lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2017

Av Elin - 4 februari 2017 19:13


Hej på er vänner! Snart mello, hur taggade är ni?! Jag börjar bli sjukt taggad och ska alldeles strax lyssna igenom bidragen på hemsidan, har inte hunnit göra det ännu! :) Just nu sitter jag i Julias soffa under tiden som hon är på en kort promenad med Tyra, hennes hund. Kom hit runt 14 i eftermiddags och så har vi snackat ikapp oss lite om livet och kärleken och vi har börjat titta på Johan Falkfilmerna, de tre allra första som jag tycker är bäst hihi.

Ber om ursäkt för den otroligt ocharmiga bilden, men här har ni mig och min nya kompis!


För ett tag sedan så åt vi middag, jag var sjukt sugen på tacos då jag inte ätit det på jättelänge, så det fick bli dagens middag. Mums! Vi provade även att ha mango i tacosen och jäklar vad gott det var! Har ni inte provat det ännu, så gör det, rekommenderar det starkt!

Mmmmm


Nu har vi precis städat köket och jag har lekt lite med Tyra för att göra av med lite av hennes energi, inte för att det hjälper hehe! Kul var det iallafall! Vi för se hur sen kvällen blir, men gissar på att vi går och lägger oss när mellon är över. Passar på att säga god natt redan nu, så tittar jag in här imorgon igen!

 

Av Elin - 4 februari 2017 12:56


Hej på er vänner. Trots att jag sov i 11 timmar inat så var jag så sjukt jäkla trött imorse när klockan ringde vid 10, det är liksom sovmorgon också! Är så less på att aldrig känna mig utvilad! Att jag dessutom började känna mig sjuk igen igårkväll gjorde inte saken bättre, men det har jag åtminstone lyckats sova bort iallafall tror jag. Blev piggare efter en dusch och ltie frukost i mig, så jag sedan vid 11 kunde börja min resa hem till Julia. Åh, vi har inte setts sedan jag fyllde år tror jag och det var ett år sedan typ som jag var hemma hos henne, helt sjukt! Åkte iallafall in mot stan och sedan tog jag SJtåget till Uppsala, tycker fortfarande att SJ är bättre än att ta pendeln, lite dyrare men går så mycket fortare, då känns det mer värt.


Kom fram till Uppsala för ungefär 40 minuter sedan, gick till espressohouse för att ta en kaffe och vänta på bussen. Skönt att man hinner mellanlanda lite på det sättet haha. När jag kom till Stockholms central så hade jag inte tid med någon kaffe, utan det var bara att pinna på från tunnelbanan till SJtåget. Så här hade jag lite mer tid för kaffe om man säger så haha.


Nu har jag precis lämnat Uppsala central med bussen och beräknar att komma fram till Julia om cirkus en timme. Ska ta en mandarin och sedan sätta på lite musikal på spotify så går tiden fortare, kanske jobbar lite också då jag har lite saker jag inte hann göra på jobbet i veckan. Hejsvejs, återkommer senare! 






Av Elin - 3 februari 2017 19:59


God kväll på er! Helt plötsligt så gick tiden fort igen. Känner att jag är helt off i hjärnan just nu. Eller kanske för mycket on, beror på hur man ser det. Började titta på en serie, men den var så fruktansvärt sorglig i början så jag satt och hulkade av gråt, så var tvungen att pausa och sätta på något som jag blir glad av istället. Så just nu är min status för tillfället soffläge, Chess på typ högsta volym och massa olika slags bär och annat att frossa i! Fick lite fredagsfeeling och sedan när jag hade lagt upp allt så insåg jag att det kanske var en aning mycket, vi får se hur mycket som är kvar om några timmar haha! Nä vänner, nu ska jag fortsätta min fredagskväll här hemma i lugnets tecken och sedan är det bedtime, tack och god natt!


Av Elin - 3 februari 2017 15:43


ÄNTLIGEN FREDAG! Alltså, det var länge sedan som jag kände denna frihetskänsla på en fredag! Denna vecka har känts som att den har hållit på i en evighet! Började tidigt på jobbet idag, var själv till 09 och det var kaos där ett tag alltså, sju barn och fyra av dem sitter och gråter samtidigt! Ja, vad ska man göra egentligen. Fram med massa böcker, play doh deg, pyssel och allt vad man kan hitta på för att få dem att känna sig lite mera gladare och tryggare. Haft en tuff dag med kroppen idag också, mycket värk! Sakta men säkert så kan jag också börja bocka av små små saker på min att göra lista, men det är mycket kvar! Kändes så skönt att säga hej då och trevlig helg klockan 15!


Har precis varit inne på Coop och handlat lite godsaker till ikväll, min middag är redan färdig så behöver bara värmas upp, så det enda jag verkligen måste göra nu är att röja undan lite här, svara/läsa en hel drös med mejl, sätta på en diskmaskin och ta hand om tvätten. SEN kan jag sitta i soffan för resten av dagen typ!


Nä, upp och hoppa Elin!

Av Elin - 2 februari 2017 22:26


God kväll på er vänner! Jag är förvånad över att jag är vaken denna sena timme faktiskt, men jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska bara röja undan lite här hemma och förbereda frukosten inför imorgon. Har haft en trevlig dejtkväll på Mall of scandinavia ikväll. Många bra samtal, god mat och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära liksom. Jag hade inte planerat att komma hem så sent ikväll, men tiden går fort när man har roligt så då blev det så. Är dock sjukt trött just nu så det passar bra att gå och lägga sig strax, måste bara varva ned lite först. Det är så skönt att det är fredag imorgon känner jag! Nä vänner, klockan tickar och jag blir bara tröttare och tröttare. God natt så hörs vi mer imorgon!


Av Elin - 2 februari 2017 15:42


God eftermiddag på er finingar! Det känns som att denna vecka har pågått i flera månader för att det har hänt så mycket. Är så trött och känner att jag inte riktigt är på topp. Idag fick jag iallafall lite mer gjort på jobbet än igår och jag går bara och väntar på att tempot ska bli lite lugnare än vad det är nu. Har precis kommit hem, satt mig i soffan och ska spendera ett tag i total tystnad, så skönt för huvudet efter en dag med barnskrik typ konstant. Kanske till och med tar en ltien powernap innan jag åker vidare till Mall of scandinavia, vi får se. Hoppas att eran dag har varit lugnare än min haha! Nä, återkommer senare ikväll!


Bjuder på en bild på vårt fruktfat vi fick igår på jobbet under ett möte på tre timmar, lyx!

Av Elin - 1 februari 2017 19:45


Jag tänker att jag börjar med det dåliga och avslutar med det bättre :).

Ledsen:


1. Framtiden. När jag ser och hör hur världen ser ut just nu med politiska ledare, dåliga beslut och så mycket hat och våld runtom i i världen. Blir så rädd för framtiden, ibland mer och ibland mindre. Jag tror stenhårt på att kärleken övervinner allt och jag hoppas att det är fler som gör så vi kan börja kämpa för den värld vi vill ha.


2. Min smärta. Vissa dagar är okej, andra är riktigt tuffa. Blir som mest ledsen när jag inte orkar de jag orkade förr eller varje gång jag får ett bakslag. Det sista jag vill är att låta smärtan få styra hela mitt liv. 


3. Min yrkesroll. Jag känner att jag är inne i en period där jag inte alls jobbar som jag vill och är den pedagog som jag vill vara. Väldigt ofta så känns det som att jag inte kan mitt jobb, att jag inte är tillräckligt kompetent. Jag känner mig hela tiden så fruktansvärt otillräcklig och jag känner att det finns många saker som tar så otroligt mycket negativ energi på jobbet!

 

 

Glad:


1. Livemusik. Finns det något bättre än att få sitta i publiken och få se och lyssna på så mycket talang från scenen?! Jag längtar så mycket till nästa gång jag sitter i publiken till någon föreställning!


2. Tanken på sommaren. Jag har så himla mycket roligt att se fram emot under sommaren! Förhoppningsvis en utlandsresa, massa konserter och kvalitetstid med massa härliga vänner.  Dessutom sol, värme, skärgård och massa annat. Vill bara att tiden ska gå!


3. Ridningen. Att jag varje onsdagseftermiddag mellan ungefär 15:00-17:00 BARA tänker på stall och hästar. Att få en paus från verkligheten, vila hjärnan från jobb, stress, ångest eller vad det nu kan vara och bara få tanka på med positiv energi och massa kärlek från människor och hästarna. Det är inte förs nu som jag inser på riktigt hur mycket stallet har betytt för mig i livet och faktiskt fortfarande gör.


Hittade en gammal bild på mig när jag sitter utanför hagen en ljummen sommarkväll i Dalarna och tittar på ett gäng fjordingar och deras små föl. <3.

Av Elin - 1 februari 2017 17:45


Hej på er! Ledsen för att jag inte har tittat in här tidigare, men just onsdagar så räcker inte riktigt tiden till mellan jobb och stall. När jag var som mest ledsen inatt så längtade jag så mycket till stallet för att få rensa tankarna lite, eller rättare sagt, vila hjärnan lite. Det är i stallet och med hästarna som jag verkligen kan vara i nuet, så dessa onsdagseftermiddagar är så viktiga för mig. Framför allt nu när jag är så otroligt stressad på jobbet! Fick min prinsessa denna gång också och idag började vi faktiskt lektionen med en tur i skogen, mysigt att få komma ut lite också!


Idag var nog första gången som jag kände att jag precis hade börjat komma igång när vi skulle avsluta, men insåg att det berodde på skogsturen också såklart haha. Jissa var pigg även denna vecka, inte lika stissig och tittig men mycket energi i benen hade hon. Att galoppera var inga problem när jag väl var övertydlig med hjälperna. Tyckte att det kändes bra idag, lite vingligt emellanåt men när jag väl hade planerat hur vi skulle rida och började hålla emot lite mer med ytterskänkeln så blev hon stadigare och lägre, hade velat trava av och få henne lite mer avslappnad där i slutet än var hon var men det var ändå stor skillnad från i början av lektionen till slutet. Tänk att Jissa 20+ fortfarande är fräcsh och arbetsvillig, så härligt att se! Nu måste jag hoppa in i duschen, sedan väntar en hel drös med olästa mejl och meddelanden som jag behöver svara på! Ciao!


Hästmys är det bästa som finns! <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards