lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 17 februari 2013 12:49


Hallå kära vänner. Hade ni en bra ikväll igår? För mig blev det alldels för jobbigt direkt när vi kom till bogesund haha. När vi sitter i bilen på väg ner till vandrarhemmet så mötte vi en häst som var galet rädd för alla bilar som åkte förbi så han stod där i världens snödriva och studsade och reste sig flera gånger. Jag som hästmänniska sa åt pappa att stanna och ta det jäkligt lugnt, när vi hade parkerat och skulle gå in så var jag tvungen att stanna en stund för att s om det gick bra, som tur var så hoppade ryttaren av och gick biten tillbaka till stallet och jag kunde andas ut. Blev riktigt nervös där ett tag haha, hästar alltå!

Meen iallafall, in kom vi tillslut och möttes av massa folk och musik, riktigt mysigt. Var ganska jobbigt med den höga ljudnivån eftersom jag var så trött i huvudet, men det gick ändå på något sätt. Var roligast att träffa kusinerna och kusinbarnen faktiskt! Vi var väl där i ca två timmar, sen åkte vi hemåt igen. 

Kollade på mello, såklart! Tyckte ju att Körbergs gäng var riktigt sköna och klockrena, vill inte att dom vinner hela men bra var den och dom. 

Inatt sov jag i 12 timmar, helt jäkla sjukt! Tror dock att jag sov för länge för jag var inte på topp när jag vaknade om man säger så. Om ett tag ska jag klä på mig och åka in till stan för att fika med Bella, var typ fem år sedan som vi sågs seriöst och planerat så det är verkligen dags nu haha! Kram på er vänner, så återkommer jag när jag har kommit hem!

Av Elin - 16 februari 2013 14:18


Kändes riktigt konstigt att gå upp klockan 7 en lördagsmorgon, men upp kom jag. Var i skolan en timme innan tentan för att plugga och skrev klart tentan på ca en timme. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd denna gång, blir riktigt tufft annars.Denna gång kändes iallafall bättre än förra gången och förhoppningsvis så är det bra haha.


Hann vara hemma i ca 10 minuter, sedan blev ajg upp plockad av mamma och lillebror för att åka och handla lite. Försöker ju köpa ett par till jeans, har ett par som favoriter hemma men dom är ju tamej tusan hopplösa att hitta i butikerna nu! Köpte dom för typ två månader sen på HM och jag har varit inne på alla HM i närheten men dom finns inte, helt sjukt! Nu har vi iallafall kommit hem, ska ta en kopp te och sen duscha. Om någon timma så åker vi alla till mormor och morfar, eller till Bogesund för att fira morfars 70årsdag. Är sjukt trött nu, men jag hoppas att det blir bättre när vi har kommit fram. Kram på er hörni, ha en fortsatt bra lördag.

Av Elin - 15 februari 2013 21:44


 


Så här såg det ut i min säng för ungefär en månad sedan. Ikväll har det sett ut ungefär på samma sätt. Har repeterat mycket, läst och slagit upp det jag har varit osäker på och känner mig en aning säkrare denna gång. Klockan står på 07:00 imorgon och klockan 10:00 börjar omtentan. Jag kan absolut inte allt än, kursen har varit upplagd på ett sätt då jag lär mig som minst, tyvärr. Men jag har gjort det jag kan och nu finns det inte så mycket mer att göra en Fredagkväll klockan 22. Tänder några ljus, läser en tumvers i bibeln och så ska jag försöka sova gott så jag orkar sitta i en tentasal i någon timme imorgon. Håll alla tummar ni har för mig är ni snälla så får vi hoppas att jag blir godkänd denna gång. Godnatt med er alla fina människor där ute, ni är så värdefulla 

Av Elin - 15 februari 2013 17:35


   


Hej finisar! Äntligen fredag, right!? Dock så känns det typ som torsdag idag eftersom jag måste åka in och skriva en tenta imorgon som börjar klockan 10. Menmen, vi får se hur det går.


Idag var det iallafall musiklektion hela dagen från 9-16. Kul en fredag, eller? Vi har typ spelat instrument hela dagen och klappat takter och annat. Givande, men otroligt otroligt jobbigt. Jag undrar hurr många i klassen som kommer somna med huvudvärk ikväll när vi har spelat på småtrummor, marackas och andra saker i drygt 7 timmar. Höjdpunkten på dagen var iallafall rasterna när vi hade en klasskompis som hade varit så otroligt gullig och tagit med fika och kaffe till alla i klassen! Så himla mysigt att sitta och fika med hela klassen och få prata om allt, man kommer så mycket närmre varandra. Nästa vecka ska vi troligtvis ut och käka middag ihop oxå, mys!


Min fredagskväll kommer troligtivis bestå av choklad, TV och plugg. Hemmakväll med andra ord, men det kanske ni redan hade räknat ut. Nu sitter jag i soffan, helt slut i huvudet och väntar på att middagen ska bli klar. Tror jag måste blunda och se vad som händer....kram på er!

Av Elin - 14 februari 2013 19:46


Som ni alla kanske vet, eller inte vet...? Så är jag en riktig choklad och lakrits älskare. Som jag skrev förra veckan så har chokladen med lakritsbitar kommit ut igen och nu har jag verkligen bunkrat upp ifall den skulle ta slut eller om den skulle sluta säljas igen. Ska verkligen försöka att hålla mig och bara äta på helgerna, vi får se hur det går hehe.


 

Av Elin - 14 februari 2013 12:17


Jag måste ju ha lite kärlek i rubriken trots allt. Sov mycket bättre inatt, men jag vaknade mer och ett tag så trodde jag att min klocka hade stannat eller nått på telefonen när jag vaknade för tredje gången och klockan fortfarande stod på 0322 som den gjorde första gången jag kollade. På ett sätt så är det ju väldigt skönt när man vaknar mitt i natten och så ser man att klockan inte är mer än 3 och man får sova i flera timmar till.


Klockan stod iallafall på 0630 eftersom jag hade körlektion i morse. Var runt lite i hässelby, vällingby och Spånga för första gången. Gick helt ok tyckte jag, allt det som jag behöver träna på är så pass vanliga saker så det kändes skönt att  man visste att det inte är mig det är fel på utan att man är nybörjare haha. Skönt att köra med någon man känner oxå, nu är det bara ut och träna med pappa och sen är det lektion igen i mars.


Nu under förmiddagen så har jag passat på att ringa lite samtal och även tränat lite, körde bara en kvart idag med powerwalk i 10 minuter och intensiv cykling på fem minuter, kände att det fick räcka för dagen. Har även försökt att plugga till tentan på lördag, men jag får panik alltså! Börjar allvarligt snart att gråta för att ajg inte förstår, hela kursen var så konstigt upplagd så jag hade inte en chans att lära mig allt under dom veckorna vi hade vetenskapskursen. Jag vet att man inte ska ha en negativ inställning, men jag förstår verkligen inte det vi ska plugga på så jag kommer nog inte bli godkänd. Jag funderar på om man kan få gå om kursen helt nästa termin, får nog kolla upp det lite bättre först bara.


Annars så händer det inte så mycket idag, nu sitter jag i soffan med min filt över mig, fryser så galet mycket! Skulle oxå kunna ta en liten powernap nu känner jag, ögonlocken är väldigt tunga! Men jag ska upp tidigt imorgon oxå och risken finns ju att jag inte kan sova ikväll om jag sover nu. Nä, man kanske ska ta och ringa sjukhuset istället och se om dom vill prata med mig. Återkommer!

Av Elin - 13 februari 2013 21:04


Klickade hem ett par träningsbyxor från Zalando igårkväll. Måste verkligen komma igång med träningen igen, har varit otroligt slarvig dom senaste 2 veckorna faktiskt. Eftersom mamma är skyldig mig en tröja för 200 kronor så valde jag ett par träningsbyxor för 169 kronor, logiskt? Det tycker jag! Men visst är dom fina!? :D


       

Av Elin - 13 februari 2013 18:26


 


Hej mina fina läsare. Har eran dag varit bra? Min har varit både upp och ner faktiskt. Enligt min sovapp som jag har på telefonen så var min sömnkvalitet 44% inatt, sov så sjukt oroligt av någon anledning så ni kan ju gissa om jag var trött imorse när jag gick upp haha.


Mötte tjejerna i mitt arbetslag vid slussen vid 10 och sen fortsatte vi mot fotografiska för att titta på konst. Var en helt okej upplevelse, hoppas vi får till en bra redovisning på allt bara. Stannade där och åt lunch, sedan åkte vi in till skolan så vi va där vid 13 då vi började. Hade första lektionen på musiken idag, gick därifrån med blandade känslor. Inte världens bästa lärare, hon dumförklarade mig nästan det första hon gjorde på grund av mitt handikapp. Men jag kämpade på hela lektionen och tyckte för det mesta att det var kul. Vi får se hur det går på Fredag...


Nu ikväll skulle jag ha varit på DUS-möte, men det verkar som om alla har koll på det vi ska göra den 23dje så vi ställde in det, tyvärr så gjorde det att jag missar ridlektionen ändå eftersom vi ställde in mötet allt för sent idag. Menmen, då kanske jag kan gå och lägga mig tidigt så jag är pigg och glad imorgonbitti när jag ska ut och sladda med bilen hehe.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards