lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 6 augusti 2013 07:10


God morgon på er vänner! Jag är uppe och är ganska trött, men galet taggad för en dag på skansen! Åh vad kul det ska bli! Känns som en evighet sen jag var där eftersom jag inte var där förra veckan i spöregnet. Som ni då förstår så blir det ingen uppdatering under dagen, men imorgon blir det bildbomb som vanligt. Puss på er, ha en bra dag. Det ska jag ha!


Av Elin - 5 augusti 2013 20:10


Hej kompisar. Nu har jag kommit hem efter en härlig biostund med bra sällskap. Blev Dumma mej 2 i Kista, ettan såg jag för några år sedan i 3D som slutade med att jag nästan spydde i trappuppgången på jobbet, sedan dess så har jag inte kollat på 3D haha. Denna gång blev det inget sånt utan på det gamla vanliga hederliga sättet. En jättebra film trots att jag kanske är för gammal för barnfilmer. Rolig som vanligt, men oxå spänning och för barn kansle lite läskigt. Värt pengerna och tiden verkligen! Nu har jag kommit hem, tagit en kalldusch och äntligen så kunde jag köra på hela ta-hand-om-mig-själv-kitet med hårinpackning, rakning, body scrub och sen tillsist smörja in mig. Känner mig som en ny människa nu haha. Jag har oxå ätit några pannkakor och nu sitter jag och tittar på Lotta på liseberg. Imorgon är det skansen som gäller med Sofi, åh vad jag längtar!


Av Elin - 5 augusti 2013 12:44


Snart drar verkligheten igång. Imorse när jag gick in på facebook så var varannan status om att det var dags att jobba igen efter semestern. Jag börjar inte skolan förs den 2 september, men jag märker att tiden går fort och att ridsporten även börjar vakna till liv igen efter sommaren. Snart börjar ridlektionerna och redan nu så börjar all planering inom distriktet. Idag var det meningen att ajg skulle ta en lunch med en som sitter med i distriktstyrelsen och planera handikappsverksamheten och vad vi vill ta upp på konferensen i slutet av augusti, men det ställdes in pgr av sjukdom. Vet inte vad det är med mig, landet, sol och möten. Sist när ajg var tvungen att åka hem från landet fast det var sol och varmt väder så blev det oxå inställt pgr av sjukdom, kanske Guds sätt att säga att ajg borde vara på ladnet mer ;). Under förmiddagen så har jag istället pratat i telefon, svarat på mejl och planerat inför DUS konferens om lite mindre än två veckor. ja, om inte skolan har satts igång än så kan jag lugnt säga att ridsporten har kommit igång. Tur att det är så kul att jobba med!


Av Elin - 4 augusti 2013 19:08


Hej vänner. Ledsen för dålig uppdatering idag, trodde jag skulle hinna titta in här idag, men dagen har gått i ett. Nu är jag hemma i stan och sagt hej då till paradiset för några dagar. Jag har verkligen haft det underbart ute på landet dom här dagarna, vilken högsommarvärme det har varit! Jag har passat på att bättrat på brännan, badat, ätit gott och haft fint sällskap. Tänk vad bra man kan ha det. Idag var det svårt att säga hej då och gå upp ur vattnet när man visste att det var sista doppet i Östersjön på några dagar. Imorgon ska jag på ett möte vid skeppsbron och sen på bio, på Tisdag är det skansen och sen så får vi se om jag åker ut till landet på Onsdag, nästan så jag hoppas att vädret håller i sig resten av veckan så jag kan komma ut. 


Av Elin - 3 augusti 2013 17:57


Hej på er alla! Efter den här dagen så känns det som att det bara kommer att gå neråt med graderna, en sån otroligt fin dag det har varit idag och jag har haft det helt underbart. Nu när jag är hemma igen och satt mig i soffan så känner jag mig så där seg i huvudet och kroppen som man gör när man har badat mycket under dagen. Jag kommer aldrig att lessna på sånna här dagar när jag badar på stranden med G trots att det är mycket motgångar underdagen i olika situationer. Men fortfarande så känner jag att jag lär mig så otroligt mycket i allt vad som handlar om barn i behov av stöd. Vi har iallafall legat i vattnet nästan hela dagen, förutom när det var fikapaus och när G och jag läste lite. Annars så har det inte hänt så mycket mer idag, har varit en toppendag, vi får se hur kvällen blir ;). Ha en fortsatt bra lörag vänner!


Av Elin - 3 augusti 2013 12:30


Hej vänner. Årets varmaste dag idag och det måste man ju ta tillvara på och njuta till fullo. Jag kommer att spendera denna vackradag på andra sidan ön och leka i vattnet på sandstranden och sola och bada. Förhoppningsvis så blir det mys ikväll med vin och prat. Just nu sitter jag ute och äter våfflor med barnen, älskar spontana, varma sommardagar! Nu ska jag byta om till bikini sen drar jag till andra sidan ön och badar. Ha en strålande dag, puss!

 


Av Elin - 2 augusti 2013 17:50


Hej på er! Vilken fantastisk dag det har varit idag! Är så glad att jag behövde jobba ute på landet ädå, fast det tog emot att ställa in det andra jag hade bokat, menmen, that´s life ;). Skönt att vara ute på landet iallafall i denna hetta. Idag har jag legat i vattnet i ungefär 3 timmar i sträck, sen kan jag säga att min hand var helt kritvit typ för jag var så kall haha. När vi alla började bli lite trötta och hade badat, busat och fikat så gick vi upp och satte oss på altanen och tog det lugnt. Lyssnade på musik, jag låg i hängmattan och softade. Hur mysigt som helst, och det ska bli ännu varmare imorgon, my God vad härligt! Sånna här dagar älskar jag mitt lilla ströjobb, tänk att få betalt för en sån här dag! Nu äter jag lite förrätt och väntar på middagen, ha en bra fredagskväll kära ni!


Av Elin - 2 augusti 2013 12:09


Hallå vänner. Har ni haft en bra dag än så länge? Just nu sitter jag i fotöljen här hemma hos oss och väntar på att klockan ska bli halv, ska iväg och jobba lite idag. Ska bli så härligt att få bada och plaska och ha kul, blir nog lite simskola idag kan jag tänka mig. Har två styckna med mig som är lite osäkra i vattnet idag. Nu ska jag dricka upp min saft. Höres!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards