lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2016

Av Elin - 4 november 2016 20:28


God kväll på er! Denna vecka har jag verkligen haft fullt upp varje dag känns det som! Därav den dåliga uppdateringen :). Idag är det fredag iallafall och jag ser fram emot helg igen! Första jobbveckan sedan sjukskrivningen. Trots att jag inte har varit i barngrupp så har jag så ont och är så trött idag, men jag hoppas på att det bara är för att det varit första veckan. På måndag börjar jag jobba i barngrupp igen och jag ser verkligen fram emot det! Men helg nu iallafall! Har haft lite otur idag känner jag och det är inte ens fredag den 13onde liksom! Har känt ganska länge att jag skulle vilja klippa mig och få en ny frisyr och jag valde att göra det idag, vilket var ett dåligt beslut. Hur smart är man om man försöker testa nya frisyrer dagen innan man ska ha födelsedagsfest liksom? Jaja, tur att det växer ut igen då jag inte riktigt blev nöjd. Sen har min telefon helt gått sönder, det ända jag kan göra är att svara när det ringer OM jag har headset i. Vi för se om jag lyckas fixa det i helgen eller på måndag, har en aning panik nu liksom. Hur tusan klarade man sig utan en smartphone när man var liten?! Läskigt hur beroende man blir och vad snabbt det går! Nu ska jag fortsätta titta på Doobidoo, men jag bjuder på en före och efterbild på min frisyr innan dess!

Före


Efter

Av Elin - 3 november 2016 13:34


Okej, gårdagen var det ja! Kom hem så sent igår och var ju helt halft död kändes det som haha. Lite spontant så där så tog jag med Jeppe till inspelningen av Så ska det låta. Förra veckan när jag och Sofi var där så blev jag så himla sugen på att gå fler gånger och då fick jag med mig Jeppe! Vi hade fått reda på att Sanna Nielsen skulle vara där, men på vägen dit så såg vi att hon blivit sjuk och hade ställt in, vi blev sjukt besvikna i början men när artisterna dök upp så försvann besvikelsen då det var delar av Oscarsrevyn som var där! Alltså, vi blev SÅ glada! Dock så kände vi inte riktigt igen Hon som var istället för Sanna (just nu kommer jag inte ens ihåg vad hon hette), men de andra var iallafall Vanna Rosenberg, Kim Sulocki och Robert Gustavsson, sjukt bra gäng! Inspelningen kändes sjukt snabb, tiden gick så fort och det var massor av skratt och galenskaper och självklart massa bra musik! Det som toppade det hela var att Jeppe och jag fick chansen att krama om Kim och Vanna och ta lite bilder tillsammans med dem. Alltså, kan inte heller låta bli att berätta att Vanna är hur go som helst och tog sig verkligen tid för att kramas och prata, så härligt!


Denna gång satt vi på andra sidan i publiken, precis bredvid orkestern, så det var lite ovant i början haha!

Mitt sällskap! :)


Säger till när avsnittet sänds i TV :)





Av Elin - 2 november 2016 21:23


Jag kör en bloggpaus just idag. Har varit igång sedan 07:30 imorse och har så sjukt ont överallt, just nu känns det som att mitt huvud ska sprängas. Jag har iallafall haft en bra dag idag trots smärta. Berättar mer om det imorgon! Nu måste jag koncentrera mig på att komma hem utan att kroppsdelarna flyger åt alla håll, är läskigt halt!

Av Elin - 1 november 2016 22:08


Aaaah, denna vedcka alltså! Mycket att göra men det är så värt det! Allt för att dämpa ångesten att man snart fyller år! Andra dagen på jobbet idag allafall och efter att jag varit med i tvärgruppen och ätit lunch så var jag lite med mina barn på min avdelning och åt frukt och pratade med dem, sedan stängde jag in mig i samtalsrummet för att reflektera. Efter ett samtal med Sofi där jag fått prata av mig så tyckte jag att jag kom in i ett riktigt flow och höll nästan på att jobba över! Vet inte om jag ska tycka att det var positivt eller negativt haha.

Te och pepparkakor för att det ska kännas lättare att jobba och reflektera med sig själv :).


Efter jobbet så åkte jag direkt hem till Sara och Oscar. Kom dit blöt som om jag precis gått ur duschen och kall som om jag precis kom ut från frysen typ. Vilket pissväder det har varit idag alltså! Blåsigt som tusan, och jag HATAR blåst! Blir typ provocerad av det haha!

Usch!

Sjukt trevligt iallafall när jag väl kom fram att bara umgås med dom, äta, skratta och få massa bebismys! Ett perfekt sätt att få dagen att gå och jag trivs så bra i deras sällskap! Fick sedan skjuts hem av Saras föräldrar då de kom på besök ett tag.

 

Detta måste ju vara bland det mysigaste som finns! Längtar tills A växer på sig och man får klä på honom regnkläder och gå ut och hoppa i vattenpölar!


Nu har jag precis betalat ett helt gäng med räkningar. Fattar inte hur Smärtkliniken tänker, en enskild faktura för varje besök under REHAB-veckan. Snacka om noll miljötänk och onödigt mycket arbete!


jaja, nu är det avcheckat iallafall. Har också packat väskan inför imorgon och nu ska jag kika lite på SL för att se hur jag tar mig in till TV-huset imorgon efter jobbet, sedan är det bums i säng! Ciao!




...

Av Elin - 1 november 2016 08:04



Tack för att du påminner mig om att det finns någon som är större. Någon som känner mig som ingen annan, någon som alltid finns där när jag känner mig som mest ensam, någon som älskar mig över allt annat och vet precis hur jag är och vad jag klarar av. Tack för att du påminner mig om det mest självklaraste som finns. Tack för att du får det att låta så enkelt. För det är just så det är. Enkelt. Tack för att du är du. Jag kommer alltid älska dig för det.



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards