lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2015

Av Elin - 23 juni 2015 13:30


Oj vad svårt. Som vanlgit när jag drömmer om mina älskade idoler så  handlar det nästan om samma sak, att få tiden och chansen att få berätta för dem hur mycket de betyder för mig. En fin dröm jag har haft om Helen var faktiskt natten efter att jag hade fått träffa henne. Sov ganska oroligt den natten minns jag då jag var i någon form av chock fortfarande och inte kunde smälta det jag fått vara med om. Jag drömde att jag typ jobbade på Cirkus där även hon jobbade och att vi på något vänster började prata och bli goda vänner. Jag minns att jag vaknade upp senare och fortfarande inte kunde förstå att jag hade fått prata med henne på riktigt, jag trodde där och då att min riktiga träff med henne också var i min dröm.


Av Elin - 22 juni 2015 13:30


Sämsta och sämsta. Men en konstig cover som hon gjort kanske kan vara när hon var med i programmet Allsång 1988 och var 17 år gammal. Hon och två andra tjejer sjöng låten "Can´t help lovin´ dat man" hon på svenska och de andra två tjejerna på engelska haha. Spola fram till 30 minuter för att lyssna :).




 

...

Av Elin - 22 juni 2015 05:58


Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Kan inte riktigt somna om när min hjärna går så här på högvarv. Är så tacksam samtidigt som jag är så ledsen. Ny dag, nya tag. Trots dåligt med sömn denna natt. God morgon förresten och glöm inte att ge någon du älskar en kram och var tacksam över det du har. Jag måste bli bättre på det.

Av Elin - 21 juni 2015 13:45


Jag har suttit och klurat och klurat i säkert en kvart vad jag ska ta för något. Det första jag kom och tänka på var de orden hon sa till mig när vi sågs i Januari, men de orden vill jag nog behålla för mig själv. Sedan gick tankarna på olika slags intervjuer hon har haft, men jag vet inte riktigt. Så jag tror faktiskt att det får bli en textrad, eller ett stycke istället som hon har sjungit. Ett stycke som är så otroligt starkt och som har fastnat i mitt huvud efter alla Livet är en schlager gånger.


"En för alla alla för en

Ingen lämnas utanför

För där du går dit vill jag också gå

Antingen ingen eller båda två

Ensam är ej stark ensam är så svag

Om inte du så inte jag"

Av Elin - 21 juni 2015 09:17


Hej på er vänner. Igår var det en sjukt konstig dag för min del och när vi kom hem efter middagen så mådde jag inte så jättebra. Så det var bara att hoppa i säng och försöka att sova bort det värsta. Därför blev det ingen uppdatering om dagen. Det är så himla mysigt att vara här, att få sol och värme, god mat men framför allt gott sällskap och få andas lite. Ångrar inte en sekund att jag åkte med Elin och hennes föräldrar! Igår var det iallafall en knäpp dag, ena sekunden så var jag superglad men andra sekunden så ville jag bara springs ifrån allt och skrika. Åh, tycker så synd om de i min närhet som drabbas av mitt humör ibland. Men trots det så hann Elin och jag med sol, bad och prat. På kvällen åkte vi in till Alanya för att äta middag. En kväll med perfekt värme och många många goda skratt. Är få jag skrattar så mycket med som med familjen Hagelin. Många kallar mig för lyckopiller, men jag tror att jag får lämna över den tronen till dem. Egentligen gör vi inte så jättemycket på dagarna vilket är så himla skönt. Behöver nog denna vecka här för att just inte behöva känna pressen att jag borde eller måste göra något, utan jag kan bara vara. Nä vänner, nu har Elin och jag precis ätit frukost och jag är uppe på rummet för att byta om lite och sedan gå ned till poolen för att latja och förhoppningvis se till att denna dag blir bättre än igår, så slipper jag skämmas allt för mycket. Kram på er!


Av Elin - 20 juni 2015 14:00


Helen är inte ute på turné så jättemycket, men jag minns absolut första gången jag såg Helen live. Det var ingen konsert, utan musikalen My fair lady som gick på Oscarsteatern under 2009. Det första jag sa när hon klev ut på scenen var helt chockat "Det är hon. På riktigt."


Av Elin - 19 juni 2015 17:33


Hej vänner. Midsommar idag hörni, tänk vad tiden går fort. Kändes som att det var julafton nyss haha. Idag började vi dagen med en rejäl frukost Elin och jag, typ vid 09:30. Sedan har vi varit vid poolen typ hela dagen allihopa. Solat, badat och haft det härligt, känns som att jag inte ska klaga när det varit ca 30 grader i luften ;). Efter lunch så var det dags för lite midsommarfirande med att klä midsommarstång, fixa kransar and so on, senare fick vi även jordgubbar och grädde, mums! Under nästan hela dagen så har det också spelats svensk musik både live och inspelat-så mysigt! Nu de senaste timmarna så har jag varit lite nere, vet inte riktigt varför men jag antar att det beror på mycket intryck och att jag börjat varva ned lite. Nu har vi precis tagit igenom oss en riktig åsk och blixtskur tillsammans med lite regn, småmullrar lite fortfarande men strömmen har kommit tillbaka iallafall :). Tur att vi hann ta oss in till hotellrummet! Ikväll blir det god mat och underhållning innan det är dags att gå och lägga sig. Gårkvällen var fantastisk med schlagermusik och massa söta barn som uppträdde så jag gissar på att denna kväll också kommer bli mysig! Kram på er, hoppas ni har haft en bra dag ni med!

Av Elin - 19 juni 2015 12:30


Helen har ju gjort så sjukt många covers under åren, men en favorit är hennes svenska version av Billy Joels låt "She's Always A Woman", men som på svenska blir "Kvinnan för dig". Här har ni den från youtube när Helen gästade Nyhetsmorgon 2010.

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards