lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2015

Av Elin - 16 maj 2015 16:16


Hej på er fina ni. Jag hade ju planerat att inte ställa klockan, sova ut och bara ta det lugnt under dagen. Men igår blev det lite ändrade planer då jag kom på med mammas hjälp att jag faktiskt kunde passa på att jobba idag. Sagt och gjort, idag har jag varit inne i stan nästan hela dagen och varit med G. Vi har ritat, ätit Mac donalds lunch, nyss var vi iväg och pantade burkar. Nu sitter jag och läser lite och om en timme ska jag vidare in till plattan för att möta upp Elin och käka lite middag innan Livet är en schlager. Nä vänner, ville bara titta in här då jag nog kommer hem vid midnatt. Imorgon är det fika med Bella, lägenhetsvisning och städning som står på agendan. Kram på er!

Av Elin - 16 maj 2015 09:00


Hej på er vänner. Eftersom mina planer för igår kväll sprack så passade jag på att göra en riktig spontanare, nämligen att boka en biljett till Livet är en schlager. Jag förstod att jag inte skulle få någon med mig då jag typ tvingat alla mina vänner redan som vill gå en eller två gånger att gå med mig, så jag tog faktiskt beslutet att åka in till Cirkus själv denna gång. Vilket var ganska så skönt om jag ska vara ärlig. Ingen att förhålla sig till utan jag kunde komma och gå den tiden som jag själv tyckte passade bäst, men självklart så är det ju alltid treligare med sällskap. Denna gång så satt jag på första raden i en av logerna. Bortsett från att man inte såg ena kanten av scenen så var det väldigt bra platser. Mycket rörelser runt scenen på den sidan jag satt och man fick chansen att spana lite extra på hur de jobbade bakom scenen, få ögonkontakt med ensembeln och allt sådant. Nörd? Ja visst! Grät gjorde jag minst lika mycket även denna gång. Det GÅR inte att inte gråta till denna musikal! Pratade med ett gäng skåningar som var på besök över helgen som satt bakom mig och de förstod varför jag gick och såg denna fantastiska musikal för sjätte gången, skönt att inte få reaktionen att jag är galen för en gång skull haha. Åh, jag älskar verkligen att sitta så pass nära som jag gjorde igår, att få se en av sina störtsta idoler på så nära håll och att få se henne leverera fanimej lika bra varje föreställning är helt fantastiskt! Fina fina Helen! Ikväll är det dags igen. sjätte raden parkett tillsammans med Elin T. Längtar redan!

Av Elin - 15 maj 2015 17:29


Hej på er vänner. Kastar in ett kort inlägg här i all hast innan jag drar på mig jeans, äter lite middag och drar till cirkus. Idag var det sista hela dagen att skriva C-uppsats innan den ska in för opponering. Efter opponeringen så har vi några dagar på oss att finslipa det sista innan den är helt klar och förhoppningsvis tillräckligt bra för att bli godkänd. Åkte till Vånkan så jag var hos henne vid 9 och sedan så har vi suttit och skrivit till typ 17. Att sitta i ca åtta timmar i sträck och skriva är sjukt jobbigt alltså. Man kanske inte tror det, men den sista timmen så höll jag på att somna i soffan flera gånger och våra huvudet blev helt knas. Det är som om man blir hjärntvättad, helt knäpp blir man haha. Trots att vi inte hann så långt som jag hade velat så har vi ändå kämpat på bra idag. Men nu tar vi helg och vilar huvudena till på måndsg! Nu kallar middagen, hej på er så länge!

Av Elin - 14 maj 2015 23:00



Förlåt. Jag vill bara säga det. Förlåt för att jag den senaste tiden har klagat mycket, för att jag har klagat över stress, prestationsångest, framtiden eller något liknande. Jag vet att jag har varit bitter och negativ. Så förlåt för det. Jag läser så mycket på ung cancers Facebooksida för drabbade, folk som kämpar för att överleva, folk som kämpar med att komma tillbaka efter sin behandling, eller folk som hellre vill dö bara för att få slippa lida. Jag läser om Napal, om krig och annat hemskt som händer i vår värld. Vem är jag som klagar?

Av Elin - 14 maj 2015 21:30


Jag slår ihop två saker som jag gjorde för några dagar sedan. Förra veckan så bokade jag ju årets första biljetter till en julkonsert. Men denna gång så har jag bokat biljetter som kanske ligger lite mera i tiden. Nämligen till två sommarkonserter, och inte vilka konserter som helst utan Sarah Dawn Finers turné. Hon ska ha en liten miniturné i sommar och kommer att stanna bland annat i Uppsala och i Stockholm. Självklart så bokade jag biljetter till båda! Ännu bättre är att jag kommer få med mig världens bästa Julia som sällskap. Vi började prata i julas när vi hade sett varandra några gånger under året på Sarahs konserter och nu har vi verkligen funnit varandra. Älskar att hitta nya fina vänner via sina minst lika fina idoler. Nu taggar vi gärnet till Sarahs konsert i Uppsala den 7 augusti och i Stockholm den 10 augusti!

Av Elin - 14 maj 2015 18:26


Hej på er vänner! Kom precis innanför dörren, men tänkte kasta in ett inlägg här innan jag försvinner några timmar igen. Trots röd dag så har jag och Vånkan suttit och pluggat från 9 imorse till ungefär 17:30. Sjukt duktigt av oss om ni frågar mig hehe. Men det är verkligen sista spurten nu och vi har legat lite efter i skrivandet så då är det bara att bita i det sura äpplet och köra på ändå, fast man helst av allt bara vill försvinna ett tag. Så ja, vi har som sagt suttit och skrivit och skrivit och skrivit hela dagen idag. Med lite matpauser och skrattanfall mellanåt också :). Jag hade planerat att städa mitt rum nu ikväll ,en jag känner mig helt slut och nästan lite sjuk, så jag tror ajg sparar det till lördag eller söndag då jag förhoppningsvis är mer ledig. Istället ska jag sätta mig och läsa ut Harry Potter, det har tagit ett litet tag att komma igenom den fjärde boken då jag varit så trött de senaste kvällarna. Nä vänner, återkommer väl senare om jag orkar. Kram på er!

Vår bokhög, den blir bara större och större och nu fattas det till och med tre böcker...

Av Elin - 13 maj 2015 21:27


Efter fredagens kaos i stallet för min del, så behövde jag en kväll som denna för att känna att allt var som vanligt och att det bara är min hjärna som spökar. Jag började kvällen i stallet med att vara med på USEKs styrelsemöte, för att uppdatera mig och styrelsen lite om vad som pågår i klubben och i distriktet. Det var ett bra tag sedan och det är alltid härligt att få gästa dem och höra vad de har för några planer. Att man alltid blir bjuden på fika är ju inte heller helt fel hehe.

En del av gänget.


Passade såklart på att stå och gosa med Jissa en del också. Tror hon kände på sig att jag hade en tuff dag idag. Hon var så himla lugn hela tiden, la huvudet på min axel och lät mig bara få stå där och gråta ut lite samtidigt som jag stod och klappade henne. Det går inte att ha en bättre kompis än Jissa. Hon finns där i alla lägen och ställer alltid upp.


Resten av kvällen så har jag bara flummat runt i stallet med fina vänner. Jag och Lovisa har haft några skrattattacker och jag har skrattat så jag gråtit ikväll alltså haha. Som jag sa förut så behövde jag verkligen denna kväll. Att bara få chilla med vänner och hästar och må gott. Lovisa och jag satt och kolla på hennes grupp och min gamla ponnygrupp och mös under ett varmt hästtäcke, har varit sjukt kallt idag! Sjukt kul hade vi! Känner att jag har laddat batterierna lite mer så jag orkar skriva i två dagar till innan jag och Vånkan förhoppningsvis tar helg. Nu har jag precis hoppat ut från duschen och ska titta vidare på Måns Zelmerlöw aka Mums mums hihi. Kram på er!


Av Elin - 12 maj 2015 21:06


God kväll på er vänner. Tittar in här lite snabbt innan jag riktar blicken mot TVn då Sarah Dawn Finer syns i rutan. Ikväll ställde jag in ridlektionen då de skulle hoppa terräng och jag inte var så sugen på det, istället spenderade jag timmarna på John chris coffee tillsammans med ett helt gäng drabbademedlemmar från Ung cancer Stockholm. Det var ett himla bra tag sedan som jag kunde medverka på en medlemsträff så det var verkligen dags nu kände jag, passade ju perfekt att jag avbokade ridningen ikväll då liksom :). Vi var ett trevligt gäng på typ 10 pers som satt och fikade, pratade, skrattade och kräktes ut lite ilska mot olika saker. En riktigt trevlig kväll, höll på att strunta i att åka in men pappa övertalade mig att åka trots att jag var trött vilket jag är så glad över nu i efterhand. Ung cancer är verkligen bäst och det går inte att gå därifrån utan att vara glad! Nä vänner, Sarah Dawn Finer på TV sa jag så nu måste jag springa!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards