lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin - 27 maj 2013 21:03


Igårkväll var jag ju som sagt på P!nk i globen. Det var en sjukt jäkla bra konsert och värt alla skavsår, fotont, nästintill hörselskador, pengar och tid. Hon var grymt duktig och bjöd på en magisk show! juder på lite dåliga Iphone bilder.


                   

Av Elin - 27 maj 2013 16:44


Eller är det verkligen Måndag idag? Har haft fullt upp i helgen så det har inte känts som helg haha. Det var galet jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde vid 7, kom inte i säng förs 1 inatt så det blev inte så mycket sömn. Tänkte berätta mer om P!nk konserten från igårkväll i ett senare inlägg, men det var bra förutom att jag fick sjukt ont i fötterna.


Kom knappt upp imorse för jag hade så ont i kroppen och funderade på att sjukanmäla mig. Men jag kände att jag hellre står ut så slipper jag att kompletteringsuppgift sen. Hade en heldag på Sollentuna naturskola där det fanns alla möjliga djur. Självklart så gick jag och min grupp vilse bara för att jag hade så ont i fötterna hehe, tror det blev en 40 minuters promenad isället för 20 minuter, var lagom less redan när jag kom fram. men iallafall, vi hovad djur från vattnet och fördjupde oss lite i vissa av dom, var ändå en trevlig dag trots att jag bara ville hem och vila fötterna i slutet. Det är alla möjliga känslor som dyker upp när jag är i sånna här situationer. På ett sett så önskar ajg att folk tar hänsyn till mig och frågar och erbjuder sin hjälp, men å andra sidan så blir det oftast lätt för mycket frågande om hur det går så jag bara blir irriterad. Haha, knäppt ajg vet! 


Nu är ajg iallafall äntligen hemma och planerar att inte göra ett dugg resten av dagen, inte ens plugga! Håller redan på att slockna i soffan så det blir nog en tidig sänggång ikväll haha. Nu är det dags för middag, puss!


 

När jag gick i skogen så kunde ajg inte låta bli att undra var hästen har tagit vägen, det var det som fattades haha!


       

När vi väl var framme så möttes jag av dessa skruttisar, vi gick genom hagen för att komma till vattnet, har galet mycket ridabstinens nu kan jag lova!


 

Det var faktiskt ganska mysigt trots att vattnet var skitigt haha.


 

Jag och min grupp fokuserade på en nattslända som fortfarande var en larv. En illustration av naturmaterial.


 

En annan med vattenfärg, tyvärr så gick det knappt att fota den riktigta, den rörde sig hela tiden haha.



Av Elin - 26 maj 2013 12:46


Hej på er vänner. När klockan ringde vid 0730 imorse så var jag så galet trött! Sov väldigt dåligt inatt av någon anledning, men så är det ibland I guess. Mötte Elin vid Spånga station vid 9 och så åkte vi vidare mot solvalla. Jag har aldrig varit på Solvalla när det har varit travtävlingar så för mig så var det helt främmande. Man har blivit lite insnöad och hjärntvättad när man har ridit på en ridskola med dressyrinriktning i 15 år hehe. 


Det blev iallafall en lyckad förmiddag med sol, det blåste lite mycket bara. Vi såg massor av fina hästar och hade det mysigt. Dock så stannade vi inte så länge, jag ville gärna hinna komma hem och vila lite inför Pink konserten ikväll och jag känner redan nu att jag håller på att somna haha. Vi passade på att äta lite lunch i spånga när vi kom dit oxå så hade vi det klart haha. Jag tror nog inte att det blir mer uppdatering idag, kommer nog hem rätt så sent ikväll och eftersom jag ska till skolan och vara ute i naturen från 9-15 ungefär så måste ajg nog gå och lägga mig direkt när jag kommer hem. Ha en bra söndag nu finingar.


         



Av Elin - 25 maj 2013 23:52


 

 

Vilken kväll. Vilken artist. Tänk, jag slutar aldrig förvånas över hur otrolig Tommy Körberg är. Inte bara hans enorma röst, utan hans otroliga musikalitet. Går man på en konsert där Körberg medverkar så garanterar jag gåshud minst en gång under kvällen! Han är otroligt duktig på legato och har varkligen en mimik och ett skådespel som är galet bra. Trots att vi satt längst bak på parkett vilket var mycket sämre än våra ordinarie biljetter från förra showen som vi bokade först så är jag grymt nöjd med kvällen och jag är glad att jag inte valde att få pengarna tillbaka. 

 

Jag hade några moments där jag fick gåshud och nästan bara satt och gapade. Anthem var självklart ett otroligt ögonblick! Den versionen och att få höra det live var magiskt! Stad i ljus är oxå helt otrolig och sen har jag några andra favoriter som fattig bonddräng, som en bro öve mörka vatten och fait accompli. Han är otroligt duktig på att mellansnacka oxå, ibland så kunde det bli lite för mycket sexskämt, men jag gillar ändå att han är så rå och hård ibland. Han soppar inget under mattan precis, oavsett om det gäller honom eller någon annan. Nä, det var en otroligt bra konsert och nu kommer ajg lyssna på Körberg i veckor, jäklar vad proffsig han är! Tyvärr så blev det nog inga bra bilder, ska kolla igenom dom imorgon, annars så får ni klara er utan ;).

Av Elin - 25 maj 2013 16:31


Hej snyggingar! Nu är jag hemma efter drygt ett dygn på Åkeshovs slott. Sov lite oroligt inatt, gör alltid det när jag sover borta tror jag, av någon anledning så var jag lite orolig att jag skulle försova mig. Men  jag gick upp vid 7 och valde att plugga en timme eftersom jag inte orkade igårkväll. 


Idag höll vi på till 15, vi pratde om vad vi i styrelsen ville fokusera på, hur vi skulle jobba, handlingsplan mm. Det hela slutade med att jag faktiskt kan säga att jag lever min dröm litegrann. I ungefär 10 år så har jag velat påverka handikappsridningen och idag så kom äntligen chansen. Jag och en till har tagit på oss att få igång handikappsverksamheten och allt kring den inom Stockholms län. Det var nästan så jag blev lite berörd när jag sa att jag ville vara med, jag har ju faktistk väntat i 10 år på att få göra detta och nu, äntligen så är jag där. Att få påverka som ung inom ungdomsverksamheten och även att få påverka handikappsridningen är verkligen stort för mig! Galet vad tacksam jag är.


Ikväll ska mamma, jag och pappa på Tommy Körbergs sista konsert på Intiman. Förra gången blev det ju inställt men idag är det dags! Jag har hört att det ska vara väldigt bra så jag har höga förväntningar hehe. Skriver nog en uppdatering när jag kommer hem, eller så blir det tidigt imorgon. Ska nämligen till Solvalla med Elin för att kolla på elitloppet. Ska bli spännande! Nu mina vänner, måste jag gå!

Av Elin - 24 maj 2013 22:53


Hej på er finisar. Ledsen att jag har varit lite frånvarande under dagen, trodde att jag skulle kunna titta in tidigare men så har det helt enkelt inte blivit. Bortsett från at jag sov till 11 och har kollat på TV halva dagen så befinner jag mig nu på åkeshovs slott och har det väldigt bra måste jag säga. Är på planeringskonferens med stockholm distriktets styrelse och får god mat och har trevligt sällskap. Känner mig väldigt ung, men jag är ju ungdomsrepresentant så det kanske inte är så konstigt, men jäklar vilken erfarenhet jag får! Är lite stolt över mig själv som faktiskt har kommit så här långt i ridsporten. Jag kom väl hit vid 16 idag och sedan dess så har det varit fullt upp. Vi har pratat om lite allt möjligt, men imorgon kommer nog det mest intressanta, våra roller och sånt i styrelsen. Ser fram emot det. 


Under kvälen så åt vi en jättegod trerätters här på slottet och drack gott vin, kändes otroligt lyxigt hihi. Nu sitter jag i mitt mysiga rum och har sagt att ajg ska plugga, men jag inser nu att jag inte kommer orka. tror nog att ajg släcker lampan och sover istället. Imorgon står klockan på 0730 ungefär sedan håller vi på till 15. Återkommer väl när jag kommer hem skulle jag tro :). Nu ska jag sussa sött i min mysiga säng, godnatt!


           

Av Elin - 24 maj 2013 14:12


Tack till er som har stått vid min sida och fortfarande gör det ♥.

 

Av Elin - 23 maj 2013 15:39


Hej på er. Har ni hft en bra dag? Jag var galet trött när klockan ringde imorse vid 7, somade inte förs halv ett på natten trots att jag var så trött. Det kändes galet konstigt att inte åka till förskolan imorse, åh vad jag saknar alla! Men så är livet och det är bara att kömpa på. Tack vare alla puckon i Husby, Tensta och överallt som eldar bilar och kastar sten så var det kaos att ta sig till skolan imorse när vägar var avstängda och det blev bilköer, men som tur var så kom jag inte alls så försent som jag trodde.


Lektionen idag har jag blandade känslor för känner jag. Läraren vi hade var otroligt bestämd och väldigt barsk, men å andra sidan så förklarade hon väldigt tydligt vad vi skulle fokusera på och skita i till examinationen. jag blev lite rädd för henne ärligt talat för hon var så himla bestämd. kände mig lite obekväm när hon satt och pratade, eller predikade nästan haha. Men jag tror ändå att hon lärde oss mycket. 


Direkt efter skolan så åkte jag till kansliet en snabbis, alltså stockholms ridsportsförbunds kansli för er som tvekade ;). Var tvungen att hämta upp brännbollsgrejerna till turneringen DUS ska ha på lördag. Det kändes lite knäppt att själv gå runt med ett gäng brännbollsträn som att jag ska spela brännboll med mig själv eller att jag ska använda det och puckla på någon haha. När jag kom hem så var jag bara hemma en snabbis för att byta om och sen så åkte jag ner till spånga station för att möta upp en från DUS som hämtade brännbollsgrejerna. På vägen hem så ringde jag Sara och vi pratade om allt möjligt i ungfär en timme, så mysigt och snart så ses vi äntligen!


Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, är ledig imorgon så ska plugga under dagen sedan är det dags för planeringskonferens på eftermiddagen som håller på tills på lördag eftermiddag, vuxenpoäng right!?


"Hej, jag spelar brännboll med mig själv!"


   

Såå irriternade att dom håller på bed sånt där fiberkabelskit på våran gata igen, hatar att bo vid en byggarbetsplats haha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards