lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2017

Av Elin - 17 januari 2017 19:53


Okej. Nu är jag hemma och har precis tagit en låååång dusch, har frusit typ hela dagen och händer och fötter har känts som de vistats i en frys av någon konstig anledning. Jag är så less på vintern nu! Jag är också så fruktansvärt trött! Kom i tid till APTt i eftermiddags, trodde att jag skulle missa början, men kom till och med bland de som kom först! Ikväll fick vi lyssna på en sjukt intressant föreläsning om barns inflytande och pedagogiska miljöer, föreläsningen hölls av Ulrika Ulvhag. Jag trodde att jag skulle bli rastlös efter fem minuter då man tappar allt med plugg att göra så pass fort när man inte håller igång det men hon lyckades få mig att lyssna ungefär hela tiden i 2,5 timme! Jag har ju också insett att jag har blivit lite pedagogisk miljönörd på senare tid, vet inte riktigt varför men det är så kul att få spåna ideér, se vad barnen är intresserade av och sedan forma miljön utefter det. Jag blev också sjukt sugen på att börja plugga igen och när jag dessutom träffar en gammal klasskamrat på vägen till EX-center i eftermiddags som precis hade börjat plugga till Förskollärare så blev ju inte suget mindre precis haha. Vi får se vad framtiden visar helt enkelt.


Nu måste jag springa ned till källaren och hämta stallkläder inför imorgon, sedan 20:30 har jag ett telefonmöte. Hejsvejs! :)

Av Elin - 17 januari 2017 15:21


Hej på er vänner! Idag är det verkligen en sån där dag när man åker från det ena till det tredje. Jag började iallafall min dag med frukost och sedan på jobbet. Min röst var totalt borta under morgonen, men lagom till lunch så började den vakna lite. När jag hade slängt i mig lunch lite fort på jobbet så åkte jag mot Solna för ett möte med ett team på fysioterapeut, psykolog, arbetsterapeut och koordinator, inte Smärtkliniken denna gång utan EX-center som förhoppningsvis kan hjälpa mig. Den ända bra vägen dit var via universitet, det kändes helknas att åka dit! Har inte satt min fot på Stockholms Universitet sedan jag tog examen liksom! Nu är jag iallafall på väg tillbaka till jobbet efter ett lyckat möte på EX-center. Vi har APT på jobbet ikväll, känns så där lagom drygt att åka fram och tillbaka, Menmen! Kommer hem strax efter 19 ikväl, så vi hörs väl då gissar jag :).

Av Elin - 16 januari 2017 22:31


Okej, alltså låt mig bara få börja allt med att säga JAAAAAAAA!!! Fyfan vilken stolt hästtjej jag är just nu! För bara några minuter sedan så blev det klart att Peder Fredricson vann årets Jerringpris på idrottsgalan! Vilken seger för både honom och ridsporten!!! Jag bara älskar att hela mitt facebookflöde är fullt med hurrarop till Peder och ridsporten!!

Måste få slänga in denna bld igen när vi hyllade Peder på Sweden international horseshow!


Nu när jag har fått säga det så kan jag gå in på hur kvällen har varit. Kom hem för kanske 20 minuter sedan efter en jättemysig kväll hemma hos familjen. Det blev hämtmat till middag och sedan hade vi lite bildvisning hela familjen där vi kollade igenom massa gamla sommarbilder och från resor vi gjort. Dock så hann vi inte med alla bilder, så vi får dela upp det på några dagar. Vi får se när nästa bildkväll kommer :). Så många fina minnen! Hade det börjat brinna hemma hos mig så hade jag lätt tagit med mig min hårddisk med alla bilder på haha!

Älskar att man är över 20 och får handla på systemet, så lätt att hitta lätta presenter till någon som inte önskar sig något speciellt!


Jag fick vara bildsvepare längst fram ;).


Nu ska jag freaka lite till här hemma över Peder och sedan måste jag verkligen sova!

Av Elin - 16 januari 2017 16:29


Hej på er! Alltså my God vilken dag det har varit idag! När klockan ringde vid 08:30 så var jag fortfarande tveksam på om jag skulle orka jobba idag, men jag tog mig dit och på något konstigt vänster så orkade jag med hela dagen. Var helt slut efter ungefär 10 minuter, men tog långa vilan idag och kunde vila lite där med barnen för att sedan ta rast. Det känns som att det har varit fullt upp hela dagen och när jag tänker efter så har jag nog inte vilat så jättemycket ändå, konstigt. Att det var måndag och att alla ledigheter tagit slut bland barnen märktes iallafall.Så nu är det bara back to the reality igen! Välkommen vårtermin 2017!

Ungefär så här har det sett ut på borden hela dagen idag på jobbet haha, tur att vissa barn är duktiga på att städa!


Nu sitter jag i köket och skriver detta till er, försöker få i mig lite yoghurt då det blir födelsedagsmiddag lite senare idag hos mamma och pappa, pappa fyller år så vi ska fira honom lite med god mat och lite bildvisning från våra resor vi i familjen har gjort under åren, mys! Så nu måste jag byta om och hinna andas i några minuter innan jag måste åka till Spånga, kramkram återkommer senare ikväll!

...

Av Elin - 15 januari 2017 21:37


Idag har det varit en sån här dag där tankarna far åt alla håll. Där man undrar varför man finns, vad jag har för något att se fram emot och känner att livet är inte alls har blivit som man vill. Ni vet när man tvivlar på sig själv och sitt liv. Ibland är det som att man stänger av allt som pågår i huvudet, sedan inser man när man stannar upp ett tag att allt inte är bra iallafall. Just nu känns det som att jag har tagit två steg bakåt än ett framåt och allt är jobbigt. Jag trodde att allt hade börjat ordna upp sig, men jag känner att jag bara har ersätt alla tomma och jobbiga hål i livet med någonting annat, så jag slipper tänka på det. Jag vill bara stanna tiden ett tag, jag blir så stressad av att livet bara går vidare och jag vet knappt vart jag står. Nä, nu måste jag försöka sova!

Andas Elin. Andas.

Av Elin - 15 januari 2017 16:08


Hej på er vänner. Inatt sov jag i hela 14,5 timmar, helt sjukt! Idag har det varit en sån där oklar dag. Eftersom jag inte verkar må bättre för varje dag så funderade jag och mamma på att åka till Bromma närakut under dagen för att ta reda på varför, men jag avskyr sjukhus i alla dess slag så vi struntade i det. Istället så kände jag att jag ville försöka att hitta på något under dagen för att prova lite hur orken är, så vi åkte till IKEA. Efter 30 minuter så blev jag trött och kände att orken började ta slut, men på något sätt så orkade jag ändå vara kvar där ett tag för att handla allt det jag ville. Så nu har jag precis kommit hem och ska börja packa upp allt jag köpt. Imorgon är det jobb som står på schemat, vi får se hur det går! Risken är ju att jag kommer in i en ond cirkel där tröttheten är kvar bara för att jag just inte gör något, så jag ska försöka ta mig igenom hela morgondagen på jobbet och därefter fundera på hur jag ska gå vidare. En dag i taget säger man ju :). Nä vänner, packa upp och fixa till här hemma kanske, återkommer!


Kanske kommer upp ltie bilder i veckan som kommer på vad jag köpt och hur det blev :).

Av Elin - 14 januari 2017 21:00


Bästa: Det måste nog bli att jag kunde komma över till mamma och pappa och äta middag. Hade varken lust eller ork att laga mat idag, så pratade med mamma under dagen och frågade om jag fick komma hem till dom trots att jag var oanmäld :). Så istället för något tråkigt som jag säkert hade gjort här hemma så blev det kyckling med potatis, mums!


Mysigaste: Jag hade ett jättemysigt telefonsamtal med mormor vid lunch idag där vi pratade om allt möjligt. Ibland behöver man ett härligt samtal med någon för att glömma lite att man är sjuk.


Dåliga samvete: Denna helg skulle jag egentligen spenderas på hotell Scandic i Alvik tillsammans med massa hästälskare. Jag och några utav oss i CUS skulle vara där för att representera ungdomarna på årets Tävlingskonferens. Men eftersom jag inte är helt frisk än så kände jag att jag var tvungen att avboka det, jättetråkigt då jag hade sett fram emot bra diskussioner och att få träffa massa folk man känner.

Bild lånad från facebook.


Hoppsan: Såg reklam om MQ på facebook tidigare idag om att de hade massa rea, dum som jag var så klickade jag på detta och det slutade med at jag råkade beställa hem lite kläder därifrån. Självklart så hittade jag ju kläder som passar julen nu när den är slut, vilken tur att det kommer en till jul!


Nu är jag helt slut och tänkte gå och sova, natti natti!


Av Elin - 14 januari 2017 15:50


Jag letade egentligen efter något annat när jag var inne på Pinterest, men det slutade med att jag tittade på kök där istället.  


I min kyl så är det nästan alltid kaos, varför har jag inte tänkt på detta innan?


Eller en sån här skärbräda vore ju inte helt fel!


Eller jag som ibland kan ha svårt att hälla av vattnet ur kastrullen eller annat, perfekt med en sån här!


Ja ni fattar, jag skulle kunna hålla på i en evighet och visa massa bra tips, men nu måste jag hoppa in i duchen!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards