lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin - 8 januari 2014 12:30


Åh, kollade på Allsång på skansen-sommaren 2013 igårkväll och saknar verkligen sommaren på skansen. Att vara där i 14 timmar och sen ha otroligt ont i kroppen dagen efter var sååå värt det! Allsång på skansen är rena rama lyckopillret och man inser inte hur  otroligt kul och värt det är att vara där i 14 timmar och få se allt live förs man har varit där på riktigt! Taggar redan till sommaren 2014!


Av Elin - 7 januari 2014 18:36


Ett av alla telefonsamtal som jag ringde idag var till Uppsala stadsteater. Jag hade pratat med en trevlig kille där förra veckan som förklarade för mig hur jag skulle lösa mitt lilla problem. Jag fick två biljetter i julkapp av mamma till musikalen Cabaret där Sarah Dawn Finer ska spela huvudrollen Sally Bowles på Uppsala stadsteater, vi skulle göra en liten roadtrip och käka ute och ha det trevligt, sedan avsluta lördagskvällen med att se musikalen hade vi tänkt, allt detta skulle ske den 8 Mars. MEN ni vet kanske vad ajg gör då istället!? Ni som gissade på mellofinalen hade rätt, jag var ju otroligt klumpig och bokade biljetter till mellofinalen utan att titta på vilket datum det var, men det var inga problem att byta dag på biljetterna till Cabaret, så sagt och gjort-ringde Uppsala stadsteater och bytte dag på biljetterna utan några problem, bättre platser fick vi oxå! Så nu blir det så att den 4 April sitter mamma och jag på första parkett (dom förra biljetterna så satt vi visseligen på andra parkett hehe) och jag får äntligen gå på musikal igen + se Sarah Dawn Finer live, det kan inte bli bättre! SOM jag längtar!


Av Elin - 7 januari 2014 14:11


Hej på er. Jag måste ju börja med att säga att det är himla kul att så många tittar in här just nu, hoppas att ni stannar ;). Idag är det sista dagen på mitt jullov. Imorgon börjar allvaret igen och jag måste säga att jag har lite ångest över det alltså. Men det ska nog bli bra. Dock så har jag redan börjat stressa upp mig för allt. För skolan, ridsporten, sjukhusbesök. Har spenderat denna eftermiddag med att ringa runt till olika personer. Men självklart så missade jag telefontiden till läkaren med EN minut, surt! jaja, får gå ifrån lektionen lite imorgon för att försöka igen antar jag. Jag började ju noja mig lite över ridsporten redan för en vecka sen ungefär. Så mycket som ska hinnas innan årsmötet blablabla, stressstress (då ska ni veta att årsmötet är i MARS-varför stressar jag!?) En tenta ska även in nästa vecka och jag undrar när jag ska hinna skriva klart den när man har andra saker att göra oxå, typ läkarbesök, möten och även lektioner. Jag ligger redan en vecka före som ni märker. Denna vecka är väldigt lugn men nästa vecka är som sagt fullproppad med tentaskrivning, möten och en sjukhustid som jag måste ändra för att jag måste skriva tenta....suck! Varför kan jag inte bara försöka ta en dag i taget istället!? Ikväll har jag iallafall inget för mig, förutom att duscha haha.


Min vecka....eller nej, nästa vecka är det ju! Längtar till helgen där känner jag haha!

Av Elin - 6 januari 2014 11:33


Igårkväll var jag dum nog och gjorde precis det jag inte skulle göra i mitt läga just då. Eller egentligen aldrig. Det hela slutade med att det var totalt omöligt för mig att försöka sova när jag väl gick och la mig. Istället för att det skulle bli värre så satte jag på en film och tände mina ljus i hopp om att jag skulle koppla bort alla jobbiga tankar. Jag ville ju se Känn ingen sorg när den gick på bio, men jag hann aldrig så långt så därför blev det dags att se den nu istället. En sjukt fin film och jag kunde verkligen inte hålla tårarna borta i slutet. har ni inte sett den så se den!


Vid 0330 ungefär så lyckades jag somna iallafall men sov sjukt oroligt hela natten. Pallrade väl mig upp nu i förmiddags för kanske en timme sedan ungefär men är så otroligt trött, känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig igen och sova hela dagen ut. Idag har jag ingenting inplanerat, på ett sätt kanske det är bra men på ett annat sätt så kanske jag hade behövt ha något att göra jst idag. Vi får se vad som händer helt enkelt. Ska bli lite skönt att börja skolan igen, då har man åtminståne saker att göra om dagarna.


.

Av Elin - 5 januari 2014 20:24


 

Helvetes cancer!

Av Elin - 5 januari 2014 18:23


Hej på er vänner. Bortsett från att vi har haft fikabesök nu i några timmar så har ändå denna dag varit ganska onödig. Har som jag skrev tidigare inte gjort någonting idag. Nu sitter jag i soffan igen med myskläder på efter att ha spederat några timmar med en av mina kära barndomsvänner och hennes föräldrar. Alltid så kul att träffas, får nog försöka pallra mig till Växjö någon helg i vår! Det blir annars typ bara att man ses runt jul och sen någon gång under sommaren, så skulle inte banga att ses lite oftare precis. Det var iallafall väldigt mysig den tiden dom var här, vi fikade och sen efter ett tag så fastnade jag och A i mitt rum och satt där med tända ljus och snackade om allt möjligt, mys! Ikväll så blir det hemmakväll, börjar ledsna lite på att spendera dagarna hemma och speciellt kvällarna. Vill göra något men frågan är vad...


Älskar min lilla kanin på tekoppen som ni ser, fick den i julklapp av mamma och den är perfekt när man vill ta ur tepåsen ur muggen! 



Av Elin - 5 januari 2014 13:35


Idag är det en sån där seg dag. Sov till 1130-ångest. Småfixat mitt rum. Ätit lunch. Freakat ut totalt av panik för skolan. Tittat på TV. Senare i eftermiddag får vi finbesök från Växjö, trevligt trevligt. Återkommer när jag har något mer intressant att skriva om.


Oldie

Av Elin - 4 januari 2014 18:30


Nästa kurs som kommer ett pågå hela vårterminen är språk. Jag har ärligt talat en aning panik över denna kurs eftersom jag har hört att examinationerna är galet svåra, men det ska bli en spännande kurs ändå. Det blir vad man gör det till och på något sätt så ska jag nog kämpa mig igenom den kursen också! Det känns så sjukt att jag bara har 1,5 år kvar och ju närmre målet man kommer desto mer kämparglöd får jag. Åh vad jag längtar efter att få börja jobba, flytta hemifrån och börja leva mitt eget liv!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards