lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2013

Av Elin - 21 november 2013 19:00


Inatt drömde jag att det kom tillbaka, att jag fick ett återfall. I drömmen var jag så stark och jag tog allt så bra.

Jag önskar jag var så stark på riktigt...

 


Av Elin - 21 november 2013 16:02


Hej vänner. Ledsen för att jag inte har tittat in hör tidigare idag, men jag har inte riktigt orkat ärligt talat. Började inte förs vid 13 idag så jag sov faktiskt till 1030 eftersom jag mådde så dåligt igårkväll, sov nog i 11 timmar inatt, skönt! Tog en Ipren innan jag gick och la mig igår i hopp om att sömnen och iprenen skulle göra susen, men mår faktiskt inge bra idag heller. I övrigt än att jag är förskyld och allt som hör till det så tror jag att min blodpropp i vänsterarmen har kommit på besök igen, känner igen smärtan från sist jag hade en under min behandlingstid.

Oavsett hur jag mår så var jag tvungen att åka in till SU idag, hade examination i form av redovisning i denna kurs så det var bara att ta sig in ändå. Redovisningen gick helt ok, var lite jobbigt att prata när jag har så ont i halsen men vi blev nog godkända. Skönt att vi fick sluta en timme tidigare oxå. Nu sitter jag på bussen som självklart var försenad och lyssnar på julmusik. Ska äta (ni ser ju på bilden hur dåligt jag har ätit idag), vila och duscha när jag kommer hem, blir en tidig kväll i säng idag eftersom jag ska upp vid 8 imorgon för en föreläsning, behöver nog så mycket sömn som jag kan få. Åh, ber till Gud att inte febern kommer bara, har verkligen inte tid att bli sängliggandes! Nä hörni, nu ska jag lägga ner telefonen så jag inte blir åksjuk oxå. Kram!

Av Elin - 20 november 2013 21:36


Hej vänner. Jesus amalia vilken lång dag det har varit idag. Är så sjukt jäkla trött så ska snart gå och lägga mig i min varma och sköna säng tror jag. Tror att det beror på att jag är trött men det känns som att jag är på väg att få feber och jag har galet ont i halsen just nu, det kanske beror på att jag har pratat nästan konstant hela dagen. Det är något speciellt med Onsdagskvällar och Torsdagar, är helt slut och mår verkligen inge bra då. Men jag sitter just nu med en kopp te i soffan som jag hade tänkt att jag skulle dricka upp innan sängen kallar. 


Mötet på kanslit då? Jag ber verkligen till Gud att allt ska fixa sig till årsmötet i mars alltså! Denna styrelse fungerar inte och jag känner att jag gör allt i min makt för att få allt att fungera, men icke. Envis som jag är så vill jag inte ge upp utan jag sitter kvar som ordförande nästa år också fast besluten om att jag ska få till en bra styrelse innan jag jobbar vidare med annat inom ridsporten. För kul, ja det är det iallafall! Idag var vi bara fyra pers på mötet, eller egentligen tre från styrelsen. Tycker ändå att vi kom fram till bra saker, riktigt kul hade vi iallafall! I början av nästa vecka ska jag sätta mig ned och skicka iväg några mejl och ringa några samtal så jag får det gjort, denna vecka hinner jag inte med det känner jag. Nä höni, drick upp tet och gå och sova var det, puss och kram!


Dessa två brudar är några av mina mest trogna styrelsemedlemmar iallafall!


Kanske dröjer det ett tag nu innan jag kommer tillbaka.

Av Elin - 20 november 2013 15:53


Hej på er vänner. Sitter just nu och väntar på tåget och känner att jag borde titta in här en snabbis. Idag är det en sån dag då man far och flänger överallt och inte kommer hem förs vid 2130 ikväll. Nu under förmiddagen och eftermiddagen har jag varit i skolan och arbetat med min SA-grupp, vi har redovisning imorgon så vi har suttit och arbetat med den hela dagen typ. Med pauser såklart med prat om blondinbella och massa andra personer, kul och intressant. Nu hoppas vi bara att vi blir godkända imorgon på redovisningen.

Nu sitter jag då och väntar på tåget, tog en liten omväg till centralen eftersom jag inte har något bättre att fördriva tiden med hehe, är på väg till kanslit för Stockholms ridsportsförbund. Vi har DUS-möte ikväll så jag åker dit lite tidigare för att förbereda och lite annat, hinner inte åka hem emellan heller så... Blir en lång dag idag, men det ska nog gå bra ändå ;).

Åh förresten, vet ni? Idag är faktiskt första dagen som jag lyssnar på julsånger inför julen, vet att det är en månad kvar men jag älskar verkligen julmusik så kunde låta bli idag när det var nollgradigt ute. Ni vet ju redan att jag har fuskat med julmusten så varför inte fuska med musiken också ;). Nä hörni, nu fryser jag om fingrarna, hör av mig när jag kommer hem ikväll, kram!

Av Elin - 19 november 2013 21:45


Hej på er vänner. Nu är jag äntligen hemma och har precis smällt i mig en macka och ska snart ut i köket och skala två ägg, mums. Efter mycket om och men så kom jag äntligen fram till distriktmötet, var krångel med bussar och allt möjligt eftersom det är match ikväll, nackdelen med att bo i Stockholm där det är mycket event ;). Min buss körde iallafall in dom 10 minutrar som den var sen, behöver jag säga att jag var galet åksjuk när jag kom fram? Det var mycket gas och broms i chafförens högerfot om man säger så.


Mötet gick iallafall hyfsat snabbt, snabbare än vad jag trodde faktiskt. Idag blev det dessutom champange till oss alla för att fira att vi har över 1000 likes på facebook, ibland är det mycket trevligare att närvara på distriktstyrelsens möten än på DUS-möterna haha. Blir iallafall otroligt inspireras efter varje möte med stora styrelsen, kul!


Nä hörni, kollar på Sverige-Portugal nu, tre mål att göra blir tufft, attans bananer alltså! Tror för övrigt att busschaffören på hem vägen hade lite bråttom hem till matchen eftersom han körde totalfel, så det blev en liten konstig hemväg för mig ikväll. Nä hörni, äggen väntar, kram på er!


Av Elin - 19 november 2013 16:35


Hej på er vänner. Har egentligen inte så jättemycket att kommamed idag känner jag. Har varit ledig hela dagen och hade planerat att plugga lite och sen bara ta det lugnt, det slutade med att det bara blev att ta det lugnt. Eftersom att det fortfarnde är problem med datorn, telia eller whatever så har jag inte kunnat öppna mondo för att se vad jag ska läsa och allt sånt och då blev det lite svårt. Haha, har gått runt och trott att det snart är helg igen fast det bara är tisdag, inte konsigt att jag är stressad när jag hela tiden ligger en vecka före i huvudet. 


Istället så har jag öppnat Du kan sjunga gospels hemsida och fyllt i alla uppgifter och sen precis innan jag ska trycka på godkänt så har jag tryckt ner hela sidan istället, åååh varför kan jag inte bara bestämma mig!? Jag VILL ju men jag vet inte om tiden räcker till nästa termin! Om ca en halvtimme så åker jag till Solna för ett distriktmöte på Stockholms läns ridsportsförbund, hoppas att det inte tar allt för lång tid men det blir nog en trevlig kväll. Nu ska jag gå och sminka mig lite och plocka fram lite kläder. Ha en bra tisdagskväll hörni, kram!


Bild från 2011.

Av Elin - 19 november 2013 12:58


Nu kommer äntligen bilden upp med presenterna som jag fick från Emma och Melissa i Söndags, fina vänner jag har va?


Doftljus, godis och en alldeles egen häst :D. Namnförslag mottages gärna! :D

Av Elin - 18 november 2013 22:15


Hej vänner. Nu är jag hemma sen en timme tillbaka ungefär efter en otroligt lång dag som först spenderades på förskolan och sen i Filadelphiakyrkan. vilken energibomb jag har fått idag! Konserten ikväll var iallafall otroligt bra. En konsert som jag kan tänka mig att gå på en gång varje år när dom har konserten. I kören så var dom ca 1000 pers och det var gaet hur många dom var, man visste knappt vart man skulle kolla för att dom var överallt haha, sjukt mäktigt blir det oxå när dom är så många! Gästartist för denna kväll var Andreas Weise, sjukt bra är han! Rolig, snygg (hehe) och musikalisk. Sen hade dom även med Du kan sjunga gospel kids med barn mellan 6-16 år i kören som fick vara lite förband åt stora kören, jättegulligt var det och en avslappnad stämning genom resten av kvällen då det var okej att barnen sprang omkring lite och dansade bredvid scenen och liknande, fint! Konserten höll på i ca 1,5 timme och det var allt mellan jazz, gospel och vanligt pop.


Nu är jag ännu mera säker på att jag vill stå där uppe på scenen med 1000 andra och sjunga nästa år, men jag måste nog försöka klura ut ett någorlunda fungerande schema först och verkligen fundera över om jag har tid med att sjunga en kväll i veckan. Åh andra sidan så är sången en otroligt viktig del av mitt liv och jag blir så otroligt glad av att sjunga så kanske är det så att jag får försöka göra mig tid för att må bra i själen. Här kommer några bilder från kvällen, hela kören fick inte plats på bilden, tänk er typ 300 pers till som står på sidorna.




 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards