lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2015

Av Elin - 2 juni 2015 21:48


God kväll på er vänner. Har inte riktigt orkat titta in här idag. Men eftersom jag red nu ikväll så kan jag ju inte låta bli att skriva om den. Red troligtvis min absolut sista dressyrlektion på min allra finaste stjärna. Jag kände mig mycket lugnare på hästryggen idag än förra veckan. Ibland så tror jag att jag försöker lite för mycket. Men idag så red jag med lite längre tyglar och försökte jobba henne i en låg form istället. Vilket kändes mycket bättre. Efter en liten skrittur ute så gick vi in i ridhuset och jobbade lite mer. Jag försökte tänka framåt hela tiden, speciellt i skritten!


Efter det så joggade vi igång i trav och där jobbade jag mycket med böjda spår och tempoväxlingar. Tyckte att hon gick i en väldigt bra form redan från början när jag red på hela tiden. Efter en liten skrittpaus så jobbade vi med öppna och slutna som ett Y. Först öppna på medellinjen och sedan från X till F eller K så red vi först skänkelvikningar, sedan blev det öppna där. Först gjorde vi det i skritt och sedan i trav. Det gick helt okej för mig faktiskt. När jag ska flytta undan höger skänkel så blev det dock väldigt svårt, men fördelen med det är att ajg tydligt kan märka skillnaden på när det blir rätt och när det blir fel. Det blev också lättare att komma åt när jag satt ned i traven och jag tyckte att Jissa travade på i en väldigt bra form emellanåt.


Det blev ingen galopp för oss denna vecka, utan efter ett tags övning så var det bara att trava och skritta av hästarna innan lektionen var slut. Jag ska ärligt säga att jag inte kunde hålla tårarna borta efter lektionen. På vägen in till stallet så trillade det ned ett antal tårar på mina kinder, men det var bara att torka tårarna sen när barnen började komma och ställa frågor om lektionen. Världens finaste Jissa, är så himla glad för den tid vi har fått med varandra!


<3

Av Elin - 1 juni 2015 18:59


Plugg, ipren, sömn och Harry Potter.


Ungefär så har min dag har sett ut idag. Orkar inte skriva mer just nu. Är helt slut både fysiskt och psykiskt och min huvudvärk vill inte försvinna. Blir tidig i säng idag och så hoppas vi att morgondagen blir bättre. Puss på er!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards