lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 14 augusti 2013 18:29


Hej hörni. Nu är jag hemma och är helt slut i både kropp och knopp. Men ska snart åka vidare till stallet och rida. Ska vi ta dagen från början kanske? Gick upp vid halv 10 ungefär och var så galet trött, har typ känt mig halvsjuk/bakis hela dagen idag. Ont i huvud, hals och kropp och känner mig småfebrig, hoppas bara jag inte blir sjuk! Vid 1220 åkte mamma och jag till KS för återbesök, var så galet nervös så klarade inte av att äta något innan. Allt såg fortfarande bra ut och jag kan ännu en gång andas ut och vara stolt och glad över att jag fortfarande är starkare än cancern!


Efter KS så åkte jag till centralen för att äntligen få träffa min fina vän Sunna och även Sandra fick vi med oss! Det var som alltid lika trevligt att ses och vi hade mycket att prata om. Satte oss på Vetekatten och fikade sen strosade vi runt lite i affärer och pratade, mys på hög nivå!


Nu ska jag bara byta om, sen är jag redo för att åka till stallet, kram på er så återkommer jag när jag kommer hem!


Av Elin - 14 augusti 2013 10:12


Hej vänner! Sitter och är lite ledsen fortfarande. Har fortfarande svårt att förstå att det var sista Allsången för i år igår. Vad tiden går fort, helt galet! Det var en händelserik dag igår, med sol och värme som snabbt ändrades om till regn, HAGEL och åska i ca 2 timmar. Jag och Sofi blev genomblöta, trots paraply och annat. Men det var en lyckad dag när man väl kude tänka bort regnet och kylan. På facebook skrev jag en status på hemvägen som samanfattade alla känslor. "Efter ca 13 timmar på Skansen så säger jag hej då för i år till allsången. I år har jag befunnit mig på allsången på 6 av 8 program och det har varit dom absolut bästa tisdagarna i mitt liv! Jag har skrattat, gråtit, svettats, frusit och haft ont i varje kroppsdel dagen efter, men det har varit så galet värt det! Ikväll lämnade jag Skansen i tårar, så mycket som allsången har betytt för mig i sommar, jag har kunnat släppa all dödsångest och bara ha roligt och leva livet utan att tänka en sekund på cancerspökerna. Längtar så mycket till nästa år och hoppas på att sommar 2014 blir en minst lika bra allsångssommar ❤."

 

Måns!! 


Finaste Måns!! <3


Arja Saijonmaa


Kim Cesarion


Edda Magnason


  Flying Bach


Ola Salo


Mando Diao


Vi blev lite blöta, men vi är ju inte gjorda av socker ;)

Av Elin - 13 augusti 2013 07:12


God morgon på er vänner. Asså jag är gaaaaalet trött, har typ legat och drömt hela natten så inatt har jag inte sovit mycket! Menmen, vad gör det om hundra år? Idag är det iallafall dags för bästa bästa skansen och allsång! Sista gången för iår, gråter nästan redan haha! Jag och Sofi ska ha galet jäkla kul, vi var så taggade igårkväll att jag näsan ville åka in redan då, men sova utanför skansen får bli nästa år. Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig under dagen, det verkar som att det är rätt så kallt idag...ha en bra tisdag allihopa så återkommer jag imorgon, puss!




Av Elin - 12 augusti 2013 22:07


Helloj vänner. Nu är jag hemma och kan äntligen sitta ner och dricka min kopp te som jag har väntat på. Kom hem för typ 50 minuter sedan och har fixat min mat inför imorgon så nu sitter jag här i soffan och kollar på Million dollar listing New York. Jobbet idag gick bra. Vi var på sergelbion vid 14 och kollade på monster uneverity, en riktigt bra film måste jag säga! Sen så gick vi hem igen och spelade TVspel och tog det lugnt. Blir nästan alltid kvar längre äv vad jag beräknar så jag blev bjuden på middag och sen vid typ 21 så åkte jag hem. Imorgon så vet ni vad som gäller, skanseeeen!! Sista gången för i år, åh vad sorgligt, men jag ska ta tillvara på det och ha det så grymt kul med Sofi! God natt på er vänner. Slänger kanske in ett inlägg här innan jag åker imorgon. Puss!




Av Elin - 12 augusti 2013 08:48


God morgon på er vänner. Sitter i soffan just nu och kollar på friidrott, eller, jag ser knappt något för jag gäspar så mycket så tårarna rinner haha. Är uppte tidigt idag (ja detta är tidigt för mig hehe) för ajg ska in till stan och jobba. Blir biomys idag, sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Gick upp lite tidigare idag efersom jag ska upp imorgon oxå för att vänja mig lixom. Det passade ju bra då jag har fått lite mejl att svara på och gå igenom. Det går lite upp och ner med mitt DUS-arbete, på lördag är det konferensdag och det ser inte ut som att så jättemånga kan komma och planeringen inför den pågår för fullt. För några dagar sedan så var jag nära att kasta datorn genom fönstret för att ingenting gick som jag ville, men som sagt-det går lite upp och ner, ibland så tror jag att det löser sig och ibland så tror ajg att allt kommer att skita sig och jag är sämst som ordförande. Nä, mejlen var det ja. Återkommer ikväll, vet inte riktigt när jag kommer hem :).



Av Elin - 11 augusti 2013 17:40


Halloj vänner. Har precis hoppat ur duschen och sitter nu i mitt nystädat rum och lyssnar på musik samtidigt som regnet öser ner och åskan dånar. Vilket väder! Idag har jag inte gjort mycket alls. På eftermiddagen så städade jag mitt rum, minns inte ens när jag bytte lakan senast så jag kände att det var dags då hehe. Älskar att gå och lägga sig i en säng med nya lakan när dom är lite stela och svala. Fast sen har ju insovna lakan sin charm oxå såklart. Har även läst lite, men jag kan verkligen inte läsa inne i stan, jättejobbigt att jag inte kan slappna av! Imorgon är det jobb som gäller, 11-16 ungefär, sen får v se vad som händer, fötter och sker. Nu ska jag lägga mig i sängen och filosofera lite till massa bra musik. Puss!


Av Elin - 11 augusti 2013 11:43


Hej vänner! Hade ni enBra dag igår? Min var helt fantastisk! Det var länge sen som jag skrattade och flummade runt så mycket som jag gjorde igår, och det är nästan bara med Mimmi det händer haha. Vi åkte iallafall och handlade vid 14 och sen så åkte vi hem till henne för att baka paj och göra sallad till våran picknick. Vid 18 så drog vi in till rålis och satte oss vid vattnet och änstligen så fick vi börja äta, vi båda var sjukt hungriga när vi kom fram haha. Vi satt där och drack vin och pratade om allt möjligt. Vid typ halv ett då vi båda hade druckit en aning för mycket (nackdelen med vinbox och små glas, man har verkligen ingen aning om hur mycket man har druckit!) så beslöt vi oss för att åka hem. Jag kom inte i säng förs vid halv 3 ungefär och somnade på stört, men var otroligt nöjd och glad över dagen.Idag mår jag faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, men kommer nog bara ta det lugnt här hemma under dagen.


Av Elin - 10 augusti 2013 13:17


Hej vänner! hade en hemsk natt inatt. Somnade nog inte förs vid halv 3 och sen så sov jag oroligt hela natten. Hade så sjukt ont i ryggen och min säng är ganska mjuk, vilket inte gjorde saken bättre. Gick iallafall upp vid halv 11 och var galet trött. Under förmiddagen så höll jag på att slipa lite på en skylt jag ska ha med på allsången på tisdag. Nu är det bara den andra sidan kvar, måste komma på något fyndigt hehe.


Om typ 40 minuter kommer Mimmi och hämtar upp mig, sen åker vi vidare till Viksjö och handlar mat och vin som vi ska ha under kvällen. Känner på mig att det blir en mysig kväll med en av dom bästa! Blir nog inte så mycket mer uppdate än detta inlägg under dagen så jag återkommer imorgon istället. Puss på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards