lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2015

Av Elin - 28 juni 2015 10:30


Kvällen igår blev en aning senare än vad jag hade trott och egentligen planerat. Men har man trevligt så har man. Tillbringade kvällen nere hos barndomsvännerna tillsammans med deras släkt och vänner för att fira examen. Jag har ju inte riktigt orkat ha en examensfest själv och det kommer nog inte bli något för min del heller. Men igår firade vi iallafall en av oss barn eller numera unga vuxna som tagit examen. Det bjöds på supergod mat och dricka och många skratt och minnen. Älskar verkligen sånna där kvällar när vi ses nästan allihopa, eftersom vi alla fyra barn har börjat växa och bilda oss egna liv så blir det inte samma sak och lika ofta längre, men när de väl händer så blir jag lika glad varje gång! Jag vet att jag har nämnt detta tidigare, men jag älskar verkligen att våra familjer har vuxit upp med varandra och jag hoppas verkligen att mina framtida barn kommer få samma möjlighet att ha riktiga barndomsvänner. Jag stannade iallafall kvar några timmar längre än mamma och pappa och sedan strax innan 01 på natten så knatade jag hem i sommarnatten och rensade tankarna lite. En himla bra kväll med andra ord!


Hittade min drömbil i garaget, en blå mustang cab! Vill skaffa körkort typ NU!

Av Elin - 27 juni 2015 14:28


Så himla svårt alltså! Jag har inget favoritfoto egentligen, mer än de på oss såklart. Men en rolig bild som jag skrattade åt när jag hittade det är den som kommer här nere snart. På denna bild är hon gravid med tvillingar men går ändå all in och ser helt crazy ut. Jag älskar att hon bjuder på sig själv!


Bildkälla




Av Elin - 26 juni 2015 23:30


De senaste dagarna så har det handlat om samligar och sådant. Har ju nästan hela tiden jämfört med Carola och Sarah och de har alltid varit högst upp på mest saker eller mest foton tillsammans med dem, men en sak som jag faktiskt nästan har kommit ikapp med nu är liveframträdanden! Carola och Sarah har jag sett över 20 gånger var och Helen Sjöholm har jag sett live 18 gånger, inte många gånger kvar för att komma ikapp de andra två med andra ord hehe! Jag får tacka Jonas Gardell för det ;).


Från Livet är en schlager <3




Av Elin - 26 juni 2015 22:02


God kväll på er vänner. Ja, inte hjälpte det att komma tillbaka till Sverige för att bloggen skulle bli normalt uppdaterad igen. Har precis klivigt innanför dörren, bytt om och sitter just nu och äter lite grillat kött med färskpotatis. Idag har jag ju just gjort det som jag normalt brukar göra för att fly från alla jobbiga känslor, haft fullt upp. Började dagen hemma hos Sofi. Inte gjorde vi mycket, låg typ i sängen mestadels av tiden och brottades med varandra och så bakade vi kladdkaka då vi alla var sugna på choklad. Tillbringade några timmar där innan jag åkte vidare mot sumpan.


I sumpan så mötte jag upp Lisa och så handlade vi lite för att sedan gå hem till henne och dricka bubbel och snacka ikapp lite. Det var ett tag sedan som vi träffades och som vanligt så var det hur mysigt som helst! Vi drack lite bubbel, åt jordgubbar, chips och snackade om allt som hänt sedan sist och om livet, välbehövligt!


Nu har jag som sagt kommit hem och ska spendera resten av kvällen i soffan eller i sängen. Har varit sjukt trött hela dagen idag. Vänner, kommer snart att bjuda på ett inlägg om tre olika roliga saker som har hänt under veckan, men måste landa lite och så innan det inlägget kommer upp. Men håll ögongen öppna! Nu ska jag koncentrera mig på maten istället, kram på er!

Av Elin - 25 juni 2015 19:32


Hej på er alla fina. Nu är jag hemma i Sverige igen efter en fantastisk vecka i värmen. Har inte riktigt prioriterat att titta in här under veckan som ni säkert förstår. Igår hade jag min sista hela dag på pascha bay. Den ägnades såklart åt massa sol och bad ända in i det sista. Jag fick också äntligen min bild med Bamse hihi. Idag så gick jag upp tidigt för att kunna njuta de sista timmarna i värmen. Redan vid 06:30 ungefär så var jag nere vid solstolarna och tog det lugnt. Riktigt mysigt att gå upp så tidigt faktiskt, sedan så åt vi frukost tillsammans alla fyra. Jag hade seriöst gråten i halsen hela morgonen och den sista timmen så kände jag att jag skakade för att jag höll inne alla tårar. Vid 09:40 så vinkade jag hej då till Elin, Lillemor och Peter och sedan började resan hemåt.

 


 

Jag ska vara ärlig och säga att jag nog satt och grät de första 20 minuterna på bussen till flygplatsen. Det gick liksom inte att sluta, man kan ju undra vad de andra resenärerna tänkte när någon satt nästan längst bak och snörvlade. Tänk att avsked är så jobbigt, trots att man vet att man snart kommer att ses igen. Det var länge sedan som jag tyckte att ett hej då var så här jobbigt som idag, just där och då kändes det som att mitt hjärta gick i tusen bitar över att behöva slitas från tre fantastiska personer i mitt liv. Är så otroligt tacksam över att jag och Elin träffade varandra i stallet för många år sedan. Tänk om jag hade vetat redan då hur mycket hon och hennes familj skulle komma att betyda för mig. Det har varit en fantastisk vecka. En vecka med mycket känslor för min del, men jag känner att jag har vuxit lite i mig själv samtidigt som att jag har fått en påminnelse om hur viktigt det är att hålla fast vid sina vänner och att ännu en gång inse hur värdefulla de är för mig.

 


Min fina fina vän <3

 

Under veckan så har jag frågat mig själv varför jag inre har åkt på liknande resor förr. Redan första dagen på Pascha bay så började jag nästan gråta för att det var så många aktiviteter för barnen. Jag menar, Bamseklubben-hur kul är inte det!? Helt plötsligt när man ligger och solar eller badar så kan Bamse eller Lilleskutt komma och säga hej till alla eller så kommer det pirater eller clowner och bjuder på show. Det är nästan alltid massa aktiviteter, massa bra musik som rullar under hela dagen och efter bara några dagar så kändes det som att man var vän med personalen som nästan alltid stannade för att prata. Att dessutom få åka med Elin och hennes föräldrar har gjort denna resa mycket mera värd. Jag kunde inte ha fått bättre sällskap än dem. Saknar alla tre så mycket så det nästan gör ont. Saknar våra ironiska konversationer. Våra skrattattacker. Saknar stämningen. Saknar värmen. Saknar lugnet. Imorgon ska jag ta itu med all post och sådant, just nu ska jag bara tänka på alla fina och betydelsefulla minnen jag har från denna vecka. Mitt sommarlov kunde inte börja bättre!


Av Elin - 25 juni 2015 15:45


Åter igen så går det inte alls att jämföra med Carola och Sarah, men på något sätt så är allt detta egentligen bara materiell lycka. Trots att det inte alls är i närheten av Carola och Sarah så har jag fått saker av Helen som jag aldrig har fått av de andra två. Kolla de två vykorten till höger om bilden, båda adresserat till mig och skrivet av Helen. Det har jag bara fått från henne och det är så himla betydelsefullt i sig!


Av Elin - 24 juni 2015 15:15


Jag önskar verkligen att jag hade lika många kort på oss två som jag har med Sarah eller Carola, men det har varit så himla svårt att få till. Men här är iallafall den absolut finaste bilden på oss två tillsammans. Kan fortfarande  gråta eller bara stirra mig blind på denna bild <3


Av Elin - 23 juni 2015 16:52


Hej på er fina ni dagarna går i en rasande fart, men det ända jag vill är att stanna tiden. Jag har det så himla bra här med familjen Hagelin trots mina mental breakdowns ibland. Det sista jag vill är att lämna denna värme och underbara familj på torsdag och komma hem till ett kallt Sverige. Dagarna här borta ägnar vi oss åt att sola, bada, skratta och gråta. Igår åkte vi in till Alanya för att äta middag och vi hade en fantastisk kväll. Supergod mat och jag tror vi alla skrattade så magarna värkte. Ikväll äter vi här på hotellet och musiken kommer Jessica Andersson stå för, kommer nog bli jättemysigt. Nu ligger jag i sängen och tar igen mig lite innan det är dags att gå ned till middagen. Ta hand om varandra, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards