lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2016

Av Elin - 19 april 2016 20:57


God kväll på er vackra ni. Har ni haft en bra dag idag? Min har varit tung om om jag ska vara ärlig. Har haft fruktansvärt ont idag. Från morgon till kväll. Haft ont i huvudet så jag knappt kunnat äta utan att få huvudvärk, frysit exakt hela dagen trots dubbla tjocktröjor + ont i rygg och höft så jag knappt kunnat gå och som grädde på moset så är jag jättenere av någon märklig anledning. Vill bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet. Har för mycket ångest just nu. Men jag försöker kämpa på till nästa fredag då jag ska till läkaren. Självklart så har det varit en extra lång dag då också, såklart att det ska klaffa så fint när man har ont haha, APT var det iallafall vare sig jag ville eller inte. Vi fick iallafall sluta 30 minuter tidigare, woho! Pratade med Julia på vägen hem och även med en av mina fina kollegor efter det. Åt middag, tittade på ett avsnitt av Criminal minds och nu sitter jag i sängen och skriver till er. Imorgon är jag inte på förskolan, utan ska på föreläsning/utbildning eller något liknande för att jag är fackligt ombud. Ska bli spännande. Nu ska jag försöka sova, god natt på er!


Hittade en gammal bild som jag tog för två år sedan på landet, snygg ju! :)

Av Elin - 18 april 2016 20:41


God kväll på er vänner. Slänger in ett inlägg här innan klockan blir alldeles för mycket. Det har varit en lång dag idag känns det som. Inte varit så glad och motiverad utan har mest känt mig trött. Hade iallafall en kort dag på jobbet idag, planering, möte och sedan iväg på en föreläsning i Spånga om Natur och teknik och Hållbar utveckling i förskolan. En superbra föreläsning och det kändes så kul att få kliva ut från salen och känna att jag helt plötsligt fick en riktig reminder om varför jag jobbar med det jag jobbar med.


Efter föreläsningen så gick jag hem till mamma och pappa för att äta middag, hängde lite hos dom och fick sedan skjuts hem av mamma. Nu sitter jag i soffan och tittar på TV, har fixat tvätten och även lyxat till med lite efterrätt. Ska alldeles strax göra mig redo för att lägga mig i sängen och ringa upp Julia på facetime om hon inte har somnat redan. Imorgon är det en lång dag på jobbet. Kram på er!

Måndagslyx!

Av Elin - 17 april 2016 20:38


Hej på er vänner. Så var även denna helg slut. Åh, helgerna går verkligen alldeles för fort! Denna söndag liksom alla andra söndagar har gått alldeles för fort. Vaknade vid 7, hade svårt att somna om. Men så småningom så lyckades jag på något sätt att somna om igen då jag vaknade 09:30 nästa gång haha. Tog det lite lugnt under förmiddagen, tittade på Nyhetsmorgon, svarade på ett helg gäng med ridsportsmejl och sedan vid 12 så kom mamma förbi med lite saker. Vid 14 ungefär så kom Lisa förbi för att se hur jag har det och så åt vi lite lunch/fika. Älskar när det börjar bli sommar när man bara kan köpa massa frukter och sånt ochlyxa till det med. Är inte så komplicerat liksom! Vi pratade ikapp oss om livet och taggade till Adelekonserten i slutet av April. Nu under kvällen så har jag typ diskat, tvättat och chillat i soffan. Ska väl snart gå och sova hade jag tänkt. Imorgon är det jobbdag till 15, sedan föreläsning i Spånga och sedan går jag hem till mamma och pappa och äter middag. Bra start på veckan med andra ord! :)


Av Elin - 16 april 2016 22:06


Hej på er alla fina. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för de senaste dagarnas frånvaro. Jag har behövt ta igen mig lite efter denna kaosiga jobbvecka. I torsdags när jag kom hem efter stängningen på jobbet så kände jag mig sjuk igen. Var otroligt trött, hade ont överallt och kände mig nästan lite febrig. Åt lite choklad (det löser det mesta) och drack lite te innan jag gick och la mig.


Mitt i natten så vaknar jag av ett hemskt och konstigt illamående, inser efter ett tag att jag måste upp till toaletten. Middagen kommer upp, tillbaka till sängen, somnar om trots fortsatt konstigt illamående. Inser när klockan är 7 att jag inte klarar av att jobba. Illamåendet ville inte ge med sig, men blev iallafall bättre under dagen. Jag misstänker magkatarr eller ångest. Fick fikabesök av Elins föräldrar och syster med barn, vi åt kladdkaka, skrattade och de inspekterade min lägenhet. När de hade gått hem så kom Elin hit lite spontant för fredagsmys. Vi shoppade lite och sedan beställde vi pizza som vi tog med oss hem till middag. Kollade på Disneyfilmer, pratade ut och så sov Elin kvar här. Så mysigt att få sällskap över natten! Idag har mamma och pappa varit här och småfixat lite åt mig och nu ikväll så har jag haft besök av Vånkan.

Nu checkar jag ut för idag, god natt!

Av Elin - 13 april 2016 19:11


Hej på er vänner. Oj vad trött jag är, det är nästan att jag funderar på att gå och lägga mig redan nu. Men det känns som att det är lite väl tidigt. Det känns nästan som att jag håller på att bli sjuk igen. Kanske är det för att jag är trött, men har ont överallt och känner mig sjukt nere. Kort jobbdag idag iallafall, eller slutade tidigt. Hade full grupp på min avdelning, vi hade ute sång samling på förmiddagen och så avslutade jag jobbdagen med ett möte med chefen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer faktiskt. Stänger imorgon och på fredag, sedan är det äntligen helg igen. Längtar så jag dör. Nu ska jag försöka unerhålla mig så jag inte somnar, kram på er!


Av Elin - 12 april 2016 19:45


Hej på er! Åh vad jag älskar detta väder alltså! Sitter i soffan just nu och har fortarande balkongdörren öppen för att få in friskluft i lägenheten samtidigt som jag ser solnedgången spegla sig mot fönstret. Pepp man blir på sommar då! Men trots det fina vädret så var det väldigt motigt att gå upp klockan 6 imorse, har börjat få svårt att somna om nätterna igen. Kan vara hur trött som helst på eftermiddagarna och kvällarna men när jag väl ska gå och lägga mig i sängen så är det som om all ångest kommer som en våg och jag kan inte sova, otroligt jobbigt! Utöver det så har ändå jobbdagen gått fort idag, när det börjar bli vår och barnen bara kan hoppa i skorna och ta på sig en jacka så är det så himla härligt att vara ute. Så det ända man gör inne om dagarna det är äta och sova ungefär haha.

Skön sovstil bland barnen ;)


Slutade 15:30 och åke raka vägen hem för att förbereda middag och lite annat, Fillan skulle komma hit och hälsa på, sagt och gjort, 16:30 så ringer hon och säger att hon redan är i Vällingby. Hann inte ens hälften av det jag hade planerat haha. Men det gjorde inte mig någonting-det betyder ju mer tid med henne liksom ;). Vi snackade ikapp om allt som har hänt och lite allt möjligt, lagade tacopaj och hade det jättetrevligt. Alltid härligt att ses, nästa gång blir det säkert hemma hos henne i hennes lägenhet. Längtar redan haha.


Hon gick för ett tag sedan och nu sitter jag här och skriver till er. Är så skönt, har ringt alla samtal som hängt över mig i några dagar, inge olästa mejl eller andra mejl som jag måste svara på, disken är diskad, ingen tvätt att vänta på, utan bara "lugn och lo" som ett av mina barn på jobbet brukar säga. Imorgon är det ännu en ganska så kort dag på jobbet, öppnar dock. Nu blir det väl att titta på ett avsnitt Criminal minds, sedan är det nog sängen som kallar. Kram på er!

Av Elin - 11 april 2016 17:24


Oj herregud vilken dag! Är så trött, ligger i soffan nu och undrar hur jag ska orka ta mig upp här och fixa middag. Som tur är så är det mesta redan förberett, men jag måste liksom orka ta mig till köket också. Jag har glömt hur trött man blir av att jobba. Speciellt när man inte riktigt är helt frisk heller. I morse och förmiddags när jag var ute på gården med barnen så kände jag hur jag stod och skakade för att jag var så slut, redan då. Nu typ 8 timmar senare är jag nästan död. Det har varit en riktig berg och dal bana av känslor på jobbet idag, mer än så behöver jag inte säga känner jag. Hade ju en sådan ångest av att komma tillbaka, men den lättade iallafall lite när det första man får höra från barnen att de älskar mig. Ja, kärlek på jobbet får man ju iallafall. Har ett telefonmöte ikväll med CUS, men just nu så är jag så slut så jag är rädd att somna ifrån det hör på soffan. Ska försöka få i mig lite mat så kanske jag blir piggare. Egentligen så borde jag dammsuga också, får besök både imorgon och på onsdag efter jobbet så hade varit skönt att få det lite fräscht men jag orkar verkligen inte. Vi får se när det blir av, nu ska jag fixa middag, kram på er! Längar redan till fredag haha!

Så härligt väder idag så vi var ute nästan hela dagen!

Av Elin - 10 april 2016 20:30


God kväll i stugorna. Har haft fullt upp även idag. Varit sjukt seg, haft ont i huvudet och snorig som bara den. Så jobbigt! Vill typ sova bort all denna ångest jag har just nu! Över allt. Just nu för att jag ska tillbaka till jobbet imorgon, har verkligen ingen lust! Menmen, vart ska jag annars få pengar ifrån liksom ;). Idag kom mamma hem hit till mig, efter lite fix här hemma så åkte vi till IKEA för att handla lite och till Bauhaus. Åkte sedan hem till Spånga för att hämta lite grejer, kändes sjukt konsigt men mysigt att vara där igen. Sjukt att jag inte bor där längre!

Kikade in i mitt gamla rum, och det har blivit ett träningsrum nu tydligen, sjukt snygg tapet-undrar vem som har valt den ;).


Efter stoppet i Spånga så åkte vi tillbaka till mig, fick med mig pappa också som hjälpte till att bygga ihop lite möbler. Dock så blev det fel TV-bänk, men det fixar vi under veckan som kommer. Mamma fixade mitt soffbord och lite annat åt mig också, älskar verkligen hur det blev med bordet!


Mamma åkte hem vid kanske 17:30 och sedan lagade jag lite middag, duschade och lite sånt där, nu tittar jag på Criminal minds innan det är dags för mig att sova. Ska ju liksom försöka komma upp i tid imorgon så jag inte kommer försent till jobbet. Åååååh ångeeest! Jaja, hej då på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards