lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2013

Av Elin - 1 juni 2013 17:20


Hej vänner. Inte förs nu har jag haft tid att titta in här igen sen imorse. Mötet i förmiddags med DUS och alla andra gick strålande, är väldigt positiv inför arbetet i DUS nu. Detta ska vi nog kunna fixa tillsammans. När ajg var på arlanda så kom jag att tänka på att det bara är 13 dagar kvar tills ajg befinner mig där igen, fast då för att åka till Geneve och hälsa på Sunna, lite skräckblandad förtjusning måste jag säga haha.


Kom hem vid 14 ungefär och satte mig direkt och skrev på examinationen som jag har suttit med resten av dagen. NU är jag äntligen klar, exakt 3000 ord blev det. Ska ta med allt till kumla tänkte jag och justera lite, kommer aldrig känna mig helt nöjd men det är väl så det är när man ska reflektera och tycka och tänka. 


ikväll ska jag vara hemma och kolla på Robert Gustavsson på TV hehe. Imorgon ska jag städa mitt rum och på kvällen så åker jag till kumla. Nu ska jag kolla vidare på Saltkråkan hihi.

Av Elin - 1 juni 2013 08:00


Jag har så himla mycket tankar i huvudet just nu. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv under detta år som jag faktiskt har varit frisk på och på något sätt så känns det som att jag aldrig har haft något bra tillfälle att bearbeta allt. Eller om det är jag som har gjort det med flit för att slippa bearbeta allt. Min lillebror frågade mig igår vid middagsbordet om jag inte känner mig lyckligare och om jag tycker att allt känns så himla lätt just nu när sommaren är här, tydligen så tycker han det vilket är jättebra. Men jag vet ärligt talat inte vad och hur jag känner. 

Så mycket tankar och känslor som snurrar runt så jag vet inte åt vilket håll jag ska gå. Jag har varit här förut, det vet jag. Jag känner igen några av dessa känslor som jag brottades med varje dag i gymnasiet och jag hoppas verkligen att jag inte hamnar där igen. Jag tror inte det, för jag är starkare nu än då. Men det är en ständig kamp att försöka hålla känslorna i styr och att hålla sig ovanför vattenytan och inte sjunka så lågt som jag gjorde då. 

Jag tror att ajg har levt för mycket under detta år. Kan man göra det? Jag har glömt bort att stanna upp och fundera. Jag har alltid haft saker att göra och jag har verkligen gått in för mottot att man ska leva varje dag som om det är den sista. Jag har haft så otroligt bråttom att göra allt, som att jag har försökt ta igen det jag har missat. Men det har gjort att jag har glömt bort att njuta av allt gott som verkligen har hänt. 

Just nu är det ord som kontroll, självnedvärdering, livet och döden som jag brottas med. Ord som inte gör mig klok. Ord som gör mig stressad, ledsen och panikslagen. Jag hatar denna ständiga kamp. Jag hatar att jag slösar så mycket tårar allt sånt här trams. 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards