lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2016

Av Elin - 15 maj 2016 15:39


Okej, jag lovar. Detta blir det sista inlägget om Eurovision på ett tag. Nu är allt slut och det är bara att återgå till det vanliga. Det har varit som om jag har levt i en dröm denna vecka. En riktig barndomsdröm. Under alla år jag kan minnas så har jag slaviskt följt både melodifestivalen och eurovision och att få uppleva typ musikens OS live har varit så sjukt jäkla mäktigt! Igår var jag och Julia på Tele2 arena på partyt. Biljetterna till globen sålde ju slut på typ 2 timmar, men Julia lyckades fixa biljetter till Tele2 och drog med mig på det och det var nästan lika mäktigt. Att få se Carola live, bara det liksom! Men att vi flera 1000 personer samlades under samma tak och tittade på sändningen på storbildsskärm, hejade och dansade loss tillsammans var så häftigt! Jag slår vad om att vi hördes till Globen! Det var en så himla härlig stämning, man var trevliga mot alla, inget bråk eller något utan poliserna och vakterna kunde lugnt vandra runt och ha trevligt de med. Jag vet att jag har sagt det igen, men det är verkligen under eurovision som man ser hur mycket musiken förenar oss människor oavsett bakgrund! Såg ni finalen? Vilken sjuk rysare det var alltså! Jag röstade ju på både Ryssland och Ukraina, så jag blev glad att en av dem vann iallafall! Efter sändningen så blev det efterfest, tror vi stannade i någon timme och dansade med fans från Ukraina som välkomnade oss till dem nästa år och sedan åkte vi hemåt. Tror vi låg i säng vid 04:30 imorse och sedan stod klockan på 8. Haha, sinnessjukt! Julia var tvungen att åka hem tidigt, men när hon hade gått så gick jag och la mig igen i någon timme. Skulle ju ljuga om jag sa att jag var pigg nu haha.


Heja Sverige!


Klockan 02:00 och några cider i kroppen

Av Elin - 14 maj 2016 13:21



Hej på er fina ni. Egentligen såskulle jag ha befunnit mig i Luleå denna helg för möte med bästa CUS. Dock så rekomenderade min läkare att jag inte skulle åka av olika skäl. Så i sista minuten ställde jag in igår och förberedde mig på en kväll framför Let´s dance. Men mitt i allt detta så ringde Julia och sa att hon hade lyckats få tag i biljetter till Eurovision song contest the jury show. Istället för att sitte ensam hemma så föjde jag självklart med! Var så så så lycklig!! Julia kom hem till mig, vi åt i expressfart och åkte sedan in till globen för att hämta ut biljetterna på hotellet.


Alltså. Jesus amalia vilken show det var!! Oavsett om ni ska se finalen ikväll på TV, live, Tele 2 arena, eller någon annanstans så kan jag garantera en riktig mäktig upplevelse. Sverige är verkligen BÄST på att göra TV!! Det var så många magiska ögonblick igår så jag knappt kan räkna upp alla. Men att få se Justin Timberlake live i tt fullsatt globen var MÄKTIGT, att få se Lynda Woodruff (Sarah Dawn Finer) live var lika magiskt det och att få se hur de tävlande valdes att presenteras var så sjukt jävla coolt med alla effekter och musik. Som ett enda stort disco!! Kan nästan inte avslöja mer, utan ni får se ikväll själva.


Som grädden på moset så har vi också lyckats fixa biljetter till mer än halva priset för Eurovision the party ikväll på Tele2 arena där bland annat CAROLA ska uppträda och så ser vi på finalen på storbildsskärm. Alltså, förstår ni hur pepp och glad jag är över detta!! Från att ha en helg där jag trodde att jag skulle ligga i soffan hela tiden till att få vara med om ännu mera eurovisioneufori! Alltså gaaaaaaaaaaah!!! Nu lyssnar på alla eurovisionlåtar, tvättar, lagar mat och peppar inför ikväll!


 

                             JUSTIN TIMBERLAKE!!                                         Lynda Woodruff/Sarah Dawn Finer

Av Elin - 12 maj 2016 11:32


Heeeeeej på er fina ni! Jag är ledsen att det blir uppdateringar vid denna tider nu förtiden, men jag försöker verkligen att suga in allt som har med eurovision att göra denna vecka. Vilket slutade med att jag kom hem sent igår kväll också, inte alls lika sent som i tisdags men tillräckligt sent för att bara borsta tänderna och gå och lägga sig när man kom hem. Mötte Upp Julia inne i stan vid 16, gick runt lite i Gallerian och sedan satte vi oss på Fridays och åt middag och drack drinkar så man blev så där härligt glad :). Rosépremiär för mig blev det också, något sent hehe.


Efter middagen så gick vi runt i Kungsan aka Eurovision Village och väntade på att Eurovision concert for diversity skulle kicka igång med massa härliga artister. Ståplats längst fram, tur att Julia sitter i rulle, så jag kunde vila mina fötter och ben när det gjorde för ont hehe. Konserten var såå bra!! Det var väl inte världens mest kändaste/största musiker som lirade på scenen men satan i gatan vad bra det var ändå! Stämningen var helt magisk och att få igång publiken var det inga problem med, men när de bjuder på gamla melloklassiker så går det ju inte att inte bli glad! Åv vad jag älskar detta spektakel som kallas melodifestivalen och eurovision! Vill leva i denna bubbla för evigt! Det är så mycket kärlek, så mycket bra musik och så mycket glädje! Det är i dessa stunder som man verkligen förstår hur mycket musiken förenar människor!

Rickard Söderberg som en av två konferencier (stavning????)


Rickard Herrey


Anna Book


Frans


Katrina Leskanich

 


Helena Paparizou

 

När konserten var slut så gick vi förbi NKs skyltfönster för att se skyltningen där.

Abba med Waterloo 1974


Herreys med Diggiloo diggiley 1984


CAROLA med Fångad av en stormvind 1991!!


Charlotte Perrelli (då Nilsson) med Tusen och en natt 1999


Loreen med Euphoria 2012


Måns Zelmerlöw med Heroes 2015


En fruktansvärt bra kväll igår med andra ord! Idag är det dags för semifinal 2!




Av Elin - 11 maj 2016 11:09


Hej på er vänner. Helt sjukt vilken kväll det var igår! Kan fortfarande inte fatta att jag var på eurovision igår. På riktigt. I Globen. I publikhavet. En barndomsdröm som gick i uppfyllelse kan jag säga! Det enda tråkiga är ett jag ville ha till finalen, men semifinal är bättre än ingenting! Åt middag hos mamma och pappa och så åkte mamma och jag in tillsammans för att möta upp Sofi och Anna vid centralen. När vi kom fram till globen så var det typ ingen kö och vi hade så gott om tid på oss. Jag köpte lite souvenirer och sedan satte vi oss på våra platser, precis bakom Green room, sjukt bra platser! Vi, eller åtminstonde Sofi och jag var så sjukt taggade! Måns och Petra var en perfekt duo, snygga och roliga båda två och Sverige är verkligen sjukt bra på att göra TV. Tänk vad hög nivå det skulle vara på eurovision om vi höll det varje år haha! Ett sjukt bra program iallafall och så magiskt att få se detta live! Är så ledsen över att jag åker till Luleå på fredag och missar hela festen i Stockholm!



Av Elin - 9 maj 2016 19:44


Hej på er fina vänner. Första dagen som sjukskriven idag. Somnade med ångest igår kväll och vaknade med ångest idag. Ångest över att jag missar viktiga saker på jobbet, över att jag vet hur slitsamt det är att alltid vara en man kort och över massa annat. Men jag känner ändå att det är så sjukt skönt att få vila och ta det lugnt och även om jag inte gjort speciellt mycket idag så dunkar det i hela kroppen just nu. Efter helgens intensiva schema så sov jag ut idag. Sov till 10 och så slängde jag i en tvätt innan jag ringde några telefonsamtal. Efter att jag hade hängt upp min tvätt så tog jag bussen mot spånga för att åka hem till mamma och pappa och käka middag och sedan storhandla med mamma. Men på bussen så bokades det in en spontanare hemma hos Fillan. Hon var också hemma i Spånga och hade en ledig dag, så jag passade på att svänga förbi henne och snacka lite, äta lite snacks och sitta i solen. Så grymt härligt, älskar spontans träffar!



Älskade svandammen!


Sommarsnacks och islatte med vaniljglass!


Fick sedan skjuts av Fillan på hennes pakethållare hem till mig, åt middag och uppdaterade mamma och pappa om helgen och sedan åkte mamma och jag och storhandlade. Fick hjälp att packa upp alla varor här hemma och nu har jag precis tagit en kall dusch, så skönt! Lika skönt är det att sitta i soffan och ta det lugnt nu. Blir väl ett avsnitt Criminal minds och sedan sängen. Kram på er!

Av Elin - 8 maj 2016 19:55


Fina ni. Det var fullt upp igår och när jag väl hade tid att sitta ned och skriva så orkade jag inte. Men nu är jag hemma i Stockholm igen efter en lång tågresa.


Igår började dagen med en brakfrukost, orkade inte pannkakor och våfflor haha.


Efter det så var det en föreläsning med Charlie Söderberg om att skaffa sig ett rikare liv, inte bara pengamässigt.


Spenderade några timmar i hänghörnan och pärlade armband och hängde med massa härligt folk


Gick på ytterligare en föreläsning om hur man kan få ihop livet.


På kvällen var det middag och fest, så här kommer en bildbomb på det!


Utan dessa fantastiska människor så hade inte denna helg fungerat!

Världens bästa Ung cancerpersonal!


Vid midnatt så hade vi dansat färdigt och jag var helt slut, men grymt nöjd och glad!


Sov dåligt inatt av olika anledningar. Så idag har jag bara slappat i hängrummet och pärlat armband


Orkar inte skriva med andra ord vad denna helg och vad Ung cancer har inneburit och betytt för mig, så snor från några av mina instagrambilder hehe.

 

Det har varit en obeskrivligt fantastisk helg. En helg med så mycket kärlek, acceptans och kämparglöd. Tack Ung cancer och tack alla medlemmar för att ni finns i mitt liv. För alla minnen, för alla tårar, för alla skratt och för alla fuck cancer fingrar. För att vi kämpar tillsammans. För att vi har skapat en riktig krigararmé mot cancern. En armé som är bättre än något annat. Ung cancer har gett mig livet tillbaka efter cancern. De har gett mig det som sjukvården inte lyckats ge mig. Jag får så mycket kärlek och så mycket fina vänner tackvare dem. De berikar mitt liv så enormt mycket! De hjälper mig att sätta ord på tankar och känslor som jag tidigare inte kunnat, de hjälper mig att ge mig vänner för livet, de hjälper mig att fortsätta kämpa. Utan dem hade jag aldrig varit den jag är idag. Tack för att ni säger fuck cancer. Tack för att ni kämpar för oss som krigar och har krigat mot denna jävla sjukdom, tack för alla fina minnen som jag fått hittills under dessa år, tack för att ni har gett mig en hel krigarfamilj att vända mig till när jag känner mig svag. Ni har gjort mig starkare, gladare, helare, klokare och modigare. Ni har lärt mig det viktigaste som någon någonsin har lärt mig-att det är okej att känna. Känna precis det jag vill här och nu. Och nu känner jag så otroligt mycket kärlek och tacksamhet för att ni finns! Tack och fuck cancer!

 

Av Elin - 6 maj 2016 17:49


Ett år senare så får jag träffa en heldrös av vänner igen. Några vänner har jag träffat under året, andra har jag bara varit aktiv på facebook med och några har jag inte träffat på ett år. Känns så sjukt att vi ses igen! Tågresan ned till Malmö gick bra, det var livat nästan hela resan då ett helt gäng med tonåringar satt i samma vagn. Men de gick av l Lund så resan avslutades lugnt iallafall haha. Chillade vid hotellet ett tag för att vänta på incheckning, anmälde oss, fikade, skrattade och nyss var vi på ett infopass om Ung cancer. Är så glad att jag är här bland alla dessa fina människor! Nu väntar vi en timme ungefär på att få inviga troligtvis världens största och första festival för unga vuxna cancerdrabbade. Nu ska jag äta godis och vila, kram på er!


Av Elin - 5 maj 2016 20:36


Hej på er alla fina. Sitter äntligen ned i min soffa hemma i Vällingby efter en dag ute på vift. Det känns som att jag har varit borta exakt hela dagen, från morgon till kväll. Men jag har ju faktiskt bara varit borta sedan 13 ungefär. Mamma kom hit imorse för att hämta upp lite saker, sedan åkte hon hem igen. Jag packade lite inför helgen och vid 13 så åkte jag mot Mall of scandinavia och mötte upp Vånkan. Vi tog en fika på Starbucks, pratade ikapp oss lite och sedan tog vi en runda i alla affärer. Det är ju en hel del att beta av om man säger så.



Efter några timmar i MOS så åkte jag hem till mamma och pappa och åt middag, blev bjuden på grillad lamm och potatisgratäng, sååååå gott!! Stannade kanske i 1,5 timme innan jag begav mig hemåt.


Nu har jag packat klart det sista och ska snart gå och sova. Klockan står på 7 imorgon och så ska jag hinna duscha, äta frukost och göra mig iordning för avfärd mot Malmö.


Två vår(sommar)bilder från dagen, älskar detta väder alltså!!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards