lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin - 4 januari 2014 16:17


Hej på er vänner, ledsen för min frånvaro idag men hade ju planerat att ha en riktig städdag och städa ut julen och fixa. Har hållt på nu i några timmar med mellomusik i bakgrunden samtidigt som jag plockade i rummet, bytte sängkläder, dammade, dammsög och sen då huvuduppgiften-plocka bort allt julpynt. Jag var ju rätt så tidig med att julpynta i mitt rum, tror jag började i slutet av november redan, så jag tycker faktiskt att det räcker med jul nu. Jag älskar verkligen julen och tycker att den är så mysig, men någon måtte får det lov att vara haha. Jag tycker också att dret är rätt så mysigt att städa undan julen, att få plocka fram det vanliga blommorna eller hänga upp do vanliga tavlorna på väggen igen, det känns som att man får inreda på nytt igen hihi.


Nu är iallafall julen ute och nerpackad. Jag har inte riktigt vant mig vid den nya inredningen än, allt känns väldigt grått och trist, men det kanske beror på vädret oxå. Nu när jag ändå har det städat (för innan såg det ut som hej kom och hjälp mig, därav inga före och efter kort hehe) så kan jag ju passa på att visa er en bild på ljuslyktorna jag köpte inne i stan i veckan på Indiska, jag är jättenöjd-tills jag hittar något annat som är fint, som vanligt haha. Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och planerar att sitta i soffan resten av dagen, är helt slut!




Av Elin - 3 januari 2014 19:50


Nu ska jag förklara för er hur det gick med allt strul angående mellofinalen som jag bokade biljetter till för en vecka sedan ungefär. Det började ju med att jag lovade mig själv att jag skulle sitta i publiken på den riktiga livesändningen detta år eftersom jag bara var på genrepet förra året. Jag ville verkligen gå och några dagar efter jul så bestämde jag mig för att boka två biljetter och se vem jag får med mig. Inte superbra platser, men jag tror att man ser väldigt bra trots att platserna är ganska långt bak. Själva grejen att få uppleva allt live är ju otroligt kul bara det lixom. Sen precis när jag hade tryckt på godkänd och betalat och allt så kollar jag på datumet. Den 8 Mars 2014, samma dag som mamma och jag skulle befinna oss på Uppsala Stadsteater för att se Sarah Dawn Finer i musikalen Cabaret. Fan! Var så arg på mig själv som hade bokat biljetter som inte gick att lämna tillbaka och jag ville ju gå på båda lixom.


Idag så hade jag tid och ringde upp Stadsteatern för att höra om det gick att byta datum för Cabaret, eller om det gick att lösa på något annat sätt. Det var inga problem att byta ut till ett annat datum och nästa vecka så ska jag ringa upp direkt när dom öppnar och fixa allt. Detta slutar ju då med att den 8 Mars så sitter jag och någon som jag får med mig i Friends arena för att se mellofinalen live, galet vad jag längtar! Taggar redan med att lyssna på min mellolista på spotify haha! 


Av Elin - 3 januari 2014 15:26


Hej på er. Fy tusan vad grått och trist det är ute idag! Saknar faktiskt vintern lite, trots att jag längtar till sommaren haha. Idag blev det ytterligare några timmar inne i stan på ett cafe med en fin vän, har kommit fram till att jag äter ute alldeles för mycket egentligen, men det är så himla mysigt så jag kan inte låta bli! Erika och jag möttes på tåget i Spånga så åkte vi vidare tillsammans. Det blev en lunch på John Chris Coffee, jag åt en jättegod varm smörgås med pesto och mozzarella på. Jag var så sjukt hungrig så när jag väl fick mat så tryckte jag i mig ena halvan och självklart så blev jag proppmätt redan då, men jag kunde inte sluta äta så åt upp nästan hela ändå hihi, den var ju så god! Vi satt där iallafall i någon timme och pratade, sedan drog vi vidare och kollade lite i olika affärer innan vi åkte hemåt. Vi får se när vi ses nästa gång, kan dröja ett tag nu.


När jag kom hem så var det bara att sätta sig ned och ringa Uppsala stadsteater eftersom jag inte kunde gå på Cabaret det datumet som mamma bokade biljetterna. Nu kommer iallafall allt lösa sig, är väldigt lättad att det gick att lösa. Nu ska jag bara komma ihåg att antingen åka dit eller att ringa så jag kan byta dag, kanske får vi bättre platser och sitter på första parkett till och med om vi har tur hihi. Har även pratat lite med valberedningen för DUS nyss, vilket kaos det är! Jag började känna mig en aning stressad några dagar innan nyår då jag kollade i almanackan och insåg att tiden går fort och att jag inte har så mycket tid på mig att styra upp vissa saker. Jaja, får ta tag i det på måndag för nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen! Har en sjuk jäkla huvudvärk oxå för den delen. Kram på er vänner och ha en bra fredag!


Av Elin - 2 januari 2014 17:45


Hej vänner. Är hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag har inte varit hemma under dagen så mycket. Är galet trött nu när jag sitter i soffan och skriver detta, egentligen så vill jag inte skriva om detta för att det är en sån tråkig start på det nya året men jag har sovit ca 4 timmar inatt pgr av dödsångest. Jag hade en jäkla dödsångest och var livrädd för att somna igår, eller inatt. Den hypokondri som jag har ibland var brutal igår. Jag hade ont överallt och tyckte att hela jag var svullen, tror man inte att det är cancern som har dykt upp igen så tror man att man har fått en propp på något farligt ställe eller något som man istället kan dö av. Det värsta är ju att man inte riktigt vet om man verkligen är så svullen eller har så ont som man tror, det kan ju vara mycket mentalt i det hela oxå...men tillslut så somnade jag ändå och fick några timmars sömn.


Idag så har jag spenderat dagen inne i stan med Elin. Det var ett tag sedan som vi sågs och vi båda hade lite ärenden inne i stan så varför inte passa på lixom ;). Vi började med att äta lunch på ett av mina nya favoritställen, Helmers Cafe på gamla brogatan, är så himla mysigt och framför allt jättegod mat där! Vi satt där ett tag och åt och snackade sedan gick vi vidare för lite shopping. Vi gick runt i alla möjliga affärer, jag kom hem med ett par hörlurar och lite ljuslyktor så på lördag försvinner julen inne i mitt rum! Kom hem från stan vid ca 1630 och nu har vi ätit middag, planerar att bara softa ikväll orkar inte med något annat, kanske börjar röja lite i mitt rum men vi får se.


Fick mitt födelseår som beställningsnummer, det roliga var att jag säkert skulle reagera direkt om jag fick typ 66 som är Carolas födelseår, men det var Elin som reagerade på 91 och jag hade inte ens en tanke på det haha.


Snyggingen, så stor hon har blivit! Det var fem år sedan som vi lärde känna varandra och då var hon så liten haha!


Åt en jättegod lasange + att jag snoddde Elins vitlöksås oxå som gjorde den ännu godare!

Av Elin - 1 januari 2014 18:36


Vi diskuterade det igårkväll runt middagsbordet att man borde ha nyårsdagen som en officiell pizzadag i almanackan eller skräpmatdag, eller varför inte bara en officiell bakisdag? Det känns som att det är många som inte är på topp idag. Jag har iallafall haft en riktig bakisdag idag. Har verkligen inte gjort någonting. Kollat på TV typ hela dagen och suttit med datorn i knät. Har varit allt för trött för att göra någonting annat haha.


Det jag hade planerat att göra idag var iallafall att lyssna på Carolas jubileumskonsert från i somras. Hon var ju och spelade i Berwalldhallen i September och jag var där på en av dom konserterna, så idag sände P4 en del av konserterna. Jag tror att dom hade varit där på alla tre konserter och spelat in för vissa moment kände jag igen och vissa kände jag inte igen. Men det var självklart hur bra som helst och så himla mysigt att sitta i mörkret i mitt rum med tända ljus och framför allt så var det så mycket minnen som dök upp från just den kvällen som jag var där, jag grät den kvällen när hon sjöng "Så länge jag lever" och jag grät även denna gång. Fina Carola <3.



Av Elin - 1 januari 2014 13:25


Hej på er alla fina och god fortsättning! Jag hoppas att 2014 började på det bästa tänkbara sättet för er, jag hade en grym kväll! Trodde att jag skulle vakna upp med ångest, illamående och huvudvärk idag men icke sa nicke! Eller ja, det där med huvudvärken går ju att diskutera...men jag har hört att det tyder på att man hade en bra nyårskväll så. Lisa och jag möttes iallafall upp vid Spånga station igår strax efter 19 för att handla lite mat och sånt. Blev lite ihopplock till middag som sallad, lax, potatis, ostar och lite annat och till efterrätt så blev det den efterlängtade marängsvissen, mums! I väntan på tolvslaget så satt vi och bara snackade om allt samtidigt som vi körde lite jag har aldrig. Ungefär 5 minuter innan tolvslaget så lyckades vi välta julgranen hemma hos Lisa haha, men vi hann ändå och allt var så himla lyckat! Vi sjöng Abbas happy new year, skålade med skumpa, kollade på raketer och jag passade på att tacka Gud för detta år. Åh vad lycklig och tacksam jag var över allt!


Vid 0030 så drog vi alla till Spånga station, jag åkte hem och dom andra mot stan. Jag hade ingen lust att åka in och stod inte på listan så det var skönt att åka hem och bara ta det lugnt också, fick höra senare att dom inte kom in på festen så det var meant to be att jag inte hängde med antagligen hihi. Mamma och pappa kom hem ungefär samtidigt då dom hade varit inne i stan och kollat på alla fyverkerierna. Förstår att dom tyckte att det var mäktigt, det är det! Vi satt och pratade lite och vid ca 3 så däckade jag i sängen, trött, lycklig och tacksam över livet. Jag är säker på att 2014 blir ett minst lika fantastiskt år som 2013!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards