lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2013

Av Elin - 11 november 2013 11:35


När jag var liten så trodde jag att alla meteorologer var jättenervösa eller rentav rastlösa i TV-rutan eftersom att alla höll något i handen samtidigt som dom pratade. Jag hade inte en tanke på att dom bytte bild med knappen som dom håller i handen, utan att dom bara var en aningen nervösa eller rastlösa så dom kunde ha något att pilla med under tiden sändningen pågick. Tänk vad fel jag hade ;).


Förresten så skulle jag ju inte tacka nej till dom där 23 gradera som det står ska vara i Stockholm på bilden ;).

Av Elin - 10 november 2013 20:44


Hej vänner. Vilken otrolgit seg dag jag har haft idag! Men det har ändå varit rätt så skönt med tanke på att jag kom hem så sent igår. Sov till 11 ungefär idag och sen låg jag kvar i sängen och lyssnade på lovsånger till 12 då jag gick upp och åt våfflor till lunch. Resten av dagen så har jag storstädat mitt rum från golv till tak, tagit hand om alla presenter som har legat överallt i mitt rum under veckan och självklart så har det spelats Carola på högsta volym under tiden. 


Nu ikväll har mormor och morfar varit här och firat mig, bild på presentera kommer imorgon. Alltid lika mysigt att ses, känns som att det var ett bra tag sedan som vi sågs nu. Vi åt iallafall gott och hade det trevligt. Blev test på en ny efterrätt också, det roliga är att när jag hittade receptet på nätet så var det Sarah Dawn Finer som hade gett ut receptet så då kände jag att jag bara var tvungen att välja den efterrätten hehe. Tyvärr så var den inte så god som jag trodde att det skulle vara, men då vet man det till nästa gång ;). Nu ska jag fortsätta titta på Hellenius hörna vänner, ha en fortsatt bra kväll, kram!


Den såg god ut iallfall tycker jag ;).

Av Elin - 10 november 2013 18:30


Jag minns tillbaka hur allt började. Hur jag skämtade om att jag var gravid. Hur skämt snabbt blev till allvar. Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tänka mig att det var cancer. Jag tackar Gud för varje dag jag får leva!


Av Elin - 10 november 2013 15:00


Kommer ni ihåg att jag var på inspelningen av Hellenius Hörna för några veckor sedan? Dom spelar in två program per gång och när jag var där så var det Michael Nyqvist och Carola som gästade hörnan. Idag sänds avsnittet där Mikael Nykvist är med, tyckte att det var en bra intervju och jag hoppas att den är lika bra på TV som den var live, trots att mycket kommer att vara bortklippt. Ska ni titta? Det ska jag!


Av Elin - 10 november 2013 11:45


Jag blev betydlgit mer senare hem än vad jag hade trott igår kan man säga. Åkte hem ungefär vid tolv och mötte alla som skulle IN till stan för att festa, medans jag åker ut från stan för att åka hem och sova, efter att ha jobbat nästan hela eftermiddagen och kvällen...kände mig helt plötsligt väldigt gammal som vill hem och sova vid den tiden haha. Nu lät det i och försig som att ajg har världens mest krävande jobb, så är verkligen inte fallet. Har en sån himla tur att jag har det så bra och att jobba som avlösare 22 timmar i månaden är verkligen det perfekta jobbet när man studerar oxå på heltid.


Jag kom som jag skrev i ett av gårdagens inlägg ca en timme tidigare än vad jag behövde, men det gjorde ingenting som tur var. När G och jag hade tittat lite på Harry Potter så åt vi alla som var hemma middag. Det blev en av mina favoriträtter när det är hemma hos familjen A och tydligen så blev den lagad bara för min skull hihi, kände mig lite speciell. Är egentlgien så pass enkelt som kyckling och ris, med vitlök, ost och annat, men jag älskar den!



Var så hungrig när jag hade lagt upp allt på en tallrik så jag glömde helt bort att ta en snyggare bild på maten, så denna får duga hehe. Efter maten så kollade vi på Dumma mej 2, lika bra som sist var den, man behöver verkligen en sjuk humor när man kollar på dessa filmer och det har ju jag så det passar ju bra ;). Senare på kvällen så satt jag i vardagsrummet och kollade på Så mycket bättre och G i sitt rum och spelade X-box, sen duschade jag G och jag fastnade framför en långfilm, trots att jag har sett den förr hehe. Var iallafall en mysig kväll, som alltid när jag jobbar på kvällarna. Det ända jobbiga är att man bunkrar upp och gör det mysigt för sig och tittar på film och äter onyttigheter under kvällen, sen måste man åka hem också som tar drygt en timme, då önskar man att man bara bodde runt hörnet eller att det inte var så dyrt med taxi haha.

...

Av Elin - 9 november 2013 21:37



Jag saknar dig.

Av Elin - 9 november 2013 15:21


Hej på er vänner. Nu sitter jag inne i stan och tittar på barnprogram. Mamma och jag åkte till sickla för att byta min ridhjälm och fixa lite annat. Jag passade på att köpa lite nagellack och fix och ett par nya jeans. Dom ända jeansen jag använder är ett par som bara finns att köpa på hösten inne på HM, så jag passar på att köpa ett par stycka så kan jag slita hur mycket jag vill på dom gamla jag har hehe.

Vi blev iallafall klara tidigare än vad vi trodde så mamma skjutsade in mig till stan för att lämna av mig hos familjen A, en timme tidigare haha, så nu är det jobb resten av eftermiddagen och kvällen ;) som gäller. Ha en bra lördagskväll nu vänner, nu ska jag lösa lite korsord :D, kram!

Av Elin - 9 november 2013 11:00


Igår kväll fastnade jag framför SVTs öppna arkiv igen. Jag kände mig inte helt klar med att titta på alla program som Carola medverkat i som fanns att välja mellan. Jag har sett klippet när Carola blev Carola för hela svenska folket tusentals gånger men jag kände att jag var tvungen att se hela programmet ändå. Jag menar självklart melodifestivalen 1983. Trots att jag vet hur det slutade, att hon fick högsta poäng av samtliga jurygrupper och gick och vann med 88 poäng så kände jag att jag var nervös när jag satt i sängen och kollade på röstningen. Hur sjukt är inte det haha!? Jag blev också väldigt berörd när hon tackar Gud och berättar om Bibeln, trots att jag har sett det klippet tusen gånger också. Men jag kan inte låta bli att känna stolthet, mer ärligt och äkta kan det inte bli och då och där är hon bara 16 år och vågar redan stå upp för den hon är och det hon tror på. Så starkt!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards