lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin - 12 maj 2013 18:53


 


Hej kära ni. Idag har jag inte gjort så mycket alls. Har gått runt med fruktansvärt ont i foten hela dagen. Jag har verkligen ingen aning om vad jag har gjort och har försökt att fundera ut på vad det kan vara. Om jag har bytt skor och det beror på det? Nej, har haft så här ont förrut i andra skor, har ajg stukat foten? Nej, inte ens igår när jag hade druckit vin så gjorde ajg det, kommer faktiskt ihåg allt från igårkväll haha! Det ända som jag kan tänka mig är om jag har gjort någt konstigt när jag red i Onsdags. Jaja, sjukt ont har jag iallafall och jag hoppas att det hinner gå över tills imorgon.


Jag hade tänkt att bjuda in mig på fika hos en kompis idag, men det kom jag inte och tänka på förs vid 16 på eftermiddagen så det var bara att glömma. Har suttit lite med DUS oxå och försökt leta fram mejladresser till 119 klubbar i stockholm, eller ja kankse inte alla eftersom några kanske inte har någon ungdomssektionsstyrelse men till dom flesta. Har även försökt hålla koll på dressyrtävlingarna som Vällinbys ponnytjejer red idag ute i Vaxholm under dagen. Galet stolt man äver över att vara vällinbyare när dom rider till sig en blågul rosett i alla klasser och även vinner som lag oxå! Nu har jag precis duschat klart och är galet trött, skulle kunna gå och lägga mig nu känner jag. Imorgon är det förskolan 9-16, första hela veckan på evigheter! Kram på er.

Av Elin - 12 maj 2013 13:45


Det är inte förens när sånna här saker hamnar i brevlådan som man inser att tiden går fort och att man blir äldre. Tänk att en av mina bästa och finaste vänner ska gifta sig, helt galet spännande!


 

Av Elin - 12 maj 2013 11:44


Hej vänner. Gårkvällen blev väldigt lyckad, som alltid när man umgås med en av de finaste vännerna.  Jag höll på att dö av värmen redan innan jag kom, tyckte först att det var lite kyrligt under dagen så jag klädde på mig med jacka och halsduk, men när jag promenerade den sista biten hem till Lisa så höll jag på att smälta haha. Vi hade iallafall jättemysigt med bubbel, ost, druvor och choklad och självklart så pratade vi om allt mellan himmel och jord. Vi kommer fram till så mycket bra när Lisa och jag pratar ut om allt. Vi kom fram till att införa ett dygn på 48 timmar då vi har så mycket att göra hela tiden och så kom vi faktiskt fram till att jag är en stressad person av olika anledningar, men att det kanske inte var så konstigt med tanke på allt som har hänt det senaste året. Senare in mot natten så började vi båda bli väldigt trötta så vid 0100 tog jag faktiskt bussen hem och var hemma vid 0130 och hoppade bums i sängen för att sova.


      

Av Elin - 11 maj 2013 12:15


   

 

Jag har opererats väldigt mycket i mitt liv. Om man bortser från dom lokalbedövningsoperationer jag har gjort och bara räknar dom under narkos när man har sovit så tror jag att det blir ca 15 styckna:


5 magoperationer

3 handoperationer
3 halsoperationer

2 fotoperationer

1 öronoperation
1 höftoperation

Av Elin - 11 maj 2013 09:32


God morgon mina fina. Har ni sovit gott? Jag somnade rätt så sent igår faktiskt, har sovit 12 timmar natten till torsdag och fredag eftersom jag inte har mått nå bra. Ett tecken på att man har blivit frisk är ju att man inte kan sova på kvällen sen så nu ttcker jag att jag är frisk och jag mår mycket bättre! Vaknade till och med klockan 9 idag och var pigg som en mört, typ första gången på flera månader som jag vaknar av mig själv och är pigg. Så galet skönt, kanske har jag sovit ikapp alla stress och ångest-timmar nu hehe. Gick upp vid kvart över nio och kollade lite på disneydags, haha nostalgi på hög nivå när Pluto dyker upp i TVrutan!


Idag har jag iallafall inte så jättemycket planerat. Mamma och pappa ska sjösätta båten och sen åker mamma ut till landet. Det ända jag har planerat är en mysig vinkväll med Lisa ikväll, sen får vi se vad som händer. Nu måste jag iallafall gå och äta något, tänk om det fanns lyxig hotellfrukost ååh vad jag är sugen på det!

Av Elin - 10 maj 2013 19:27


Jag känner igen mig. Jag har varit här förut, tillräckligt många gånger för att veta exakt vad det beror på. Hur mycket jag än försöker att förtränga det så går det inte. Verkligheten går inte att gömma sig ifrån. Helst av allt så skulle jag bara vilja få tillbaka kontrollen jag hade, men jag måste lära mig att leva så här.


Just dom perioderna då jag vaknar av mardrömmar och ångest så kan jag inte låta bli att tänka att det är cancern som har vunnit, inte över min kropp utan över mitt psyke. Dom gångerna jag visar mig svag eller tillåter mig själv att vara svag så kommer cancern tillbaka. Som att den hela tiden följer efter mig och bara väntar på att jag ska vara lite osäker så den bara kan klampa in och förstöra allt igen.


Jag tänker inte på det lika mycket nu och jag tycker att jag har lärt mig att hantera alla känslor. Men dom gångerna som verkligheten springer ikapp mig och jag blir påmind om att jag aldrig kan vara ritkgit trygg så känns det otroligt jobbigt. Dom gångerna så kan jag inte låta bli att tänka, varför just jag?

Av Elin - 10 maj 2013 15:27


     


Jag är så otroligt besviken. Ikväll skulle jag få se Tommy Körberg live på Intiman, jag har längtat ända sedan vi bokade biljetterna och idag så skulle det äntligen vara dags. Men naiv som jag är så hade jag aldrig tänkt tanken på att han skulle ställa in just idag, trots att jag vet att han är en hypokondriker och gärna tar det säkra före det osäkra. Jag förstår att han gör det, hade han spelat trumpet så hade han kunnat byta till en annan trumpet, det funkar inte när rösten är instrumentet man jobbar med. 


Det jag är besviken på är att jag blev av med mina bra platser. Jag hade sett fram emot att få sitta på tredje raden parkett och se honom riktigt nära. Nej, utan istället så fick jag 3 olika förslag. 1-få tillbaka pengarna och inte gå på någon konsert, 2- byta ut biljetterna till biljetter för rock of ages på china teatern och 3-boka om biljetterna till en extrakonsert den 25/5. Självklart valde jag nummer 3, jag hade ju inte bokat biljetter till Körberg om jag ville se rock of ages och jag bokade biljetter för att jag verkligen ville gå på en konsert med BARA Tommy Körberg. Grejen är att jag då fick helt andra platser, från att ha biljetter på tredje parkett så fick jag biljetter på nittonde parkett. Det är inte ok tycker jag! Det är inte mitt fel att konserten blev inställd så jag tycker att det är en självklarhet att man ska få samma platser som man faktiskt betalade för och såg fram emot att sitta på på den inställda konserten!


Jag är ändå tacksam över att jag faktiskt ska få se honom live, fast inte förens den 25 maj och på mycket sämre platser. Men jag kan inte låta bli att vara otroligt besviken, själva känslan att få sitta på bra platser på en konsert gör faktisktupplevelsen mycket mer häftigare och roligare. 


Av Elin - 10 maj 2013 13:26

 

Idag provade jag något nytt till lunch. Eller nytt och nytt, helt nytt var det inte. Härom veckan när mamma och jag var ute och handlade så sprang jag jag över dom nya pizza tortillasen. Fyra i varje förpackning och extra tjocka för att man ska kunna göra pizza på dom, supersmart och självklart så köpte vi hem ett paket för att prova. Idag var det som sagt testning och det smakade helt okej faktiskt. Gjorde som jag alltid brukar göra, farmors gamla tips med ketchup, ost, skinka och pizzakrydda. Smakde smaskens! Prova ni oxå vettja!

 

     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards