligtvis i soffan under filten. Just nu har jag fixat te och tänkte kolla igenom min Elle tidning som jag inte har hunnit läsa ännu och sen blir det nog lite TV, orkar inte med så mycket mer idag tror jag. Åh, är så glad att jag inte har något att plugga heller, gick in och kollade mina betyg inför tentan jag lämnade in för några veckor sedan som jag har fått göra om flera gånger, men nu är ajg minsann godkänd. Inte ens den puckoläraren kunde stoppa mig från att bli förskollärare, in your face!


Nä hörni, ska dricka upp mitt te och läsa Elle nu. Återkommer!


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards