lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin - 15 februari 2014 17:01


Nyss hemkommen efter en snabbvisit hos mormor och morfar. Har precis slagit in lite presenter och sitter nu i soffan och tar det lugnt. Annars så har det inte hänt så mycket mer idag, skönt måste jag säga!


Av Elin - 15 februari 2014 12:17


Hej på er vänner. Nu har jag bråkat klart med datorn och är redo för lite uppdatering här på bloggen. Gårdagen slutade iallafall jättebra och jättemysigt, så skönt att bara avsluta veckan med vin, choklad och en fin vän-alla hjärtans dag kunde inte bli bättre ;). Lisa och jag satt iallafall och snackade om allt möjligt under kvällen tills vi båda blev väldigt trötta och Lisa gick hem, jag följde med en bit och det var faktiskt riktigt skönt att gå en liten promenad mitt i natten. När jag kom hem så var det bara bums i säng och jag somnade direkt typ. 


Idag ska mamma och jag åka en snabbis till Vaxholm och hälsa på mormor och morfar eftersom morfar fylde år i torsdags, vi ska väl åka om ett tag-jag ska bara ta mig till duschen först hehe. Sen har jag lite annat att göra när vi kommer hem från Vaxholm och efter middagen så åker jag mot Hallonbergen för en vinkväll med gymnasietjejerna-tycker att det är så kul att vi fortfarande har kontakt med varandra! Nä, bjuder på lite bilder från igår och nu blir det duschen, kram på er och ha en bra lördag!


10 års vänskap i år! <3


Av Elin - 14 februari 2014 18:54


Hihi, tyckte google hade en sån söt startsida så var tvungen att lägga in den här oxå.


Dagen har iallafall gått otroligt fort. Den går alltid fort när man har eftermiddagslektioner på SU tycker jag. Kände att ajg blev lite klokare av lektionen iallafall, har fortfarande väldigt mycket ångest över dena kurs och ibland känns det som att man gör helt fel, men ibland så känna allt helt lugnt. Vi får se hur det slutar helt enkelt, allt löser sig tillslut, JAG MÅSTE BARA SLUTA HA SÅ HÖGA KRAV PÅ MIG SJÄLV!!!!!! Men det är så galet svårt!


Efter skolan så fortsatte jag och Veronica in till stan för att handla lite, gymnasiegänget, eller delar av gänget ska ha vinkväll imorgon så vi har gått lite ärenden inför den. Kom hem för inte ens en timme sedan och satte mig direkt till bords för att äta middag, var galet hungrig! Nu är jag mätt och belåten och har fräschat upp mig lite inför kvällen Lisa kommer hit om ett tag och så ska vi bara sitta nere och snacka och dricka vin, ska bli mys! Nä hörni, måste ta en borste genom håret känner jag, kram på er och ha en fortsatt bra alla hjärtans dag, kärlek till er alla!

Av Elin - 14 februari 2014 10:15


Äntligen fredag och alla hjärtans dag är det oxå. Känner att jag behöver både lite ledigt och lite kärlek efter denna vecka. Det har verkligen varit fullt upp den här veckan och jag har slitit som tusan för att hinna med allt och samtidigt känna mig nöjd över det jag har gjort. Men jag vet inte. Just nu så känner jag mig otroligt otillräcklig. Det har verkligen varit otroligt kul att få vara på förskolan lite denna vecka, jag trivs verkligen och jag har nästan svårt att sluta mig varje gång jag är där. Men det känns som att jag verkligen inte har fått njuta tillräckligt när jag var där, jag hade så himla mycket annat i huvudet samtidigt så det känns som att jag var där men inte mentalt.

Jag vet inte, men det känns som att jag har så otroligt höga krav på mig själv just nu. Det känns som att jag har misslyckats med massor utav saker och har jag inte gjort det än så kommer jag göra det. Massor utav folk förväntar sig så mycket av mig och jag är så otroligt rädd att göra dom missnöjda och besvikna, så istället för att säga "stopp, jag klarar inte detta själv" så försöker jag göra allt i min makt för att bara få positiv respons. Men inte hjälper det, tvärtom! När jag får den positiva responsen så ökar ju mina egna krav på mig själv, då måste jag istället toppa det jag gjort tidigare.

Som sagt så känns allt väldigt jobbigt just nu. Jag har ångest över väldigt mycket och jag kan verkligen inte släppa allt och tänka på annat, jo när jag red i onsdags så måste jag ändå säga att jag tänkte på annat-på hästryggen kände jag inga krav och jag tog allt som det kom istället. Tänk om jag kunde göra på samma sätt med allt annat, vad mycket bättre jag skulle må då, för nu är det verkligen inte kul att herr ångest fortfarande är på besök.

Nä hörni, sorry för ett klagande inlägg-det är ju ändå en kärleksfredag idag och den ska först spenderas på SU i några timmar och sen vinkväll hemma hos mig med en av mina finaste vänner. Ta han om varandra nu och gör något fint för den/dom du älskar-tro mig, det kommer glädja dig oxå, kram på er och glad alla hjärtans dag, DU är värdefull och älskad precis som du är!

Av Elin - 13 februari 2014 17:18


Gud, jag är helt slut idag, och ändå så har jag inte varit på förskolan, utan varit hemma hela dagen. Idag fick jag iallafall lite sovmorgon. kunde sova ända till 9! vid 1030 så dök Mia och Veronica upp och vi satte igång och pluggade, eller vi började med att planera in datum då vi kunde sätta oss ned och börja på nästa examination eftersom det är en B-uppsats, herregud! Känner mig inte alls mogen nog för att skriva en sån stor uppsats. 


Idag har vi iallafall skrivit på examination 1 som ska vara inlämnad på tisdag, har lite småpanik övr den eftersom allt känns så flummigt, känner iallafall att ajg har gjort mina observationer bra och jag hoppas att min lärare tycker det oxå! Vi tog en liten promenad till min favorit pizzaställe och åt lunch där oxå, skönt att ajg kom ut lite iallafall idag, behövdes nog. Det var nog första gången på flera år som jag orkade äta upp en hel pizza, var galet hungrig om man säger så ;). När vi alla var mötta och belåtna så gick vi hem till mig och fortsatte att plugga. Strax innan 16 så gick Mia och Veronica hem och nu sitter ajg här och gäspar i soffan samtidigt som jag försöker plugga lite + skriva massa DUS-mejl. Nä hörni, nu måste ajg titta till middagen, kram på er!


Så himla söta pizzatallrikar har dom tycker jag!


KAOS bland böcker och papper!


Mia är alltid den som kommer igång med pluggandet sist, men ändå blir klar först-orättvist! 

Av Elin - 13 februari 2014 14:07


Gick in på Expressen härom dagen och hittade ett roligt schlagertest, ja jag sa ju att jag var nördig ;).


Av Elin - 13 februari 2014 09:43


Hej på er fina ni. Har n sovit gott inatt? Själv hade jag lite svårt att sova trots att jag var så himla trött, men när jag väl somnade så sov jag som en stock! Dock så är jag helt sinnessjukt trött nu, gick ändå upp för ett tag sedan och har plockat lite i mitt rum, men ändå så känner jag att ajg skulle kunna gå och lägga mig och somna om utan problem. Kanske kan det ha att göra med att jag har ont i kroppen idag, det tar ju ganska mycket energi när man har ont någonstans liksom. 


Nu sitter jag iallafall i soffan och dricker mitt morgonte, känner att min röst har blivigt så otroligt mycket sämre den senaste veckan, måste anstränga mig mer för att kunna höras när jag pratar. Kanske dags att börja jobba lite med den nu igen. Om ett tag kommer Mia och Veronica hit, så ska vi plugga under dagen. Vi får se hur mycket vi hinner att göra. Nä hörni, ville bara titta in här och säga godmorgon till er alla. Nu ska jag byta om lite, man kan inte gå i pyamas hela dagen, fast det skulle vara rätt så skönt ;).




...

Av Elin - 12 februari 2014 23:37


Jag är galet trött, men jag kan inte somna. Jag hatar att jag har så mycket krav på mig själv och jag hatar att det skapar så mycket ångest i mitt liv. Dags att försöka sova igen, behöver så mycket sömn som jag bara kan få just nu. Godnatt alla fina, jag hoppas att ni sover bättre än vad jag gör om nätterna!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards