lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 12 februari 2013 18:48


Trots att jag inte har flyttat hemifrån än så kan jag inte låta bli att titta på inredningsprylar och liknande, mamma blir helt galen när jag pekar på 10 olika saker i varje affär vi går in i som jag vill ha. Jag har sagt åt henne att hon kan köpa en lägenhet åt mig om hon vill slippa mitt tjat, men det går väl sådär med den övertalningen haha. Det jag ville visa är en sittpuff som jag hittade inne på Åhlens igår som jag blev helt kär i. Visst är den fin!? :D


 


Klicka på bilden för att läsa mer om sittpuffen.

 

Aj.

Av Elin - 12 februari 2013 15:07


 


Hej mina fina vänner! Har inte haft så mycket blogglust idag känner jag, men ett inlägg nu kan jag väl slänga in så får vi se om det blir fler under kvällen.


Har varit ledig idag iallafall, hade två ärenden och såklart så tog dom typ hela dagen eftersom bussar och tåg inte går när man själv vill haha. Började med ett besök på radiumhemmet för att ta blodprov igen, denna gången gick det mycket bättre än sist. Ett stick och sen var det klart, dock så har jag fortfarande sjuukt ont i handen! Kan knappt använda den, det gör till och med ont att skriva detta inlägg. Jag vet inte vart hon lyckades träffa när det gör så här ont haha, men det går nog över undrer dagen. Hoppas jag!


Efter blodprovet åkte jag till sjukgymnasten i typ 20 minuter. Dom senaste gångerna har varit så dryga hos henne. Har en jättebra sjukgymnast, men känns lite onödigt att åka tid som tar en timme enkel resa för att säga att allt har gått bra och sen åka hem igen. Aja, nu dröjer det några månader tills ajg ska dit igen.


Hemmakväll idag med, så skönt! Hoppas jag somnar lika fort som igårkväll, somnade typ 23 och sov riktigt gott inatt, såå skönt! Nu ska jag titta vidare på Top model tänkte jag. Kram på er!

Av Elin - 11 februari 2013 16:30


   

 

Yepp, så är det helt enkelt och det är bara att acceptera. Just nu så känner jag att jag är inne i en liten "downperiod". Inte att jag är ledsen eller nått sånt, utan att livet flyter helt enkelt inte på som det gjorde för ett par veckor sedan. Jag har mycket emot mig nu känner jag. Skola, ridsporten, vänner, sjukhus. Det känns som att alla dessa saker står och drar i mig åt olika håll som som gör att jag har väldigt svårt att se framåt, prioritera rätt, göra saker i rätt ordning och koncentrera mig på rätt saker. Det känns helt enkelt som om livet står still och jag har ingen aning om i vilken ände jag ska börja med för att få det att flyta på igen. Men så länge hälsan och kroppen inte påverkas mer än vad den gör nu så känner jag ändå att det får lov att vara okej ändå. 


Var iallafall i skolan i två timmar idag. Tror jag fick lite mera koll på allt trots den korta tiden och jag hoppas verkligen att musiken på onsdag inte blir så jobbig som jag tror. Så länge jag försöker vara positiv och visa lite pokerface så tror jag att det kommer gå galant! Musik ÄR ju kul!


Ikväll blir det bara en hemmakväll framför TVn tror jag. Ska försöka skicka några mejl, betala räkningar och posta ett brev tänkte jag innan dagen är slut. Men det blir nog inga problem! Nu ska jag kura ihop mig i min mysiga filt och kolla på TV. Kram på er vänner!







Av Elin - 11 februari 2013 12:30


Skulle inte tacka nej till en sån här bokhylla alltså. På detta viset kan man ju ha råkoll på vilka böcker man har läst och vilka man tänkte att läsa. I like!


 

Av Elin - 11 februari 2013 10:06


Som jag trodde igår så gick dagen alldeles för fort. Varför måste tiden gå så fort när man har roligt för!? Dagen ingår var iallafall otroligt mysig och jag önskar att den hade varat längre. Det är alltid lika kul att träffa Lotta och det känns som att så fort hon är i närheten så fylls alla av lite extra kärlek, för att hon ger så himla mycket kärlek till oss. Jag är så himla glad över att vi har kontakt trots att hon bor så långt borta och vi inte träffas så ofta. Men förhoppningsvis så åker vi, familjen alltså, över till USA snart för att hälsa på där. Det är bara att hålla tummarna att det blir av snart, annars så får man väl ta saken i egna händer och åka dit själv!


Vid 17 så kom även mormor och morfar för att äta middag hos oss och hämta upp Lotta, såklart så var det oxå jättetrevligt, vad annars lixom!? Vi åt gott, drack gott och hade det jättemysigt verkligen! En av dom bästa avsluten på veckan på länge måste jag säga haha!


Nu är det iallafall en ny vecka och det är dags att ta nya tag. Vill ärligt talat att denna vecka ska gå fort, vet inte riktigt varvör faktiskt. Vill bara ha det där himla vetenskapsprovet skrivet eftersom jag vet att det inte kommer att gå bra. Jag veeet att ajg ska tänka positivt, men jag måste ju oxå tänka realistiskt och som det är nu så tror jag att ajg inte kommer att klara det. Prov är inte min starka sida om man säger så...


Idag ska jag in till SU i några timmar på eftermiddagen för ett seminarium, sen är jag ledig resten av dagen. Nu ska jag rota lite i kylskåpet tror jag. Kram på er!






Av Elin - 10 februari 2013 13:53


Hej mina kära vänner! Vaknade lite smått i panik vid 11 i förmiddags, hade planerat att hinna med jättemycket innan vi fick gäster idag men så blev det inte riktigt. Städade iallafall rummet och åt lunch, det var ungefär det jag hann med haha. Vid 1230 så tog lillebror och jag bilen in till söder för att hämta upp en av dom finaste människor som finns, mammas faster. Har sett fram emot denna dag länge eftersom vi inte träffas så ofta för att hon bor i USA och nu så är den äntligen här, såklart så kommer dagen gå ruskigt fort och snart så är det måndag igen så jag ska försöka att njuta så mycket som möjligt idag. Vi får se hur mycket jag tittar in här idag alltså ;).


Nu sitter vi iallafall här och pratar om allt och jag känner att jag inte riktigt kan koncentrera mig på att skriva begripligt så jag lämnar det så här och så får jag återkomma när jag har tid. Puss på er kompisar!

Av Elin - 9 februari 2013 17:41


Hej kära vänner! Nu är jag hemma och har intagit soffläge inför resten av dagen, om man bortser från när jag ska äta middag, då måste jag såklart flytta på mig hihi. Slängde mig i duschen det första jag gjorde nu när jag kom hem, äntligen så fick jag tvätta håret! Har kännt mig så sjukt äcklig eftersom jag inte har fått tvättat det sen i tisdags eftersom det kan förstöra mina extensions och i onsdags så red jag. Men idag så orkade jag inte vänta längre så nu är det minsann tvättat och fint!


USEKs årsmöte var nog det längsta på flera år! Kassan var inte färdigräknad och det blev strul så det blev lite segt, men jag känner mig iallafall mycket klokare och säkrare angående mitt jobb i DUS nu när jag vet hur vällingby tänker, det är bara och hoppas på att vi hittar någon lösning i DUS om hur vi ska synas mer. För DET behövs! Var iallafall kul att träffa gänget igen, inte så ofta som jag träffar alla nu förtiden tyvärr.


Ikväll blir det såklart mello och mitt lördagsmys består av choklad med lakrits i, jag dör så gott! Har längtat efter att marabou ska ge ut de chokladen i ett år nu eftersom jag missade den förra året, min kväll är räddad med mello och godis alltså! ;)


Nu ska jag nog gå och titta in lite i köket och se hur det går med maten, magen kurrar lite nu faktiskt. Puss på er!


    

Av Elin - 9 februari 2013 13:41


Hej vänner! Hoppas att eran lördag har börjat bra. Själv så väcktes jag vid 9 och var gaalet trött, har sovit jättekonstigt inatt, typ vaknat flera gånger under natten och vid 6 så kunde jag knappt somna om. 


Följde med pappa till farfar vid 1030 och fikade och snackade. Jag passade på att ta en sväg ner till centrum för att handla ett par jeans på H&M när pappa skulle mecka med farfars elmoppe. Spräng även lite vilse inne på coop när jag skulle leta lördagsgodis oxå haha. När vi var klara med vårt så åkte vi vidare till lunda för att övningsköra lite, var lite scary att köra pappas nya BMW, men det gick bra. Nu är jag taggad inför 1,5 timmes körlektion på Torsdag :D!


Nu ska jag prova mina jeans och sen ska jag till stallet på useks årsmöte, ska bli spännande hihi. Ikväll ska jag bara vara hemma och titta på mello såklart annars så händer det inte så mycket mer idag, det är imorgon som det händer grejer, men det tar vi ikväll! Kram på er och ha en bra lördag!


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards