lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2015

Av Elin - 24 juli 2015 17:29


Idag blir det en bloggpaus. Har fullt upp här ute på landet just nu med massa vänner. Kram på er alla fina!

Av Elin - 23 juli 2015 12:33


Hej på er vänner. Tittar in här en snabbis innan jag går och är social igen. När jag vaknade igår så hade jag sjukt ont typ överallt, kändes nästan som jag varit ute på krogen hela natten haha. Men det var det värt efter tisdagens fantastiska allsång. Lisa och jag möttes iallafall på pendeln strax innan 10:30 igår och så åkte vi vidare till landet med ett stopp i Mölnvik på vägen. Mamma kom och hämtade oss och så åkte hon hem sedan. Så nu har Lisa och jag landet för oss själva till imorgon eftermiddag då mamma och Elin kommer ut. Vi lagade iallafall typ världens godaste halomiburgare med lök, avocado och tsatsiki till middag, gick förbi lilleman en snabbis för att säga hej och lämna lite saker och resten av kvällen ägnade vi åt att dricka rosé, lyssna på musik och prata om allt mellan himmel och jord. En mysig kväll med en av mina finaste vänner! Idag är det en ny dag, vi får se vad vi hittar på, är ju rätt så tråkigt väder idag så tippar på film, spel och massa prat :). Nu ska vi sjunga ikapp till disney, kramar!


Av Elin - 22 juli 2015 12:00


Hej på er fina fina vänner. Vilken fantastisk dag jag hade igår! Alltså, jag menar verkligen fantastisk! Under mina tre säsonger som jag befunnit mig i publiken på Allsång på skansen så slår nog gårdagen de flesta tisdagarna. Trots regn och blåst nästan hela dagen så var det en sådan otrolig stämning. Denna vecka så fick jag med mig mina två favorittjejer, Sofi och Elin och vi var verkligen en perfekt trio från början till slut! Vi hade så sjukt kul typ hela dagen, var så där wild and crazy som bara vi kan vara och folk började nog undra vad vi hade i vårat vatten efter ett tag haha. Men jag tror också att vi blev ganska så peppade av allt regn som började trill ned från himlen på eftermiddagen. Medan andra var bittra och negativa när regnet kom så fortsatte vi att sjunga på, prata med de bredvid oss och bara vara allmänt glada och positiva. Det är ju trots allt bara regn och vanligt vatten :). Under direktsändningen så började det såklart att regna ännu mera, men då hade vi alla tre redan sagt att vi skulle gå all in och jäklar vad vi gick all in. Vi skrek, skrattade, sjöng, dansade och hade så himla kul! Alltså helt obeskrivlig lycka var det trots att vi alla var genomblöta efter 12 timmar på skansen. Jag var så lycklig vissa tillfällen under dagen så jag ibland var tvungen att gå därifrån för att andas och torka tårarna, jag kunde inte ta in allt just då. Nä, som sagt så hade jag en helt obeskrivlig dag och jag längtar redan till nästa tisdag! Nu blir det bildbomb.


Av Elin - 21 juli 2015 07:27


God morgon på er vänner. Har varit uppe i 30 minuter nu och har precis satt mig ned för en kopp te. Var tvungen att fixa lite mat att ha med under dagen. Idag är det allsång igen. Jag har packat regnkläder och är förberedd för en dag i regn och rusk kan jag säga, men hoppas verkligen att det inte blir det! Denna vecka åker jag till skansen med båda mina allsångsvänner och extrasystrar, Elin och Sofi. Ju fler desto roligare, men just nu sitter jag redan och funderar på hur vi ska springa upp och ta platser åt varandra, men det löser sig nog haha. Vi hinner komma på en plan! Nä vänner, dricka upp tet och se vad jag ska ha på mig för kläder idag. Adios amigos! Ni tittar väl ikväll?


Från förra året :)



Av Elin - 20 juli 2015 18:14


"På måndag kommer jag hem till stan igen, förhoppningsvis lugnare i själen." Så avslutade jag mitt inlägg för några dagar sedan innan jag åkte ut till landet. Jag vet inte om jag har blivit så lugnare i själen efter landet. För första gången under alla år som vi har haft landet så har jag varken läst ut en bok eller kunnat slappna av. Snarare att jag har känt mig ännu mera instängd vissa gånger. Gick iallfall in på facebook idag när jag kom hem till stan, men kände direkt att jag inte var redo. Blir en paus i några dagar till och denna gång tror jag att det blir från alla sociala medier. Kanske även här, vi får se men jag säger till. Men iallfall. Hej på er alla fina. Sitter just nu i min säng här hemma i Spånga igen och försöker ta igen mig lite efter dagen. Har väl kanske inte gjort så supermycket, men det jag har gjort har satt sina spår i extrem trötthet och ännu mera huvudvärk. Så nu blir det vila resten av dagen skulle jag tro. Är hemma i Spånga nu som sagt, mamma och jag lämnade landet vid 10:30 i förmiddags sedan blev jag avsläppt i Grisslinge medan mamma fortsatte för att åka och handla. Kom väl hem hit vid 13 skulle jag tro och har sedan dess tvättat, tvättat, packat och gjort allsångsskyltar. Är ärligt talat inte så jättesugen på att åka in till skansen imorgon, men jag kan inte tänka mig att se allsången via TV-rutan längre så jag tvingar mig dit ändå. Jag vet ju att jag kommer ha kul när jag väl är där :). Nä vänner, tror jag ska försöka ge mig på Grey´s Anatomy igen innan det är dags att äta och sedan hoppa in i duschen. Kram på er!


Imorgon blir det lite finputsning på skyltarna, men håll koll i TV-rutan ;)

Av Elin - 19 juli 2015 18:56


God kväll på er vänner. Hade en liten paus igår härifrån, orkade inte riktigt logga in så det blev ett tidsinställt inlägg istället. Igår satt jag i soffan exakt hela dagen och försökte att koncentrera mig på att läsa, men jag var någon helt annanstans i huvudet så det gick inte så mycket framåt om man säger så. Idag har det varit lite bättre, men huvudvärken är fortfarande kvar och jag är fortfarande i min egna lilla värld. Men för att bryta den bubblan litegrann så tog jag mig hem till lilleman och pratade lite med honom och för att få lite miljöombyte. Mina känslor och tankar är lite all over the place som vår prins skulle ha sagt. Känner mig inte alls redo att möta världen och prata med människor men jag inser ändå att jag måste. Jag vill fortfarande fly från allt, men jag tvingar mig själv att göra det jag har planerat då jag ändå innerst inne vet att det nog hjälper. Har kopplat bort Facebook helt och vet heller inte riktigt när jag återvänder, just nu behöver jag avstånd från allt. Nä vänner, imorgon är det dags att åka hem till stan igen för att förbereda allsången på tisdag, sedan är det landet på onsdag igen med Lisa. Kram på er och ta hand om varandra.

 


Dagens brunch

Av Elin - 18 juli 2015 15:00


Vet ni vad jag har glömt att berätta? Att jag har bokat biljetter till ännu en julkonsert för i år. Min älskade mormor har typ så länge som jag kan minnas alltid beundrat Tommy Körberg och ni som följt min musiksmak ett tag vet säkert att jag också älskar Tommy. Jag tycker han har en av Sverigest bästa manliga röster och varje gång jag hör Anthem eller hans version av Fattig bonddräng så får jag rysningar över hela kroppen. När jag var på Skansen i början av juni för artistsläppet för Allsången så hade jag ju en sådan himla tur att jag kunde springa fram och fråga om jag fick ta en bild tillsammans med honom och nu i efterhand så inser jag hur stort det var! Mr Körberg av alla och det finns ett kort på oss två, ascoolt ju! Men tillbaka till ämnet, när mormor fick se detta så ringde min telefon ganska så snart (vilket jag nästan kunde ha räknat ut haha) och lite spontant i telefonen så kom vi fram till att vi minsann skulle gå på en Tommykonsert. Sagt och gjort, på kvällen samma dag så bokade jag tre platser en till mormor, en till morfar och en till mig på första perkett till Tommys julkonsert på Cirkus den 7 december. Hur spännande är inte det!? Nu ber vi en bön och håller alla tummar och tår att han håller sig frisk och inte ställer in som han brukar göra ibland!


Av Elin - 17 juli 2015 16:49


Hej på er snyggingar. Idag har jag väl inte så jättemycket att komma med om jag ska vara ärlig. Det har varit lite opålitligt väder här ute i skärgården idag och trots att klockan snart är 17:00 så har jag faktiskt inte ens gått utanför dörren än. Jag vet, det låter hemskt. Har under dagen försökt att tänka bort min extrema huvudvärk som inte vill ge med sig. Har liksom haft ont i huvudet sedan i måndags och det blir bara värre och värre. Från början trodde jag att det var bihåleinflammation, men jag tror nu mera på att det har med stress och sådant att göra istället. Jobbigt är det iallafall, vissa stunder så skulle jag bara vilja hugga av huvudet haha! Men trots huvudvärk så har jag ändå läst idag, första delen av Jonas Gardells triologi "Torka aldrig tårar utan handskar". Men har fått tagit många småpauser för att vila huvudet, mer än det har jag inte gjort faktiskt. Vi får se vad jag hittar på imorgon och på söndag, kanske orkar ta ett varv runt ön då eller något, kanske jobbar lite. Vi får se helt enkelt, känner att jag inte riktigt är med idag, ni vet när tankarna är någon helt annanstans än där de egentligen borde vara. Kram på er!

 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards