lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2015

Av Elin - 24 november 2015 22:05


Hej på er vänner. Återigen så glömde jag bort att slänga in ett hej här när tiden fanns. Förlåt. Just nu så kan jag inte sluta gråta. Har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Har egentligen ingen lust att skriva om kvällens ridlektion, men jag gör det för min skull. För att jag ändå vill ha något att se bak på. Fick rida Bosse bus idag. Var några veckor sedan. Tycker verkligen om den hästen förutom att han är sjukt ouppfostrad haha. Det gick iallafall jättebra idag! Vi red fritt i början, jag fokuserade på mycket tempoväxlingar och volter och tyckte att han kändes bra redan i början, något seg kanske. I trav efter en hel del tempoväxlingar så fick jag igång honom lite så jag slapp sitta och driva hela tiden utan bara kunde "åka med" litegrann haha.


Vi jobbade med att minska och öka volterna för att sedan fatta galopp. I höger varv så var jag nog inte riktigt bekväm och van vid Bosses stora galopp, det kändes typ som att han skulle sparka bakut när som helst! Så jag var väl lite feg och spänd + att jag fick sjukt ont i armen, mycket häst att rida liksom! I vänster så kändes det väl lite bättre, vågade rida lite mer i galoppen och tyckte inte alls att det kändes lika läskigt haha. Tror nog att det var vanan som spökade. I slutet så travade vi av dem lite och då gick han som tåget. Kul att få en sådan känsla igen, men mindre kul att kroppen strejkade. Har ungefär gråtit till och från enda sedan jag hoppade av Bosse tills nu. Ska försöka att sova lite så jag är utvilad inför jobbet imorgon. Vi får se hur det går. Just nu känns allt bara...skit.


Du är för fin för mig <3.

Av Elin - 23 november 2015 20:39


God kväll på er alla snygga. Alltså, jag hade ju planerat att slänga in ett blogginlägg när jag ändå satt på bussen på väg till kansliet. Men jag glömde ju helt bort det när det väl var dags haha. Jag skyller på att jag har haft sjukligt mycket att göra idag! Började dagen med att vakna upp med huvudvärk och ryggont, hittade sedan inte mina nycklar, så var tvungen att springa till bussen utannycklar för att inte komma sent till jobbet. Kände ändå att dagen bara kunde bli bättre om det hade börjat så, men shi fick jag! Jag hade ju glömt att det var till jobbet jag skulle. Alltså när jag kom och gick på morgonmöte så höll vi alla på att få psykbryt. Vi visste inte hur vi skulle få ihop dagen och morgondagen, hälften av kollegorna var borta och inga vikarier fanns att få tag på. Jippi! Så idag har jag typ sprungit mellan avdelningarna, försökt att komma ikapp med ganska mycket på min långa to-do-list samtidigt försöka att ha koll på alla barn och bemöta irriterade föräldrar. Alltså, mitt huvud har gått på högvarv hela dagen för att få ihop allt! Vi får se hur morgondagen blir...

Haha, dagens skratt!


Direkt efter jobbet så styrde jag kosan mot Stockholms läns ridsportsförbund. Var flera flera månader sedan som jag kunde checka in där och göra nytta, kändes skönt att komma tillbaka! Vi hade ett bra DUS-möte ikväll och jag känner mig peppad att få fortsätta mitt engagemang på distriktnivå, har varit nära på att avsäga mig mitt uppdrag där, men jag tycker ju att det är så himla kul när det väl händer saker! Jag lyckades hinna med en buss tidigare än vad jag tänkt och nu har jag precis kommit hem.


Nu ska jag väl försöka städa mitt rum lite som ser ut som ett bombnedslag och sedan är det dags att plocka ihop liten inför morgondagen och sedan är det sängen som kallar. Längtar redan haha. Kram på er, hoppas att eran vecka har börjat lite lugnare än min!

Av Elin - 22 november 2015 22:23


Vaknade vid 7 imorse. Huvudvärk. Huvudvärk som gjorde att jag var tvungen att dra iväg ett mejl och ställa in dag två för FU-mötet. Försökte somna om. Sov i några timmar. Åt pannkakor till brunch, började må bättre och sedan på eftermiddagen så tog jag och Sofi en spontanbio i Kista. Vi tittade på En underbar jävla jul. Grät man inte för allt skratt så grät man för att den var fin. Rekomenderar den verkligen, Robert Gustavsson var briljant! Åkte hem med Sofi, vi åt pizza till middag i sängen samtidigt som vi kollade runt på saker vi ville ha från fyndiq. Var där i någon timme och sedan åkte jag hem. Ungefär så har min dag sett ut och imorgon börjar en ny vecka med jobb, ridsport och konserter. Nu ska jag sova, kram på er!


Av Elin - 22 november 2015 21:00


Idag på dagen så var det exakt ett år sedan som jag såg den bästa musikalen jag någonsin sett. Livet är en schlager. Helt sjukt när jag tänker tillbaka på det att det blev 11 gånger till jag såg den. Hur mycket jag skrattat, gråtit och fått så många fina minnen tackvare en musikal. Livet är en schlager kommer alltid betyda extra mycket för mig.

"Och var och en av oss är underbar förstås, som skapta för varann"

Av Elin - 21 november 2015 19:10


God kväll på er fina ni. Skulle egentligen typ vilja gå och sova just nu. Är så sjukt trött! Men några timmar till får jag nog vänta innan det är dags att sova. Idag fick jag sovmorgon, men var lika trött som alltid. Vid lunch så åkte jag in mot Bromma blocks, eller hotellet Best western vid Bromma blocks för att ha möte med FU-kommiteén. Vi blev inte alla samlade, men de flesta var där. God lunch, väldigt bra diskussioner och alltid lika kul att träffa gänget igen! Vi höll väl på till kanske 18 ungefär och sedan åkte jag hem. Hade först planerat att stanna och äta middag i resturangen med de andra, men då jag var så trött så ville jag bara hem och ta det lugnt och vila upp mig inför imorgon då jag inte skulle sova där och vi börjar redan kl 9 imorgon. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet efter en dag som denna. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och äta choklad resten av kvällen. Kram på er!


Av Elin - 20 november 2015 18:24


Från det ena till det andra. Idag blir det bloggpaus då jag är på väg till ett 50-årsfirande direkt efter jobbet. Kram på er alla!

Av Elin - 20 november 2015 13:00


Ni som är uppdaterade vet säkert vad SVT gick ut med i veckan. Programledarna får Melodifestivalen 2016. Den glädjande nyheten var att Sarah Dawn Finer kommer att programleda delfinalen i Gävle tillsammans med Gina Dirawi. Jag som jobbade missade detta, men får sedan massa bomb från Julia på twitter, sms och telefonsamtal. Helt plötsligt så hade hon bokat två biljetter till genrepet i gävle för oss två! Så den 27 februari befinner vi oss på plats i arenan i Gävle för att se sista genrepet innan TV-sändningen på kvällen för att se Sarah Dawn Finer. Längtar redan till denna helg! 


Av Elin - 19 november 2015 19:54


NU kommer uppdateringen om konserten igår. Äntligen, sådär ett dygn senare haha.


Årets första julkonsert-check, och dessutom med Carola. Denna gång på Uppsala konsert och kongress, andra gången som jag var där för att se henne och dessutom typ på samma platser som sist, femte parkettrad. Som vanligt efter en konsert med någon utav mina tre kärlekar så har jag så otroligt mycket känslor efteråt. På tåget hem igår kväll så ville jag bara bryta ihop och komma igen. Carola. Alltså denna fina människa ger mig så otroligt mycket hopp och så mycket glädje. Hon får mig att tro på mig själv. Att våga. Att få uppleva henne igen efter några månaders uppehåll var som vanligt helt fantastiskt. Jag menar, det är ju Carola, vad kan gå fel liksom :). Dock så tyckte jag inte att det var det bästa hon gjort precis, ärligt talat så var det lite segt i början, saknade takt och tempo. Men när hon hade blivit varm i kläderna och fått sjunga lite gospel så tyckte jag att det började komma igång mera. Kändes som att publiken var lite seg också och kanske var det därför som jag tyckte att fart och fläkt saknades. Men det var väldigt enkelt, avskalat och mycket humor vilket var väldigt mysigt också. Mycket jag saknade, men det var ändå en fin och bra konsert. Mycket skratt, lite tårar som vanligt och sjukt mycket musikalitet på scenen! Bäst var allt improviserat och spontant och när gospeln håller på längre än vad det kanske är planerat bara för att  hon får feeling och får med publiken, älskar sånt! Sämst var att jag varken fick bild eller autograf efteråt då hon inte fick komma ut för produktionen. 9 dagar kvar till Stockholmkonserten, längtar redan!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards