lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2017

Av Elin - 22 februari 2017 17:52


God kväll på er! Sitter just nu och väntar på att min potatis ska koka upp och jag kan börja laga resten av middagen. Är sjukt hungrig, har ont i kroppen, är trött och vill typ bara ligga i sängen och gråta och tycka synd om mig själv. Tror nog att det beror på min trötthet och smärta, brukar bli känsligare då haha. Ridning i eftermiddags stod iallafall på schemat idag direkt efter jobbet, var sjukt opeppad till en början men som vanligt så glömmer jag ju bort det när jag väl är där och sitter på hästryggen. Jissa kanske inte sprang lika fint denna vecka som för två veckor sedan, men det var ändå helt ok. Det var nog mitt fel då jag kände mig sjukt loj och klumpig på hästryggen och orkade liksom inte rida ordentligt, då är det inte så konstigt om hästen inte går lika fint :).


Vi red mycket serpentiner idag, jag i skritt, trav och även lite skänkelvikningar blev det som kändes väldigt bra, framför allt när jag flyttade undan vänster skänkel! Efter galoppen så började hon vakna till lite och bli lite mer pigg i benen och kvick för skänkeln men då var det såklart dags att avsluta. Orkar inte riktigt skriva mer om lektionen då jag har noll fokus just nu känns det som haha, men jag ångrar verkligen inte att jag tog mig till stallet för lektion, det är verkligen som medicin för själen! Nu kokar potatisen, hej svejs!

Finaste <3

Av Elin - 21 februari 2017 20:33


God kväll på er! Har precis satt mig till rätta här i soffan under filten och känner att jag gjorde ett dumt val. Är egentligen lite hungrig, men nu orkar jag inte gå upp och göra en smoothie. DUS-möte på Stockholms läns ridsportsförbunds kansli stod i min kalender idag. Faktiskt det sista "riktiga" DUS-mötet med gamla styrelsen om man inte räknar med årsmötet i mars. Kändes lite sorgligt nu när vi tappar några riktiga stjärnor i styrelsen som tyvärr kommer att avgå, men känns ändå kul och peppande med ett nytt verksamhetsår! Ett bra och flummigt möte blev det, tror vi spårade ur lite för mycket ibland men ändå så lyckades vi hålla oss inför tidsramarna. Nu ska jag sätta på några påminnelser i telefonen då jag har några mejl att skicka iväg, men känner att jag inte riktigt har orken till det just nu då jag precis kommit hem. Lite ledigt måste jag också få från både jobb och ridsport. En bra möteskväll hade jag iallafall :)!


Standard på våra möten, sallad, mackor och ramlösa :).

Av Elin - 21 februari 2017 16:18


Hej på er vänner! Skriver här lite kort i all hast, ska snart byta om och dra vidare. Hade inte riktigt planerat att det skulle bli så här stressigt efter jobbet men av olika anledningar så blev jag kvar längre än planerat. Så är det väl alltid känns det som haha. Har varit en tuff dag mentalt för mig på jobbet, dagen började bra med utelek i snön på morgonen och sedan så kände jag att det blev tuffare. Menmen, jag tog mig igenom dagen och hoppas på att morgondagen blir bättre. Försöker att ta en dag i taget, men ibland så är det svårt.

När barnen och jag gjorde ett snöberg på bänken.


Nu ska jag som sagt svira om till lite bättre kläder för att sedan åka mot möte med DUS. Blir ett intressant möte idag känner jag och ska bli kul att träffa alla igen. Jag hoppas att jag inte blir allt för sen hem ikväll då jag känner mig sjukt trött. Bara jag inte håller på att bli sjuk igen, orkar inte mer sjukdom nu haha! Nä, byta kläder var det ja, tjing!

...

Av Elin - 20 februari 2017 23:02


Jag fattar inte. Jag är så fruktansvärt trött, nästan så det känns som att jag har feber, men ändå så kan jag inte somna! Detta har pågått nu i över en vecka och jag blir så frustrerad. Det är som att jag inte kan slappna av, varken i huvudet eller kroppen. Jäkla ångest som hela tiden finns i mig och stör!

Av Elin - 20 februari 2017 16:34


Hej på er vänner. Hemma från jobbet och är helt slut! Hade tänkt fixa till min balkong lite inför våren, men när jag klev innanför dörren med min coopkasse så kände jag hur slut jag var! Dagen har gått i ett på jobbet och det absolut första jag fick göra när jag kom i morse var att byta en bajsblöja och att ta en diskussion med samma barn som verkligen INTE ville gå ut! Men när stövlarna kom fram så gick det fort :).


Tänkte visa er ett av resultaten från igår när pappa hade en "fixardag" hemma hos mig. Jag har ett perfekt ställe för kokböcker, men har alltid tyckt att det ändå varit för lite förvaring för just kokböcker. Så med mitt förslag med hyllor och några vinflaskorfack så blev resultatet SÅ bra! Nu ska jag bara tänka lite om jag vill måla skenorna vita eller om det ska vara i träfärg, tycker ändå att det är rätt så charmigt med träfärgen där. Vi får se, vad tycker ni? :)


Vänstra bilden är innan och högra är efter :).

 

Av Elin - 20 februari 2017 08:07


Ny dag och ny vecka och här kommer min veckoplanering. Inser nu när jag går tillbaka några måndagar att jag har glömt ett sådant här inlägg de senaste veckorna, men förhoppningsvis så kanske jag skärper mig nu haha :).


MÅNDAG: Jobba mellan 09:00-16:00, sedan hem och ta det lugnt och framför allt städa!


TISDAG: Jobba mellan 08:30-16:30, sedan hem en snabbis för att byta om och hämta upp lite saker för att sedan åka mot Solna för ett DUS-möte på kansliet.


ONSDAG: Jobba mellan 08:45-14:45, sedan till stallet direkt för ridlektion och sedan hem och ta det lugnt.


TORSDAG: Jobba mellan 09:00-12:00, sedan mot besök hos min psykolog och arbetsterapeut. Sedan ska jag förhoppningsvis träffa Sara efter det.


FREDAG: Först vårdcentralen på morgonen och sedan jobba mellan ca 09:45-15:00, sedan hem och fixa mig för att gå på dejt.


LÖRDAG: Har typ inget planerat, det kanske blir ett besök på Göta lejon på kvällen men har inte riktigt bestämt mig än.

 

SÖNDAG: Har inget inplanerat där heller än så länge.


Bjuder på denna bild då jag är sjukt sugen på att slänga ihop ett liknande fruktfat igen hehe.

Av Elin - 19 februari 2017 21:32


Så där. Nu är jag hemma och sitter i soffan under filten och varvar ned lite. Det känns som att jag är jättetrött, tror dock inte att jag kommer somna om jag går och lägger mig nu. Blev en mysig kväll hemma hos familjen. Inget speciellt så utan bara middag och sedan så tittade vi på alla bilder från vår senaste resa till Kalifornien, så nu har vi tittat på det som finns att titta på eller vad man nu ska säga haha.


Till middag blev det skomakarlåda. Var jättelänge sedan som jag åt det och det var SÅ gott! Proppade verkligen i mig tills jag typ var spyfärdig haha. Men mammas mat är kanske alltid godast :).



Trots att jag var så mätt så fick jag i mig en ganska så stor bit av cheesecakeen mamma gjort, men efter det tog det stopp!


Som sagt, en mysig kväll blev det! Ser redan fram emot nästa helg typ, är inte alls sugen på jobbet imorgon. Menmen, har roliga och även lite nyttiga saker inplanerade denna vecka, men bjuder på veckouppdateringen imorgon. Kom på att jag glömde den förra veckan och nu senaste veckan, ops :). Nä vänner, fördriva tiden inne på youtube eller nått kanske. Hörs!

Av Elin - 19 februari 2017 15:15


Just nu ser det ut så här hemma hos mig.


Saker typ överallt haha! Men vilken tur att jag redan nu vet att resultatet kommer att bli så bra! Vad skulle jag göra om jag inte hade min händiga kära far. Visar er resultatet senare, nu måste jag fortsätta att plocka undan här hemma och hjälpa pappa när han behöver hjälp. När vi är klara här så åker vi till Spånga för familjemiddag då lillebror fyller år. Återkommer!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards