lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elin - 9 augusti 2015 22:01


Hej på er vänner, självklart så har sista helgdagen gått i en rasande fart, därför har jag inte hunnit titta in här tidigare. Dagen började med en karusell, klarade knappt av att gå in på toaletten då det snurrade så mycket i huvudet. Det har suttit i nästan hela dagen idag + att jag varit lite småskakis också. Vet inte riktigt varför, men har varit väldigt energikrävande. Mamma och jag åkte iväg för att handla lite Allsångsgrejer till på tisdag och lite annat, vi var borta i några timmar, hann vara hemma i ungefär en timme och äta lunch sedan åkte alla förutom pappa till Vaxholm för att hälsa på mormor och morfar för en fika. Var mysigt att ses igen + att ena kusin vitamin kom på besök en snabbis också. Vi var väl där i någon timme innan det bagav sig hem mot Spånga igen.


När vi väl kom hem så var det bara att sätta igång med Allsångsskyltarna och efter middagen fick jag skjuts över till Elin för att dumpa alla saker där. Blev några timmar tillsammans med extrafamiljen där och som alltid så bjöds det på tokiga skrattanfall och galenheter och även jordgubbar och grädde-mums! En mysig kväll med bästa familjen knas <3!


Imorgon börjar en ny arbetsvecka, förhoppningsvis så kommer det kännas bättre än denna veckan. Direkt efter jobbet så drar jag in till slussen för att möta upp Julia och mamma för Sarah Dawn Finerkonsert, igen! Längtar! Nu måste jag nog snart gå och sova, klockan börjar ticka iväg. Kram på er, alla som redan längtar till nästa helg räcker upp en hand! (räcker upp handen!)

Av Elin - 8 augusti 2015 00:52


Oj vilken lång dag jag hade igår! Kom hem typ vid 00:30 och tokdäckade i sängen nästan direkt, ögonen gick i kors för jag var så trött haha. Direkt efter jobbet så åkte jag mot Uppsala för att möta upp Julia vid parksnäckan för konsert med Sarah Dawn Finer. Vi har peppat inför denna konsert i flera månader så när jag väl kom fram var vi sjukt taggade! Självklart satt vi längst fram i mitten, bästa platserna liksom. Strax efter 19 så kom Sarah ut och underhöll oss i ungefär två hela timmar med hennes musik, humor och berättelser. Jag satt och spände mig typ hela konserten för att inte sitta och gråta hela tiden, men när hon började att sjunga "Lova mig ingenting" och sedan övergick till "what a wonderful world" så gick det inte att hålla tillbaka tårarna längre. Allt var så fint, så magiskt och allt kom ikapp mig...igen. Sarah är verkligen en fantastisk liveartist och det är alltis så mäktigt att få se henne live!

 

Efter konserten så stannade vi kvar för att få prata lite med henne, det hela slutade med att hon sparade oss till sist så vi kunde få mer tid med varandra. Alltså, Sarah måste vara en av de finaste människorna på jorden. Hon visste redan innan hur jag mår då vi twittrat till varandra tidigare så hon gav mig en riktig lång och mysig Sarahkram, känner ingen som ger så varma kramar som hon, frågade hur jag verkligen mådde och lyssnade och peppade som bara hon kan göra. Är så tacksam för allt hon gör för mig! Att hon tar sig tid att krama, lyssna, stötta och peppa. Finaste Sarah ❤️. Julia och jag gick därifrån sist av alla bortsett från personal och var så himla nöjda med kvällen och så tacksamma över att vi har varandra och att Sarah är så fin mot oss båda varje gång vi ses ❤️.

 


Av Elin - 7 augusti 2015 17:40


Hej på er, slänger in ett inlägg här när jag ändå har lite tid. Sitter just nu på tåget mot Uppsala och svettas. Idag är det äntligen fredag hörni! Ska bli skönt att få sova och inte ha full rulle hela tiden. Idag har jag varit ute precis hela dagen med barnen. Vi har badat, ätit lunch på picknickfiltar under träden, badad lite till och haft det mysigt. Tänk om man hade fem barn varje dag ;). Efter min första arbetsvecka så sa jag hej då och trevlig helg vid 16 med blandade känslor. Känns kul att man börjar koll på saker, men attityden känns inte lika rolig bland personalen. Nu ska jag försöka släppa jobbet och koncentrera mig på att jag ska få se Sarah Dawn Finer ikväll, längtar galet mycket! Kommer nog hem sent ikväll så vi får se när jag tittar in här igen. Kram på er!


Av Elin - 6 augusti 2015 22:19


God kväll på er kära ni. Tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg här innan jag säger hej då till denna torsdag. Har ganska så precis kommit ut från duschen efter en kväll med barndomsvännen på Fridays och en kvällspromenad för att rensa lite tankar. Jag känner att jag har ganska många barndomsvänner som nämns här i bloggen, ikväll var det dags att träffa Alice som är på besök i Stockholm i några dagar. Från början så hade jag planerat in ett gröna lund besök med henne idag, men jag hade så sjukt ont i kroppen och var så himla trött efter jobbet så det blev en middag för att fira fredag en dag tidigare. Vi satt där och snackade och drack drinkar samtidigt som jag proppade i mig massa mat då jag var så hungrig och hade det väldigt trevligt. Tiden gick alldeles för fort faktiskt! Det var ett bra tag sedan som vi sågs, så vi hade ganska mycket att ta igen, bara det att hon har gått och blivigt 18 helt plötsligt är ju stort! Vi satt iallafall där i några timmar och snackade ikapp oss innan vi gick mot tåget för att åka hem till sitt.

Haha, var så sjukt hungrig så glömde ta en snygg bild på min favorit förrätt på Fridays.


Vi drack typ världens godaste sommardrink!


Huvudrätten glömde jag helt att fota, men efterrätten blev dokumenterad. Har länge suktat efter att prova deras oreoefterrätt, men alltid varit så mätt och inte orkat. Men idag fick jag äntligen prova och herregud så gott det var!


God mat, goda drinkar och bra sällskap!



När jag kom hem så tog jag som sagt en promenad runt lundaängarna för att reda ut lite tankar, egentligen så kanske jag inte skulle ha gått mer idag med tanke på hur mycket jag gick på jobbet. Men det var en sådan himla fin kväll, så kunde inte låta bli.


Imorgon har jag sovmorgon nästan, börjar inte förs 9! Sedan efter jobbet som jag lyvkades flörta till mig att få gå en timme tidigare så åker jag vidare mot Uppsala för konsert med Sarah Dawn Finer, yey! Nu är det dags att packa väskan lite inför imorgon och sedan är det dags att sova. Natti natti. Imorgon är det fredag, hurra!!

Av Elin - 6 augusti 2015 16:28


Hej på er vänner. Passar på att slänga in ett inlägg här när jag väntar på bussen från jobbet. Alltså, jag är helt slut efter denna dag! Började 7 och slutade vid 16, lång dag med andra ord :). Idag har jag haft min första dag som ensam ordinarie pedagog på min avdelning, har självklart fått hjälp av andra och det är fortfarande ganska få barn så vi passade på att flytta ihop tre avdelningar och va tillsammans hela dagen. Efter lunchen tog vi vår packning och 22 barn + 10 vuxna och gick till Hässelby slott för att titta på teater, mysigt om man bortser från lite regn och en ganska så opedagigisk teater. Men jag tror nog att både barn och vuxna var väldigt trötta när vi kom tillbaka till förskolan den, jag blev sjukt trött och har nu typ ont överallt efter drygt två timmars promenad. Känner ändå att jag har haft en bra dag på jobbet trots lite psykiska dippar emellanåt. Nu är jag på väg in till stan för att möta upp en barndomsvän för en middag. Kram på er så återkommer jag!


Av Elin - 5 augusti 2015 18:18


Min blogg blir ganska så tråkig när man jobbar heltid. Speciellt en dag som denna när jag inte har något planerat efter jobbet. Var så sjukt trött i morse när klockan ringde, men det var bara att gilla läget och kliva upp ur sängen ändå. Med tanke på vilken kväll jag hade igår så var det värt det. Idag har jag ändå haft en bra dag på jobbet. Igår innan lunch så höll jag på att få panikångest av olika saker flera gånger, magkänslan kändes verkligen inte rätt och jag ville inte alls vara där. Idag kändes det bättre, det är inte så att jag längtar efter att åka till jobbet precis....än, men idag var ändå första dagen som jag kände att jag hade ganska bra koll på allt och att jag kunde börja ta över och bestämma lite och få vara förskolläraren på avdelningen. Vissa av mina kollegor är inte så jättepeppande utan skrämmer bara upp mig, under tiden som några är väldigt noga med att säga att de finns om jag behöver hjälp. Så ja, det är fortfarande väldigt virrigt och mycket intryck, men börjar få lite koll på barnen, personalen, rutiner och vågar mer helt enkelt. Så idag passade jag på att sortera massa material som barnen har på avdelningen, sortera massa papper, pärmar och allt sådant som man får passa på att göra när man är tre vuxna på sex barn haha. Slutade vid 16 och så mötte jag pappa nere vid Spånga station för att handla lite. Ikväll har jag som sagt inget inplanerat. Jättejobbigt på ett sätt, men känner faktiskt att jag redan nu håller på att somna. Med tanke på att jag har att göra efter jobbet både imorgon och på fredag och lär komma hem sent båda de dagarna så behöver jag nog en vilodag denna vecka :). Nu tror jag att jag ska sätta på en film, ciao!


Av Elin - 5 augusti 2015 13:00


Jesus vilken dag jag hade igår! Helt sinnessjukt! Först en jobbdag mellan 07:45-16:30 som innehöll mycket känslor för min del. Morgonen och förmiddagen var riktigt jobbig, men det blev väl lite bättre mot slutet. Direkt när jag hade slutat så drog jag i ilfart till skansen och möttes av skrik, skratt och party + att jag fick en present från Jesper som tillhör galna veterangänget! Alltså, hur gulligt som helst! Det hela slutade iallafall med att vi tre brudar hamnade bland världens härligaste veteraner och så satt vi där på en hel rad och hade så sjukt sjukt kul tillsammans! Alltså, vi alla var så otroligt speedade och glada och det blev världens drag! Det kändes jättekonstigt att komma dit bara två timmar innan sändning, man hade liksom ingen koll alls på vad som hade hänt under dagen. Men under sändningen så var det som bortblåst då vi hade så grymt kul! På vägen hem så var jag och Sofi typ höga på Allsångsendorfiner + att Jesper hängde på i våra galenheter. Vi typ satt och skrek, sjöng, skrattade hela vägen på spårvagnen så folk kollade snett och vi skrek och sjöng genom Stockholms gator på vägen till pendeltåget. Alltså, hade polisen sett oss så hade vi säkert fått blåsa hahaha! Dock så gråter jag seriöst redan inför nästa vecka. Att det är sista programmet och att jag jobbar. Allsången är verkligen mitt syre och jag vet inte hur jag ska klara av att inte få vara där hela dagen nästa vecka. Men det tar vi då, kom hem lite tidigare än vanligt på kvällen iallafall och då var det bara att hoppa i säng efter ett fantastiskt avslut på ytterligare en tisdag. Glömde systemkameran hemma, men bjuder på några mobilbilder :).


 



Av Elin - 4 augusti 2015 06:10


Godmorgon på er kära ni. Behöver jag säga att jag är trött? Nä, misstänkte väl det ;). Bortsett från att jag är trött så har jag heller ingen röst idag, känns inte så bra med tanke på att man ska jobba med barn under dagen och sedan åka till allsången. Vi får väl hoppas att jag inte behöver sjunga lika mycket i micken som förra veckan ;). Som ni säkert då har räknat ut så missar jag inte Allsången bara för att jag har börjat jobba. Det gör såklart lite ont i hjärtat att inte få vara där men galna gänget redan på morgonen, men när jag slutat så åker jag i ilfart till skansen! Väskan är packad och rösten hinner jag värma upp på jobbet. Längtar redan tills jag slutat haha. Ha en bra dag, kram!


Kvällens skyltar, lite halvklara så där ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards