lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin - 4 maj 2013 07:51


Hej mina vänner. Är uppe med tuppen idag igen eftersom jag ska iväg till centralen för att åka till Strömsholm. Sov bättre inatt, vaknade en gång vid 4 och hade lite svårt att somna om, men det gick tillslut. Var riktigt tungt att gå upp och jag sitter fortfarande och gäspar hela tiden. Tror mycket sitter i huvuet eftersom man vet att det är lördag och då får man egentligen sova, men så står klockan på nästan den vanliga tiden som jag brukar gå upp på vardagarna. 


Ska bli en spännande helg, jag hoppas att jag kommer hem med ny inspiration och nya idéer. Har hört det ryktas om en middag ikväll med galakänsla, hoppas man inte behövde packa ner balklänningen för den hänger fortfarande i garderoben. Nu kära ni, ska jag dricka upp min kopp te, borsta tänderna och klä på mig. Vi får se hur det blir med bloggningen, kanske slänger in något inlägg ikväll. Annars så återkommer jag på eftermiddagen imorgon, kameran är med så ska försöka bjuda på lite bilder oxå. Puss på er, ha en bra helg!

Av Elin - 3 maj 2013 21:43


 

Av Elin - 3 maj 2013 18:43


   


Hej vänner! Som sagt så tror jag att det är Fredag idag, eftersom man har varit ledig mitt i veckan och jag ska iväg hela helgen så känns det inte som Fredag. Natten till idag har iallafall varit jättejobbig. Vaknat flera gånger av att jag har gråtit och att man nästan har haft svårt att andas, känns inte så jättekul när man vet vad det beror på om man säger så. Allt ajg önskar är att slippa känna denna ångest! Menmen, jag vet att det går över tillslut och att livet fortsätter så det är lika bra att stå ut.


Eftersom natten var jobbig så har jag inte varit på topp på förskolan idag heller. Under förmiddagen hade jag ont i magen och under eftermiddagen så kände jag mig nästan svimfärdig, inge kul! Tycker ändå att jag lyckades rätt så bra emellanåt, mycket upp och ner då det kändes som att jag höll igång intensivt ett tag, men sen så tog det stopp lite då och då och jag försvann i min egna lilla värld haha. Men jag har lixom lärt mig att försöka vara igång hela tiden för att inte bli helt deppig, ibland så går det och ibland så går det inte. Som tur var så har jag den otroliga turen att vara på en förskola som jag faktiskt känner att ajg kan komma på morgonen och säga direkt att det inte är någon bra dag istället för att gå omkring och fejka hela dagen. Det är jag enormt tacksam för och för mig, en enorm trygghet just i sånna här situationer! 


Under dagen så har jag även försökt ta mitt ansvar som ordförande i DUS. Jagat personer, pratat med Sanna på kansliet typ 3 gånger under dagen för att kolla läget och prata ut. Hoppas att allt löser sig till helgen! Själv så åker ju jag och Filippa till Strömsholm imorgonbitti för riksungdomsöte, ska bli spännande!


Nu ska jag vänta på att pappa blir klar i duschen så jag kan få duscha oxå, funtar på att köra hela köret med hårinpackning, body schrub och allt annat som ingår. Kanske blir jag som en helt ny människa efter det? Ikväll ska jag bara slappa framför TVn, kanske sätter på en film och sover gott under natten. Hare, kram!

Av Elin - 2 maj 2013 21:36


På buss 66 i Stockholm.

Kille ~ 20 pratar i telefon troligtvis med en polare och planerar en fest.

- Men kom igen, du måste hjälpa mig nu! Vilka ska jag bjuda?

-(Låång tystnad) Men ey, jag kan inte bjuda hela Sverige mannen!


Haha, så roligt att sitta och tjuvlyssna på andras samtal :D.

Av Elin - 2 maj 2013 20:14


 


Tja tja era finingar! Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen, direkt när man har haft ledig tid så har jag varit tvungen att göra annat. dagen på förskolan har iallafall gått bra, det går fort som vanligt och jag har väldigt kul. När vi är ute blir jag lika skitig som barnen och när vi är inne så blir jag lika busig som barnen haha. Tänk att man aldrig blir vuxen ;).


Dock så blev det lite panik när jag gick på rast och jag var tvungen att använda ungefär hela rasten till att jaga ungdomar i DUS-styrelsen och prata med Sanna på kansliet, att man ska behöva jaga folk för att få svar på det man undrar tycker jag är otroligt respektlöst när man sitter med i en styrelse, men tyvärr så blev det så och jag sitter än och försöker få tag i folk. Nu har jag iallafall lite bättre koll och jag hoppas verkligen att allt löser sig, just idag har det alltså inte varit så kul att vara ordförande i DUS. Men det kommer bättre dagar, promise!


Under kvällen så har jag och mamma varit i vällingby en snabbis och så passade vi på att handla lite mat. Höll på att somna över kundvagnen för jag var så trött så det blir sängen tidigt idag. Har ont i fötterna oxå, så ska vi gå på promenad imorgon med dom stora barnen. Jaja, det är bara att bita ihop, har ju en hel natt att vila fossingarna! Nu ska jag ta en kopp te och sen så får vi se vad som händer. Kram på er!

Av Elin - 1 maj 2013 19:35


   


Galet vad tiden går fort, försöker att tagga ner och inte kolla i almanackan allt för ofta men det är så grymt svårt. Egentligen så tycker jag inte om sånna här dagar när man bara är ledig en dag mitt i veckan, man kan inte sova för länge för då vänder man på dygnet men man vill ju ändå sova ut, svårt det där haha. Lyckades såklart sova för länge, men vi får hoppas att jag somnar tidigt ikväll ändå.


Hade så gaaalet tråkigt under dagen idag. Hade verkligen ingenting att göra, mer än att kolla i almanackan och planera Maj månad, haha. Men vid 1630 så fick jag äntligen något att göra, Rebecka cyklade hit och så tog vi en picknick med saft och kakor vid lunaängarna i solen, årets första! Det var jättemysigt att bara sitta och prata om allt som har hänt och bara vara. Strax över 18 så blev det lite kyligt så då packade vi ihop och promenerade hem.


Nu har jag precis duschat och sitter och konverserar med min kära kusin om att jag ska sluta stressa, jag får väl försöka göra som han säger då haha! Ikväll är det Carola på TV och självklart ska jag titta. Nu ska jag titta vidare på halv åtta hos mig, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards