lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2014

Av Elin - 21 november 2014 21:42


God kväll på er vänner. Kvällen blev tidigare än vad jag trott, men eftersom jag är så sjukt trött så gör det inte mig så mycket. Kom hem för cirkus en timme sedan efter att ha tillbringat några timmar inne i stan med en av mina finaste vänner. Vi drack bubbel, pratade om allt mellan himmel och jord och hade det bara allmänt trevligt. Nu sitter jag här i soffan med myskläder och kollar på idol. Med det så säger jag godnatt och så återkommer jag imorgon, kram på er!


...

Av Elin - 21 november 2014 15:31




Jag drömde om dig inatt. Att du tog dig in i mitt liv och min kropp igen och förstörde mer än vad du redan har gjort. Jag hatar dig cancerjävel!

Av Elin - 21 november 2014 13:16


Hej på er finaste. Sitter just nu och äter nudelwok och dricker julmust samtidigt som julmusiken spelas för fullt här hemma. Imorse när klockan ringde vid 06:30 så kändes det som att ajg hade sovit i typ en timme, lägg till fyra timmar så får ni de timmarna som jag allt som allt sov inatt. Jag fattar fortfarande inte varför jag har så svårt att sova. Eller, jag vet nog egentligen men jag orkar inte göra något åt det just nu. Vi hade ett seminarium under morgon och förmiddag inne på SU idag som jag för ett tag sedan har kommit hem från. Inte så givande dock, mycket repetition där vi alla kände att vi hade bra koll på det vi pratade om. Är lite nojig över denna kurs trots att det är en intressant kurs.. Synd att vi har en sån dålig lärare i en rolig kurs, jag hoppades att ajg skulle få ut mer utav den. Menmen, nu är det som det är och jag försöker göra så gott jag kan, mer kan jag inte göra. Har precis hoppat ut ur duschen och sitter och äter lunch nu som sagt, ska städa lite och göra lite annat innan jag drar på mig kläderna igen för att åka in till stan och dricka lite bubbel med en av de finaste vänner jag har. Nä hörni, koncentrera sig på maten, måste verkligen tvinga mig i näring vissa dagar trots mitt illamående, kram på er!


Älskar min turban hihi!

Av Elin - 20 november 2014 21:10


God kväll på er mina vänner. Ikväll har jag gjort något som mina älskade vänner har tjatat och tjatat om att ajg ska göra i säkert flera år. Men jag har varit alldeles för feg och så har det krockat med andra saker som jag valt att prioritera just då. Men idag så hade jag egentligen ingen anledning att säga nej, utan jag tog på mig kläder och mina fuck cancer armband och åkte in till stan för att möta upp ett helt gäng med cancerdrabbade unga från Ung cancer. Vi möttes upp utanför John Chris Café och intog våra resarverade bord för att fika och bara ha det trevligt. Jag stannade i ungefär två timmar och hade det väldigt trevligt, jag ska absolut försöka komma flera gånger och på flera aktiviteter nu när jag ändå har tagit klivet in i gänget! Tyvärr så strejkade min telefon så hr inga foton från ikväll, men jag bjuder på en armbandsbild istället!


Av Elin - 20 november 2014 12:59


Nu ger jag upp. Har suttit i två timmar(!!) och försökt att reda ut dessa två begrepp. Totalt omöjligt. Har verkligen tvingat mig själv att sitta still och plugga, vanligtvis så brukar jag ge upp efter en kvart men nu var jag tvungen att lägga manken till och försöka få grepp om allt i denna kurs. Men jag vet inte om jag har blivit så mycket klokare ärligt talat. Nackdelen med att läsa en sådan utbildning som jag gör är att allt är flummigt och att det egentligen inte finns några rätta eller fel svar, jag undrar varför man kan få underfänt då ;). Men som sagt, nu ger jag upp dagens plugg. Står bara och stampar på samma ställe hela tiden känns det som och jag kommer ingen vart. Istället så sätter jag på julmusik på högsta volym och börjar laga middagen inför ikväll.


Organiserat kaos i soffan.

Av Elin - 19 november 2014 21:25


God kväll på er fina ni. Nu är jag hemma efter en eftermiddag och kväll i stallet. Den platsen har verkligen varit mitt andra hem under förra veckan och denna vecka, är så glad att jag har det stället att rymma till när jag har min nuvarande variant av ADHD och går på högvarv hela tiden haha. Kom ungefär vid 16 och har varit där tills 2045 ungefär, har hunnit med att ta några telefonsamtal, pussa på Jissa litegrann efter den otroligt braiga lektionen igår, varit med på USEKs teaterträning-åh, blir helt varm i hjärtat då vi har så grymt duktiga barn, umgåtts med fina vänner och kollat på min gamla ponnygrupp när de red. Tiden har bara flugit iväg idag, det känns som varje hästmänniskas problem, att man är i stallet i en timme känns det som men i själva verket så har man varit där i typ fyra, fem haha. Men tiden går fort när man har roligt sägs det ju ;). Imorgon blir det en hemmadag, vi får se hur jag klarar av det. Men ska försöka plugga, laga middag och städa mitt rum lite hade jag tänkt, sen på kvällen åker jag in till stan för att gå på Ung cancers medlemsträff. Tills dess så säger jag natti natti, kram på er!


Av Elin - 19 november 2014 15:18


God eftermiddag på er mina vänner. Inatt kan jag ju säga att jag sov några timmar längre men inte alls tillräckligt, fattar inte varför jag sover så dåligt! Menmen, jag kom upp idag iallafall och åkte in till tandläkaren vid lunch ungefär. Träffade min nya tandläkare och kände direkt att hon var bättre än den förra, känns skönt att jag har hittat någon som jag gillar. Fick min lagning fixad och är nu bedövad i typ halva ansiktet känns det som! Hatar verkligen att vara bedövad, får panik när den inte släpper direkt, känner redan nu att paniken kommer krypande! Nu sitter jag på tunnelbanan mot stallet och ska vara där resten av dagen, det känns däremot bra! Kanske kan glömma bort min bedövning då och bara må bra, längtar redan! Nä hörni, tänkte passa på att powernappa nu så hare bra så återkommer jag när jag kommer hem, kram!

Av Elin - 18 november 2014 21:07


Ååååh vad jag är grymt nöjd med kvällens ridlektion! Trots yrsel och lite annat så kan jag inte vara mer än glad och nöjd. Fick sitta på Jissa denna lektion med, hoppade ju på henne förra veckan och tänkte då efter att jag skulle säga till Åsa att jag gärna vill rida henne mer, men det verkade som att Åsa kunde läsa mina tankar redan där och då. Är så otroligt glad över att jag fick sitta på min gamla kärlek igen! Jag skötte Jissa för många år sedan och fick även rida henne ett bra tag några år senare, men av någon anledning så började hon dumma sig som ston kan göra ibland och då fick jag byta till Brolle som var lugn och trygg i sig själv istället, men nu när jag har ridit Jissa två gånger så kommer jag verkligen ihåg varför jag kände en sådan kärlek för denna häst! Hon ställer upp i alla lägen och jag känner mig så otroligt trygg på hennes rygg!


Vi var sjukt många på lektionen idag så när vi började rida fram fritt så fick vi verkligen se upp på varandra. I början så tyckte jag att hon var väldigt seg, trots att hon gick lektionen innan. Hon har också en viss tendens att börja rycka med huvudet upp och ned, men jag försökte tänka på att bara rida på framåt och inte tänka så mycket på det. Efter ett tag så tyckte ajg att hon började skärpa sig och lyssna på mig istället och traven blev väldigt bra!


Efter en liten paus så kom vi på volterna och jobbade med att minska dem och sedan flytta ut hästarna på voltspåret för att sedan fatta galopp från skritt. Det gick helt okej det men, i skritten så förlorar jag lite fart och hon börjar rycka med huvudet direkt, men jag försökte så gott jag kunde och tänkte på att hela tiden hålla henne uppmärksam så hon fick andra saker att tänka på. Galoppen gick jättebra, hon har en otroligt snäll och lugn galopp så det var bara att sitta där, rida framåt och så kunde man koncentrera sig på formen istället att hon skulle bära sig själv även där.


I slutet så travade vi av dem lite, då tyckte jag att Jissa hade en jäkla fart i benen jämfört med i början, men samtidigt som jag försökte få henne att sänka sig så koncentrerade jag mig på att rida mycket böjda spår och bara få henne att trava lite lugnare så hon kunde slappna av lite mer. I det stora hela så är jag grymt nöjd med kvällens lektion och jag längtar redan tills på måndag då jag ska rida igen!


Gammal bild på Jissa och mig.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards