lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 20 juli 2013 18:53


Hej vänner! Har ni en bra dag? Min har varit ganska soft. Just nu sitter jag hemma hos min fina gamla vän Bella som är ganska nyinflyttad här i Spånga och har det trevligt! Vi pratar av oss, lagar mat och dricker vin. Hör av mig imorgon kompisar, ha en bra lördagskväll! Kram! Kolla in hennes snygga askkopp förresten :D




Av Elin - 19 juli 2013 19:02


Jag har fått en ny tid på onkologen nu. Som ett tecken från Gud att det är dags att ta detta på allvar. En ny tid som jag ska behålla. Jag kommer tvinga mig in på min läkares rum den dagen. Hur illa jag än mår av nervositet, hur ofta jag än måste låsa in mig på toaletten den dagen för att gråta ut så måste jag få veta. Jag måste få veta om jag fortfarande är fri eller inte. Jag mår illa bara av tanken på att komma tillbaka. Med tanke på hur förra året var så borde jag vara starkare nu. Men jag känner mig svagare. Första gången jag klev in på radiumhemmet var jag rädd för cellgifter. Nu är jag rädd för att dö.

Av Elin - 19 juli 2013 17:01


Hej på er vänner. Gud vad dagarna går fort just nu känner jag. Det känns nästan som att skolan snart börjar och sen är det jullov och ett nytt år. Herregud vad tiden går fort! Nej, tillbaka till den här dagen kanske. Gick upp vid 11 efter någon timme så åkte mamma och jag till jakan för att handla. Jag behövde ta en tur till systemet och mamma behövde handla mat så vi gick våra ärenden och sen så avslutade vi med att svänga in på IKEA en snabbis.


Mamma följde med mig till Palette idag, skönt att inte behöva mockan utan bara fixa maten och rida + lite annat. Red dressyr i det stora ridhuset och denna gång så gick det helt okej. Jag exprimenterade lite med min tygel genom att rida med lite för långa tyglar och sen korta tyglar för att känna vad som kändes bäst. Inte först i slutet när jag hade galopperat av henne lite och ridit mycket volter och skolor så började jag få ner henne lite åt det hållet jag ville. Hon är en svår häst att rida och med mina tyglar och min inte jättestadiga sitts i vissa lägen så blir det ganska svårt för mig. Men dom sista varven idag så tyckte jag att det kändes väldigt bra. Har trots allt bara ridit dressyr på Palette typ 3 gånger och då kan jag verkligen inte förvänta mig att ajg vet vilka knappar jag ska trycka på! Skönt att avsluta veckan med ett bra ridpass iallafall! Kommer sakna hästdoften lite, men om en månad så är jag tillbaka i Vällingby igen, jag längtar!



Glad heest!



Det blåste lite idag haha!



Skruttis!



Puss!





Hej då vännen, hoppas vi ses snart igen!

Av Elin - 18 juli 2013 18:42


Hej på er mina kära läsare. Lite dåligt med uppdatering här idag va? Var sjukt trött i förmiddags när jag vaknade vid 11 typ, men jag masade mig upp och så fick jag pannkakor till brunch. När jag hade slängt i mig mat så åkte jag till stallet för att mocka och rida och allt som här till. Det är konstigt det där. Man planerar att det ska ta drygt 2 timmar, men det slutar alltid med att det tar en timme till, fattar inte varför det alltid tar så himla längre tid haha!



Katten låg och sov när jag kom i soffan, så söt!





Kom och lek med mig!

 

Det gick iallafall bra idag, det är inte riktigt anpassat så det ska gå lätt och smidit för mig så det är ganska jobbigt, men jag fick lite hjälp av mamma idag när jag hade kommit tillbaka efter ridningen. Det var sjukt jobbigt idag att rida i denna värmen! Jag hade dåligt tålamod så det gick inte så jättebra idag. Men ska passa på att mixa lite med tygeln imorgon så får vi se hur det går. Mamma och jag blev klara i stallet vid lite över 16 och sen åkte vi och handlade lite. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp kroppen. Ha en bra kväll hörni så återkommer jag! Puss och kram!



Zebran!

 



Av Elin - 17 juli 2013 19:15


Hej igen kompisar! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej, har gått runt och varit allmänt lycklig hela dagen, så härligt! På vägen till centralen så dansade jag omkring på perrongen i Spånga med musik i öronen och mjukiskläder utan att bry mig om vad andra tyckte och tänkte, eller att dom skulle stirra. Är man lycklig så är man, det känns nästan som att jag fortfarande svävar på moln efter gårdagen.


Mötet med Desiree från DUS gick bra, känns tryggt att hon är hemma i sverige nu efter ett år i USA, nu får vi nog fart på styrelsen efter sommaren, så kul ska det bli! Vi satt på Waynes i drygt 2 timmar för att uppdatera varandra om vad som har hänt inom DUS och även i USA, mys!


Åkte sen vidare till stallet så jag var där vid 16, min kropp är så himla slut och vissa sysslor i stallet gör mig väldigt trött ibland så jag orkade helt enkelt inte rida idag. Det fick bli hästmys istället med världens snällaste ponny, men imorgon och på fredag ska jag iallafall rida dressyr! Var i stallet i lite över en timme och sen åkte jag hem helt slut. Nu är jag hemma, är nyduschad och fräsch, passade på att köra på med rakning, bodyscrub, hårinpackning och hela köret så ny känner jag mig superfräsch haha! Dansar omkring i huset alldeles själv samtidigt som jag lyssnar på sommarmusik på spotify, åååh vad glad jag är! 


Blir en hemmakväll för mig idag, har sjukt ont i magen just nu. Tror jag åt upp middagen för fort...ha en bra kväll tillsammans vänner. Kram från mig!


Lillskrutt!

Av Elin - 17 juli 2013 11:54


Hej på er mina vänner! Hade ni en bra dag igår? Min var perfekt! Efter ca 13 timmar på skansen så åkte Melissa och jag hem i lugn takt och var galet nöjda med dagen. Vi kom till skansen vid 9 på morgonen och hamnade väldigt bra i kön och vi fick bra sittplatser oxå trots att vi inte kutade gärnet som andra gjorde ;). Vid lunch så gick vi en liten promenad till lillskansen och kollade på lite djur sedan så gick vi tillbaka till våra platser så vi kom i tid till Dannys repetition. Vi fick varsin bild med honom på eftermiddagen och då kan man säga att vi var nöjda med dagen haha! Jag längtar redan till nästa tisdag, då hade ajg tänkt att stå igen och kanske få micken i direktsändning denna gång, lyckas alltid få micken när det är repetition ju :(! Bjuder på lite bilder från dagen.


Äntligen tillbaka!


Vatten, allsångshäfte och telefon, det är det som behövs en tisdag på skansen ;).


På plats!


Mååns!


Miriam Bryant


Emmelie De forest


Rikard Wolff



Johnossi


Arvingarna


Kicki Danielsson och Måns!!




Kicki Danielsson och Måns


Dans!



Danny!








Danny!!


Dannyyy!!


Danny!


 

Stockholm <3

Av Elin - 16 juli 2013 07:34


God morgon på er snyggingar! Jag är uppe med tuppen och är redo för en dag på skansen! Jag håller tummarna för att det inte kommer vara sjukt mycket folk så man får bra platser! Inser nu att jag har avslutat alla meningar med utropstecken haha, men ja, jag är ganska taggad så det gör inget! :D


Sitter nu i soffan och lyssnar på morgonpasset i P3 där Sarah Dawn Finer gästar hela veckan och snart så ska jag klä på mig bättre kläder. Kommer hem vid 23 ikväll och är nog ganska trött då, så ha en toppendag så återkommer jag imorgon. Kram!


Av Elin - 15 juli 2013 21:42


När jag var liten så hade mamma och jag en egen slags godnattramsa som vi var tvungen att göra varje natt för att jag skulle kunna sova gott. Den började med att man pussade en gång vardera på sina fem fingrar på ena handen, sen en puss på handflatan som man tillsist blåste iväg som en slängpuss. Haha fortfarande hundra år senare så sitter den ramsan som berg i mitt huvud.


   

Kanske inte riktigt när jag var så här liten, men nästan ;).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards