lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 27 juli 2013 15:58


När jag var ute på altanen, det räckte med 15 minuter där ute, är för varmt nästan att bara sitta ute och inte göra någonting. Fick iallafall syn på en fin fjäril som jag fotade.


Av Elin - 27 juli 2013 13:19


Godaste lunchen när det är varmt ute. Hallonkräm och mjölk.

Av Elin - 27 juli 2013 12:29


Hej på er vänner. Hade ni en bra kväll igår? Min var toppen! Var med min fina vän Lisa under kvällen och det slutade som vanligt med att jag sov över haha. Vi hade det iallafall jättemysigt under kvällen med lite tilltugg och vin och öl. Satt ute på altanen hela kvällen ända till midnatt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har ju inte träffats på jättelänge så det var härligt att bara få sitta och chatcha up lite om vad som har hänt i livet och allt sånt. Vid 0030 så tror jag att vi båda somnade som stockar då vi blev sjukt trötta helt plötsligt. Skönt att det inte blev en sån jättesen kväll iallafall. Nu är ajg hemma och har ingen aning om vad som händer resten av dagen. Bara ta det lugnt tror jag...


 

Av Elin - 26 juli 2013 18:15


Kommer ni ihåg att jag handlade ett vanligt vitt iphoneskal härom dagen? Igår så fick jag hem det jag behövde och idag på förmiddagen så fixade jag allt, är så nöjd! Kanske ser lite B ut, men det här var det billiga alternativet.


Före:


Efter:


Det jag gjorde var att ajg beställde hem ett egendesignat skin via case app, ett skin är som ett slags skydd för att man inte ska få repor på telefonen, alltså inget hard case som skyddar telefonen bättre. Jag som tappar min telefon i marken stup i kvarten kände att jag faktiskt behöver ha ett hårt skal, därför köpte jag ett skin och bara klistrade fast det på det vita skalet, istället för att ha det direkt på telefonen. Detta blir alltså mitt Tisdagsskal som ni säkert förstår ;).

Av Elin - 26 juli 2013 16:17


Hej på er vänner. Nu har jag kommit hem och har precis tagit en lång kall dusch, så skönt i detta väder! Bättre blev det ju inte när mamma smsar och skriver att det är 19 grader i vattnet ute på landet, inte alls avis haha. Men jag har valt det själv så egentligen så ska ajg inte klaga. 


Min dag har varit jättemysig so far. Elin och jag möttes upp i Spånga och sen åkte vi ut till Vallentuna/upplands väsby för att hälsa på hennes faster och hennes hästar. Det blev en lite längre promenad än vad vi hade räknat med eftersom vi gick åt fel håll först, men det löste sig när vi blev upphämtade haha. Det var en fin promenad iallfall, om man bortser från värmen.


Landet eller landet!? Haha


Självklart så gick vi direkt till hästarna när vi hade kommit fram, vi passade även på att hälsa på andra snyggingar när vi ändå var i farten.



Vi pussade lite på hästarna, borstade dom lite och sen så gjorde vi faktiskt inte så mycket mer. Blev inte så långvarit med hästarna, men allt kel är bättre än ingenting! Båda hästarna var såå mysiga! Dock så blev det bara kort på den ena haha.


 


Vid typ 1 så åkte vi till donken för lunch och sen en snabbis tillbaka för att hämta upp lite grejer. Elins pappa kom när vi satt på donken så när vi hade åkt tillbaka så hade vi sån tur att vi slapp åka tåg hem! Vi passade såklart in på att gå in på Hööks på vägen hem. När jag var hästvakt förra veckan så insåg jag att mina tglar började gå sönder, så jag passade på att kolla läget vad som fanns medans Elin handlade på haha ;). Det var jättemysigt att få pussa lite på hästar igen även om jag inte hade en lika stor abstinens som Elin, men hästar kan man ju inte få för mycket av ;). 

 

Ikväll ska iväg till Lisa, men innen dess så ska jag ha ätit middag, nu ska jag bara ta det lugnt. Ha en fortsatt trevlig dag, kram på er!

Av Elin - 25 juli 2013 23:24


Hej på er igen, haha jag kom hem lite tidigare än vad jag trodde så tänkte slänga in ett inlägg innan dagen tar slut. När jag gick till bussen i förmiddags samtidigt som jag lyssnade på sommarmusik så var jag lika lycklig som vanligt dagarna efter skansen. Mötte Elin i Vällingby, vi tog något att dricka och satt på Waynes och snackade i en timme ungefär.


Självklart så tog ajg min kära iste hihi, det går verkligen inte att dricka något varmt när det är så varmt ute lixom ;).


Fina vän som har blivit så stor, tänk att jag kände henne när hon bara var typ 8 år gammal!



När vi hade druckit upp så tog vi en promenad hem till Elin och chillade hemma hos henne hela dagen. Vi pratade, kollade på bilder från skansen och hade det allmänt mysigt. Vi lagade till och med middag tillsammans till hennes familj samtidigt som vi pumpade disney och sommarmusik på högsta volym, asnajs var det!



Vi låg i soffan och spelade wordfeud mot varandra i flera timmar typ haha. Var tvungen att ta kort på hur fint Elin höll sin mobil, som ett hjärta!


Sen låg hon på golvet! Tror aldrig jag har träffat en mer kittlig människa som Elin haha!


Som sagt så kom jag hem tidigare än vad jag hade tänkt, blev påtvingad skjuts hem eftersom bussarna gick så konstigt. Först så var vi på väg til bussen men vi tog en spontanare till starboparken som jag skrev i det förra inlägget, vi satt där en stund och sedan gick vi tillbaka till busshålssplatsen, men då märkte jag att ajg hade kollat fel på tidtabellen, suck alltså! Så Elin tvingade mig att acceptera skjuts hem istället. Imorgon ska hon och jag till hennes faster i några timmar för att hälsa på hennes hästar och få andas lite hästdoft. Vi åker på förmiddagen och kommer hem på eftermiddagen, så vi får se hur det blir med uppdateringen här imorgon. Ska nämnligen iväg igen på kvällen för att snacka lite skit och dricka vin med min fina vän Lisa. God natt på er, nu ska jag försöka sova!

Av Elin - 25 juli 2013 22:34


Hej på er vänner. Ledsen att jag inte har tittat in något idag, har umgåtts med min kära vän Elin hela dagen idag så har verkligen inte haft tid att titta in. Just nu sitter vi på en kulle i starboparken, lite nostalgi faktiskt haha. Det är så himla varmt och skönt ute nu, känns som att jag skulle kunna gå hem hela vägen för det är så skönt ute! Nä hörni, ville bara titta in så jag har gjort det idag oxå, skriver mer om dagen när jag kommer hem! Kram på er!

Av Elin - 24 juli 2013 23:11


Jag drömmer om att jag galopperar på en äng. Jag drömmer om solnedgången. Om sommar. Om musik. Om mina vänner. Om allt det fina i mitt liv. När jag vaknar så är jag stark. Det bubblar inom mig av livslust och jag är lycklig på ett sätt som inte går att beskriva. Jag vågar planera. Jag vågar längta och jag vågar vara lycklig. Dom dagarna är bra dagar.

 

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards