lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2014

Av Elin - 9 augusti 2014 19:29


Hej på er fina vänner. Herregud vad trött jag är alltså! Det känns som jag har suttit och gäspat hela dagen haha. Annars då? Det har varit sommarväder hela dagen idag, men trots det så satt jag faktiskt inne under förmiddagen och kollade på serier. Men efter lunch så tog jag med mig bok och handduk och så låg jag på bryggan i några timmar och läste, solade och badade. Det ända som saknades var en badkompis, G var inte ute på landet som jag hade trott men det kommer fler gånger ;).


Helt ok med över 20 grader i vattnet och över 30 i luften!



Vid 15 ungefär så gick jag upp till huset igen och så lagade jag och mamma vår förrätt. Jag blev så himla nyfiken på gräslökspannacotta som jag såg på Halv åtta hos mig i veckan så jag sa till mamma att jag ville prova att göra för att se om den var lika god som jag tyckte att den såg ut. När vi var klara med dem så fortsatte jag att titta på serier under tiden som de stod inne i kylen och svalnade.


Jag gjorde en egen liten variant, tyckte dock inte att det smakade så mycket, men den var helt ok.


Innan mamma tände grillen så passade vi på att gå ned och ta ett dopp, jag tror faktiskt att det var sista doppet för mig i år. Om jag inte känner för att hoppa i imorgon också, vi får se. Ikväll ska vi äta blåbärsglass till efterrätt och kolla på Sommarkrysset, blir nog mys! Imorgon åker vi hem till Spånga någon gång på eftermiddagen. Nä hörni, fortsätt njut av sommarkvällen, kram!

Av Elin - 8 augusti 2014 19:44


Hej på er mina vänner. Nu befinner jag mig ute på landet och sitter och äter chips efter en mysig middag med mamma. Det tog faktiskt lite längre tid att ta sig ut än vad jag trodde, vi var tvugna att stanna på vägen och tanka och köpa lite mat och sådant, men vid 16 ungefär så var vi äntligen ute. När vi åkte båten så råkade vi ut för världens högaste vågor alltså, har nog aldrig varit med om så höga vågor som kom så pass tätt och det skumma är att vi inte hade någon aning om vad de kom ifrån haha. Men det var en upplevelse det med ;).

 

 

När vi kom ut så såg det ut som det hade varit värsta tornadorn här ute, tydligen så hade det också varit något liknande under veckan på andra sidan ön också. Det var iallafall bara att börja sopa altanen och medans mamma började med det så passade jag på att plocka ihop alla smultron som vi hade i våra krukor, sjukt mycket var det och sjukt stora! Vissa var ju nästan i jordgubbsstorlek. Goda var de också hihi!

 


 

När vi var klara med sopningen på altanen så gick vi ned och tvättade av oss i sjön. Alltså, det måste nästan ha blivit varmare i vattnet sedan jag var här ute! Jätteskönt var det verkligen! Imorgon ska jag passa på att sola och bada mycket och så ska jag kolla hur många grader det egentligen är, spännande! Nä vänner, nu ska jag vara social igen. Kram på er!

 

 

Av Elin - 8 augusti 2014 13:14


Hej på er vänner. Dagen började med en dusch för mig, skönt att få vakna upp lite då jag sov sjukt dåligt inatt. När jag var färdigduschad så plockade jag ihop lite inför landet och sedan klädde jag på mig och gick ned till Johanna. Det var ett tag sedan som vi sågs så vi passade på att ta en fika nere vid Spånga konditori. Väldigt mysigt, men sjukligt mycket getingar! Jag som har världens getingfobi klarade mig ändå väldgit bra måste jag säga, jag satt där och åt min macka trots massa getingar som surrade omkring överallt, lite stolt över mig själv faktiskt som inte bara skrek och sprang haha.


Så här såg jag ut idag.


En jättegod varm macka med en kall hallonsoda, mums!


När vi båda började ledsna på alla getingr så gick vi en promenad till svandammen och satte oss där och pratade om gamla minnen från Solhemsskolan och allt möjligt, väldigt mysigt! Sedan så gick vi tillbaka till stationen och handlade lite på konsum innan jag var tvungen att bege mig hemåt.


Svandammen är fin på håll, men ganska äcklig när man sitter nära.


Nu väntar jag på att mamma kommer hem och så ska vi packa det sista innan vi åker ut till landet. Återkommer kanske ikväll, annars så hörs vi imorgon, kramar!

Av Elin - 7 augusti 2014 20:36



Hej på er vänner. Idag har det varit tyst här på bloggen, I know. Men jag har liksom inte gjort något vidare vettigt så jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. Det jag har gjort iallafall är att titta på TV, svarat på massa mejl och för att vara ärlig så har jag också tittat på massa avsnitt från Stallkompisar haha. Jag vet att jag egentligen är för gammal för de böcker och filmer, men jag har insett att jag faktiskt inte har sett alla avsnitt så håller på att plöjer mig igenom dem nu hehe.


Annars så har jag inte gjort så mycket mer, nu ikväll var jag och mamma iväg en snabbis till Bromma blocks för att lämna tillbaka och köpa lite grejer men framför allt för att handla mat. Ja, annars så har det inte hänt så mycket mer idag. JO, en sak till som jag blev överlycklig för är att SVT avslöjade två nya artister som ska vara med på allsången på tisdag, Helen Sjöholm och Peter Jöback, alltså förstår ni hur glad jag är eller!!! Bästa Helen Sjöholm, jag längtar så jag har ont i magen haha!! Nä vänner, ha en fortsatt trevlig kväll nu. Imorgon eftermiddag åker jag och mamma ut till landet och blir där över helgen, trolgitvis så blir det lite jobb också om jag har tur, men innan landet så ska jag ta en fika med Johanna. Kram på er!



Av Elin - 6 augusti 2014 19:15


Vilken fantastisk underbar dag det var igår alltså! Tror nog att det var den bästa kvällen på hela allsångssommaren. Jag åkte till Skansen själv på morgonen och satt och passade plats till ungefär 11 då Amanda dök upp. Under dagen så var det ett sjukt konstigt väder! Det regnade samtidigt som solen lös och åskan lät en hel del, det var verkligen äckligt kvavt ute, det kändes som att det inte riktigt gick att lita på vädret då det kunde börja regna utan att något moln fanns över oss. Men, lite regn har inte stoppat mig denna sommar och det gjorde den minsann inte nu heller. Lagom till genrepet vid 17 så kunde vi ändå lita på att regnet skulle hålla sig borta. Igår var det en sjukt fantastisk stämning och grym musik, ett stort pluss var också att två av mina favoritallsånger sjöngs hihi! Kvällen blev asnajs och jag var verkligen såå lycklig! Ord kan inte beskriva vad jag älskar att befinna mig på allsång på Skansen! Det är verkligen mitt batteri inför hösten och vintern. Det känns helt sjukt att det är sista programmet för i sommar nästa vecka, börjar redan få separationsångest! Nu blir det bilder från dagen istället.



Petra Marklund


John de Sohn


Takida


Linnea Henriksson


Timbuktu


Orup


Lasse Berghagen


Taggade inför sändning


Alla mina skyltar, Timbuktus glömde jag fota så den är fotad här hemma hehe. Kanske känner ni igen någon? ;)

Av Elin - 6 augusti 2014 15:15


Men hej på er vänner. Nu är jag äntligen hemma och kan sätta mig ned i soffan en stund innan jag måste börja förbereda middagen. Klockan stod på 9 idag och jag var såå trött när den ringde, höll på att försova mig vilket jag nästan aldrig brukar göra. Hatar att komma försent till saker och ting, är jag fem minuter tidig så tycker jag nästan att jag är för sen haha. Men iallafa,, nu började jag snacka om annat. Jag gick iallafall upp, åt lite och så åkte jag till Karolinska för ett samtal med psykologen. Det gick bra denna gång med, tiden går så sjukt snabbt när vi sitter där och pratar bara. Jag fick iallafall beröm för att jag hanterar allt det jobbiga på ett klokt och bra sätt , "Du gör alla "rätt" när det kommer till att tackla oron och ovissheten, det verkar som att du tar hand om dig bra. Det är helt normalt att få ångestattacker mitt i allt det jobbiga, men det viktigaste är att du tar dig igenom dem som du faktiskt gör och att du har bra människor runtomkring dig." Nu måste jag bara få in det i min lilla skalle också.

 


 

När vi hade sagt hej då så åkte jag in till gallerian för lite ärenden, dock så fanns inget utav det jag letade efter, men jag kom hem med lite klänningar från H&M iallafall hihi, älskar spontanshopping! ;) När jag hade kollat klart så gick jag till Waynes och fikade lite innan jag gick mot tåget på väg hem.

 



 

Nu är jag som sagt hemma och är helt slut av någon anledning. Kanske beror det på denna värme...Gårdagens allsång iallafall kommer lite senare idag, för nu ska jag redigera alla bilderna, eller de jag hinner med. kram på er!

 

 

Av Elin - 5 augusti 2014 07:37


Godmorgon på er ni som är vakna redan nu och självklart till er som läser detta några timmar senare ;). Efter en god natts sömn, om något för kort så är jag nu redo igen för dagens Allsång på Skansen. Helt galet att det bara är idag och nästa vecka kvar, vart har alla tisdagar tagit vägen!? Väskan är iallafall packad med massor utav vatten och andra saker som gör att ajg ska klara mig igenom denna stekheta dag som kommer vara. Nörni, nu ska jag klä på mig och packa ned det sista innan jag knallar ned till bussen. Vi syns kanske i TVrutan ikväll ;).


Av Elin - 4 augusti 2014 20:12


Hej på er vänner. Galet vad varmt det har varit idag! Svettas bara av att sitta i soffan haha. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, därav min frånvaro. Känns onödigt att skriva något bara för att skriva. Det jag har gjort är iallafall titta på TV och gjort skyltar inför Allsången imorgon. Denna vecka har jag verkligen lagt ned mycket jobb på vissa av skyltarna, tycker att det är så himla kul och avsappnande, satt en stund ute på altanen och ritade, men det blev alldeles för varmt! Jag undrar vad jag ska göra på måndagarna och tisdagarna när allsången tar slut...Nu ikväll så har jag finslipat mina skyltar, har bara min Timbuktuskylt att göra något med, så tråkigt med bara blå text liksom....kanske får mer inspiration under dagen imorgon.



Just nu sittr jag och kollar på lotta på Liseberg och innan det så kollade vi på reprisen av Halv åtta hos mig och så dök världens bästa mormor upp i rutan, tydligen så var det den veckan idag hihi.



Nä hörni, nu ska jag nog packa ihop min väska inför imorgon och sedan tillbringar jag nog resten av kvällen framför TVn. Ha en toppenkväll nu mina vänner, kram kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards