lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2016

Av Elin - 17 augusti 2016 18:52


Så var det dags igen att skriva om ännu en allsångsfinal. Minns när jag satt och skrev förra årets blogginlägg om sista allsångsdagen för sommaren 2015.  Det var verkligen en magisk dag igår på alla sätt och vis. Sofi och jag kom till skansen vid 8 men då var det typ tre personer där haha. Vid 10 blev jag packåsna och typ bar upp tre peroners packning, inte alls jobbigt i uppförsbackarna haha, men vad gör man inte får att få de platser man vill ha! Redan vid lunch så kom första tårarna när Tensta gospel Choir och Sanna sjöng Hela världen för mig, så fruktansvärt mäktigt med en gospelkör i bakgrunden! Nästa tårar kom när fantastiska Frances kom ut på scenen och repade hennes låt, SOM jag har gråtit till den låten under sommaren! Resten av dagen så blev det tjo och tjim tillsammans med knäppa men härliga allsångsvänner och självklart mycket sång. 


Kunde knappt sluta gråta när Frances hade sjungit sin låt i direktsändningen och när Sanna avslutade allt med en fin ballad och att hon skulle fortsätta även nästa år som Allsångsledare (så glad över det!) efter 21:30 så tror jag att jag och Sofi grät konstant. Vi grät när kamerorna hade släckts, vi grät som två småbarn när vi hade fått prata med Frances, fått våran skylt singerad och en bild på oss tre som sedan skulle läggas ut på twitter av Universal music som tog bilden, vi grät efter att vi hade kramat om alla fina allsångsvänner och vi grät för att vi var så lyckliga samtidigt som vi var så ledsna över allsången 2016 var slut. Vi var till och med tvugna att låsa in oss på varsin holk och hulka lite så den värsta gråten skulle ta slut haha.


Det var varit en obeskrivligt bra Allsångssommar detta år! Sanna har briljerat som programledare och lyft hela allsången! Jag har fått ännu fler allsångsvänner och haft det helt galet och underbart tillsammans med dem. Jag har gråtit, skrattat så jag fått ont i magen, frysigt, svettats som en gris, sjungit så rösten försvunnit, skrikit som tonårsflickor, dansat och sjungit i direktsändning, och mycket mycket mer. Jag är så obeskrivligt tacksam över att jag har Allsången och det känns riktigt tungt nu att det är slut. Tisdagarna har liksom varit heliga för mig och gett mig så mycket syre och glädje. Jag längtar redan till sommaren 2017!


Dagen innan så frågade mina grannar om jag skulle ut och vandra i skogen när jag hade detta med mig haha.


Sofi sprang upp med min arm så jag kunde "passa" två platser hahaha, det gäller att tänka effektivt ;)


Uppe och nöjda!



Taggade för sändning!


Glömde fota våra skyltar på plats, men här är dem med stavfel och allt, tur att det var lättfixat ;).


Den magiska bilden! Frances, jag och Sofi! Så stort! <3


Ledsna, rödgråtiga tjejer på väg hem



Av Elin - 14 augusti 2016 12:01


Sådär ja, nu kan jag checka av alla tre bröllop under denna sommar som jag varit på. Finns det något bättre än att gå på bröllop egentligen? En hel dag fylld med massa kärlek! Igår var det dags för Bella och Dennis att bli man och fru och det var det mest självklara paret! Jag har aldrig tvekat på att det skulle bli just dom två tillslut. Det var så underbart att få sitta där och se deras kärlek för varandra, man grät ju inte lite under dagen haha. Är så tacksam att jag fick vara med och dela denna dag med två helt fantastiska fina människor! Det var ett så sjukt fint bröllop, enkelt, stilla och så typiskt dom. Sedan blev det god mat, typ godaste tårtan jag ätit, massa bra tal och senare på kvällen blev det röj! Det var en riktigt lång dag då jag började göra ordning mig vid 10 på morgonen för att hinna i tid till Mörkö där både vigsel och fest skulle vara och sen kom jag hem vid 1 på natten, var helt slut  kan jag säga och hade ont överallt. Men så värt det!


Sjukt nöjd över detta snygga paket! :)


 

Tyckte även att jag var sjukt snygg igår, tackvare att Sofi och jag lånade varandras klänningar haha! Att träffa en gammal stallvän och umgås med henne var också superkul! Ibland är världen liten när man inser att man har gemensamma vänner, tur är väl det på något sätt haha.



Man blir ju lite som en bridezilla när man går på mycket bröllop och denna idé tyckte jag var supersmart, så den ska jag sno när det är min tur att gifta mig! En korg med bra-att-ha-saker på varje toalett liksom!



Ja, avslutar med denna galna bild när brudparet dansar loss till who let the dogs out som första låt haha! Efter det så tackade jag för mig och fick skjuts till pendeln för att åka hemåt och äntligen få ta av sin klänning. Nog för att det är kul att klä upp sig och vara fin, men skönast är nog alltid att få ta av den sen efter en hel dag haha!

Av Elin - 11 augusti 2016 15:57


Nu har jag äntligen min klädkammare fixad och jag har passat på att fota lite för att visa er skillnaden. Jag är så galet nöjd. Ibland så går jag in, tänder lampan och tittar en stund för att sedan stänga igen och göra annat, tänk att man kan vara så lycklig för att man har fått en alldeles egen walk in closet, varje tjejs dröm typ haha!


Här kommer förebilder:


och så här ser det ut nu!

 


Hur snyggt!? Så värt allt slit och alla pengar! :D

Av Elin - 10 augusti 2016 16:32


God eftermiddag mina vänner. Hellskotta vad det blåser ute och det gjorde detsamma igår kan jag lova, speciellt uppe på Solliden på skansen! Det var sjukt lite folk när Sofi och jag kom dit vid 9 på morgonen, nästan så det var öde vid ingångarna haha. Det var riktigt ruggigt igår, tror nästan att jag frös från morgon till kväll, under vissa perioder så sjöng och dansade vi oss varma men mest så var det kallt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter en varm dusch eller vinterkläder haha. Men som vanligt så hade vi så sjukt kul ändå. Många tokigheter, grymt mycket skratt, sång och dans. Vi hamnade i bild sjukt mycket och att få stå i mitten med Sofi på min ena sida och Sanna Nielsen på andra sidan och sjunga Sång är livet var nästan magiskt! Tänk att spontandans kan vara så kul och att man hamnar i bild så pass ofta då haha. När jag vaknade inatt så ångrade jag mig att jag inte tog en varm dusch innan jag gick och la mig igår, är redigt allsångsbakis idag om man säger så! Åh, jag längtar så otroligt mycket till nästa vecka, men samtidigt inte då det kommer vara sista programmet för denna sommar. Nä vänner, nu ska jag titta lite på Grey´s, här kommer en bildbomb!


På plats längst fram som vanligt



Våra skyltar


Snart sändning i kylan, tur att vi hade filtar!

...

Av Elin - 7 augusti 2016 21:33


Jag saknar dig. Jag saknar er.

 

Tack för allt ni gett mig. För att jag alltid har varit perfekt i era ögon. För att ni alltid har stått bakom och hejat på mig. 

Av Elin - 7 augusti 2016 12:57


Hej på er alla snyggingar! Jag har varit lite halvdöd efter grönan i torsdags och en lång dag i fredags, men nu är jag back on track. I fredags så åkte jag, Sofi, Anna och Elias till IKEA. Jag behövde handla lite där och fick med mif delar av familjen Fredriksson, supermys att umgås med dem så mycket! Så glad att jag har dem i mitt liv. Vi åkte dit på förmiddagen, shoppade lite och passade såklart på att äta lunch där, nästan ett måste om man är på IKEA haha.


Efter IKEA och lite andra stopp så var det tänkt att jag skulle åka hem, men det slutade med att vi åkte hem till mig och lämnade allt och sedan följde jag med dem hem, älskar att det nästan alltid blir spontana heldagar med den familjen! Vi gjorde väl inget speciellt precis, Sofi och jag tittade på Grey´s anatomy, skruvade ihop lite IKEAsaker och sedan fick vi fisk till middag, nyfångade abborrar, supergott!


Fick skjuts hem senare på kvällen och så slutade det med att Sofi och jag provade varandras klänningar, så skönt att vi har samma storlekar i kläderna så vi kan låna ut till varandra haha. Strax efter 22 tror jag klockan var när jag fick sparka ut Sofi och Anna ur lägenheten, vi alla var nog ganska sega efter en hel dag på grönan på torsdagen och sedan shopping på IKEA halva fredagen.


Igår kom pappa över en sväng för att fixa det sista i min klädkammare, så nu är den helt färdig, känns så skönt och jag är grymt nöjd! Sedan följde jag med pappa hem till spånga, vi åt hämtmat och sedan fick jag skjuts hem av Pelle. Idag har jag inget planerat, så skönt! Har ätit en riktig maffig brunch under förmiddagen på balkongen och nu tittar jag på Grey´s anatomy. Lär väl gra det hela dagen hehe. Nä vänner, återkommer kanske senare, kram på er!

Mums!!

Av Elin - 4 augusti 2016 20:17


God kväll fina ni. Sitter just nu i soffan med tofflor och filt för jag fryser så mycket! Snart får jag nog upp värmen igen, annars så får jag väl hoppa in i duschen och värma mig. Har spenderat typ hela dagen på Gröna lund, jag har inte varit där och åkt attraktioner på säkert sex år, så det var verkligen dags att göra det nu! Var där med Sofi, Anna och kusin Elias. En toppendag som bjöd på många skratt, extremt mycket skrik, värme och regn. Har glömt bort hur otroligt kul det är med berg och dahlbanor om jag ska vara ärlig, det är något speciellt med att åka det, man får en sådan sjuk kick efteråt hur läskigt man än tyckte att det var när man väl satt där haha. Jag tror nog att jag blir modigare med åren, men vissa av grejerna kommer jag aldrig att åka! När klockan tickade iväg och blev sen eftermiddag så öppnades himlens alla portar och Sofi och jag åkte Jetline i jordens ösregn, vi var ju inte lite blöta efter det kan jag säga, men fy tusan vad fort det gick och vad kul det var! När regnet inte slutade så beslöt vi oss för att åka hem, vi var genomblöta och kände oss ganska nöjda efter ungefär 7 timmar. Jag har ont exakt överallt och när jag sitter upp så känns det som att jag fortfarande åker berg och dahlbana haha, men det är så värt det! Nu ska jag ligga i soffan hela kvällen för att orka med några ärenden tillsammans med Sofi och Anna imorgon. En sjukt bra grönandag iallafall och nu längtar jag tills jag får åka dit igen haha!


Om jag hade band med kontaktuppgifter så skulle Elias ha, vad gör man inte för de små liven :)



En aning blöta efter Jetline haha


Kärlekstunneln, vi visar vår kärlek till varandra på vårt sätt, strypkram! Typiskt oss! :)

Av Elin - 3 augusti 2016 11:51


Nu är det bara två program kvar denna sommar, det har gått så sjukt fort! Separationsångesten är bra hög om man säger så :). Det var iallafall en helt fantastisk dag igår, lite regn vid lunch och så lite småstäng en timme innan sändning, men det kändes som ingenting! Det var ett perfekt väder tycker jag, Sofi och jag skulle kanske ha tagit med oss varsin lite mer tjock tröja, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Det var kanske inte några höjdarartister igår och det märktes på publiken, inte alls lika mycket folk som det brukar vara. Men jäklar i min lilla låda vad kul vi hade! Tror att jag kommer få träningsvärk i magen under dagen för jag skrattade så mycket igår, har så otroligt kul tillsammans med Sofi och resten av gänget, vi alla är precis lika galna haha!


Sjukt stolt över vår lilla packning denna gång!



Våra skyltar, bortsett från de som vi alltid brukar ha med


När vi kom upp till våra platser så fick vi allsångsbingo av några vänner från publiken, jättekul idé!


Vi glömde vattenmelonen och köre en lakritsbomb istället, farligt gott! En kula lakrits, en kula hallon/saltlakrits, lakritssås och lakritsströssel hahaha!


Redo för sändning!


Haha, Sofi byggde en koja i baja majan, det var så mörkt så vi knappt såg något, tur att ficklampa på telefonen finns!


Längtar redan till nästa vecka!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards