lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2016

FF!

Av Elin - 15 januari 2016 21:53


Finally friday! Viist, jag var ledig igår men trots det så är det så skönt med helg! Det bästa är att jag typ inte har någonting planerat mer än att fira pappa imorgon kväll och typ läsa! Öppnade idag, morgonen började väl inte så jättebra när bussen bara körde förbi mig, jag fick ta en omväg till jobbet och kom 15 minuter för sent. Jippi! Eller inte! Som tur var så löser sig det mesta och det var hur lugnt som helst på morgonen. Har lekt och myst med mina älskade förskolebarn idag nästan hela dagen, fått nya spännande uppdrag inom yrket, haft PMS på datorer och föräldrar men också skrattat och kommit fram till bra saker tillsammans med kollegorna. En vanlig dag på jobbet med andra ord. Efter jobbet så åkte jag hem till Elin, blev bjuden på middag och vi kollade på film. Typ som alltid när jag hamnar där haha. Mysigt var det iallafall! Men eftersom klockan ringde redan vid 5 imorse så var jag sjukt trött. Ska strax gå och lägga mig i sängen för att läsa lite, sedan blir det en låååång sovmorgon imorgon, natti natti!


Av Elin - 14 januari 2016 16:25


Idag tar jag en bloggpaus vänner.

Av Elin - 13 januari 2016 21:03


Hej på er vänner. NU är jag hemma, mätt i magen och sitter i pyamas i soffan och tittar på TV. Ska väl gå och sova om någon timma då jag är sjukt trött. Jobbat 9-19 idag, en riktig upp och ned dag kan jag säga. Lugnt på avdelningen med ganska få barn, men med lite kaos då och då i planering och liknande. Men många gånger så löser sig det mesta tillslut ändå vilket är skönt. Terminens första APT var idet idag också, en föreläsning om IKT i förskolan, otroligt bra och inspirerande, dock så var jag sjukt trött efter en hel dag på förskolan så fokus försvann lite ibland. Slutade vid 19, blev upphämtad av mamma då jag har gjort illa min fot och knappt kan gå, vi åkte till Bromma för att handla (jag väntade såklart i bilen) och så kom vi hem för 30 minuter sedan ungefär. Imorgon är jag ledig av personliga skäl och sedan är det helt plötsligt fredag! Känns som att denna vecka har gått sjukt långsamt!

Ta mig tillbaka <3

Av Elin - 12 januari 2016 22:09


Herregud vilken dag. Vill helst av allt bara vakna ur denna mardröm som det känns som jag lever i. Inte bara inom ridningen utan over all. Var iallafall inte alls sugen på att rida idag, men mamma skjutsade över mig till stallet och när jag sedan såg att jag skulle få sitta på min bästa kompis igen så tändes hoppet lite. Världens bästa Jissa, hon är så viktig för mig. Det var säkert ett halvår sedan som jag red henne och jag tror nog att jag har glömt bort hur man rider. På riktigt. Det var katastrof i början, hon var ryckig och ojämn i både vinglighet och takt och jag fick inte riktigt till det.


Men efter lite galopparbete och envishet så tyckte jag ändå att hon blev jämn och fin i slutet. Då kunde jag mest bara sitta där och njuta, men det tog ett tag dit idag. Jäklar vad jobbigt det var, efter typ 3 varv i trav så fick jag mjölksyra i både armar och ben haha. Trots att hon är en riktig läromästare så insåg jag igen att det absolut inte fungerar att bara sitta och så går hon av sig själv, det är sjukt mycket jobb för att få henne på plats! Trodde nästan att det skulle vara piece of cake efter att ha ridit Max två i ett halvår, men de båda är otroligt svåra att rida på helt olika sätt! Superkul att få rida Jissa, andra saker var kanske inte så superkul. Är fortfarande helt förtvivlad och vet varken ut eller in angående ridningen. Tycker detta är så fruktansvärt jobbigt!


Bästa utsikten <3


Passade också på att pussa en god vän hej då. På torsdag kommer hon till de eviga gröna ängarna. Hon var den första hästen jag galopperade på och den senaste hästen jag ramlade av på haha. Bästa Thess, vi hade en fin resa tillsammans när jag var liten, du kommer vara saknad <3.

Av Elin - 11 januari 2016 18:46


Idag var det dags för jobb igen efter två veckor med sjukdom, jul, nyår och annat. Jag säger bara herregud vad skönt det är att komma tillbaka till jobbet igen! Kul att träffa alla kollegor, barn och föräldrar men framför allt för att slippa den värsta ångesten som lätt dyker upp när man bara är hemma. Skönt att ha ett jobb där allt går i ett och där man liksom inte har chans att börja tänka jobbiga tankar. Skönt att få lite rutiner igen också såklart! Jobbade 08:30-16:30, på morgonen så gick vi till typ världens minsta pulkabacke med barnen, tror nästan att vi i personalen hade roligare vissa gånger än vad barnen hade. Älskar verkligen när man kan åka pulka med barnen, bygga snögubbar och allt sådant. Älskar att få vara barn igen och att jag får betalt för det haha :).När jag hade slutat så åkte jag direkt hem och efter en grov miss i tidtabellen för bussen så kom jag tillslut hem, cirka 1,5 timme efter att jag hade slutat haha. Tur att man kan ha sällskap av kompisar i telefonen i sånna lägen. Resten av kvällen så ska jag nog titta på TV och läsa. Öppnar imorgon, så jag blir nog tidig i säng och hoppas att jag sover bättre denna natt. Nu är det Så ska det låta som gäller, missade det igår så tittar på det idag istället. Kram på er!


Fick en liten försenad julklapp av ett av mina barn, så söt <3

Av Elin - 10 januari 2016 15:50


Hej på er kompisar. Söndag idag och imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Helt sjukt vad tiden har gått fort samtidigt som det känns som att jag inte har jobat på ett halvår. Känns skönt att få komma tillbaka till jobbet igen iallafall. Idag har jag sorterat och fixat lite i mitt rum. Skulle ju göra det redan igår när jag ändå höll på att städa bort julpyntet, men orkade inte det. Sedan har jag typ bara suttit och läst resten av dagen. Jag började ju med att läsa Utvandrarna redan i typ september, men har inte orkat ta mig igenom den, nu är jag iallafall på god väg igen haha. Den är ju ganska svårläst och tung, så jag tillåter mig själv att ta det lungt med den :). Annars då? Stängde av min facebook idag, orkade inte riktigt med allt som finns där. Känns tomt men skönt. Kanske slipper jag bli påmind om en del som fortfarande gör ont. Vi får se hur länge det varar, men jag börjar med en veckas paus iallafall.

Alldeles strax så ska jag klä på mig lite vettigare kläder (har gått i pyamas hela dagen) och sedan åka in till stan för att möta upp Fillan. Vi ska käka middag och efter det gå på Cabaret, yey! Denna föreställning blir min tionde, helt sjukt! Känns som om det var en evighet som jag såg den nu haha! Nä, ha en bra söndagkväll, kram på er!

Bild från den första föreställningen jag såg i september :)

Av Elin - 9 januari 2016 18:00


Nu är julen helt slut för denna gång! Inte en enda julsak finns framme i mitt rum. Så skönt! Är det bara jag som tycker att det känns mycket ljusare och luftigare när man städat bort julen? Nu går vi bara mot ljusare tider, right? :) Ikväll blir det en skön hemmakväll då jag inte mått så bra idag. Imorgon ska jag fixa lite i mitt rum, sortera och sätta upp lite tavlor och sådant. Orkade inte göra det idag efter städningen. Ha en bra lördagkväll vänner, ta hand om varandra!

Bild från förra året, men samma pynt :)

Av Elin - 9 januari 2016 13:26


Hej på er vänner. Blev senare hem än vad jag hade räknat med igår. Men har man trevligt så har man. Jag sitter fortfarande i morgonrock och har väl börjat plocka lite smått i mitt rum. Fick jag välja så skulle jag nog öppnat en bok och ligga och läsa i sängen för resten av dagen, men icke sa nicke! Gårkvällen hos Lisa var iallafall grymt mysig. Vi åt middag, drack vin, pratade om allt möjligt och kollade på TV, en riktig myskväll med andra ord :). Åkte väl hemåt vid 00:30 kanske och då var jag sjukt trött, när jag kom hem så var det bara att borta tänderna och sova.


Idag är det då städdag som gäller. Julen ska bort i mitt rum och så ska jag fixa lite annat. Just nu har jag väl inte kommit så långt haha, sitter i sängen och lyssnar på Sarah Dawn Finer samtidigt som jag skriver detta. Ska nog äta lite också, sedan är det dags att börja! Nä, har inte tid med detta, dags att äta. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards