lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2016

Av Elin - 9 april 2016 21:21


Hej vänner, herregud, är redan lördagen slut!? Börjar redan få ngest över att jag ska tillbaka till jobbet på måndag. Vill verkligen inte! Denna lördag har iallafall gått i ett. Vaknade 9 och mådde illa, men det kom och gick sedan lite hela förmiddagen. Pappa kom vid 10 och vi hade en hel del att prata om + så satte vi upp lite tavlor. Det är så mysigare med lite tavlor på väggarna tycker jag! Dock så fattas det en hel del, men de kommer upp så småningom. Nästan direkt efter att pappa hade gått så gick jag ned till Hemköp för att handla, det ekade nästan tomt i kylen så det var verkligen dags. Precis när jag hunnit packa upp alla varor här hemma så kom Elin hit. Vi pratade om allt och inget, kollade på massa bilder från Allsång på skansen, Turkiet och när vi var små. Hon stannade här och åt middag, tacos blev det, och nu åkte hon precis hem. Det var hur mysigt som helst att ha henne här! Tur att vi bor s nära varandra nu så hon bara kan komma förbi när hon känner för det. Nu ska jag titta på ett avsnitt Criminal minde, sedan är det sängen. Imorgon är ännu en busy day!

Av Elin - 8 april 2016 21:13


Hej på er vackra ni. Känner mig lite nere idag av olika anledningar. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt varför, men kanske för att man har varit hemma i över en vecka nu och snörvlat och hostat. Jag minns knappt vad jag har gjort idag, jo jag har tvättat! Det är typ det haha. Nu ikväll så har jag fixat lite tavlor då pappa kommer hem till mig imorgon för att hjälpa mig att sätta upp lite på väggarna, ska bli skön att inte ha så kala och vita väggar överallt och få upp lite saker som speglar mitt liv. Resultatet kommer och jag lovar att jag ska fota lite i lägenheten också så ni ska få se hur jag har det här hemma. Just nu i skrivandets stund så sitter jag och tittar på Let´s dance, äter glass och njuter av tända doftljus. Imorgon får jag också besök av Elin, hon ville komma hit och inspektera min lägenhet och självklart så får hon det! Nu ska jag titta vidare på TV och sedan är det sängen som kallar. Hejsvejs!

Vill tillbaka <3.

Av Elin - 7 april 2016 20:15


Kommer ni ihåg när jag skrev för några dagar sedan att jag skulle uppdatera er om en nyhet angående Sarah? Nu kommer den. För någon vecka sedan så gick hon ut med att hon skulle ha tre konserter i jul här i Stockholm på Skandiascenen på Cirkus, den nya scenen ni vet. Självklart så bokade jag upp dessa datum så fort jag såg det och Julia lyckades boka biljetter till ALLA tre konserter och på första raden på alla dessutom, alltså gissa om vi är peppade! Den 8, 9 och 10 december så är det dags!

Bild från julturnén 2014 på Rival

Av Elin - 6 april 2016 19:24


Hej på er vänner. Slänger in ett inlägg här redan nu för risken är att jag somnar vilken sekund som helst, känns det som iallafall. Är så fruktansvärt trött. Mådde inte alls bra imorse, men efter att jag hade ätit lite och vilat så gick det framåt. Gick ned till Hemköp för att köpa lite fikabröd en snabbis eftersom Elin (inte Hagelin denna gång hehe) skulle komma förbi. Vi fikade lite, men mest pratade vi om cancer och föskolan haha. Skönt att få spy galla på någon som verkligen förstår en!


Strax innan 15 sa vi hej då och jag begav mig till kanslit för Stockholms läns ridsportsförbund för att jobba lite där, vi har några nya saker på G i DUS som jag ansvarar för, riktigt kul att se vart det leder! Vi höll på några timmar och jag tycker att vi kom en bra bit på vägen, längtar tills vi börjar jobba mer på riktigt med detta och förhoppningsvis så förbättrar vi kontakten med alla våra 120 klubbar i Stockholmdistriktet hehe, det är målet iallafall!


Kom hem för kanske 40 minuter sedan och är helt slut! Har faktiskt sjukanmält mig för resten av veckan. Orkar jag inte sitta i tre timmar utan att vara helt slut så orkar jag nog inte sitta på utbildning mellan 09-16:30 i två dagar. Tyvärr! Hde sett så mycket fram emot utbildningen, men det kommer fler chanser hoppas jag! Nu ska jag se på något avsnitt Criminal minds, sedan slocknar jag nog. Kram på er!


Av Elin - 5 april 2016 22:15


Kan inte sova, har lyckats vända på dygnet. Slänger in ett inspoinlägg så här på kvällskvisten.


Nu när jag gått hemma och varit dålig i några dagar så förstår ni säkert att jag har passat på att hänga en del på pinterest. Självklart blir det massa ideér och smarta lösningar som jag fastnar för. Här är några av dem.


Förhoppningsvis så kan världens bästa morfar hjälpa mig med att göra ett liknande barbord till köket


Har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det i hallen än, men första bilden med skoförvaringen tror jag det lutar mest åt. Annars så kanske det blir ett litet avlasningsbord och så skoställ som på den andra bilden.


Eftersom jag älskar marmor och varken kök eller badrum hade marmor så får man ta saker i egna händer, tillexempel fixa soffborden. Lyxigt men på ett enkelt och billigare sätt! :)


Något som jag också funderar mycket på är alla tavlor jag har. Tar lite inspo av denna bild och provar runt med de tavlor jag har som ska sitta ovanför soffan. I hallen så lutar det mest åt något som den andra bilden. Men vi får se :).


En sista sak som tar upp mycket av mina tankar är min klädkammare, med hjälp av pappa så ska vi försöka fixa en walk in closet där inne. Jag tänker mig något som på den översta bilden på ena väggen och den understa bilden på andra väggen.


Det blir nog toppenbra det här när det är fixat. Nu har jag ju bott här i över en vecka, så nu börjar jag känna att jag vill ha upp lite tavlor och annat. Åh, vill att det ska bli helg genast så jag kan åka till alla affärer hihi!






Av Elin - 4 april 2016 18:16


God kväll på er fina ni. Ja, frisk har jag ju inte blivit än. Det var bara att ringa jobbet i morse och sjukanmäla sig. Somnade sedan om och sov till 10. Trots att man är sjuk så var det bara att börja plocka lite i lägenheten och sedan strax efter 10:30 plingade det på dörren. Väntade hjälp från en person som ska fixa min toalett. Upptäckte förra veckan att det är något fel på det, så det var bara att ringa och felanmäla på en gång. Förhoppningsvis så kommer han tillbaka imorgon med de rätta delarna, tydligen så hade det rostat sönder och blivigt något fel på grund av det. Direkt när han hade gått så var det bara att ställa sig och diska. Gick ned en sväng till centrum i eftermiddags och tröstshoppade lite, annars så har jag bara legat i soffan och tittat på serier hela dagen, typ. Har världens nackspärr och har haft hela dagen! Måste ha spänt mig under natten nät jag drömt tror jag. Hoppas att ni har haft en bra dag, kram på er!

Älskar marmor!


 

Typ så här haha!

Av Elin - 3 april 2016 20:04


Denna söndag blev inte riktigt som jag hade planerat. Det var tänkt att jag och mamma skulle åka till stan för att pärla armband till Ung cancer. Men när jag vaknade i förmiddags så kände jag på en gång att jag inte orkade. Har verkligen inte tid och råd att bli sjuk, men som det känns nu lär jag bli hemma i några dagar till. Har legat i soffan hela dagen idag och tittat på Criminal minds. Det ända vettiga jag gjort är att tvätta och gå ned till Hemköp för att handla lite, men efter det så var jag helt död. Nu har jag precis fått i mig lite middag och ska väl snart gå och sova. Det är nu man känner sig ensam, när man är sjuk och tycker synd om sig själv haha. Nä vänner, nu ska jag fortsätta titta på Criminal minds, kram på er och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.

Dagens lunch.

Av Elin - 2 april 2016 20:07


God kväll på er mina vänner. itter just nu i soffan nyduschad och nyäten. Känner mig lite risen idag faktiskt, har ont i halsen och huvudet och är sjukt seg. Hoppas verkligen inte att det blir värre! Har heller inte kunnat vila idag, klockan stod på 6 imorse och det var bara att stiga upp, klä på sig, ta en kopp te och sedan åka in mot centralen för att hoppa på tåget till Örebro. Har haft möte med  Ledarutvecklingsgruppen idag, vi höll till på Örebros fältrittklubb, tror att jag har varit där för säkert över 15 år sedan, men jag är osäker. Kul att få se deras anläggning iallafall. Det vi pratat  om idag har varit fördjupningskurser och massa spännande saker. Ett riktigt bra möte med delar av CUS-gänget! Älskar att få vara med och påverka  utbildningar till unga inom ridsporten! Tror att dessa utbildningar kommer bli toppen! Vi höll på mellan 10-15:30 ungefär och sedan blev vi som behövde ta tåget skjussade till stationen. Kom hem för ett tag sedan och är helt slut! Blir en tidig kväll för mig ikväll tror jag. Kram på er!

Vi fick midsommarefterrätt efter lunchen, lyx!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards