lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2017

Av Elin - 5 januari 2017 13:11


Det är såå tråkigt att vara hemma och vara sjuk! Jag har förflyttat mig från sängen till soffan för ett tag sedan och nu sitter jag här med en kopp te och det nödvändigaste som behövs när man är förkyld. Har varit hemma en halv dag från jobbet och har redan tråkigt. Jag vill göra något men jag orkar inte, blev slut bara av att göra en kopp te liksom. Så nu sitter jag här i soffan och försöker koncentrera mig på att titta på serier. Nu ska jag lägga ned telefonen som ger mig huvudvärk och titta på Glee!

Av Elin - 4 januari 2017 19:13


Allt blir inte riktigt som man hade tänkt sig. Det lät lite dramatiskt inser jag nu, men det är det ju inte alls haha. Lovade er att visa det jag hade köpt när jag tog ett varv i centrum i eftermiddags. Jag har ju lite julklappspengar att ta av så jag kände att jag ändå kunde handla detta med gott samvete, ibland måste det få vara så ;).


Hade köpt massa kuddfodral och så på HM, men när jag kom hem så insåg jag att färgerna inte alls passade som jag ville, så det blev beställningar på nätet istället vad gällde just det. Men det jag inte kommer lämna tillbaka från HM är en halsduk och en bordsduk som jag också köpte. Halsduken passar dessutom perfekt till min nya vinterjacka som jag fick hem förra veckan!



Nu kommer det jag kom hem med från PrensnTErian, jag älskar verkligen denna affär och hittar nästan alltid något när jag är där, så kunde inte låta bli att köpa detta!

Två vinglas där det står "Wine a little, laugh alot" på den ena och på den andra "Wine is better shared with friends" guldiga och så fina enligt mig! Längtar tills jag kan använda dem!


Det andra jag köpte var en ljuslykta där pengarna gick till barncancerfonden. Har beställt hem ett kuddfodral från HM också med en guldfjärder på så jag tyckte att det passade så himla bra på vardagsrumsbordet :).


Det tredje jag köpte var ett te som jag länge har tänkt att köpa men glömt bort det varje gång. Luktade på det för några månader sedan och det luktar verkligen som en torr champagne, så har varit så nyfiken på hur det sedan dess, hoppas det smakar lika gott som det låter!


Av Elin - 4 januari 2017 15:50


Hej på er vänner, alltså vilket väder vi har fått här i Stockholm! När jag öppnade min portdörr imorse så fick jag en smärre chock, framför allt att det blåste och var så förbaskat halt! Det första som hände var såklart att jag halkade också haha och dessutom så halkade jag exakt på samma ställe nu under eftermiddagen när jag kom hem, vad är chansen liksom?! Jaja, det gick bra som tur var. Trots att jag kände mig riktigt snorig och tung i huvudet idag så åkte jag till jobbet och jobbade som vanligt, dock så kände jag vid lunch att jag var rätt slut i kroppen och huvudet och sedan så frös jag exakt hela tiden. Så innan jag sa hej då vid 14 så bestämde jag mig för att vara hemma imorgon från jobbet och krya på mig.

Avskyr att pulsa genom snö så här!


Eftersom jag fick avboka ridningen idag så fick jag hitta andra sätt att rida på, tur att det finns två hästar på jobbet haha ;).


Var en sväng i centrum nu och kom precis innanför dörren. Skulle byta lite saker inne på HM och sedan så blev det lite spontanshopping inne på PresenTerian(ja, det stavas så) bilder kommer senare idag på det som inandlades. Nu ska jag plocka lite här hemma, kramkram!

Av Elin - 3 januari 2017 21:56


Ikväll var det äntligen dags att slå på SVT klockan 20:00 för att få se lite återblickar från Allsångssommaren 2016, så mysigt att få minnas tillbaka vad som hände under säsongen och väcka alla happy moments igen! Jag tror att jag satt i en timme med rysningar över hela kroppen och jag ville bara skrika ut hur fruktansvärt mycket jag längtar till sommaren 2017! Det värker i hjärtat och tårar rinner för att jag så gärna vill vara sådär förbaskat lycklig som jag är på somrarna. Att få hänga på skansen varje tisdag varje sommar är mitt syre. Ord kan inte riktigt förklara hur mycket det betyder och hur mycket glädje och kärlek som utstrålar där + att man får fantastiskt många härliga vänner också! Varenda tår, varenda regndroppe, hagel, blixt, värmebölja, smärta i kroppen och allt möjligt är så värt det, det finns inget ställe som jag vill vara på så starkt som på Allsången. Mitt syre, mitt hopp och min överlevnad. Hade inte jag haft Allsången så hade jag förmodligen inte suttit här och skrivit detta. Den har hjälpt mig igenom så mycket och kommer alltid att göra. Bara 24 veckor och 174 dagar kvar! Tagga!!!! Jag och Sofi satt iallafall hemma hos henne för att titta på kvällens program tillsammans och vi hamnade visst i bild flera gånger ;).


Jag gosade lite med Selma


Vå drack te och åt mackor


och tillslut började det, tjoho!!



Av Elin - 3 januari 2017 14:15


Hej på er vänner! Sitter just nu på tunnelbanan påväg till Norrviken och tänkte titta in här en snabbis! Jobbat idag mellan 07:30-13:30, ganska kaosig i morse och kort om personal nu under eftermiddagen, men vi löste det som alltid! Jag har börjat bli förkyld så känner att huvudet har varit ganska så tungt idag. Tror jag återkommer senare ikväll då jag ska umgås med min kära extrafamilj under resten av dagen och ikväll titta på återblickar på Allsången som går klockan 20:00 på SVT. Nä vänner, nu ska jag lösa igenom en folder jag fick från chefen och brainstorma ideér på hur vi kan visa vilken fantastisk verksamhet vi har! Kramkram!

Av Elin - 2 januari 2017 17:55


Tänkte bjuda på lite bilder på mitt nya överkast som jag köpte på Ikea förra veckan, detta nya kommer nog att användas mest som "vardagsbäddning". Ni vet, ibland vill man bara ha ett överkast som man kan slänga på sängen i all hast när det kommer oväntade gäster eller sånt, så tyckte att det blåa passade jättebra. Det gråa har jag haft i några år, men det är lite svårare att bara kasta över det överkastet. Jag är iallafall supernöjd!


 

Av Elin - 2 januari 2017 14:46


Senaste inlägget som kom upp igår kväll var en aning bittert, jag vet. Men ibland är jag så less på att ha ont! Nu när jag dessutom har ont i höften efter en troligtvis sträckning eller något som gjort att jag inte kunnat sova ordentligt på två nätter gjorde saken ännu värre. Idag är det ändå bättre men inte helt borta, får bara hoppas på att det försvinner snart! Började jobba tidigt idag, redan klockan 7! Men det var så mysigt att sitta och äta frukost tillsammans med några barn och en kollega, var ju ett tag sedan nu :). Vi hade heller inte så många barn, på min avdelnnig var vi två barn och två vuxna haha, så vi slog ihop oss med avdelningen mittemot så det blev 6 barn och 4 vuxna, lyx! Eftersom jag började tidigt så slutade jag redan vid 13:30, så efter att ha legat på vilan en stund och lyssnat på sovandes barn och efter ett samtal med chefen så tackade jag för mig. Så skönt haha! Nu ska jag vila min stackar kropp och sedan ska jag nog baka lite, ciao!


Älskar vilan haha!

...

Av Elin - 1 januari 2017 21:28


När man bara vill proppa i sig en hel pillerburk, som om min kropp behöver mer smärta liksom. Orkar inte detta och vill bara vakna när allt slutar göra så ont! Det känns som att jag bryts ned psykiskt efter varje bakslag...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards