lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2017

Av Elin - 19 februari 2017 10:57


Hej på er kompisar! Kom hem senare än vad jag trott igår kväll, men det gör absolut ingenting! Hade en så trevlig kväll med Sofi på Göta Lejon! Det hade hunnit gå åtta dagar sedan jag var där sist, det kändes både som en evighet men också som att det var nyss som jag var där. Alltid lika härligt att komma tillbaka till Göta lejon! Jag hade gott om tid på mig att sminka mig och göra mig fin, finns det något mysigare än att göra sig fin samtidigt som man spelar bra musik på hög volym?!

Redo!


Vi kom framtidigare än beräknat, men det gjorde absolut ingenting då vi tog ett glas bubbel innan, så mysigt!

Skål!


Denna vecka hade vi bra platser, tredje raden och i mitten!


Nu när det har varit så tätt mellan gångerna så märkte man mer och mer vad som var inprovoserat och vad som var rätt. Det är därför jag älskar att gå flera gånger på samma föreställning, det kan liksom inte bli så mycket mer live än så haha. Sofi och jag var de ÄNDA två som stod upp på parkett i applådtacket (det är en självklarhet för mig!) vilket gjorde att vi fick lite extra mycket kärlek från ensemblen. Johan Raubeus pekade och vinkade till och med till mig när han såg att det var jag haha. Tänk att så lite kan betydda så mycket :).


Efter föreställningen så gick vi till Donken då vi båda var lite hungriga. Så vi satt där och pratade om livet och kärleken (bokstavligt talat haha) i någon timme, innan vi begav oss hemåt. Jag var otroligt nöjd med kvällen och längtar redan till nästa gång, vi får se när det blir! :)

Trött men glad tjej :).

Av Elin - 18 februari 2017 15:53


Hej på er vänner. Sitter just nu i soffan under min nya filt och tittar på lite TV. Denna dag blev inte alls som jag hade planerat, men jag har fått den att gå ändå haha. Så istället för kompishäng så plockade mamma upp mig här hemma hos mig och sedan åkte vi till Barkarby. Jag följde ju egentligen med för att vara smakråd och för att göra någonting då jag varit hemma och varit sjuk under veckan liksom, klättrar nästan på väggarna här hemma. Jag var så opepp i början då jag verkligen kände att jag inte behövde något. Men det är då man hittar massa saker att handla såklart haha. Dock så känns det som att jag har världens PMS idag, ni vet när man irriterar sig på typ allt och blir förbannad och frustrerad över ingenting. Jaja, både mamma och jag skrattade åt det då vi båda vet vad det egentligen handlar om. Det blev iallafall lite av allt möjligt som jag kom hem med, nya jeans bland annat som jag inte har köpt på flera år! Måste byta lite storlekar och så, men annars så är jag supernöjd med dagens fynd. Om ungefär två timmar så åker jag in till söder för att avsluta denna lördag på topp!


Här får ni en bild på det jag köpte under dagen.

filt / gardinsnören / trosor / linnen / jeans

Av Elin - 18 februari 2017 09:42


God morgon på er finingar! Jag är helt överraskad att jag är vaken vid denna tid. Trodde att jag skulle vara halvt utslagen då jag tog min kvällsmedicin alldeles för sent igår kväll. Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt! Hade så mycket ångest och hjärnan gick på högvarv trots att jag var så trött. Tror jag somnade vid 02 och så vaknade jag vid 07 och kunde inte somna om. Klockan 8 gick jag upp, orkade inte ligga i sängen längre och försöka sova. Så jag gick upp och bakade scones (som förövrigt blev misslyckade, hur kan man misslyckas med scones liksom?!) och så hade jag en liten mysfrukost med scones och en stor smoothie. Ska alldeles strax resa mig från soffan och börja röja lite här hemma, just nu har jag sååå stökigt! Vi får se vad jag hittar på idag. Mina planer under dagen blev inställda så plötsligt så har jag inget att göra fram till klockan 18 ungefär då jag ska åka till Göta lejon för musikal. Hej hopp, återkommer!

...

Av Elin - 17 februari 2017 23:54




 

"Jag hatar att jag älskar dig så att jag nästan kvävs"

 

 

Av Elin - 17 februari 2017 22:50


Denna kväll var först planerad att vara hemma och sitta i soffan och kolla på serier. Men i eftermiddags när jag fick ett samtal av en av mina kära kollegor som undrade om jag skulle komma på personalfesten ikväll så började jag planera om. Eller ja, det var ju inte så mycket att planera om precis haha. Det som kändes mest konstigt var att åka TILL jobbet klockan 17 på en fredagskväll, borde kanske egentlgien åkt IFRÅN jobbet haha. Men det var fortfarande ljust när jag gick hemifrån och då kändes det mycket lättare, älskar´t!

Pyntat och fint i personalrummet och alla bjöds på alkoholfritt bubbel!


Först körde vi lite zumba, eller jag tittade mest på haha


Sedan blev det pizza


Hela havet stormar, sjukt länge sedan som jag körde det. Sååå kul!


Sedan blev det bara massa dans och skratt för att tillsist hugga in på marängtårtan


Vid 21:30 så kände jag att jag var ganska klar med festandet. Hade druckit alldeles för mycket cola och jag tror att magen fick en liten chock efter en hel pizza och en bit marängtårta efter min magsjuka. Men som tur var så började vi alla känna oss ganska så klara. Vi hjälptes åt att städa och plocka undan allt och sedan tog jag och en kollega sällskap ända till Vällingby. Nu ska jag varva ned lite (läs njuta av tystnaden) och sedan är det sängen som kallar. Hade iallafall en grymt härlig kväll med kollegorna, så ångrade verkligen inte att jag var där! Hejsvejs, tack och godnatt eller nått!

Av Elin - 17 februari 2017 12:41


Hej på er! Vaknade ungefär vid 12 idag(!!??) har sovit i cirka 14 timmar alltså, helt sjukt! Minns inte när det hände sist! Jag vaknade svettig, stressad, med dåligt samvete och mensvärk! Jag har drömt så sjukt konstiga drömmar inatt. Alla har gått in och ut i varandra, men de tre jag minns är:


1. Att jag funderade på att byta ridklubb och var och hälsade på en blandning av Mälarhöjden och Hufvudsta ridklubb. Så oklart! Var där över en tävling, massa vällingbyare var där och massa "gamla" vällingbyare också. Jag var där för att se hur deras FU-ridning gick till och funderade starkt på att byta dit. Det hände massor i denna dröm som jag inte riktigt kan förklara då det var så snurrigt. Hade också tagit bilen dit trots att jag inte har något körkort...


2. Här kommer vi in på dröm nummer två, tror jag haha + att det också var en typisk stressdröm. Skulle då ta bilen hem men från besöket i stallet. Men eftersom jag inte har körkort så kunde jag inte hitta vägen hem och jag kunde inte bromsa. Jag körde runt med bilen så snabbt det bara gick, men jag hade ingen kontroll och jag kunde inte bromsa....


3. Helt plötsligt så kom jag in på dröm nummer tre. Jag satt på någon kurs där mina föräldrar också var med. Framåt slutet så får jag reda på att ingen på mitt jobb ville fira påsken. Jag gick upp i taket och skrev ned det på min att-göra-lista och så skulle jag skälla ut min chef dagen efter. Vi är på väg därifrån (plötsligt så är vi då på mitt jobb) och vi råkar störa ett möte för att det inte fanns någon annanstans att gå ut från. Jag, mamma och pappa stannar i hallen då vi måste klä på oss och jag är brutalt kissnödig. Plötsligt så dyker min chef upp och så får jag presentera mina föräldrar för henne och tvärtom. Jag springer på toaletten och har också en brutal mensvärk....


Ja, därav att jag vaknade stressad, svettig och med mensvärk. Har fortfarande ont i magen, på riktigt alltså haha, men jag inser att det nog är träningsvärk efter magsjukan. Nu ska jag dricka upp min nyponsoppa!

Av Elin - 16 februari 2017 18:16


Inte nog med att jag kunde gå ned till Coop och hämta ut ett paket idag, det knackade även på dörren i eftermiddags med ytterligare ett paket. Eller, jag visste ju vad det var, bara inte att det skulle komma idag. Men det var en väldigt trevlig överraskning. Boken som vi läser på jobbet under vår utbildning tycker jag är så himla bra så var tvungen att klicka hem den från Bokus då jag misstänker att jag kommer att hålla fast vid den för länge om jag hade behövt dela med mina kollegor haha.

Har inte hunnit läsa allt för mycket ur den, men det jag redan läst har varit sjukt intressant.


Jag har även lyckats få i mig en stor skål med sallad. Det tog nog en timme för mig att få i mig den, men det är bättre än nyponsoppa och glass som jag levde på igår haha. Sjukt gott var det också!

Isbergssallad/ Tomat/ Gurka/ Avokado/ Fetaost/ stekta championer med salt och peppar. Mums!

Av Elin - 16 februari 2017 14:19


Hej på er vänner. Idag när jag fick ett sms från Postnord att mitt paket hade kommit fram så orkade jag bege mig till Coop för att hämta upp det. Skönt med friskluft, men är fortfarande svag och har ont i kroppen. Men jag visste ju vad jag skulle hämta upp, så det gjorde liksom inget haha. Jag storshoppade på CDON i måndags, saker jag funderat länge på om jag verkligen ska köpa. Men nu kunde jag inte stå emot längre, så trots att det blev lite dyrt så är jag ändå sjukt nöjd! Det blev 3 LP-skivor, Adeles tre album hon gett ut under åren och sedan blev det några BAO-skivor som jag saknade.



Nu ska jag få i mig lite jordgubbar!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards