lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2016

Av Elin - 23 januari 2016 21:30


God kväll på er fina ni. Många kvällsinlägg nu förtiden, men så får det helt enkelt bli. Var så skönt att sova ut idag! Men trots det så är jag fruktansvärt trött redan nu. I eftermiddags så åkte vi hela familjen en snabbis till min faster för att kolla lite arvegods efter farfar och farmor. Jag fick med mig lite fina smycken, precis de som jag ville ha så jag var nöjd! Efter det så åkte vi vidare en timme till Täby centrum och kollade runt lite där innan vi styrde kosan mot Vaxholm för middag på Vaxholms hotell med mormor och morfar. Jättemysigt var det och sååå god mat! Är så mätt så jag mår illa, känns som att jag inte kommer vara hungrig på en vecka haha!


Hela gänget <3


Hummersoppa med västerbottensticks till förrätt


Kalventrecote med potatisgratäng till varmrätt


Glass med hallon och jordgubbar till efterrätt


Gissa om jag rullade ned för trappan till bilen sen haha, efter den sista tuggan av glassen så ångrade jag mig nästan att jag tog efterrätt, var så fruktansvärt mätt! Vid 20:30 ungefär så tackade vi för maten och åkte hem i snöstormen.



Världens bästa morfar!


Nu sitter jag i soffan med pyamas på och funderar på att gå och sova, är sjukt trött! Imorgon är det en heldag hemma, tvätta och förmodligen titta på långfilm med pappa. Lugnt och skönt med andra ord. Ta hand om er, kram!

Av Elin - 22 januari 2016 22:00


Hej fina ni. Äntligen fredag igen, så skönt! Efter en öppning och en relativt lugn dag på jobbet så åkte jag in till stan för att möta upp Julia. Var ju verkligen inte sugen på att gå på musikal ikväll, men jag känner mig så pass väl så jag vet att när jag väl är där så är jag glad, så jag tvingade mig iväg efter jobbet ändå. Mötte som sagt upp Julia, vi handlade blommor på vårat stammisställe, så trevligt att gå in på blomsteraffären vid T-centralen när personalen hälsar så gott och känner igen en. Sedan åt vi en liten snabbmiddag på Espresso house innan Cabaret.


Idag satt vi på första parkett fast på andra sidan än där vi brukar sitta och vilken skillnad det var! Det kändes som en helt ny föreställning! Vi såg andra saker som vi inte upptäckt tidigare och allt hamnade ju i en helt annan vinkel, så kul! Det kändes också som att publiken var grymt taggade, mycket spontana skratt är alltid härligt och ensembeln kändes också på hugget. En av de bästa föreställningarna jag varit på än så länge! Plus i kanten var att vi fick lite extratack från Sarah och andra från ensembeln. Efter föreställningen så tror jag att Julia och jag blev en aning höga på Sarah-endorfiner då vi flummade runt ända till centralen, sjukt mycket skratt blev det vilket var så härligt!


Av Elin - 21 januari 2016 20:27


Hej på er vänner. Hemma, ätit middag och är nyduschad. Nu sitter jag i soffan och slötittar på TV. Har så ont i kroppen, har varit sjukligt trött idag och väldigt låg. Jag brukar inte ha något problem med att prata i personalrummet och uppskatta den tiden tillsammans med kollegorna, men idag ville jag bara att min rast skulle ta slut så jag kunde börja jobba igen. Det har väl inte hänt något speciellt precis idag, har haft stängningen, sen stängning till på köpet men mer än så är det nog inte haha. Astråkigt inlägg, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Imorgon är det öppning som gäller för mig, svårt att ta sig upp på morgonen men så mysigt när jag väl är på jobbet!

Bokstäver från personalrummet som vi fick från nya chefen, jättekul grej tycker jag!

Av Elin - 20 januari 2016 20:35


God kväll på er vänner. Hemma, pyamas och trött som ett as efter denna dag. Har haft så ont i kroppen idag, fått bita mig i läppen många gånger för att inte bara sätta mig på golvet och skrika och gråta. Tur att mina barn på jobbet ger mig så mycket kärlek så det kan kännas värt smärtan och mödan ibland. Öppnade idag tillsammans med min VFU-student, full fart exakt hela dagen kan jag säga! Slutade vid 15 men stannade kvar en timme för att få lite saker gjorda, hann med typ en sak av fem, tänk att man aldrig hinner ikapp alltså! Åkte direkt till Solna för styrelsemöte med DUS, kul att få träffa gänget igen! Vi kom fram till mycket klokt tycker jag och nu känner jag att jag har lite att göra vad gäller distriktnivå också, härligt! Nu ska jag ta något att äta, sedan blir det nog sängen som gäller. Kram på er!

Av Elin - 19 januari 2016 20:24


God kväll fina ni. Direkt efter jobbet så åkte jag till stallet för en ridlektion. Var så nära på att ringa och avboka, men tvingade mig dit ändå. Fick sitta på min bästa vän även denna vecka och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte blev glad. Det är så mysigt att få rida Jissa igen! Något positivt i allt elände. Dock så kände jag knappt igen henne när jag kom för att hälsa, öronen bakåt och bakbenen i sparkläge, konstigt! Men efter lite pussar, godis och några tillsägningar så kom den "gamla" Jissa tillbaka igen, hon strulade lite på lektionen med små piruetter och ryggningar, men annars så höll hon sig på mattan hela tiden!


Vi red fritt idag och det gick mycket bättre än förra veckan! Jobbade mycket med tempoväxlingar och försöka hitta knapparna på henne igen, det var ju ett tag sedan som jag red henne om man bortser från förra veckan. I början så tyckte jag att hon var lite stretig i vänstervarv, men efter ett tag när jag travat runt lite och fått henne att jobba lite mer och spåra bra så kändes det bättre. Jobbade mycket i galopp i båda varven, mycket tempoväxlingar och jäklar vilken samling jag fick till i vänstergaloppen en bit. Jissa kan lätt ha en rätt studsig galopp, men med mycket tempoväxlingar så fick jag igång bakbenen och alla andra bitar bara föll på plats, kändes riktigt härligt!


I slutet så travade vi av dem och då var både jag och Jissa trötta, så fort som jag slutade driva så tvärstannade hon nästan. Det kändes riktigt bra 90% av lektionen och det kändes som att komma hem igen. Är så glad samtidigt som jag är så leden just nu, tycker detta med ridningen är fruktansvärt jobbigt när situationen är som den är.


Min fina, bästa vän! <3

Av Elin - 18 januari 2016 19:00


Förra året under en helg i maj så fick jag vara med om något fantaskt tackvare Ung cancer. Ungefär 400 medlemmar från hela Sverige samlades i Stockholm för årets lansmöte. Jag träffade massa nya vänner och bestämde mig redan då att jag skulle anmäla mig till nästa års landsmöte. Detta år så blir det däremot en liten twist, istället för ett landsmöte så blir det en festival. Den kommer äga rum helgen den 6-8 maj nere i Malmö. Anmälan är skickad och jag längtar galet mycket! Ung cancer är verkligen bäst!


Av Elin - 17 januari 2016 17:12


Jag känner att min blogg har blivit så himla tråkig. Men enligt statistiken så är det många som tittar in här varje tag ändå. Tack för det, verkligen! Idag har det varit en riktig slapparsöndag. Typ legat i sängen och läst och tittat på gamla avsnitt av Så mycket bättre hela dagen. Skönt med andra ord! Läste ut Utvandrarna igår kväll så nu har jag börjat på den andra boken i serien, Invandrarna. Så spännande att få läsa Vilhelm Mobergs serie. Rekomenderar er verkligen att göra det om ni inte har gjort det, så mycket historia men så mycket som man fortfarande kan relatera till idag.


Idag var jag också inne på facebook för första gången på en vecka och jag fick en sådan ångest så jag inaktiverade den i en vecka till. Min blogg har alltid varit ett ställe där jag kan skriva av mig på, annars så har jag alltid hittat andra ställen att skriva av mig på, men jag kan inte det denna gång. Det är så mycket som jag känner och tänker just nu och allt känns fortfarande för mycket. Därav bloggpauser ibland och tråkiga inlägg. Men jag hoppas att ni tittar in här ändå och jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera. Kram på er! Juste! Glöm inte Så ska det låta ikväll! Vem vet, kanske ser ni mig på nedersta raden i publiken!? :)

Av Elin - 16 januari 2016 16:53


Skön lördag. Var iväg och handlade lite med mamma i Bromma i eftermiddags, hittade ett par nya vinterskor bland annat. Resten av tiden på dygnet så har jag bara sovit och läst typ och det är väl det jag tänkte att jag skulle ta och fortsätta med nu. Vi har firat pappa också litegrann och ska äta god middag om någon timme allihopa, men nu ska jag återgå till min bok. Kram på er och ha en bra lördag!


Läser inte Harry Potter, men har samma läsposition hihi ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards