lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin - 22 februari 2014 13:20


För att inte bara slänga in inlägg om Carola hela tiden så slänger jag istället upp ett inlägg om Sarah Dawn Finer denna gång. I förmiddags var hon med i Nyhetsmorgon och pratade om sin roll i Cabaret bland annat, som alltid så tycker jag väldigt mycket om att lyssna på Sarah när hon pratar om livet och musiken-hon berör mig även på det sättet.


Klicka på bilden för att se klippet.

Av Elin - 21 februari 2014 19:30


Snart är det dags för Göteborgs horse show och även Eurohorsemässan i Göteborg. Jag och mamma åker ner på fredag nästa vecka och kommer hem på söndagkväll, den största anledningen för att hälsa på min Gudmor med familj, men vi lyckades klämma in ett besök till Scandinavium också för att kolla på fina hästar, ska verkligen bli jättetrevligt. Men det jag ville komma till-Kommer ni ihåg att jag blev intervjuad av en hästtidning i slutet av November? Jag har fått hem tidningen och alla som har fått hem tidningen Ridsport har även fått hem tidningen som en bilaga. Har ni missat den/intefått den eller helt enkelt vill läsa artikeln igen så kan ni klicka här, bläddra fram till sidan 7 och klicka på att ni vill se en sida i taget så kan ni läsa lättare.




Av Elin - 21 februari 2014 14:52


Kommer ni ihåg att jag hade en liten...vad ska man säga, cravings? För ungefär ett år sedan? Eller ja, det håller ju fortfarande i sig men för ett år sedan ungefär så var det helt galet. Jag samlade rent ut sagt på Marabou saltlakrits eftersom jag trodde att den skulle ta slut i affären. Ett tag så tror jag att jag hade 10 chokladkakor hemma som bara låg och väntade på att bli uppätna och jag njöt av varenda tugga. Nu har det lugnat ner sig lite måste jag ärligt säga, det är fortfarande en av mina favoriter i Marabous sortiment, men jag har börjat njuta av mina andra favoriter oxå. Igårkväll så kunde jag inte låta bli att köpa den nya som har kommit ut i sortimentet, Marabou oreo. Jag säger bara OH MY GOD! Har ni inte provat den än så gör det, typ NU! Jag kan lova er att den är värd att bli tjock eller få hål i tänderna av tusen gånger om, jag dör så god den var! Jag tycker ni ska springa raka vägen till affären NU och köpa Marabous oreo, det är ju trots allt fredag idag!

 


Av Elin - 21 februari 2014 12:14


Nu sitter jag äntligen ner i soffan med en kopp te bredvid mig och är redo för ett litet hej. Gick upp nyss men vaknade för ett tag sedan, så skönt att bara kunna ligga kvar i sängen och läsa eller nått och inte känna att man måste kliva upp direkt när man vaknat. Det har varit en jobbig natt inatt. Har inte kunnat sova för jag har haft så otroligt ont i magen, gick upp vid 1 inatt då jag inte kunnat somna än och provade med att värma min vetekudde och ha den på magen, men nej-inte hjälpte det heller. Tillslut så somnade jag och sov till 0530 och vaknade av att jag hostade, efter ett tag så gick jag upp och tog en hosttablett, typ det bästa pillret som finns mot hosta, har ni inte provat Bisolvori om ni hostar mycket så gör det, den hjälper verkligen jättebra och direkt! Så det var bara att krypa ner i sängen igen sen och så sov jag till 11 typ.


Idag har jag inga planer alls. Jo, man kanske borde titta på hockeyn klockan 1 men annas så har jag inget planerat. Ska fota lite inför kommande blogginlägg, kanske försöka plugga lite men det är inte så jättemycket. Ha en bra fredag mina vänner, så återkommer jag senare idag. 


Med headset i öronen försöker jag somna varje kväll...

Av Elin - 20 februari 2014 19:41


Rösten är ännu sämre nu efter mina tre timmar i skolan, nu kommer det bara fram viskljud fast jag försöker prata i en normal samtalston. Börjar få lite panik att den inte kommer bli bättre till på måndag. Har oxå haft konstant magknip i ett dygn nu, smärtan har kommit och gått under dygnet men jag har alltid haft ont, borde man gå till vårdcentralen imorgon? Jag har iallafall tröstat mig själv med wienerbröd och en kopp te, känner mig riktigt seg nu. Är glad att jag ställde in DUS-mötet känner jag, hade inte orkat sitta på kansliet vid denna tid och diskuterat. Nä, fylla på tekoppen kanske.


Av Elin - 20 februari 2014 14:45


...så har det gått för långt har jag hört. Men vad ska jag göra? Oavsett om jag tror på att allt löser sig tillslut så vill jag inte behöva göra om en viktig redovisning med folk som jag inte känner. Sov väldigt konsigt inatt, kändes nästan som att jag inte sov alls för jag var så trött när jag gick upp. Rösten är det fortfarande inge vidare med, egentligen när jag låter så här som jag har gjort i tre dagar så har jag talförbud enligt min logoped, eller jag ska iallafall vara tyst så mycket som jag kan-dels för att inte skada stämbanden och dels för att rösten ska komma tillbaka fortare, som tur är så har jag mina gamla sånglektioner att tacka mycket för då jag har lärt mig att använda magstödet, så måste jag prata när jag är hes så ska jag tänka på att prata rätt och absolut inte viska-det sliter mest på stämbanden!


I morse så ställde jag iallafall in DUS-mötet som jag skulle ha ikväll, kände mig alldeles för dålig för att orka och jag visste att jag inte skulle vara tyst i skolan så då ville jag spara på rösten så mycket jag kunde. Så jag har alltså befunnit mig i skolan nu i några timmar på förmiddagen och under lunch för att förbereda vår redovisning på måndag. Självklart blev det massa snack utöver skolan oxå, det märks att vi är ett gäng tjejer när vi typ bara sitter och pratar om bebisar, bröllop och mat haha. Det gick iallafall hyfsat snabbt att sätta ihop en powerpoint så det var skönt.


Nu har jag kommit hem och satt mig i soffan med myskläder, galet skönt! Har haft sjukt ont i magen idag oxå så det är extra skönt att ha på sig mysbyxor känner jag haha. Har så otroligt ont i halsen och känner mig väldigt ansträngd i rösten eftersom jag egentligen pratade alldeles för mycket i skolan-men nu har jag helg och har inget inplanerat alls tills på måndag eftermiddag, sååå skönt! Sitter just nu och tittar på Curlingfinalen där Sverige är med och tävlar och ska faktiskt försöka att blunda lite snart och hoppas på att jag känner mig lite piggare efter en powernap, kram på er vänner!


Var det fler än jag här i Stockholm som blev sjukt besviken när ni vaknade imorse och såg att det låg snö på backen!? :(

Av Elin - 19 februari 2014 18:47



Eftersom jag inte kommer rida ikväll så får jag roa mig med annat, tillexempel att kolla på bilder hur hästen ska se ut på dressyrbanan. Haha, så rolig bild som jag lyckades googla fram! Det ser ju inte allt för svårt ut, eller hur? :)


Av Elin - 19 februari 2014 17:16


Hej på er vänner! Idag har jag inte gjort många knop om man säger så. Men det är skönt det med. Sov i 13 timmar inatt, men jag mår tyvärr inte bättre. Ni vet känslan när man håller på att bli frisk efter några dagar med feber och en liten småförskylning, typ så känner jag mig nu-hoppas att febern inte kommer på besök! Jag har verkligen inte tid med detta, jag är rädd för att jag stressar upp mig själv och att jag kommer börja må ännu sämre, försöker ta det lugnt och vila så kroppen kan återhämta sig men det är svårt. Drömde så sjukt konstiga drömmar inatt oxå, att tsunamin kom till Sverige, att mina läkare vile hugga av min vänsterarm är dom inte visste vad det var för något fel med den, att jag fick sparken från min VFU-förskola och att jag jobbade på ett mentalsjukhus, haha såå sjukt!

Elin kom oxå förbi i eftermiddags för att lämna över choklad och en bok, tyvärr kunde hon inte ge mig sommarlov men det hon gav mig var bra nog, hon är så fin! Haha nu har det tagit en evighet för mig att skriva detta inlägg eftersom att min kära Lillebrur fyller år idag och har öppnat presenter. Vi får se om jag orkar logga in här mer idag, ska gå och lägga mig tidigt idag med eftersom jag har skola hela dagen imorgon + DUS-möte på kvällen, ja ni förstår ju att jag inte kommer att rida ikväll, tyvärr!! Kram på er vänner, ha en fortsatt mysig onsdag!

 

Räddaren i nöden! <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards