lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2015

Av Elin - 12 juni 2015 21:12


Hemma, nyduschad och har precis satt mig för att äta lite middag. Pasta med avocado, mums! Har sjukt ont i huvudet just nu trots att jag drack flera flaskor med vatten i stallet. Tänk att man aldrig lär sig, känns som att jag alltid har ont i huvudet den första riktiga sommardagen på året. Att rida gick iallafall bra, är ju inte så avancerat nu när man är ute på ängen varje lektion. Fick min älskling som vanligt, är så glad att jag får passa på att rida henne nu mina absolut sista gånger innan hon blir ponnypensionär. Idag körde jag utan gummisnodd för att det skulle bli lättare för henne att äta gräs. Vi red lite fritt på ängen i början och jag hade lyckats få till så mina tyglar var ojämna vilket störde ganska mycket. Annars så gick det bra, hon var för det mesta snäll förutom när en häst bralla ur då började hon också. Hon är inte så jävla pålitlig den där hästen ibland alltså haha. I galoppen så brallade hon lite också, men det gick ändå bra. Jag satt kvar och hon fick tillslut sitt gräs. Så vi båda var nog ganska nöjda. Var sjukt varmt att rida idag dock, så man var ju helt slut efteråt på grund av värmen! Men jag njöt och var så tacksam över att jag fortfarande får uppleva dessa stunder med Vällingby. Nu har jag ganska ont i kroppen, men jag hinner nog vila upp mig till tisdag. En perfekt start på helgen fick jag iallafall tillsammans med min allra finaste vän. kram på er!


 

Av Elin - 12 juni 2015 16:34


Herreguuud vad seg jag är idag. Kan det vara värmen tro? Har typ gäspat hela dagen och det känns som om jag skulle kunna sova i en månad. Tittar in här i all hast innan jag drar vidare till stallet för min näst sista ridlektion denna termin. Idag har jag varit hos Bella hela dagen, egentligen så har vi inte gjort så mycket. Typ snackat och tagit hand om bebis haha. Till lunch så blev det pizza, vi var så himla lata och orkade inte laga någon mat, så då blev det onlinepizza hehe. Gick därifrån för ungefär en halvtimme sedan och nu ska jag bara andas lite och försöka orka ta mig till stallet om 10 minuter hehe. Men jag hör av mig när jag kommer hem kära ni, kram på er och ha en bra fredagskväll!

Av Elin - 11 juni 2015 21:19


Hej på er vänner. Har just satt mig i soffan efter en helmysig dag med en fin vän. Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite Harry Potter innan jag går och lägger mig på riktigt snart tror jag, men innan dess så tittar jag in här för att visa att jag lever. Har varit med Bella hela dagen idag. Vi möttes vid 10 och tog en fika på Spånga konditori i några timmar innan vi åkte vidare mot sankt erikshjälpen för att kolla lite. Jag köpte inget, men jag älskar att gå runt att titta på gamla vintagemöbler och servis eller liknande, tänk om man hade plats för allt som man vill ha.


Min bruch


Bella hittade iallafall en "landetvagn" som Tindra fick provsitta i på vägen hem ;)


På vägen hem så gick vi förbi spånga torg och handlade lite jordgubbar och melon för att ha något att äta på när vi kom hem tillsammans med varsin cosmopolitan. Älskar verkligen Bellas cosmo, så god! Eftersom vi tyckte att sommaren hade kommit så satte vi oss självklart ute på altanen, men såklart så började det blåsa och solen gömde sig bland molnen, så det blev lite kallt efter ett tag faktiskt. Men lite sommarkänsla fick vi iallafall.


Efter lite stök och lek med bebis så tog vi en promenad tillbaka ned till Spånga torg för att köpa hem sushi till middag och handlade lite som vi glömt. Det var ett tag sedan som jag åt sushi och varje gång jag äter Spångas sushi så blir jag påmind om att det är så sjukt gott!


Resten av kvällen så har vi bara suttit och snackat, planerat lite och haft det allmänt trevligt. Är så mysigt att vi bor så nära varandra och att vi kan umgås en hel dag utan att göra något egentligen speciellt. Vi ska faktiskt träffas redan imorgon igen då vi båda ville ha sällskap haha.


En fin sommarkväll att gå hem i <3


...

Av Elin - 10 juni 2015 23:30


Jag känner mig helt slut känslomässigt. Jag gråter för allt och jag avskyr det.


Kan inte allt bara få vara som det är. Eller en gång var?


Ibland önskar jag att livet inte gick vidare. Att tiden stod still. Samtidigt som jag har så mycket som jag längtar efter.



Av Elin - 10 juni 2015 21:24


Nu börjar sommaren verkligen märkas av i en rasande fart! Inte nog med att Allsången snart är igång utan nu har vi även börjat med den traditionsenliga ridturen ute på ängarna. Jag kände att jag verkligen inte hade någon aning om vem jag skulle få sitta på idag, men jag fick min gamla fina Jissa vilket gjorde mig väldigt glad! Efter en kall morgon och förmiddag så har ju kvällen varit fantastiskt fin! Vi red som sagt ut på ängen hela gruppen. Red lite fritt i skritt och trav och så fick hästarna äta lite gräs. Ingen galopp blev det för oss, men Jissa var lite sprallig i kroppen och vi fick lite galopp ändå, härligt när hästarna är så pigga! På fredag är det dags igen för ridning och på tisdag är det sista lektionen för terminen. Efter min lektion så bytte jag om i expressfart och gick sedan ned till ängen för att kolla på min gamla ponnygrupp och prata med härliga vänner. Ett bra avslut på denna fina dag. Åh vad jag älskar att hänga i stallet!


Av Elin - 10 juni 2015 14:33


Nu börjar sommaren komma tillbaka på riktigt kan jag säga. Har spenderat förmiddagen på Skansen för att se presskonferensen inför Allsång på skansen 2015 idag. Något kallt. Något blåsigt. Mycket mycket känslor och lite djur. Elin och jag var där strax efter klockan 10 och tog en runda på skansen för att kolla på lite djur innan vi slog oss ned vid Solliden och väntade på att det hela skulle sätta igång. Jag missar ju första programmet för i år, så då ville jag verkligen ta mig till Skansen idag istället.


Nu i efterhand så är jag jätteglad över att jag tog mig dit, men jag kan ju säga att när jag var där och när den första artisten presenterades så tror jag att jag var i en blandning av chock och besvikelse och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Den första artisten som dök upp var ingen mindre än Carola. Var såklart jätteglad över att hon skulle komma och per automatik så jublade jag, tills jag insåg att hon skulle vara med på premiären. Just det programet som jag missar. Alltså, jag var så besviken och är fortfarande så besviken. Kanske är det töntigt att gråta över en sådan sak, det kommer ju fler chanser att få se Carola live, men jag hade inte ens tänkt tanken på att hon kanske skulle vara med och för att göra en lång historia kort så hade det varit så otroligt fint att få se henne live just denna sommar på Solliden. Så ja, jag var inte riktigt klar i huvudet resten av tiden utan försökte mest fokusera på att inte bryta ihop fullständigt.

Fina Häggis, vad gör du med mig egentligen? 


Något som gjorde det hela väldigt mycket bättre och som gör att det lätt kändes värt att åka dit var att jag fick kramas med en av mina manliga idoler iallafall, håll i dig mormor-med Tommy Körberg! Vet inte hur många år jag har drömt om denna bild och idag så fick jag chansen att springa fram och fråga om jag fick ta ett kort på oss, så stort! Trots hår i hela ansiktet så kan jag nog stirra mig blind på denna bild ett tag :). Indirekt så har jag då kramats med Carola kan man ju säga också, eftersom de stog och kramade om varandra på scenen ett bra tag hehe. Nä, men sjukt häftigt iallafall, Mr Körberg av alla!


Carola försvann nästan lika fort som hon dök upp, så henne fick jag tyvärr inte träffa och när Elin och jag hade stått där och spanat ett tag så kunde jag inte vara kvar där längre då jag inte kunde sluta gråta. Så då sa vi hej då till skansen och åkte in mot centralen och åt lunch.


Nu har jag kommit hem, haft ett litet mental breakdown och ska sätta mig och läsa lite Harry Potter för att komma på andra tankar. Herregud, vad blödig jag har blivigt på senaste tiden. Kram på er alla fina, nu är sommaren här!

Av Elin - 9 juni 2015 23:39


Oj vad sent det blev ikväll. Vilken tur att man har sommarlov och inte behöver gå upp i ottan imorgon och vara koncentrerad i flera timmar haha. Ikväll har jag allafall varit ute på Ågesta ridklubb och fått en rundvandring där och träffat massa engagerade människor kring just FU-frågorna för ridsporten i Stockholmdistriktet. Kom med andan i halsen vid strax efter 18, men som tur var så hade det inte börjat än. Utan vi började med en liten presentationsrunda och sedan blev det lite sommarbuffé och kaffe och kaka, supergott och en mysig grej att börja med! Efter det så satte vi igång på riktigt med diskussionerna och det blev massor med intressanta diskussioner. Skrev så mycket så pennan gick sönder haha. Jag var är för att först och främst representera FU-kommittén men också för att ha lite extra öron åt Vällingby. Det var en väldigt givande kväll och det känns som att jag har mycket att komma tillbaka med till både klubben och kommittén.  Vi får hoppas att de tycker likadant bara haha. Det känns verkligen som att jag kör på med ridsporten in i det sista just nu. Den 18onde åker jag till Turkiet en vecka. Innan dess så ska jag hinna med lite ridpass, några möten att gå på och lite renskrivning av gamla anteckningar + andra saker utanför ridsporten. Så får jag gissa så kommer jag sätta mig på planet den 18onde, andas ut och känna att även ridsporten har sommarlov, åtminstone till den 1a juli, då är det Almedalen över dagen som gäller....men det tar vi då! Nu ska jag borsta tänderna och läsa lite Harry Potter, god natt på er!


Så fint <3

Av Elin - 9 juni 2015 13:09


Helt ärligt så hade jag inte ens tänkt tanken på att jag skulle köpa massa grejer på tävlingarna på Strömsholm i helgen. Men eftersom det var så otroligt kallt ute och jag hade på mig alldeles för lite kläder, så var jag tvungen att köpa en tjocktröja. Som jag säkert tidigare har nämnt så älskar jag HV polo och när de hade ett tält med massa REA så kunde jag ju inte låta bli att köpa tröjan där + att jag faktiskt hittade ett par skor för bara 370 spänn! Hade gått och spanat på dem hela dagen och kände på eftermiddagen att jag skulle ångrat mig om jag inte provade dem, det slutade ju då med att de fick följa med mig hem. Nu längtar jag nästan till vår och höst så jag kan få börja använda dem hehe. Så ja, lite shopping blev det ju. Kanske en aning tunnare plånbok, men en varmare och gladare Elin :D.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards