lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2016

...

Av Elin - 23 mars 2016 06:05


Jag har gjort precis det ni har sagt att jag inte ska göra. Ni är mitt ljus i mörkret, ni är mitt syre. Ni är de som gör att jag orkar gå upp på ur sängen varje dag. Tack för att ni finns och förlåt.

Av Elin - 22 mars 2016 22:14


Klockan är alldeles för mycket. Jag är alldeles för trött och har alldeles för ont. Dags för mig att sova efter denna föreläsning-jobb-flytt-dag. God natt!

Av Elin - 21 mars 2016 21:50


God kväll på er! Innan jag släcker lampan för idag så måste jag ju uppdatera er om hur dagen har varit. Fick sovmorgon imorse, sov till 07:45 typ och sedan åkte mamma och jag till mäklaren för att skriva på de sista papprerna och få nycklarna till lägenheten.

BOOM, nu är den officiellt bara min!


Åkte till jobbet, jobbade på ganska så effektivt och bra om ni frågar mig hehe. Har dock 7000000 saker att göra på jobbet denna vecka. Tufft, men förhoppningsvis så går det bra! När jag slutat 16:30 så kom mamma och hämtade upp mig och sedan åkte vi till lägenheten med det första fyttlasset.


Vi städade lite, mätte, planerade och packade upp det vi hade med oss denna gång och sedan drack vi lite bubbel till middagen. Inte det godaste med bubbel och hamburgare, men flyttar man så flyttar man ;).


Vi åkte hem till Spånga vid 20:30, jag har facetimeat med Julia en stund och nu är det dags för mig att sova. Avskyr nätterna just nu. Det är då all ångest och smärta kommer ikapp en. Nä, ska försöka sova nu, kram på er!

Av Elin - 20 mars 2016 22:09


God kväll på er kära ni. Är sjukt trött just nu, tänkte titta in här och säga hej innan jag går och lägger mig tänker jag. Idag har jag inte gjort så mycket, flyttpackat i mitt rum, typ bara stora möbler och kläderna kvar nu! Har drogat massa youtubeklipp och nu ikväll så har jag varit iväg på kick off med DUS-styrelsen. Kul att träffa alla! Vi var så pepp för möte på onsdag när vi skildes åt :). Dock så saknar jag stallet mer än någonsin just nu. Imorgon får jag iallafall lite sovmorgon då jag ska iväg till mäklaren för att fixa lite papper, pengar och så ska jag få nycklarna till lägenheten, wiiii!! Så nu behöver jag sova, kram på er!


Mums!

Av Elin - 19 mars 2016 19:26


Alltså. Ni skulle bara veta vad jag fått vara med om idag. För många månader sedan så bokade jag biljetter till Berwaldshallens evenemang Svenska stjärnor. Denna gång med Helen Sjöholm och Magnus Carlsson (weeping Wilows). Vilka musikaliska genier det är alltså! De kompliterar varandra så oerhört bra. De sjöng massa olika låtar av band annat David Bowie, Elvis Costello, Nick Cave, Peter Gabriel, Depeche Mode och Coldplay. Helt och hållet magi! När de avslutade med att sjunga Coldplays fix you så trillade jag nästan av stolen och fick koncentrera mig på att inte gråta, det var så otroligt otroligt vackert! I två timmar fick vi lyssna på deras vackra stämmor tillsammans med Radiosymfonikerna. Att se Helen live har jag fortfarande inte vant mig vid, utan det känns fortfarande som om det är Gud som står på scenen eller att jag drömmer. Hon är så obeskrivligt stor för mig på olika vis. Är så tacksam över att jag får möjligheten att gå på så många fantastiska konserter!

Bjuder på en bild från konserten. Så mycket feeling i denna bild!

Av Elin - 19 mars 2016 13:32


Hej på er så här i all hast. Ledsen för att jag inte tittade in här igår, men det var fullt upp! Jobbade över som vanligt kändes det som haha och så avslutade jag mitt handledningsuppdrag med att skriva under min students alla papper, nästa vecka är hennes sista vecka! Sjukt vad tiden går fort!


Direkt efter jobbet så köpte jag mat på donken och åkte sedan vidare till Elin. Var grymt länge sedan som vi sågs, så det var verkligen på tiden! Härligt att ses och ha en riktig slapparkväll med sin extrafamilj, har saknat dem alla!


Fick sjukts hem senare på kvällen, lyx! Idag har jag spenderat dagen på IKEA, än så länge hehe. Var där till öppning och kom hem för 30 minuter sedan kanske. Älskar att flyttshoppa hihi! Nu har jag precis hoppat ut från duschen, ska klä på mig lite snygga kläder och sedan åker jag och pappa till Berwaldshallen för att se på Helen Sjöholm och Magnus Carlsson, pepp på hög nivå!! :D

Shopping!


Återkommer ikväll om hur konserten var, tills dess så får ni ha det så bra, puss och kram!

...

Av Elin - 17 mars 2016 19:56


För trött. För ont. För arg. För ledsen.


återkommer när det är bättre,kram!

Av Elin - 16 mars 2016 20:09


Alltså, jag vet. Det är så himla trist att jag börjar varje inlägg med att jag är sjukt trött. Men det är så sjukt mycket just nu på jobbet, min kropp gör så fruktansvärt ont och har massa annat att tänka på samtidigt. Önskar bara att jag kunde få sova i en månad och sedan vakna upp och allt är bra igen. MEN, nu till något roligare. Jag hann tyvärr inte titta in här igår, skyndade mig hem igår efter jobbet, kastade mig in i duschen och sedan direkt in till stan för att möta upp fyra av mina kollegor. Kastade i oss mat på fridays och sedan åkte vi till Cirkus för att se stand up med Özz Nujen och Måns Möller. Alltså, så jävla bra! Vi skrattade så vi grät! De kompliterade varandra så fruktansvärt bra och bjöd på sig själva. Rekommenderar alla att gå! Jag vill gå igen haha!


Kom hem strax innan 23, låg i sängen en timme senare och sedan ringde klockan 05:15 imorse. Idag har vi varit ute hela dagen nästan. Så himla fint väder + att vi har personalbrist just nu. Känns som att vi går på knäna varje dag utan överdrift. Vi hade även APT nu ikväll, därav den långa arbetsdagen. Men den sista timmen på jobbet så var vi alla väldigt trötta, men vi hade nästan lika kul som igår haha. Nu ska jag snart gå och sova, men passar på att säga god natt redan nu här. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards