lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2013

Av Elin - 27 juni 2013 10:41


Hej vänner. Gårdagen spenderades bara hemma i soffan, eller jag plockade lite i mitt rum oxå om det gills haha. Passade även på att betala mina rkningar som jag har skjutit på ett bra tag, det gäller att passa på när lönen har kommit och jag har sagt till mig själv att ajg inte ska få fler betalningspåminnelser igen. Det är konstigt,under sommarlovet så hade jag tänkt att släppa allt och inte ha massa i huvudet, men jag kan verkligen inte det, har massa inbokat undr lovet som jag måste komma ihåg. Igårkväll så åkte mamma och jag till IKEA en snabbis oxå för att köpa nya kuddar till oss, nu förtiden blir jag inte längre glad av att vara på IKEA utan snarare bitter, jag vill flytta hemifrån!!!


Idag blir det en hemmadag igen, håller redan på att ruttna ihop, så tråkigt att bara sitta och inte göra någonting! Idag ska jag iallafall rensa bland mina ridkläder, har lovat mamma det så ska komma ihåg att göra det oxå, har till och med skrivit upp det haha! Just nu sitter jag i soffan och tittar lite på TV, men jag kan inte riktigt släppa min dröm jag hade inatt. Somnade till Carola igårkväll och så drömde jag så himla fina drömmar om henne inatt, fina fina Häggis <3 i september är det dags igen, första parkett är bokad!! Nu ska jag titta klart på programmet sen är det dags att ta tag i ridkläderna, ciao!

Av Elin - 26 juni 2013 21:24

 

Jag var inne på blondinbellas blogg och hon hade lagt upp en text om hur man är om man är skorpion. Jag tyckte faktiskt att jag kände igen mig i ganska mycket. Tror ni på sånt här och brukar ni känna igen er? :)

 

Skorpionen                                     

Från 23/10 till 21/11.

Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem. 


Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är de inte så lätta att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet. 

Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och denna känslighet tenderar ibland att ta destruktiva former, de kan ha oerhört svårt att förlåta eller glömma en oförätt och de kan bli riktigt hämndlystna och de drar sig då inte för att använda sin empatiska förmåga för att göra andra illa. Skorpionen har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt svartsjuka. 

Skorpionen är måhända svartsjuk men en oerhört lojal vän och partner. Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och igenting kan stopp dem. 

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra. 

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, healer, lärare. 

Av Elin - 26 juni 2013 13:02


Hej vänner. Nu har jag vaknat, fixat med bilder, ätit lunch och är nu redo för att skriva om gårdagen. En sån dag det var. Jäklar vad kul jag hade, nu är sommaren här på riktigt! Elin och jag kom dit vid ungefär 1030 och sen spenderade vi 11 timmar på skansen genom att prata, lyssna på musik,träffa nya vänner och gassa i solen. Kan ju säga att jag har en lagom snygg solbränna från linnet jag hade på mig haha. Jag var självklart där för att Carola var där, som jag höll igen för att inte bara brista ut i gråt när hon sjön Så länge jag lever, så mycket som jag har gråtit till den låten och fått ny kraft och så valde hon att sjunga just den. Ett ord, MAGISKT! Det slutade ändå med att när hon blev hyllad i direktsändningen som  även var en surprise för oss i publiken så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Jag var så galet stolt över henne, bästa bästa Carola! Även jag fick vara med på TV, såg ni mig? ;D


När man har stått och hoppat emellanåt i 11 timmar så är det inte så konstigt att man har ont i kroppen, men all värk är såå värt det, jag hade så galet kul och jag längtar redan till nästa vecka då jag ska vara där ännu tidigare för att få ännu bättre platser! :D


Svenska flaggorna var såklart hissade för premiären.


Elin x2 ;)


Gyllene tider, inget fan precis men är det låtar som är typiskt svenska som alla kan så blir det magiskt att sjunga med!


Eric Ericsons kammarkör sjöng in sommaren.


Men tja snygging, du kunde inte tänka dig att le lite oxå? ;)


Zara Larsson sitter och chillar på scenen i solen


Sjukt duktig tjej!


Leva livet, nu ska jag leva livet!


Passenger med sin stora hit Let her go.


Sjukt duktig han med, poppis var hon oxå! Snygg skylt i publiken hihi!


Nu blir det Häggisbomb!

   

Så länge jag lever, tänker aldrig nånsin ge upp!!


   

Självklart så sjöng vi Främling, och nej jag behövde inte texten men ville ha kort på den bästa låten ändå ;D


 

Sista bilden blir på vårat lilla gäng!

Av Elin - 25 juni 2013 08:27


God morgon på er! Sitter i soffan och gäspar varannan sekund känns det som, men jag är uppe och taggad! Idag är det skansen heela långa dagen som gäller, det är Allsångspremiär och självklart så befinner jag mig i publiken när Carola är där hihi. Med mig har jag Elin, vi hade galet kul tillsammans förra året så det lär bli ännu bättre idag!


Blir som ni säkert förstår inge bra uppdatering idag då. Har faktiskt ingen aning om när jag kommer hem, så det blir nog en uppdatering imorgon istället om hur dagen har varit. Nu ska jag gå och packa ihop det jag ska ha medmig och sedan klä på mig, kram!


 

Bjuder på en bild från förra året.

Av Elin - 24 juni 2013 21:27


Tänkte köra på en liten bildbomb från midsommarhelgen.


 


 

Grannen fick finbesök kvällen innan av Vaxholmsbåten, den kändes sjukt stor i vårat lilla sund.


 

Självklart så var flaggan i topp!


  

 

Eftersom vi skippade midsommarstången så ville jag ha en krans i håret istället, och det fick jag!


 

Förrätt, mums!


 

Huvudrätt, sjukt mycket kött vi hade!


  

Efterrätt, mycket jordgubbar oxå, det gick ingen nöd på oss hihi!

Av Elin - 24 juni 2013 12:22


Hej på er mina vänner. Hade glalet svårt att sova inatt, är inne i en tung period just nu och det är mycket som pågår i mitt huvud som gör att jag ligger sömnlös väldgit mycket på natten. Klockan stod iallafall på 0830 och jag var galet trött när det ringde, borstade tänderna galet länge och sedan åkte jag till tandläkaren.


Självklart så missade jag tåget med några sekunder så jag kom en kvart försent, det gick iallafall fort och det var inte så farligt som jag minns det att laga en tand, trots bedövningen. Tror nog att jag har blivit ganska härdad det senaste året med massa sprutor och skit på sjukhuset så det var ingen som helst fara att få bedövningen. Tror jag blev klar på 40 minuter och sen var det bara att åka hem, då hade jag större flyt med tågen.


Nu har jag fortfarande bedövning i hela käften och hatar det. Det känns som att hela ansiktet är bortdomnat och jag har svårt att använda vänster näsborre, creapy! Har lite huvudvärk för man har legat och gapat så länge oxå, saknar tiden när man fick gå hem med beröm och ett bokmärke haha. 


Vi får se vad resten av dagen har att bjuda på, inget speciellt tror jag förutom att jag vill till Vällingby senare. Nu ska jag kolla vidare på TV, puss!


 

Stackars mig! :(

Av Elin - 23 juni 2013 19:05


Hej på er. På vädret i förmiddags så sa dom att det är annandag midsommar idag, finns det ens en sån dag? Haha. Jag kunde inte somna igårkväll så det slutade med att jag läste ut min bok, när jag stängde boken och hade den här vemodiga känslan varje gång man avslutar en bok så höll jag på att svimma när jag såg var klockan var, 0220 släckte jag lampan haha. 


Blev väckt vid 9 idag och jissa om jag var trött. Slumrade till lite till och från ända tills 1030, då gick jag upp och började packa inför att vi skulle hem till stan. Jag hann ungefär bara att packa ihop mitt och sedan så lämnade vi Björkholmen för denna gång. Det är alltid skänt att komma hem till stan igen, med riktiga toaletter, stora sängar och bättre internet (usch vad beroende man är av internet, hemskt ju!) men det är alltid lite tråkigt att lämna landet oxå. Speciellt när det har varit så fint väder, har iallafall varit sjukt varm inne i stan!


 

Kommer sakna havsutsikten.


 

Nu har även roddisara kommit igång på ön mittemot, som varje år, ett varv runt västerholmen om dagen.


 

Det blåste lite på havet, men det var inte så jättekallt, skönt!


Vi kom hem till stan vid 1 och jag stängde in mig direkt i mitt rum för att lyssna på sommar i P1, idag var det Maja Ivarsson från The sounds som pratade. Ett jättegripande program verkligen! Samtidigt som jag lyssnade på P1 så plockade jag i mitt rum och dammade litegrann oxå, nackdelen med att ha svarta möbler är att det blir så fruktansvärt sammigt så fort haha. 


Mamma och jag drog till bromma blocks senare på eftermiddagen. Jag köpte lite sommarkläder, dock inte det jag hade tänkt att köpa då det var slut, men lite kom jag hem med. Får se om jag får med mig mamma till IKEA imorgon så vi kan shoppa lite i barkarby oxå hehe, vi båda behöver varsin ny kudde så det är nog inga problem att få med henne. Ikväll är det soffan som gäller, klockan står på 0830 imorgon och så styr jag mot tandläkaren för att laga min ena tand, blää! Ha en bra kväll allesammans, puss!

Av Elin - 22 juni 2013 18:44


Hej på er vänner. Idag har det varit en sån där slappardag som set alltid brukar vara dagen efter någon högtid med mycket fest. Midsommarkvällen avslutades kanske inte precis som jag hade föreställt mig, men det blev mysigt ändå med prat på bryggan till klockan 1. 


Lovade er ju att visa er hur tårtan blev, men det blev middag och efterrätt så pass sent igår så det blev aldrig av, därför bjuder ajg på en bild nu istället. Visst blev den fin!? Sååå god var den! Ännu godare var den idag, blev lite över så självklart så smaskade jag i mig en liten bit som fika hihi.


 


Annars så har det inte hänt så mycket. Sov till 11, sen har jag suttit ute på altanen med havsutsikt med filt och tjocktröja och läst, såå mysigt! Tog en paus vid 1 för att lyssna på Jonas Gardells sommarprat i P1, såå bra var det! Älskar verkligen sommar i P1, en fin tradition tycker jag! Stängde in mig i mitt rum senare på eftermiddagen och kollade på Skärgårdsdoktorn som jag missade igår, egentligen så vet jag inte varför jag tittar på svtplay när jag har alla serier hemma, men det är något med att längta och titta på bara ett avsnitt i veckan med familjen.


 


Precis innan middagen så gick jag över till familjen A för att lämna beasås och spel, passade på att stanna en stund och prata med barnen, vi får se om vi hittar på något att göra nu senare ikväll. Imorgon ska vi åka hem till stan igen, längtar faktiskt lite efter att få sova i min stora säng haha. Ha en bra kväll nu hörni, så höres vi imorgon. 


 

Mmm, så fin solnedgång från i torsdags <3



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards