lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 7 juli 2013 10:55


Hej vänner. Hade ni en bra lördagskväll igår? Jag hade det jättemysigt verkligen! Mamma och jag gick över till familjen A vid 8 ungefär och vi gick hem vid 0130 typ, en lång men jättemysig kväll med prat, vin och snacks. 


Rosé, chips och ost!


Vi tände en liten mysig brasa.


myys!


På kvällen, när det var lite mörkare så blev det jättemysigt med en liten brasa att värma sig vid.


Vi värmer fötterna när det började bli lite kyrligt.


Idag sov jag till halv 11 typ, dagen kommer att tillbringas hemma hos familjen A, då jag och G ska bada på stranden.  Idag är det ju ännu varmare än igår, vilket sommarväder vi har fått! Jag är fortfarande lite seg så vi får se när jag går över. Först sa jag 11, men jag måste nog äta lite och komma igång lite innan jag går dit. Ha en jättebra sommardag nu så återkommer jag. Imorgonbitti åker jag hem till stan :(.


Av Elin - 6 juli 2013 18:59


Hej på er, galet fint väder det har varit och fortfarande är idag va? Jag har haft en riktig slappardag här ute i skärgården. Jag har i princip lyssnat på sommarmusik hela dagen samtidigt som jag har växlat mellan att ligga i hängmattan och solstolen i bikini. Behöver bli lite brun till bröllopet i september så det gäller att börja redan nu hihi. 


 

haha, mamma och jag monterade upp hängmattan idag och höll på att dö av skratt när vi spände upp den, någon som är sugen på att komma hit och leka limbo? Det tar typ en kvart att lägga sig i den där för den är så spänd och smal, tänk om man ramlar ur på andra sidan lixom!


 

Sola sola sola!


 

Min utsikt under dagen, strålande sol! Inte ett moln, så långt ögat kan nå.


 

När det blev lite för varmt så dansade jag till skuggan på andra sidan huset med bra musik i öronen. Sommartider hej hej ;)


Bron till lillhuset. Tänk vad många spikar vi fyra i familjen har slagit i under åren då vi byggde trall runt hela huset, bro och brygga. Hela landet är som ett familjeprojekt då vi alla har hjälpts åt att bygga både hus och trall.


 

Innan middagen så knallade vi över till vännerna för ett glas rosé, skulle inte banga för deras utsikt, speciellt inte på kvällarna då Tallink och alla dom båtarna går förbi, lite som hos mormor och morfar faktiskt ;).


Snart så ska vi gå över till familjen A igen för lite mys. Våra grannar har redan druckit för mycket och dunkat för hög musik så vi får se när jag somnar ikväll, dom har fest varje helg och när man är ute i skärgården så låter ju allt extra mycket, men det har dom tydligen inte förstått, suck! Tur att typ hela ön är emot deras fyllefester, då har vi backup om dom blir irriterade på oss när vi säger åt dom, när vi nu ska göra det!


Nä hörni, det hättar lite på min kropp nu så jag ska gå och smörja in mig hade jag tänkt. Ha en jättehärlig sommarkväll nu så hörs vi imorgon. Puss och kram! 





Av Elin - 5 juli 2013 19:16


Hej darlings! Nu har jag kommit ut till landet äntligen. Sitter i sofffan och väntar på att laxen och potatisen ska bli klart, sen blir det äntligen mat! Det gick jättebra att åka ut till landet även denna vecka. Vi stannade till lite i Mölnvik för att handa det vi hade glömt hemma och även titta på lite andra saker. Håll i er nu, men jag hittade en perfekt väska för ett billigt pris. Jag veeet att jag inte behöver någon egentligen men jag har faktiskt letat efter en just sån, så jag är nöjd hihi!



Strålande sol när vi kom till båten, skönt!



Spegelblankt vatten i viken oxå!


   

Jag satt på durken som vanligt och hade koll på armar, knäckebröd, jordgubbar och min väska hihi.


Vid 8 så ska jag titta på Skärgårdsdoktorn, det kan man ju inte missa lixom. Sen får vi se vad som händer, jag är galet trött idag så det blir nog sängen ganska tidigt, läser väl lite nu oxå nu när jag är ute på landet. Kan inte koncentrera mig inne i stan eller så när jag läser hehe. Hej svejs goingar, vi hörs!

Av Elin - 5 juli 2013 12:30


Hej på er vänner. Fredag idag för er som har missat det ;). Börjar känna nu att dagarna går sjukt snabbt! Det känns nästan som att sommaren är slut för jag har så fullt upp och tiden går så fort. Har tillexempel tänkt att ringa mormor och morfar och bo där i någon dag, men det har hela tiden kommit saker emellen som gör att det inte har funkat, suck! Nä, vecka 31 ska jag iallafall försöka vara på landet hela veckan, saknar dom åren då man var ute på landet i flera veckor med hela familjen och lekte med familjen A då alla hade semester nästan samtidigt. Menmen, nu är det inte så längre och det är bara att acceptera. 


I helgen ska mamma och jag iallafall ut till landet, sen får vi se om pappa hinner komma ut, beror på hur mycket ved han får fixat här hemma. Jag måste iallafall hem på söndag, synd men så är det. Idag har jag ine gjort så mycket, har haft lite ont i magen så är bara hemma tills mamma kommer hem då vi åker nästan direkt. Nu sitter jag och lyssnar på sommarmusik och äter vattenmelon, det är min lunch det hehe. Ha en bra fredag vänner, så återkommer jag ikväll!


 

Av Elin - 4 juli 2013 23:09


Hej vänner. Blev lite sent ikväll, men tänkte ändå titta in en sista gång för dagen. Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har haft en jättebra dag, en riktig kompisdag kan man säga haha. Rebecka kom hit lite över 12 och vi satt ute på altanen och fikade och drack saft, tills det kom en rackarns geting och störde min ro då jag fick panik och inte ville sitta ute längre livrädd för att bli stucken hehe.


 

Sjukt god sockerkaka hade jag lyckats baka oxå!


Rebecka gick väl hem vid 17 ungefär och det var riktigt mysigt att ses igen, det var ett tag sedan nu. Vi satt och pratade om allt möjligt som vanligt. Åt middag hemma och tog det bara lugnt tills jag gick till Johanna vid 19. Det var ännu längre sedansom vi sågs så det var jättemysigt att ses igen. Vi satt ute på altanen och drack te och åt kakor. Haha, måste berätta om något kul. Det första jag gör när jag kommer dit är att tappa bort min mobil. Vi hittade den verkligen ingenstans och Johanna ringer till den och vi hör hur den vibrerar. Vi lyssnar och letar, lyfter på grejer och nästan kryper på golvet. När ajg vänder mig om så ser Johanna att jag har den i bakfickan! Haha, hur är det möjligt att jag inte ens kände att den vibrerade!? Eller att jag hade den i fickan, galet tankspridd jag är ibland!


    

Dagens andra fika!


Efter ett tag så blev det kallt och då gick vi in och fortsatte att prata. Med Johanna kan man verkligen prata om allt med! Det märks att vi har känt varandra hela livet och jag är så otroligt tacksam över att få vara hennes vän! Det slog mig sen när jag gick hem och pumpade sommarmusik hur lycklig jag kände mig just där och då. Där promenerade jag hem en varm sommarkväll från min älskade barndomskompis i ett område där jag verkligen trivs. En del av mig skulle alltid vilja bo kvar i Spånga och låta mina barn få växa upp här. Vi har återvändsgränder på varända gata här i närheten och man hör barnskrik och barnskratt överallt i området. 


Ängar, lekpark och allt sånt bara tre minuter från huset, eller till och med  bakom huset, om man hoppar över grannens grind.


En lugn och barnvänlig gata.


Och fin utsikt på kvällarna även mot stora vägen som ändå inte är stor!


Nä höni, nu ska jag inte längre uppehålla er. Ska kolla på Sex and the city nu  och sedan blir det sängen. Ska gå upp vid 9 imorgon tänkte jag. Puss och kram!

Av Elin - 4 juli 2013 17:55


Saknar min knasboll till vän 

 

 

Av Elin - 4 juli 2013 10:50


Ha, vet ni vad? Jag somnade med allsångshäftet i sängen igår, eller inatt. Kommer inte ens ihåg varför jag läste i det mitt i natten, men det låg så fint i min säng när jag vaknade vid 10 idag ;), ett tecken på ett beroende eller? Ett bra beroende är det iallafall! Nu har jag slängt ihop en sockerkakssmet som står i ugnen och gräddas. Rebecka och jag ska ha picknick någonstans vid 12 idag och jag lovade att baka och hon fixa saften. Vi får se vart vi tar vägen sen ;). Sitter och lyssnar på sommarmusik för tillfället och väntar på att kakan ska bli klar. 


Efter middagen idag så ska jag även knalla ner till barndomsvännen för lite fika och snack. Det var ett tag sedansom vi sågs och hon är hemma i spånga nu så då är det bäst att passa på att ses. Nä hörni, kom på att jag hade fått hem kläder och lakan från Ellos igår som jag inte riktigt har tittat på än så ska göra det nu, spännande! Återkommer finingar, kram! Åh, nu blev det sommaren är kort med Ledin, bästa sommarlåten!

Av Elin - 3 juli 2013 22:55


   

 

Hej vänner. Nu har jag duschat, smällt i mig en hel tallrik med pasta och även fixat lite annat. Är helt galet slutkörd i kroppen nu, men på ett bra sätt ändå. Det kommer vara så skönt att få ta av sig benprotesen snart och dejta kudden.


Kvällen i stallet  med Mimmi gick bra, skönt att få andas lite hästdoft! Vi gick igenom allt praktiskt och sen så gick vi ner till stora ridhuset för att jag skulle få känna på Palette litegrann. Har suttit på henne två gånger tidigare men en gång bara några månader efter att Mimmi fick hem henne och en gång i våras då vi red ut. Så idag var det lite dressyr som gällde. Red lite i skritt, trav och galopp för att känna på alla gångarter och allt sånt. Känner mig väldigt positiv och ser fram emot veckan då jag få ha henne för mig själv. Tror nog att vi kan bli bra kompisar Palette och jag. Det blir en tur i skogen någon gång nästa vecka för att få sitta upp igen och även lära mig att hitta lite bra ridvägar. Ska bli spännande!

 

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards