lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2016

Av Elin - 14 mars 2016 17:33


Hej på er mina kära vänner. Ännu en måndag på jobbet är nu avklarad och veckan har börjat. Är redan helt slut om jag ska vara ärlig haha. När klockan ringde imorse så ville jag bara kasta telefonen i väggen och sova vidare, speciellt när jag låg och funderade på hur veckan ser ut. en månad framåt så kommer jag ha apmycket att göra känns det som, synd att man inte kan klona sig ibland alltså haha. Jag har tur att jag kan ta en powernap på jobbet när mina minsta sover, idag tror jag att jag låg där inne i nästan en timme och halvsov samtidigt som jag hade ett barn tät intill mig som låg och vilade, mys på hög nivå! Till mellanmålet så blev mina barn så bortskämda också så jag gjorde egen handpressad apelsinjuice till dem, vilket var väldigt populärt, men jobbigt för mig att göra haha. Har haft sjukt ont i höften idag och smärtan har bara strålat upp ända till skuldebladen, otroligt jobbigt! Menmen, får hoppas att det går över inatt. Nu måste jag äta lite middag, kram på er!



Av Elin - 13 mars 2016 23:03


Hej på er vänner. Borde verkligen, verkligen, verkligen gå och sova nu men jag vill så gärna slänga in detta inlägg innan, trots att jag är omänskligt trött just nu. Det var varit en riktig intensiv dag idag. Från att klockan ringde vid 07:30 imorse på hotellrummet till nu har jag varit igång. Sov lite konstigt inatt, men annars så var det en bra natt på hotellrummet. Fick god frukost imorse liksom, bara det!


Efter frukosten så begav vi oss till Flyinge igen och mötte upp den resterande skaran för att få en guidning runt Flyinge. Vi fick se massa fina hästar, stallarna och det mesta av området och så fick vi såklart massa historia på köpet. Trots kylan och att jag redan var slut i kroppen innan så var det mysigt. Jag bet ihop och gick med hela rundan ändå, vill man så kan man :). Efter rundturen så fortsatte vi med mötet. Bra diskussioner i en timme ungefär och sedan var det lunch.


Efter lunchen så hann vi fortsätta mötet i kanske 45 minuter innan jag var tvungen att lämna mina kära styrelsekollegor och hoppa in i en taxi om körde mig till flygplatsen. Allt gick smidigt och landade i Bromma ca 16:30 där mamma hämtade upp mig. Hem, duschade, bytte kläder och sedan in till stan för att möta upp Sofi inför en Cabaretföreställning. Det var sjukt bra som vanligt och det ger mig så mycket energi att få pausa livet i 2-3 timmar för att sjunga med och få vara i musikalvärden ett tag. Ännu bättre är det ju när Sarah levererar som bara hon kan göra. Helt fantastiskt!


Nu är som sagt klockan alldeles för mycket och jag är alldeles för trött. God natt så tittar jag in här imorgon, kram!

Av Elin - 12 mars 2016 21:40


God kväll på er vänner. Passar på att försöka slänga in ett inlägg nu under röstningen i mellon. Hann in till mitt hotellrum här i Lund lagom till den sista låten för detta år. Dagen har spenderats på Flyinge för möte med FU-komiteén. Har aldrig varit där, så var kul att se litegrann hur det ser ut, får se ännu mera imorgon då vi ska gå på rundtur :). Vi lyfte iallafall från Bromma något sent, men fram kom vi så vi landade i Malmö vid 12 ungefär.


Först till flyget var vi iallafall :)


Vi blev hämtade vid flygplatsen, åt lunch tillsammans och sedan hade vi möte i några timmar. Tyckte att vi betade av mycket och kom fram till bra saker! Åh vad jag tycker att detta är kul! Känns som att man får vara med på massa spännande äventyr varje gång och man lär sig nästan alltid något nytt.


Efter några timmar med diskussion så tog vi oss till resturangen för att äta middag tillsammans. Min huvudrätt var väl sådär, men efterrätten var fantastisk! En trevlig kväll med gänget, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte brydde mig om mellon. Hade lite svårt att koncentrera mig efter åtta kan jag säga hehe. Helst av allt skulle jag ha velat vara i Friends som jag brukar vara under finalen, men nu blev det inte så.

Sjukt snygg inredning i resturangen!


Nu ska jag koncentrera mig på Mellon, kram och god natt!



Av Elin - 12 mars 2016 09:06


Hej på er. Alltså, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag bloggar så dåligt hela tiden. Jag var så trött igår så jag glömde helt bort att blogga och när jag väl tänkte på bloggen så blev det alltid "jag gör det senare" vilket slutade med att jag glömde helt. Ops! Ännu en helg är här, det blir väl inte så mycket helg för mig denna vecka, men tror nog att det blir en intressant helg. Om en timme ungefär så är jag på Bromma flygplats och ska flyga ned till malmö för möte med FU-kommiteén. Vi ska hänga på flyinge, vara effektiva med produktiva på mötet och förhoppningsvis äta gott och ha trevligt tillsammans. Flyger tillbaka till Stockholm imorgon eftermiddag. Igår på jobbet var en härlig dag med sol och glada barn. Jag var sjukt trött men man blir lite piggare när solen strålar. Stängde igår också, men en "normal" stängning vilket slutade med att det blev tidigare än väntat och att det till och med var ljust ute fortfarande när vi hade larmat hela förskolan. Såå härligt! Nä vännen, nu måste jag gå och byta om till förbundskläder och packa ned datorn i väskan. Kram på er, så återkommer jag ikväll eller imorgon kväll!


Bra att man kan ta en powernap på jobbet :)

Av Elin - 10 mars 2016 21:55


God kväll på er vänner. Är så trött. Alltså, sjukligt trött! Dock så har jag ändå skitsvårt för att somna när jag väl ska gå och sova. Har alldeles för mycket i huvudet just nu, både jobb och privat. Det känns som att mycket roligt händer i mitt liv just nu, samtidigt som jag är inne i en skitjobbig period. Jag kanske borde vara mer glad och positiv, men har svårt att glädjas när så mycket känns tungt också. Därav dålig uppdatering de senaste veckorna här och att jag kanske inte avslöjar så mycket som jag tidigare gjort. Jag är helt enkelt lite för ledsen och nere just nu för att orka skriva om allt. Idag har jag iallafall jobbat mellan 9-19. Var ju inte lite seg efter 14 om man säger så, PMS deluxe typ haha. På morgonen var vi iallafall i parken och tog tillvara på solen som sken och på eftermiddagen var vi även på gården, mysigt när det börjar bli lite mera vår i luften. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig så tackar för mig med en snygg unicornbild på mig hihi. Natti natti!


Av Elin - 9 mars 2016 20:57


Typ alldeles för trött för att skriva om denna dag. God natt.

Av Elin - 8 mars 2016 21:53



God kväll på er vänner. Just nu så är jag mest ledsen, men ska försöka sammanfatta kvällens ridlektion. Det gick faktiskt väldigt bra idag. Fick Jissa. Efter en snabb runda ute så började vi jobba inne i ridhuset. Jag red utan stigbyglar för att försöka komma ned, inte spänna mig och få igång henne. Det gick väl sådär, Jissas skritt är så fruktansvärt seg så jag nästan blir galen ibland. HUR är det möjligt att hon varken lyssnar på skänkar, spö eller röst!? Det händer ingenting ändå känns det som. Jaja, vi joggade igång i trav och där försökte jag jobba med mycket tempoväxlingar för att jag skulle slippa att driva hela tiden även i den gångarten. Det blev väl bättre och bättre, men inte helt bra om man säger så. Jag orkar inte riktigt vilket gör att Jissa segar ihop och börjar flänga med huvudet.


I galoppen jobbade jag mycket med fattningar från skritt och även tempoväxlingar efter att Lollo hade tjatat lite på mig hehe. Tyckte att det kändes riktigt bra efter ett tag faktiskt. Red skänkelvikningar på ena långsidan och självständigt arbete på den andra långsidan efter en skrittpaus. Jag är förvånad över hur bra det gick att flytta undan höger skänkel idag, men hon gick ju lektionen innan och gjorde nästan samma övning så hon var nog uppvärmd. Fick till jättefina skänkelvikningar i båda varven iallafall och försökte jobba med mycket volter och tempoväxlingar under den fria delen. I slutet så kändes det riktigt bra, hon var rund och mjuk på ett helt annat sätt än i början och otroligt följsam. Kunde mest sitta där och hålla emot lite, titta framåt och se till att hon hängde med och inte dök ned med huvudet när vi svängde. Är faktiskt väldigt nöjd med kvällens lektion på stallets finaste hästar.


Bästa utsikten <3.

Av Elin - 7 mars 2016 19:52


God kväll på er vackra ni. Jag hade ju inte räknat med att komma hem 18:30 ikväll när jag egentligen ställde in ett möte som jag skulle ha varit på nu ikväll. Åh vad mysigt det var att få krama om mina förskolebarn och få busa och ha kul med dem. Idag när jag gick så samlades nästan hela barngruppen vid fönstret och vinkade till mig när jag tittade in och gjorde slängpussar. Hade en bra dag på jobbet idag, känns inte som att jag var i barngrupp så mycket mer än vid lunchen dock. Gick från jobbet vid 14 för att ta mig till Olmed. Har bytt både företag och ortopedtekniker nu, förr så tog jag mig till Danderyd men nu hör jag till Olmed vid SÖS. 1,5 timme senare så tackade jag för mig med en kropp som värkte överallt och en hunger som var sjuk. Höll på att bryta ihop på bussen flera gånger på grund av smärta. Nu sitter jag i pyamas, har ätit middag och ska väl titta på ett avsnitt Criminal minds innan jag släcker lampan för att sova. Kram på er och god natt!


Right now, heeeeelt slut!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards