lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2016

Av Elin - 11 september 2016 17:53


Hej på er. Vi tar en sak i taget tänkte jag. Var bara tvungen att slänga i mig lite mat då jag var så fruktansvärt hungrig. Vi börjar med igår kväll. För er som missat så var jag på min första premiär igår och det blev Bullets over broadway. Så fort de gick ut med att Helen Sjöholm skulle spela en av huvudrollerna så bokade jag direkt, så har väntat ett antal månader på denna kväll. Vilken kväll det var alltså! Det var jag och Jesper som gick tillsammans, vi hade klätt upp oss och var så taggade när vi möttes vid 17 på t-centralen. Vi var där redan två timmar innan det skulle börja, kikade lite vid röda mattan och sedan gick vi och åt på donken.


Det var så sjukt mycket kändisar som ramlade in så vi blev helt osäkra på om vi också skulle gå samma väg, att gå på premiär tillsammans med massa kändisar gör man ju liksom inte varje dag precis :). Vi spanade lite, tog lite kort tillsammans med några av dem och sedan gick vi in. Köpte program, tog åt oss av ett glas bubbel och sedan väntade vi på att vi fick komma in och sätta oss på våra platser på parkett rad 4. Musikalen var helt fantastisk! Jag skratta så jag fick ont i både magen och käkarna och Helen Sjöholm som en helt skruvad diva, alltså behöver jag säga något mer?! SÅ FRUKTANSVÄRT BEGÅVAD HON ÄR! Jag rekomenderar verkligen denna musikal och jag garanterar att ni får en riktig skrattfest! Jublet visste inga gränser när den var slut efter ca 2,5 timme! Kom hem vid 00:30 inatt och sedan var jag uppe igen vid 6, men det var så värt lite för få timmars sömn!


Anders Ekborg och jag! Sjukt stort!


Edward af Sillén, sjukt stort det med!


Galna men härliga Katrin Sundberg som lovade mig att jag skulle älska denna musikal om jag tycker om Helen Sjöholm, tänk vad rätt hon hade! ;)

Av Elin - 9 september 2016 22:42


Nu när jag har lagt mig i sängen redo för att sova så kom jag på att jag helt har glömt bort att blogga idag, jag som liksom hade tänkt på det hela dagen och nästan förberett vad jag skulle skriva om. Vi tar det lite snabbt nu istället innan jag somnar. Just i detta nu så kändes det som om det var evigheter sedan som jag var på jobbet och då stannade jag över 30 minuter oxå!

Så jag kom hem vid 12, tittade på ett avsnitt Grey? och sedan mötte jag upp Sofi i mall of Scandinavia. Vi hade spikat att äta våfflor (haha, åt våfflor där i onsdags senast, men de där belgiska våfflorna är oemotståndliga!) för att sedan äntligen gå på bio och se Hitta Doris. Har liksom väntat på en uppföljare efter att Hitta Nemo hade släppts för typ 10 år sedan! Vi satt längst bak i värsta stora salongen så vi kunde bre ut oss och känna oss som hemma, sjukt najs! Vi provade till och med att sitta i samma stol för de var så stora haha, bara vi två som kan hitta på något sånt! Filmen var bra, rolig, sorglig, fin och genomtänkt. Precis som en animerad barnfilm ska vara tycker jag! Efter bion så kramade vi om varandra och åkte hemåt.

Under kvällen har jag kollat helt klart på Grey? anatomy, längtar såååå till nästa säsong som kommer om typ två veckor!! Sedan har jag också förberett inför imorgon. Helgen är totalt fullbokad med ridsport och musikal, ser fram emot båda men det känns som att jag kommer vara trött på måndag! Tur att man jobbar kväll då så jag kan sova ut lite då istället. Det kommer även komma Ut inlägg om helgen sedan efteråt men jag måste nog dela upp det i flera olika :). Nä vänner, klockan tickar och jag måste vara mitt bästa jag imorgon, natti natti!


Vi tog en "fördrink" på hemköp! ;)




Det gick att sitta två i en biostol! :)

Av Elin - 8 september 2016 14:06


Idag är det ingen vanlig dag. Idag fyller min första och största kärlek 50 år. En person som alltid har funnits där och plockat upp mig när jag känt mig svag. En person som ger mig så otroligt mycket pepp och som får mig att älska livet. Jag vet att jag har sagt det förut, men hon är en av de mest självklara i mitt liv, utan henne så skulle jag inte vara den jag är idag. Hon får mig att tro på mig själv. Hon har funnits vid min sida under de mest jobbigaste stunderna i mitt liv men också mina lyckligaste dagar. Hon är den hon är. Hon är äkta hela hon och jag älskar henne för det.

Tack älskade Carola för att du alltid finns där för mig. Tack för all den glädje du sprider. Tack för att du är du.

Idag är det din dag. Ingen annans.

Jag älskar dig. För alltid.

Av Elin - 7 september 2016 18:48


Äntligen så sitter jag i soffan för resten av kvällen! Är helt slut av någon konstig anledning, känns som att jag inte har gjort så mycket idag men ändå så är jag så trött. Har verkligen haft en toppendag på jobbet idag! Typ första dagen som jag verkligen njöt av att vara där! När jag kom klockan 9 så mötte jag mina glada barn med västar på sig som sa att vi skulle till parken och leta efter Pricken (från sagan vi läser)! De var helglada hela gänget, vi väntade in några 9-barn och sedan gick vi till parken, genom skogen och letade efter Pricken. Tyvärr så hittade vi ingen kanin, men alla barn var lika glada förde när vi väl kom till parken. Vi lekte där ett bra tag, åt äpplen från äppelträdet och sedan gick vi tillbaka till förskolan och hade tävling på ängarna vem som var snabbast. Att se glada barn som springer fritt på ängarna är en fin syn.

Haha, höll på att gå till jobbet med handduken på huvudet och ridsportens distrikttröja på mig, snacka virrig!



Direkt efter jobbet så åkte jag hem i ilfart, bytte kläder och åkte sedan mot solna för att möta upp Sara och Vånkan. Självklart så åt vi våfflor som vanligt, gick runt lite i affärerna och jag fick mitt lilla bebismys med A när vi tog en fika. Vi alla hade mycket att prata om och det var så mysigt att träffas igen! Vi bokade in en till dejt redan om en vecka och jag längtar redan!

 

Jag fick vara vagnchaufför när A ville sova i mammas famn ett tag haha.


Så nu är jag hemma och har precis ätit middag och sitter i soffan för resten av kvällen. Har sjukt ont i kroppen efter denna dag, trots att det känns som att jag inte har gjort så jättemycket så har dagen på ett sätt varit ganska intensiv och med mycket gå och stå. Nu ska jag titta på Grey´s, snart är hela serien slut, det kommer bli sjukt tomt haha!

Av Elin - 6 september 2016 20:34


...vi fortsätter efter förra inlägget om Sarahs julkonserter. Mitt i sommaren så fick vi även reda på att Sarah skulle vara med i årets The show of christmas som är i samarbete med Konsumentföreningen och spelas i Globen, jag var på deras tidigare konsert för några år sedan då Sarah var med, så i år när företaget firar 100 år så firar de med denna konsert igen fast med några nya artister. Den konserten är det inte bara Sarah som medverkar i utan även Miriam Bryant och Alcazar för att bara nämna några. Självklart så bokade vi till denna också, why not liksom!? :)


Av Elin - 4 september 2016 19:07


God kväll på er mina fina vänner. Sitter just nu i soffan och tittar på Grey´s efter att ha ätit pannkakor till middag. Idag så stod klockan på 8, somnade sent igår så var ju sådär lagom trött när klockan ringde imorse haha. Men jag tog mig upp och åkte in mot stan för att gå på ett möte. Det blev lite spontant sådär efter förra helgen när jag var i Berlin, men bor man i Stockholm och dagen är fri så känner jag att jag lätt kan ägna dagen åt lite ridsport. Vi, ett gäng på 7 personer som har olika slags roller inom ridsportsverige hade en liten workshop mellan 10-15 och spånade fokusområden inför idrottslyftet. Tyckte vi kom fram till många bra saker, det är ju sjukt svårt på ett sätt att försöka komma på konkreta förslag hur vi kan jobba för att utvecklas och göra ridsporten större i Sverige,  men det är därför det är så himla nyttigt att vara med på dessa möten!

När man börjar skriva på servetter så vet vi att vi är på rätt väg och har bra ideér haha, allt för att inte glömma det man sagt!


När vi tackade för oss strax efter 15 så tog jag en vända på drottningsgatan och hötorget för att leta lite grejer. Hittade väl inte riktigt det jag ville ha, men det blev lite från Åhlens iallafall. Sedan åkte jag hemåt trött och ont typ överallt. Var också tvungen att gå förbi plattan då de hade lagt gräs på hela stället och haft picknick lite tidigare på dagen. Sjukt smart ju!


Imorgon är det iallafall sjukhus och jobb som gäller, inte så sugen på det men vad ska man göra liksom...

Av Elin - 3 september 2016 12:50


Jag älskar sommaren, verkligen älskar! Men på något sätt så känns det som att jag är klar med sommar 2016 och börjar längta så till hösten! Jag älskar Sverige som har lyxen att ha fyra olika årstider och alla precis lika mysiga på deras egna sätt!


Tänk er att vakna till detta en tidig höstmorgon


När naturen bjuder på dessa härliga färger


När man kan sitta inne under en mysig filt och läsa en bra bok och dricka te framför brasan eller massor av ljus.


När raggsockorna åker på


När man kan klä sig i mysiga oversizekoftor


Jag menar, hur mysigt ser inte detta ut att vara?!


Eller allt detta!


Höst nu tack! :D

Av Elin - 2 september 2016 15:05


Jepp, jepp! Nu börjar hösten närma sig och årets julkonserterna börjar spridas i media, några spreds redan innan sommaren och några för några veckor sedan. Jag som försöker vara så uppdaterad jag bara kan sitter just nu med hela 7(!!) julkonserter inbokade! Det är nästan som om man vore artist själv som turnérar runt haha. Typ hela november och december är inbokade med julkonserter liksom!


De första julkonserterna blev inbokade redan innan sommaren då Sarah Dawn Finer gick ut med att hon skulle på julturné. Självklart så hängde Julia och jag på låset till hemsidan när de släppte biljetter. Först blev det hennes tre konserter i Stockholm som vi bokade och sedan så bokade vi självklart till Uppsala också. Fyra julkonserter-check!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards