lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2016

Av Elin - 17 juli 2016 12:08


Hej på er vänner. Ledsen för den dåliga uppdateringen här inne. Jag har blivit beroende av Grey´s anatomy så har liksom helt glömt bort bloggen haha. Denna vecka så har jag (förutom att titta på Grey´s) städat hela lägenheten och tvättat fyra ikeakassar med kläder och lakan. Jag har liksom fått dela upp allt på olika dagar då jag först och främst inte orkat göra allt under en och samma dag men också för att jag inte har kunnat tvätta all tvätt på samma dag då det måste få plats att torka också. Så jag har haft en riktig städ och tvättvecka! Men nu, just precis så är den sista tvätten inlaggd i garderoben, städningen blev klar i fredags och den mesta disken ligger på tork. Igår var även mamma här för att hämta upp kartonger, sladdar och allt möjligt som jag bara har haft stående här i lägenheten och blivigt irriterad på, så vi åkte till tippen och slängde massa skit som jag sparat på. Så otroligt skönt! Det känns som att jag bor i en helt annan lägenhet. Allt är skinande rent, inget tvättställ som tar plats, inga påsar med skräp någonstans och inte massa småsaker som tar upp plats. Så skönt! Idag blir det en riktig chillardag med Grey´s på datorn och om jag orkar så kanske jag ska baka lite senare i eftermiddag. En bra söndag med andra ord, nu ska jag njuta-hej svejs!


Allt detta hamnade på tippen, förutom dramaten då såklart :)


Allt detta åkte i tvätten och ligger nu torkat och fint i garderoben!

Av Elin - 13 juli 2016 17:17


Vilken kaosdag igår på skansen, det piper nästan fortfarande i öronen efter att alla småtjejer har skrikit sig hesa. Tror nog att säsongens kaostisdag redan är avcheckad efter igår. Skönt på ett sätt haha. Sofi och jag kom dit vid 8 och då ver det redan massa som stod och köade, tur då att man har årskort så man hamnade först i den kön iallafall haha. De hade förberett väl med kravallstaket fint pyntat med skansenmotiv också.


Vid 10:00 öppnades grindarna och då var det bara att kötta! Vi hade planerat att sitta vid röda mattan denna gång och så blev det. Tror att sittplatserna tog slut rekordfort alltså! Sjukt mycket folk var det! Det blev mycket sång och dans + lock för öronen när alla småtjejer skrek efter två tvilingpojkar från Norge som tydligen är fruktansvärt populära! En toppenbra dag var det, trots värsta skyfallet på eftermiddagen som pågick i kanske 20 minuter för att sedan växla om till sol och en jättefin sommarkväll lagom till direktsändningen. Så nu har vi klarat av det också, allsångens första regn! Men vi var ju redan förberedda på det som tur var till skillnad från måna av småtjejerna som blev plaskvåta på bara några sekunder, stackarna!


Många bra allsånger, helt ok artister, men den som charmade mitt och Sofis hjärta var Vilfred som sjöng "min allsång". Ville adoptera honom, han totalägde alla andra! Nu blir det bildbomb!



Våra skyltar


Måste visa denna fyndiga skylt av alla som det stod Martin och Martinus på!



Dessa skyltar har vi alltid med oss också varje vecka


Redo för sändning!


vi valde att inte stanna till autografskrivningen då vi misstänkte att det skulle vara allt för många småtjejer där. Så för en gång skull så gick vi redan vid 21:30! Men för att kompesera den tidiga tiden så svängde vi förbi Max på vägen till tågen för en lyxshake, ett perfekt sätt att avsluta en härlig allsångstisdag!


Nästa vecka är vi tillbaka, men då sitter vi nog där vi brukar sitta!


Av Elin - 11 juli 2016 18:01


Hej på er älskade ni. Oj vilket dygn jag har haft! Det har varit fyllt med så mycket känslor och nu är det liksom pang på med Allsången till imorgon också, lär väl hinna smälta allt detta efter imorgon skulle jag tro. Det senaste dygnet har jag befunnit mig i Rättvik för att gå på Malena Ernmans årliga konsert i Dalhalla, denna gång med gästartist Sarah Dawn Finer. När det gick ut med detta hade Julia och jag lite panik över att vi inte skulle ha råd att gå på denna konsert, men helt plötsligt så fick vi ett meddelande från Sarah själv som sa att hon skulle kolla läget och bjuda oss på någon utav dessa konserter och bara får någon månad sedan så skrev hon att allt var klart och att hon hade fixat biljetter till oss. Alltså, hur gulligt är inte det!? Så Julia och jag bokade tåg och hotell och igår bar det av vid lunch. Kom fram till Rättvik på eftermiddagen, tog det lite lugnt på hotellet och sedan fixade vi oss för att ta oss till Dalhalla.


Vilken magisk konsert det var! Att äntligen få se Sarah live igen och dessutom Malena Ernman som är en helt fantastisk sångare och med en fantastisk humor. Ingen utav oss hade varit på Dalhalla förut så bara det var häftigt att se, vilket ställe alltså! Hoppas verkligen att jag får möjlighet att besöka denna fantastiska plats igen. Vi fick lite regnstänk på oss under kvällen, men det var inte alls något som störde oss. En sjukt bra konsert var det! Tyvärr så fick man inte ha med sig systemkamera så jag tog inte så jättebra bilder, men det positiva med det är ju att man kan njuta av konserten mer än att fokusera på kameran haha.


Tror vi kom i säng vid 01 inatt efter resan tillbaka till hotellet, så jag somnade direkt när ja la huvudet på kudden. Var så trött! Vi sov ut idag och sedan så satte vi oss på ett café och åt brunch för att sedan bege oss till tåget som skulle ta oss hem. Ett riktigt mysigt dygn i Rättvik blev det och på det en livekonsert i Dalhalla, kan knappt bli bättre! Gud vad det är härligt att åka på roadtrip och kolla på konserter, det skulle man göra fler gånger!

Två trötta men lyckliga tjejer på tåget hem.


Kom hem för cirka 30 minuter sedan och var dum nog att sätta mig på balkongen och andas lite, så nu kommer jag knappt härifrån haha. Ska vila lite och sedan komma igång med packandet och så inför skansen imorgon. Sofi kommer om någon timme så ska vi förbereda maten vi ska ha med oss. Nä vänner, nu måste jag röja unden här litegrann, återkommer!

Av Elin - 10 juli 2016 10:52


Hon som ger mig lugn, hon med änglarösten, hon som nästan är för bra för att vara sann. Men hon finns på riktigt och hon ger mig så otroligt mycket. Hon påminner mig ständigt hur viktig musiken är i livet. Hon som är så stor men ändå står med båda fötterna på jorden. Idag säger vi grattis till bästa Helen Sjöholm!

Bilden är den första bilden på oss två, så betydelsefull för mig.

Av Elin - 9 juli 2016 13:40


Hej på er vänner. Har helg glömt bort bloggen de senaste dagarna insåg jag nu. I torsdags så var det kanske lika bra att jag inte tittade in här, hade en dag när jag bara ville vara själv och få vara lie nere. Så jag satt hela dagen och kollade på Orange is the new black med oborstat hår och trasiga kläder typ haha. Så nu är den serien slut och så kommer jag få vänta i ett år på nästa säsong, gaaaah! Igår så började jag istället titta på Grey´s anatomy och sen vid cirkus 16 så mötte jag upp Lisa på Vällingby torg, vi handlade lite och sedan hade vi mys med rosé hela kvällen ända till midnatt. En så bra kväll, vi satt på balkongen och pratade om livet och kärleken i ordens rätta bemärkelse haha och blev sådär alldeles lagom påverkade. Idag är det examensfest hemma hos barndomsvännerna, skulle gå på Carolakonsert nu ikväll men av olika orsaker så blev det inte så tyvärr. Nu ska jag titta vidare på Grey´s! :)


Av Elin - 7 juli 2016 11:46


Yes, nu är det dags att lägga upp en bildbomb från veckans Allsång på Skansen. En varm dag men en sjukt bra dag, trots att man nästan känner sig bakis dagen efter så är allt värt det. Är så obeskrivligt lycklig när jag är där! Bäst på hela dagen var nog Lisa Nilsson, så vacker och med typ världens vackraste röst! Sofi och jag kom ram lite senare denna vecka än förra veckan, det var sjukt lite folk på morgonen så det var bara att välja och vraka platserna som fanns. Finns egentligen inte så mycket mer att säga mer än att det var en fantastisk dag, vi syntes i TV-rutan många gånger har jag också hört vilket alltid är ett plus hehe. Nu är det bara fem dagar kvar till nästa allsång och jag längtar redan!


 


Taggade för sändning!


Våra skyltar!



Av Elin - 6 juli 2016 17:32


Hej på er kära ni. Efter en fantastisk dag på Skansen igår så är jag sjukt sliten idag, rösten är det nog värst med. Men mer om allsången i ett annat inlägg. Efter en natt med några timmar för lite sömn så vaknade jag av väckarklockan vid 8 idag, orkade knappt öppna ögonen. Sov in i det sista så jag bara behövde klä på mig och åka och köpte frukost på vägen in till Olmed. Hade tid där för att prova och hämta ut min nya benprotes, sjukt snygg är den! Synd bara att jag inte har gått in den än. Fick skavsår bara efter några minuter på hemvägen.

Hoppas snart att denna bara är ett minne blott.


Åkte hem en snabbis, bytte ben, kissade och sedan vidare till Mall of scandinavia för att möta upp Vånkan. Det var ett tag vi sågs nu och det blev mycket snack om barn och jobb, som alltid haha. Vi åt lunch på typ världens godaste våffelställe och sedan gick vi runt lite och kollade på rean.

Sinnessjukt god!


Efter några timmar så skildes vi åt och jag åkte hemåt. Sitter på balkongen just nu och tittar på Orange is the new black samtidigt som jag äter lakritschips och dricker iskall fläderblomssaft, så mumsigt! Ikväll har jag inget planerat mer än bara ta det lugnt. Behöver det efter gårdagen känner jag. Extra skönt är att jag är ledig hela dagen imorgon också.


Borde kanske plocka undan alla kläder som just nu ligger på soffan så man knappt ser den, men jag orkar verkligen inte. Får plocka lite imorgon istället :). Nä vänner, nu ska jag nog värma en bit paj till middag. Kram på er!

Av Elin - 5 juli 2016 15:31

Hej mina vänner! Just nu befinner jag mig på Skansen i denna stekheta sol. Så härligt trots att det är varmt! Ville bara titta in och säga hej nu när det är lite paus här. Återkommer imorgon, puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards