lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 11 juli 2013 13:28


Hej på er alla fina! En ny dag är här och typ från och med nu så kommer det vara fullt upp för mig. Gårkvällen här i Örebro var trevlig som vanligt, vi åt scones och drack te till sent på kvällen då vi gick och la oss allihopa. 



Nybakda scones, mumsi! Dt blev en del över som vi åt till frukost idag oxå! Lyxigt värre!


  

Emelie bakade egna maränger, skillat! God blev dom oxå!


Idag gick vi upp vid 10 och åt frukost. Ungeför hela dagen så har vi gjort lite olika, packat ihop, spelat dator, sytt klänningar, jag har precis läst ut min bok, buhu! Nu lagar vi lunch och när vi har ätit så är det dags att åka till tåget och lämna av mig. Direkt när jag kommer till Stockholm så åker jag till Palette för att rida ut med Mimmi innan dom åker till norrland då jag är hästvakt. Med andra ord så blir jag nog rätt sen hem ikväll, men jag kanske säger god natt inna jag lägger mig ikväll. Ha en bra dag, puss!

Av Elin - 10 juli 2013 20:56


Hej alla vackra! Har ni haft en bra dag idag? Min har verkligen gått i ett och det känns som om det har hänt saker hela dagen. Under tiden som Sara och Oscar hämtade Sofi på Götabro så passade jag på att läsa och bara ta det lugnt. Sen när alla tre var hemma igen så var det bara att vänta på att maten skulle bli klar, så vid 1430 så satte vi oss alla ner och käkate en jättegod lasange till lunch, eller vad man nu ska kalla det för hehe. Efter det så var jag så himla sötsugen så Sofi och jag ställde oss och slängde ihop en kladdkaka till fika.


 


När vi hade fikat vid typ 1730, (ja man får sjukt konstiga mattider när man är här haha!) så fortsatte vi med att fixa Sofis klänning, min fixar vi imorgon då vi har några timmar på oss innan jag åker hem.


 

Hon kommer bli så vacker!


Fixet med klänningen gick ite över tiden, men efter typ en timmes försening så åkte jag med Sara och Oscar till götabro igen för att lämna Sofi och även för att se stället, det var otroligt fint verkligen! Man njöt av att åka på lantisvägarna i kvällssolen!


 


        


Nu håller vi tjejer på i köket och bakar samtidigt som killarna spelar xbox, här går vi inte emot könsrollerna inte ;). Resultat får ni imorgon, för nu ska jag hjälpa till här, blir scones till kvällsmat, mumsi! Kram på er så återkommer jag imorogn!

Av Elin - 10 juli 2013 12:02


Hej på er vänner. Hoppas att ni är lite piggare än vad jag är, det blåste typ storm och forsade regn inatt här i örebro så jag hade lite svårt att sova, vaknade 2 gånger i timmen känndes det som haha. Gårkvällen blev jättetrevlig, vi drack kaffe och åt mackor till typ midnatt innan vi insåg att vi kanske borde gå och sova, mycket skratt och trevligt sällskap blev det.

 

 

Vi fick en polare när vi hade dörren öppen, en gosig liten katt kom in och ville ha mat.

 

 

På kvällen började det regna och regnbågen kom fram lite senare, blev så fint med lekparken nedanför oxå!

 

 

Min säng som vanligt när jag är här.

 

Idag hade vi planerat att gå upp och vara klara vid 0920, men det hela slutade med att vi i själva verket fortfarande låg kvar i sängarna vid den tiden hehe. Men nu är vi vakna och igång! Vi får se vad dagen har att bjuda på, är typ vinter ute här nu, sjukt kallt! Ha en bra dag hörni, så återkommer jag, puss!

 

 

Dags att sätta igång med klännigarna.

 

 

Bara för att en av grabbarna jobbar med Darin ;).

 

 

Av Elin - 9 juli 2013 18:44


Hej på er! Nu är jag framme i örebro och installerat mig lite. Känns både bra och inte bra att vara här, vill göra så mycket annat samtidigt som jag vill vara här haha, önskar att jag kunde klona mig. Snart ska vi iallafall börja laga middag sen får vi se vad som händer. Imorgon ska vi hämta Sofi vid 1230 och så ska vi prova klönningar och allt sånt, ska bli spännande! Ville bara titta in och säga hej och att resan gick bra, så...hej :).


 

Bra plats på tåget!


 

Hej då stockholm, ses på torsdag!


 

Egopic



Av Elin - 9 juli 2013 12:21


Hej på er snyggingar. Allt bra? Men mig är det bara bra. Sov till 1030 idag och slogs när jag vaknade upp att det var tisddag. Kändes helt plötsligt otroligt konstigt att ligga och sova så länge på en tisdag och inte ha något att göra under dagen, har på ett sätt vant mig vid att befinna mig på skansen på tisdagarna nu ju haha. Saknar det litegrann faktiskt, men har bestämt mig för att nästa vecka ska jag dit igen, längtar!


Sitter just nu med en handduk på hucudet för att få håret att torka, kommer precis från en kall och skön dusch så jag känner mig fräsch när jag åker till Örebro om några timmar. Väskan är packad, blev inte så jättemycket att ha med vilket är skönt. Är inte så jättetaggad att åka iväg nu men när jag väl är framme så tror jag att det blir trevligt. Nä vänner, känner att jag inte har så mycket mer att berätta. Återkommer under dagen. Kram!

Av Elin - 8 juli 2013 17:22


Hej vänner. Nu är jag hemma igen efter några timmar inne i stan. Skrev just på instagram att det verkligen är vardagens kontraster när man imorse befann sig på landet i en lugn miljö och nu så har man varit inne i stan där det inte är en lugn stund. Men båda sakerna gör en så lycklig ändå. Är verkligen inne i ett tacksamhetsmood nu känner jag ;).


Det var lika trevligt som vanligt att träffa mina fina vänner från universitetet, dom som jag faktiskt har kvar sen innan jag blev sjuk och som har stöttat mig så mycket genom allt cancerskit. Riktiga vänner är dom! Vi satt iallafall på uteserveringen vid Waynes och fikade och catchade up lite, det var ett bra ta sedan vi sågs sist så det var mycket att prata om.



Mitt fika, iste och muffins, mums!


     

Det var soligt och fint på vägen hem!


Ikväll ska jag packa lite inför Örebro, behöver inte ha med mig så mycket så det är skönt. Sen ska jag bara ta det lugnt. Nu är det middag ropas detfrån köket, så det är bäst att jag lägger ner skrivandet nu, puss på er!

Av Elin - 8 juli 2013 12:46


Hej på er! Allt bra med er? Idag är det en aning kallare än igår, och blåsigt är det oxå! Igårkväll var det  en sån himla fin kväll. Nästan vindstilla, varmt och soligt. Efter middagen så la jag mig i hängmattan ett tag och lyssnade på sommarmusik med filt och kudde, var så msigt!


    


Mamma väckte mig vid 9 imorse och så åkte vi till boda så vi var där vid 10. Hela förmiddagen har jag alltså åkt komunaltrafik. Men det har gått helt okej, inga förseningar och allt flöt på bra! 

 

 

En gullig liten kiosk som är öppet på soliga dagar på Boda brygga.



Hej då landet!

 

Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli lite mer. mötet som jag skulle ha vid 13 idag blev inställt pgr av sjukdom, men vid 14 så ska jag träffa Emma och Melissa, var ett bra tag sedan vi sågs nu så det är verkligen dags! Nu ska jag byta om, ha en bra måndag så återkommer jag när jag kommer hem. Puss!

Av Elin - 7 juli 2013 18:30


Hej på er! HERREGUD vad varmt det har varit idag. Sitter i soffan just nu i korsdrag näastan men svättas så otroligt mycket ändå. Har ni haft en bra dag idag? Solat och badat? Det har jag iallafall! 


Strålande sol och sandstrand.


  

Man kan gå runt hela udden i bara sant, så lyxigt! Vill oxå ha så hihi


Efter att ha gått lite i vattnet och börjat vänja mig så var det inte så himla kallt längre, lyckades få ner G i vattnet oxå och han stod och lekte med sanden och spaden. Jag tog faktiskt mitt första dopp i Östersjön idag, det var jättehärligt verkligen!


 

Ja, jag badar med bandring, simmade en bit till andra bryggan och tillbaka och sen så är det faktiskt kul med badring :D.


När vi hade ledsnat lite på stranden så bytte vi brygga och satte oss i skuggan under parasollet ett tag och bara tog det lugnt. Jag med telefonen och G med hans Ipad, det blev lyx till och med med vatten och chips!


   


vi låg där i skuggan ett tag och myste och busade tills parasollet togs ner och vi fick sol på oss. Då blev det lite för varmt, så vi gick in i bastun och satte oss i den ena sängen och tittade vidare på en kortfilm och hade det mysigt även där inne.



Ikväll får vi se vad som händer. Imorgon bitti är det iallafall dags för mig att åka hem till stan. Kommer i princip hinna hem, dumpa alla saker och byta om och sen åka vidare in till stan för möte och träffa kompisar. På Tisdag åker jag till Örebro och kommer hem på Torsdag. Har verkligen fullt upp i veckan som kommer och det är lite så jag önskar att det går fort! Nu ska jag gå och äta jordgubbsglass, puss och kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards