lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2013

Av Elin - 7 juni 2013 10:39


Hej på er vänner. Har slumrat till lite till och från ända sen 9, men nu är jag uppe. Gårkvällen var jättetrevlig hos Mimmi. Trevliga människor och god mat. Tror jag kom hem vid ca 00 och sen kom jag inte i säng förs vid 01. Helt okej ändå, skönt att det inte blev jättesent.


Innan jag åkte till Mimmi så hade vi ju lite fikabesök här hemma och mamma bakade en lyxig rulltårta som fikabröd, så somrig var den med jordgubbar på. Jättegod och ännu godare blev den när man satt i solen och åt den hihi.


 

Mmmm, svensk sommar!


Mimmi hade dukat så fint hemma hos sig med lila tallrikar, såklart hiih! 


Min middag, standard med att jag tar med korv att grilla haha!  


 

En del av gänget


Jag och en av dom finaste kompisar jag har <3


 

Senare på kvällen så dök igelkotten upp, tyvärr så blev den så rädd när hundarna skällde på den, men stor var den!


Jag var den sista som gick hehe. 





Av Elin - 6 juni 2013 14:29


 


Sveriges nationaldag idag och dagen till ära så bjuds det på stålande sol och värme. En helt vanlig svensk sommardag med andra ord. Jag gick upp vid 11, sov nästan änta tills dess, såå skönt att sova ut. Åt lite brunch och sedan så begav mamma och jag oss till Bromma blocks för att handla lite sommarkläder, eller jag skulle handla sommarkläder och mamma mat hehe. Hittade lite allt möjligt som jag nog kommer att bo i här inne i stan på sommaren.


Nu har mamma och jag precis kommit hem från våran shoppingtur, eller precis och precis, min dator har nog fått solsting eller nått så jag har varit tvungen att starta om allt och bråka lite med den innan jag äntligen kunde börja skriva här haha. Om en halvimme ungefr så får vi lite fikabesök så jag tänkte passa på att sätta mig i solen lite. Men innan dess så ska jag slå in ett paket till Mimmi sen vid typ halv 6 så styr jag mot backlura för en grillkväll med vänner och vin haha. Ska bli riktigt mysigt! Nä hörni, slå in presenten sa jag, see u!

Av Elin - 5 juni 2013 21:45


   


Idag fick jag rida stor häst igen, dock så var det kanske inte just den rätta dagen att ge sig på stor häst men det gäller att passa på när man har chansen. Eftersom det var så himla fint väder så red vi fritt ute på ängen idag. Jag hade ju dock velat rida i paddocken, men ibland så får man inte som man vill.


Jobbade bara i skritt och trav idag eftersom min nackspärr inte var helt bra, Tycker ändå att det gick hyfsat. Man får ju lite hjälp av gräset när det gäller formen och man får lite farthjälp eftersom hästarna blir pigga när dom är ute så det man fick fokusera på var att rida lugnt och i en jämn takt. Insåg efter ett tag i traven att jag har sjukt dålig balans när ajg rider stor häst, känner att jag verkligen måste träna upp balansen från början typ inne i ridhuset mellan fyra väggar först innan jag ger mig ut på ängar. 


När alla började fatta galopp hej vilt så kände jag att det var väldigt obehagligt att rida på då jag inte hade samma koll eftersom jag inte kune röra nacken fullt ut så jag växlade lite mellan skritt och trav istället och försökte verkligen få igenom honom i vänster sida då jag upplever att han har svårare där. Tyckte att jag fick igenom honom bra åt måda håll och jag hoppas verkligen att ajg får rida honom mer mellan fyra väggar i höst. Tror att lilla Max II har mycket att lära mig hihi.

Av Elin - 5 juni 2013 13:43


Hej på er vänner. Igårkväll när jag stod och borstade tänderna så fick jag jordens värsta nackspärr. Det var typ någon nerv som hade kommit i kläm tror jag. Men jag somnade fort och sov jätteskönt inatt i min säng, dock så drömde jag massor av knäppa drömmar om typ förskolan och stallet haha.


Jag kom på under dagen att jag glömde visa er resväskan som mamma köpte på coop igår. Den är till hela familjen, men jag gissar att jag kommer att använda den mest. Speciellt eftersom både pappa elller min kära lillebror inte tycker om lila hehe.


 

Fin va!? Bara 200 kronor!


Sen kan jag ju passa på att visa vad jag tog med mig igårkväll på coop oxå till min choklad, tycker jag var jättesmart som kom på att jag kunde ha chokladen som i affären. Nej, jag ska inte börja sälja dom haha!


 


Idag har jag justerat min examination och lagt till försättsblad och referenslista. Känner mig rätt klar faktiskt, men denna examination är så himla flummig så man vet aldrig vilket betyg man får i slutändan, det kan vara allt från Fx-A lixom. På ett sätt så känns det som att jag inte riktigt kommer kunna släppa skolan förs vid midsommar då vi får resultatet. Men jag ska iallafall börja läsa mina sommarböcker som jag har sparat och sett fram emot så mycket, äntligen lite skönlitteratur istället för kurslitteratur!


Just nu sitter ajg i soffan och hör studentflak glida förbi på stora vägen. Jag glömde ju berätta för er att i Måndags så var det exakt 3 år sedan som jag tog studenten. Galet vilken härlig dag det var, vill göra det igen haha! Nu sitter jag här iallafall och äter vattenmelon och ska nog redan nu hämta en bok att börja läsa.


 

Mums!


Ikväll är det ridning som står på schemat, imorgon är det grillkväll hos Mimmi och på fredag ska jag först träffa ett gäng tjejer från gymnasiet och på kvällen ska jag till Vaxholm med familjen och fira att mormor fyller 70, hoppas på fint väder med andra ord!

Av Elin - 4 juni 2013 20:48


Hej kära vänner. Sista dagen i kumla idag, eller halva dagen iallafall. Kom hem vid 17 ungefär. Inatt sov jag mycket bättre, var galet trött men beslöt mig för att inte somna om vid 0830 så låg kvar och mös lite i sängen ett tag. Sorgligt men sant så har vi alla varit en aning beroende av ett mobilspel hela dagen idag, ska jag vara ärlig så har jag varit värst. Men det bev så när skiten la av och jag var tvungen att börja om från början när jag hade kommit så långt. 


 

Den aktuella ställningen när vi spelade spel, vad ska bort tror ni? :D


Annars så har vi inte gjort så mycket mer, fixat med klänningsmönstrerna och allt sånt och så åt vi lunch i expressfart då det återigen blev senare än vad vi hade planerat. Men det gick bra och jag tror att vi alla hann. Sara, jag och Sofi blev dumpade vid stationen vid 1330 sedan så väntade vi på våra tåg i cirkus en timme, tur att vi hade sällskap av varandra haha! Såklart så passade vi på att ta kort på oss och var både seriösa och oseriösa. Eller vad säger jag, det var inte många minuter seriöst beteende under den timmen hehe.


 

Sofi, jag och Sara <3


Haha, så härlig bild!


Seriösa? Nej, varför det!?


 

Finaste systrarna <3


 


<3


 

Färdkost på tåget.


Vid 1430 ungefär så kom Sofis och mitt tåg, sen var det bara 2 timmarhemresa kvar. Det är ärligt talat riktigt skönt att vara hemma. Trots att jag har haft ett gäng dagar med härliga personer och haft det jättekul så är det alltid skönt att komma hem. Känner nu att jag börjar få nackspärr oxå, det var väl precis lagom att sofa på soffan i två nätter, hade det varit fler så hade nog inte min nacke klarat av det hehe. Nu under kvällen så följde jag med mamma till barkarby men såkalrt så hittade jag inte det jag letade efter. Nu är jag riktigt trött och börjar få lite ont i halsen, tänkte faktiskt ta något att äta och sedan så ska jag nog gå och lägga mig i min sköna STORA säng haha! Imorgon ska jag sova ut och sen så är det ridning på kvällen, jippi!! 





  





Av Elin - 3 juni 2013 19:49


Var tvungen att fråga Sara brevid mig vilken dag det är idag. När man är ledig och speciellt inte är hemma i Stockholm så glömmer man helt bort vilken dag det är. Men det är måndag för se som är lika virriga som jag hehe. Innan vi gick och la oss igår så bäddade vi våra sängar och fixade. Sara och Sofi på en luftmadrass och jag på soffan.


 

Här pumpas det för fullt.


     

Min säng i två nätter, lite trångt när man är van vid en 1,20 säng hehe.


Sov ändå helt okej enligt min sovapp, borde jag sluta med den? Tycker inte alls att jag har sovit bra, men tydligen enligt appen. Sov oroligt iallafall, gör det när jag soverborta. Vaknade vid typ 3 på natten och var jättekissnödig, men sov precis vid ett öppet fönster så orkade inte gå upp i kylan haha. Vid 9 ungefär så gav jag upp och gick och kissade och sen så satt jag och lekte med telefonen en stund i sängen. Till frukost idag så fick vi lyxfrukost med nybakat bröd, såå bortskämd man blir här haha.


 

Mums!


När vi hade ätit frukost i lugn och ro så började vi prata om klänningarna och tog mått mm, ska bli jättespännande att få prova sin klänning sen när den börjar bli klar! 


 

Här slänger vi både armar och halva skorpar på köksgolvet! ;)



När vi hade fixat till oss och gjort annat så gav vi oss in mot stan för att titta på klänningstyger. Vi gjorde även ett stopp på Willys, IKEA och lite andra affärer. Jag köpte till och med ett nytt ridspö, fynd! IKEA är alltid kul, Sofi och jag sprang vilse, hittade roliga saker och tog en vilopaus. Ja, jag går förskollärarprogrammet då är det ok att vara barnslig! :D


 

Sofi och jag i bilen på vägen till stan.


 

Sofi och jag bland garderoberna inne på IKEA, fjortisar!


   

                                           Vilopaus                                                                                    Finaste Sara och jag <3


 

Mitt nya spö, längtar tills på Onsdag då jag ska prova på det! :D


Nu måste jag gå och ladda telefoen, sen blir det nog bacon och brocollipaj till middag, mums filibabba! Magen börjar kurra ganska mycket nu hehe. Nä hörni, ladda telefonen var det. Puss på er! Förresten, sänd en extra tanke till alla som var med om dom TRE hemska trafikolyckorna här i Örero, hörde att det var en olycka i Stockholm idag oxå + ett rån inne i stan, vilken värld lever vi i egentligen!? Usch! Nä, kärlek till er alla!

Av Elin - 2 juni 2013 22:05


Hej vänner! Sitter just nu i soffan och gäspar, men innan vi kryper i säng eller tittar på TV eller nått så tänkte jag bara titta in och säga hej. Tågresan hit till kumla gick bra, första timmen kändes lite dryg, men sen så tyckte jag att det tog fart hehe. Skönt att inte ha så himla mycket packing heller och att vi åkte ett av dom bra och tysta tågen med två våningar, så mysiga är dom!


 

Bara en väska att bära! Woho!


 

Söta Sofi bjöd på lakrits och kakor, bästa färdkosten!


När vi väl kom fram och hade dumpat av våran packning i bilen så gick vi in på Ica och handlade, men jag och Sofi var galet kissnödiga så vi smet in på toaletten innan vi gick vidare till Ica, självklart så tog vi toan med två toaletter i samma rum, dock så var den ena liteför liten. Men nöden har ingen ag, så jag satte mig där ändå. Det var ju liite krångligt att ta sig upp måste jag ju erkänna haha.


 


Sen så gick jag all in genom att tvätta händerna i det rätta  handfatet, tur att man bara skulle tvätta händerna så man slapp stå så här böjd allt för länge hehe ;). Med denna bild så säger jag god natt och så återkommer jag imorgon. Puss.


 


Av Elin - 2 juni 2013 14:12


Hej vänner. Egentligen så har jag inte gjort så mycket idag. Trodde att jag skulle ha fullt upp, men det är varit ganska lungt måste jag säga, och varmt! Galet varmt hehe, önskar att jag var ute på landet just nu i denna värmen. Idag har jag iallafall storstädt mitt rum. Äntligen så blev det gjort oxå, vågar inte ens ta upp hur dammit det var under sängen, usch! Tog lite småpauser då och då eftersom det blev så varmt så det tog väl lite lång tid att göra klart allt än vanligt. När jag hade städat klart så hoppade jag in i duschen, var sjukt skänt att få duscha och svalka av sig lite!


Nu har jag precis packat väskan klart, datorn och laddaren ska bara med, sen är allt klart för några dagar i kumla med bästa vän, Sofi och några andra. Det känns som att man kommer vara genomsvettig redan när jag och Sofi vhoppar på tåget på centralen, enligt våran mätare så r det 25 grader varmt! Om 40 minuter så går bussen så resterande av tiden ska ajg bara sitta i soffan och vila, kanske klä på mig riktiga kläder oxå hehe. Återkommer kanske ikväll hörni, ha en bra söndag!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards