lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2016

.

Av Elin - 3 februari 2016 18:39


Bloggpaus idag av olika anledningar.

Av Elin - 2 februari 2016 20:48


God kväll på er vänner. Efter jobbet så mötte jag Becca på bussen och så tog vi oss vidare till stallet. Utan sällskap så hade jag förmodligen inte ridit, men nu blev det ett pass ändå. Denna gång på Max två. Det är ju en helt annan häst än Jissa. Väldigt rak och stel om man säger så. Tyckte inte alls att det gick bra, men de på läktaren tyckte att det såg bra ut och Lollo gav mig nästan bara beröm, helt utan anledning enligt mig. Det svåra tycker jag är när jag äntligen efter nästan en timmes kämpande så börjar han sänka sig och bli mer loss, men då vet jag inte hur jag ska behålla honom i den formen. Det känns som att det inte spelar någon roll om jag tempoväxlar eller rider på volter och fyrkantspår. Skönt iallafall att han började gå bra i slutet. Godis och pussar fick han av mig efteråt såklart, han är ju helcharmig på ett sätt.






Av Elin - 1 februari 2016 18:42


God kväll på er vänner. Nyss ätit middag, sista middagen med hela familjen på ett bra tag. Känns lite sorgligt faktiskt om jag ska vara ärlig. Sov bara 4 timmar inatt efter en misstänkt konstig matförgiftning igår. Julia mådde skit några timmar efter att vi hade ätit middag och jag hade ett svagt illamående som höll i sig hela natten. Blev inte alls lika dålig som Julia, inte alls! Men konstigt mådde jag. Men det var bara att gå upp när klockan ringde och åka iväg till jobbet. Det började som ett riktigt svårlöst pussel, men det kändes ändå som att det hela löste sig rätt så bra och jag fick mycket gjort. Ännu fler saker att checka av hihi, skönt! Hade massa glada barn som jag inte direkt stillade, utan nog mer livade upp med att hitta på roliga lekar med dem. Älskar verkligen att man ibland kan få vara barn igen och få betalt för det hihi. Har ni föresten sett den nya marabou!? Älskar daim och älskar lakrits, längtar sååå tills på fredag då jag ska öppna och prova, om jag kan hålla mig tills dess hehe.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards